2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Eflalim înş gerek kalmaz suni sancıya.. Bn yiyim ozaman sürekki..
Ya biz kızı babası hurmanın içinden parmagına sürdü.. Sag işaret parmagına bismillahi ya şafi diyip üst damagına sürdü.. Zemzemide bi çay kasıgı kadar ayrı verdik..
Öle özel bi verilme şeklî yok
Aslında efendimiz agzında çigneyip veriyomıs heralde ama onun agzı gibi temiz bi agız bulamıcamız için işaret parmagını humeanın içine sürüp biraz alıp damagına sürebilirsiniz

zaten adam narkozdan uyanırken rıdvan nerde diye sormuş görünce de nasıl sevinmiştir evet beni sinir etse de eşimin babası

Canım ye ye şifa olsun

canım işte hani h,jyen durumu var ya mikrop kaptırmayalım dedim, evet Peygamber Efendimiz öyle yapıyormuş ama dediğin gibi onun gibi temiz biri yok birde zaten ağzında ezip vermesininde bir hikmeti varmış veren kişinin ahlakı ona göçermiş yani ağzında ezip verenin

en iyisi temiz bir kapta zem zemle ezip damlatalım ağzına eşime yaptırayım

canım doktorun her şey normal bebek ırsi olarak iri diycek çünkü sende şeker meker yok maşallah

aynennnn mervişim dayanamadım bugün gidip evimde kalıcam ahhh benim güzel evim güzel yatağım dağınık da olsa seviyorum eimi

RAPUNZEEL canım acılmam var ama sancım azaldı gibi sanki... İşte pazartesiye kadar bişi olmassa gitmicem dr a pazartesi artık belli olcak
hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah hemencicik çıkar bebişin kollarna alırsın acısız ağrısız sıkıntısız bol bol da sütün olur inşallah ne kadar heyecanlı olmaya başladı bu forum

Canim bence kotu degil, ama senin icine sinmediyse degistir, degisim yapmak icin illa kutu gerekemez ya..

Canm gelnce bizede bilgi verirmisin bende istyorum ama merak ta edıyorum nasıl acaba dıye..

makat geliş mi senin bebeğin? makat gelişindede normal dogum yapılabiliyor diye biliyorum ben, hatta bununla ilgili dogum hikayeleri okumuştum, tabi daha zor oluyor sanırım..

Kizlar hemoroid normal doguma engel mi? Yarin kontrolde doktora soylicem ama deneyimi olan varsa diye size de sorayim dedim.
olmaması lazım, 8 ay önce arkadaşım dogum yaptı ve son haftalarında çok fena hemoroid olmuştu, yürürken otururken bile canı acıyordu, ama normal dogum yaptı, doktorun eger sezeryancıysa bunu bahane edebilir..

Allah kolaylık versin, daha yeni iki çocuklu anne oldun, gittikçe düzenin oturur ve kolaylaşır inşallah. 6 kilo ne cabul gitmiş ya ne güzel, bence 4-5 daha gider kendi kendine :)

Kızlar bende zem zem de hurmada var hamdolsun, şimdi nasıl sürülüyor hurma zemzemle ezin diyorlarda nasıl olacak o bilen varsa yazsa, ilk oğlumda yapamadım şimdi yapmak istiyorum

canım ortadan ikiye bölüp bebeğin ağzına sür dedi benim arkadaşlarım kendim yapacağım ben

Ayy cok guzelmıs yaa.. Gule gule yesın mısafırlerınn.. Peki. Canm sence bu mu daha guzel ve mantıklı yoksa kutudakı sadece madlen olanlarmı.. Ne düsünüyorsun..

çok tş ederim canım ikisinin de çikolataları falan aynıdır bence sadce görseli farklıdır
içine hangisi siniyorsa onu al derim ben bunu beğendim canm hem içi fazlaydı diğerlerine göre sanırım ondan seçtim

çok güzl gözüküyor cnm güzl günlerde kullanın inşallah[/QUOTE]

amin canm çoook tşler

bendede dün aksam ve gece adet sancım gibi belim sancılandı, ama dogum sancısı olsa anlardım diye düşündüm, yalancı sancıdır heralde, artık vücut gerçeğine alıştırıyordur kendini . bence doktora gitmene gerek yok gerçek sancısı olanları bile 10 dk de bir gelince gelin diyorlar, sen bilirsin tabi canım

oh iyi olmuşşş bence senin kocan seni seviyor ve sana kıyamıyor üzme adamcagızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…