2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydınn..
kızlar şimdi bebegin nevresim takımlarını attım makinaya yıkansın diye
hazır yıkanmışken park yatagın içinde ki o sünger yatagın beyaz kılıfınıda cıkardım onuda yıkamak için
ama ne göriym o sünger döşek çok kirli
kendide sert biraz esniyor ama
onuda makinaya atmayı düşündüm ama makinadan nasıl cıkar tahmin edemediğim için cesaret edemedim
elimde yıkıym diyorum
ama dus kabinli bizim her iki banyoda
evire cevire yıkayamam ben onu
o pis haliylede temiz kılıfını tekrar üstüne gecirsem içime sinmiycek
ne yapıym sizce?

Alıntı yapamadim guzel annecikler malum elde serum vs olunca hepsi silindi gittu Seçtiklerim :) boyu kilosu fena degil cok sukur son ay iyi beslenmistim etksii olmus masallah.kuvezden de çıkınca tam rahatlicaz. Guzel dilekleriniz icin cokkk tsk ederim. Allah size cok guzel dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin.kendonize dikkat edin protein agirlikli beslenin bu son ayda.et yeşil mercimek yumurta muz süt vs. Bunlar bebege guzel kilo aldiriyor.ben iyi kilo aldiramadan dogdu bebegim siz yiyin icin kizlar :) 2900 kg 53 cm ama gozume cok kucuk geldi :)

Alıntı yapamadim guzel annecikler malum elde serum vs olunca hepsi silindi gittu Seçtiklerim :) boyu kilosu fena degil cok sukur son ay iyi beslenmistim etksii olmus masallah.kuvezden de çıkınca tam rahatlicaz. Guzel dilekleriniz icin cokkk tsk ederim. Allah size cok guzel dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin.kendonize dikkat edin protein agirlikli beslenin bu son ayda.et yeşil mercimek yumurta muz süt vs. Bunlar bebege guzel kilo aldiriyor.ben iyi kilo aldiramadan dogdu bebegim siz yiyin icin kizlar :) 2900 kg 53 cm ama gozume cok kucuk geldi :)
hayırlı ugurlu olsun
Allah analı babalı büyütsün canım
2900 kilo az degil
ama bebek 3,5 kiloda olsa göze çok küçük görünüyor
eltim 3700 doğurmuştu gördüm küçücük göründü gözüme
bebeler küçük görünüyo yani
carcabuk büyür merak etme şükür dogduya artık ne ara büyüdü anlayamadım olcaksın
Allah ın izniyle bugün yarın küvözden çıkar beraber döersiniz sıcak yuvanıza:KK68:

Dun itibarı ile aralık annesi oldum :) nst sonuçları iki gundur iyi çıkmıyordu. Dun yatış yaptil ve son nst de iyi cikmacayinca spinal sezaryen ile 2900 kg 53 cm defne kızım dunyaya geldi.plasenta yerinden ayrılmış nst sonuçlarinda ve bebek hareketlerinde o yuzden sıkıntı varmış. Iyu ki doktorum farketti tehlikeli bi durummus.bebegimin nefes alımları sıkıntılı diye su an kuvezde burundan hava veriliyor. Dun aksam 5te dogum gerceklesti Dua edin bize. Size de allah hayirli dogumlar nasip etsin arkadaslar
Gözün Aydın canım hadi bakalım tez Zamanda evinize geçersiniz inşallah

Dun itibarı ile aralık annesi oldum :) nst sonuçları iki gundur iyi çıkmıyordu. Dun yatış yaptil ve son nst de iyi cikmacayinca spinal sezaryen ile 2900 kg 53 cm defne kızım dunyaya geldi.plasenta yerinden ayrılmış nst sonuçlarinda ve bebek hareketlerinde o yuzden sıkıntı varmış. Iyu ki doktorum farketti tehlikeli bi durummus.bebegimin nefes alımları sıkıntılı diye su an kuvezde burundan hava veriliyor. Dun aksam 5te dogum gerceklesti Dua edin bize. Size de allah hayirli dogumlar nasip etsin arkadaslar
Gözün Aydın canım hadi bakalım tez Zamanda evinize geçersiniz inşallah

Tebrik ederim canım. Maşallah bebişine kilosu boyu gayet güzel, annesi iyi bakmış.
İsmi de çok güzelmiş, Allah uzun ömürler versin sağlıkla, annesiyle babasıyla beraber. :)

Anacmm ne guzell.. Bi an önce dönün evinize insallahh,. benm de senın gbı olcak herhaldee.. Zayıf uzun boyluu.. Iıımmhh manken gıbıı :anneadayı::KK48:

Eki Görüntüle 1340829 Eki Görüntüle 1340830 Eki Görüntüle 1340831 Eki Görüntüle 1340832 Eki Görüntüle 1340833 Eki Görüntüle 1340834 Eki Görüntüle 1340837 Eki Görüntüle 1340838

Bu da benim minik kizimin minik odasi teyzeleriii.. resimleri donduremedim nedense. Cibinligi kendim yaptim :) alttan kestigim parcasini da kapi susu olarak degerlendirdim :)
Şulecim odanız çok tatlı olmuş, uğraşmışsın ellerine sağlık. Bebişin mutlu mutlu uyusun oynasın bu güzel odada inşallah.
Şu ikea koltuğu yeni mi aldınız? Biz de evdekinin minderini yenileyeceğiz de bu desenden istiyordum ama ankara mağazasında yoktu. Yeni aldıysanız bakayım ben de.

Canim cok dogru diyosun. Belki de korktugum gibi olmaz bakalim. Zaten dogumdan yeni cikmis olucam. Odamdan cikmam mumkun oldugunca. Yatar naz yaparim. Esim de Allah'in izniyle dogum izni hakkini kullanacak. Sonra da 15 tatil giriyor araya. Bana cok sikinti olmaz hayirlisiyla. Gerekirse esim ilgilenir ailesiyle. Odamizi da begenmene sevindim teyzesi :)

Canim benim de bebisim dogum pozisyonunda ama kanala girmemis. Doktorum artik bol bol yuruyus yap ki kanala girsin artik yavas yavas dedi. Merdiven inip cikmak da baya etkiliymis bilgin olsun..

Gunaydin canim.. ahhhh ahhh sabahlari kalkip hem esime kahvalti hazirliyorum hem de bu bahaneyle ben de atisririyorum. Hazir kahvaltiyi ozlemisim vallaaaa..

Canim tuse muayeneden sonra lekelenme olmasi normalmis. Doktorum soylemisti bana muayene sonrasi lekelenme olabilir korkma diye. Ama tabi sancilari takip etmen lazim. Siklasirsa mutlaka git doktoruna.

Canim oncelikle Rabb'im kizinin kismetine gonlune gore bir ev nasip etsin. Sonra da insaallah guzel guzel odasini yaparsin yavrunun. Bizimki de anlayacagindan ya da odayi kullanacagindan degil iste. Kendi hevesimizi gideriyoruz ancak.

Vajinaya zeytinyagi surme isini ilk kez duyuyorum canim. Zarari olacagini sanmam ama faydasi olur mu onu da bilemiyorum..

Mervecim cok tesekkur ederim canim. Biz de oda falan yapmicaktik sozde ama sunu da alalim bunu da yapalim derken bi bakmisiz dizmisiz odayi:KK48::KK48:
Aaaa bu iyiymiş bak bana hiç şunu yap bunu yap demedi gerçi merdiven çıkarkende benim çok canım yanıyor ama doğum Kanalı'na girsinde önemli değil

:KK73::KK73::KK9:inanmıyorum gözün aydın canım çok sevindim maşallah bebeğine kilosu falan çok iyi :nazar: inş küvezden çıkar bir an önce de alır koklarsın mis gibi :KK37: bol sütler faydalı sütler diliyorum rabbimden :KK37:

canım gerçekten sakin ol ilki normaldi şimdi bunda ki bilinmezlik geriyor seni ama ben döneceğine inanıyorum senin bebeğinin inşaallah, dönmesede sezaryan olsun varsın sağlıklı olun da

canım eczanelerde marketlerde var, milupanında var , canım tatlı konusunda hep diyorlar ya tatlıya gerek yok işte su süt yapıyor evet su süt yapıyor ama ne yalan söylüyüm ben ilk 3 ay tatlının dibine vurdum, her gün lokum yiyordum şıralı tahinler çikolata falan çünkü emzirdikçe elim ayağım titriyordu benim şekerim çabuk düşüyor, tatlının şöyle bir avantajı var yedikçe susatıyor böylece 4 litre suyu bunalmadan içmiştim ben yani tatlıyı abartmadıktan sonra aslında çokta zararlı değil bence ki bütün o yemelere rağmen 10 kilo vermiştim almamıştım emzirirken, ne zaman bıraktım yemeyi benim sütüm duruldu, ilk üç ay hem sütüm çoook boldu hem de yağlıydı oğlum çok güzel kilo almıştı

canım ilkte aynen dediği gibi oluyordu birde çıkıntı şeklinde duruyordu eşimde başı diye konuşuyordu dr a bir gittik dr burası poposu dedi:KK70::KK70: kendimi zor tuttum babası oğlun sana ne demek istiyor sen konuş baba popom dinliyor :KK70: şimdi eymende aynı dikiyor popoyu oyyy ısırasım geliyor, ondan dedim yani:)

canım ben attım bakliyat tamam sen belki yiyemezsin ki ben bu sefer yiyicem ilk oğlumda yemedim de ne oldu gazmandı yine ben vitaminsiz kaldım boşuna, sen yiyemesende misafirin olur eşine pişirirsin çok pratik oluyor bence

canım humana still tee diye yazıyor, milupanında var aynı çaydan

canım kayınlarınında olması hoş değil tabi rahat etmezsin çok zor olur, odanda durursun sürekli onlarda anlar rahatsız olduğunu, sakın düşünüp stres yapma,ilk doğumumda bende istemedim annem olsun dedim annem geldi ama kendi annem beni deli etti, kv gil bir geldi söylemeden yemek yaptılar evimi silip süpürdüler ayağıma yemek getirdiler moralim bozuk diye güldürmek için ellerinden geleni yaptılar ben çok pişman oldum ön yargılı olduğum için, kendi annem söylemeden evi süpürmüyordu yemeği ne yapsam ne yapsam ki diye ban soruyorudu ya ne yaparsan yap dolaba doldurmuş kocam ilk defa mı yapıyorsun yemek, inan kv annemden iyi baktı bana Alla razı olsun, bu konularda maalesef annem çok soğuk ve ben çok üzülüyorum, sende ön yargılı olma anlattığın kadarıyla seninkilerde çok iyi pozitif düşün derim:KK66:

ay canım göbek deliği acısı fena oluyor, korkma kordon için canım kızlar yazmıştı korkulacak bir durum değilmiş

canım ilaçsız geçmeyecek sanırım, benimde öyleydi süt tahin artık fayda etmez oldu bende renni içiyorum artık

ayyy ne güzel olmuş ellerine sağlık bayıldım güle güle kullanın

canım bende yok

kolay gelsin canım zor çalışmak bu halde

ayy
maşaallah kuzuna boyu kilosu çok iyi doğmuş canım, inşaallah çabuk toparlanır evinize geçersiniz[/QUOTE]

benim dr da sağda kafa var demişti 1 kere ondan dedim canım birde tepikleri soldan geliyor hep yatınca farkediyorum
:KK19:
sizinki nesaj kaygılı babaya karşı demekki :KK70:

Kızlar dün benim doktorum açıklığı kontrol etmişti 1cmlik açılma var demişti.Akşam lekelenme oldu gece 1den sonrada belimde öyle bir agrıki anlatamam karnımda kasılmalar sabaha karşı ancak uyumuşum bir ara gitsemmi hastaneye diye düşündüm.Ama agrılar aralıklı degil sürekli gibiydi.iyice acemi oldum ama her dogum farklı olurmuş.şimdi agrım gitmiş gibi çok hafif var.

doğuma hazır ol demk mi bunlar acaba canm :KK69:rabbim hayırlı doğumlar versin inş hayırlı zamanda:KK19:

Kızlar ya watsapta grup kurulmus face dekılerde...
Bizde kendi aramızda yapsak olurmu.. Bazen telden baglanmak bana işkence evde pc falanda yok.. Dogumlar yaklastı.. İki saat siteye girmektense ordan haberlşmk için kullanaak.. Burayada biri haber verri mesel.. Bu arada burayı vazgecemem ilk göz agrım ve zaten istesende vazgecemıyosum.. Watsap face gibi olmuyo..bizim diyet grubumuz var.. 9. Takımmesela ama kk. Dan takıp oluyo.. İşte watsapta tartı fotosu yada kendi fotomuzu rahtca paylasıyoruz.
Birde siteye giremedigimz zamanlar oldu ordan konusup haberleştik..
Ben sadexe fikir sundum.. Eger ok dersenîz olur yani ...

bende ok

maşallah canım hiçte kilolu durmuyorsun :nazar:

benimkide akşam bana tosbağa dedi:KK53:

:KK61::KK70:

Canlarım bn anca müsait oldum..
Bebegim iyi şükürler olsun babasına dil cıkardı oglum... Eşim utanmasa aglıcaktı...
3.300 kılo... Bu pazar degil haftaya pazar dogum gözüküyo..
Nst de sancım cıkmadı düzenli degildi yani o yüzden alttan muayene etmedi...
Haftaya yine nst için cagırdı..
Agrılarım olursa ılık dus be uzanıp dinlen..kasılmaların olur sancın düzenli olarak olur veya kanama olur veya suyun geldigini hissedersin hmn gel dedi...
Suyumda iyi iyiyiz işte...
Dularını iyi dileklerii eksik etmeyen arkadaslarıma cokk tesekkür ediyorum
Geçmiş okuyayım

28 aralık yani :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: hadi bakalımmmmm

Arkadaşlar yaa şimdi bebegi ters olan arkadaşların yorumlarını okudumda eeee benim bebek ters peki dogum başlarda ters gelirse bu çok riskliymiş benim doktor bekleyelim dedi son ana kadar ama kafam karıştı yani aniden sezeryan kararı alınır o zaman iyice korktum şimdi.Allahım stres oldum iyice sen yardım et

valla ne edecek bilmem benimki de ters
tecrübeliler iyi bilir

İyi aksamlar :)
Benim midem yaniyoo cuma gidicem doktora nasil dayanirim bilmiyorum.dun 4 ten sonra baslamisti yanmak bugün 8 - 9 dan sonra ohh dedim bugun yanmicak demez olydim yanmaki ne yanma :KK43: soğuk soğuk bi sut içtim.
Bu arada kizim bugün pek hareket etmedi ya endiselenmedimde değil acaba ters mi dondu yine dünden beri sert sert hareketi vardi dönmeye mi clisti acaba :KK43:
Cnm bende çok fena haldeydim lansor diye bir ilaç verdi doktor şuan çok süper yanmadan eser yok :) doktora söyle istersen çekmek zorunda değilsin :)

Back
X