zaten adam narkozdan uyanırken rıdvan nerde diye sormuş görünce de nasıl sevinmiştir evet beni sinir etse de eşimin babasıcanım o zaman doktoruna güveneceksin dediğin gibi biriyse vardır bir bildiği
sağol canım
bende var sağolsun komuşunu eşi hacdan getirdi birde zem zem verdi saklıyorum
sağol canım inşaallah
iyi yapmışsınız canım sevinmez mi ciddi bri ameliyat geçirmiş, bizi gıcık etselerde kp ler eşlerimizin babaları canları
canım bilemedim şimdi bekle bakalım birde bol su iç enfeksiyon olmasın
Canım ye ye şifa olsunEflalim înş gerek kalmaz suni sancıya.. Bn yiyim ozaman sürekki..
Ya biz kızı babası hurmanın içinden parmagına sürdü.. Sag işaret parmagına bismillahi ya şafi diyip üst damagına sürdü.. Zemzemide bi çay kasıgı kadar ayrı verdik..
Öle özel bi verilme şeklî yok
Aslında efendimiz agzında çigneyip veriyomıs heralde ama onun agzı gibi temiz bi agız bulamıcamız için işaret parmagını humeanın içine sürüp biraz alıp damagına sürebilirsiniz
canım doktorun her şey normal bebek ırsi olarak iri diycek çünkü sende şeker meker yok maşallahKızlar sonuçlarımı nette gördüm sizede yazayım yorumlarsanız sevinirim. Açlık kan şekeri 95. 1 saat sonraki tokluk şekerim 121, üç aylık şekerim 5.1 normal aralıklarda gözüküyo ama doktor ne der bilmem
aynennnn mervişim dayanamadım bugün gidip evimde kalıcamEFLALİM secindim eşinin babasıyla konusmasına.. Sizde barısın inş tez zamanda...
RAPUNZELL canım insanın gercekten kendi evi gbiai yok...
Annem dedi kızım iyi gözükmüyosun burda kalzz dedım annexim evde daha rahat olurum .. Yinede öle.. Rabbim kimseyi evinden ayırmasın .... Tez zamanda kavus sende eşine inş..
hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah hemencicik çıkar bebişin kollarna alırsın acısız ağrısız sıkıntısız bol bol da sütün olur inşallah ne kadar heyecanlı olmaya başladı bu forumRAPUNZEEL canım acılmam var ama sancım azaldı gibi sanki... İşte pazartesiye kadar bişi olmassa gitmicem dr a pazartesi artık belli olcak
Canim bence kotu degil, ama senin icine sinmediyse degistir, degisim yapmak icin illa kutu gerekemez ya..Günaydın herkese, ayy dün ki muhabbete çok güldüm, birde gündüz yoksunuz akşam muhabbet muhabbet olmaz ki canım
Ben bir romantik bir duygusal oldum ki, sapıttım heralde adama sarılmamak için zor tutuyorum kendimi, sanki evli değiliz günah
Özür mü o da ne tabi ki dilemiyor, sürekli yiyecek bir şeyler getiriyor beyimiz sevdiğim şeyleri onun özürü odün kv deydim gelmiş elleri dolu dolu evimin hatunu nerde diyor ama ben konuşmuyorum hala galiba ben normal değilim deliyim
Ben çok özledim eşimi ya böyle sürekli yanımda olsun istiyorum, evet evet delirdim ya da mazoşistim ben adam beni o kadar ağlattı ben ne düşünüyorum
Geceleri sancıdan duramıyorum kesin doğurucam diyorum oğlum ne olur dur 11 gün daha dayan diyorum
Dün perde yıkadım ütüledim, kaynımı çağırdım assın diye kv de geldi, diyor ki yapma kızım yapma diğer eltimi diyor bak dokuz ay yapmadı ondan iyisi yok kocası ağzına bakıyor sende yapıyorsun yapıyorsun yaranamıyorsun diyor, kendi oğlundan için, amaaan napıyım benim eşimde böyle bu dünya böyle yaptığının kıymeti bilinen çok az insan var, tek değilim ya
Ayy birde dün kv deyken şey diyor kv de eşimde gelmişti o ara, görümceme kp diyormuş ki kızım iki yaşına geldi artık çocuğun emzirmeyi bırak, yok artık dedim nasıl bir adam ki anne senin bu kocan peess dedim doğuma emzirmeye karışıyor ya azğım açık izliyorum dedimOhh canıma değsin eşim bir şey diyemedi tabi, adam emzirmeye bile karışıyor şaka gibi ya
Sabah sabah daldan dala atladım yine
Ya birde sabah eşim beşiğin rengini dedi çok koyuymuş rengi diye aslında benimde hoşuma gitmedi ama napıyım hediye hem de kutusunu attık değişilmez daha, kötü mü ki rengi?
Canm gelnce bizede bilgi verirmisin bende istyorum ama merak ta edıyorum nasıl acaba dıye..kargo bekliyorum bende hacışerif bebek çikolataları gelicek inş güzeldir aldığımıza değer ve bebeğin ismini yazmışlardır
inş çok küçük değildir ve tadı da güzeldir
geçen aldığımız beşiğin yatak takımlarını attım makinaya 14 dk ya inş bozulmaz içleri toplanmaz
cibinlik çarşaf yastık attm, yastık bozulursa diğerlerini elimde yıkamayı denerim artık
Canim daha günün var mıydı yoksa günü tamamlandı da ondan mı sancın basladıRAPUNZEEL canım acılmam var ama sancım azaldı gibi sanki... İşte pazartesiye kadar bişi olmassa gitmicem dr a pazartesi artık belli olcak
makat geliş mi senin bebeğin? makat gelişindede normal dogum yapılabiliyor diye biliyorum ben, hatta bununla ilgili dogum hikayeleri okumuştum, tabi daha zor oluyor sanırım..bende anlamadımki canım. işte haftaya cumaya kadar döndü döndü. daha sonra dönsede doğum sıkıntıya girer dedi.annemle konuşuyorum o da sağlıkçı .son ana kadar dönmeyen bebekler var diyo. bilmiyorumm büyük konuştum galiba sezaryan olmam diye.eşimde istersen başka bi doktora gidelim diyo ama bebek dönmedikten sonra başka doktor ne yapabilirki ?
Ayy cok guzelmıs yaa.. Gule gule yesın mısafırlerınn.. Peki. Canm sence bu mu daha guzel ve mantıklı yoksa kutudakı sadece madlen olanlarmı.. Ne düsünüyorsun..kızlar geldi çikolatamız hem ucuz hem özel hemde taptaze bayıldım valla bundan iyisi can sağlığı
Eki Görüntüle 1350038 Eki Görüntüle 1350039 Eki Görüntüle 1350040 Eki Görüntüle 1350041
olmaması lazım, 8 ay önce arkadaşım dogum yaptı ve son haftalarında çok fena hemoroid olmuştu, yürürken otururken bile canı acıyordu, ama normal dogum yaptı, doktorun eger sezeryancıysa bunu bahane edebilir..Kizlar hemoroid normal doguma engel mi? Yarin kontrolde doktora soylicem ama deneyimi olan varsa diye size de sorayim dedim.
Allah kolaylık versin, daha yeni iki çocuklu anne oldun, gittikçe düzenin oturur ve kolaylaşır inşallah. 6 kilo ne cabul gitmiş ya ne güzel, bence 4-5 daha gider kendi kendine :)Ayy kızlar slm cok ıleerlems sayfalar artk sık gıremem gece gunduz meme modundayz oglusum tam memecı emzık aldı ama ondada yorulur dye kıyamyrm kızımda ılk karsılasmada mutlu oldu cok sevıyor ama bıraz duygusal herseye aglıyor falan bugun ıyı sukur kayınvalıdem annm babam var dye dun geldı aksm kızına gectı bugun gelır mı bılmm cumartesı zateen gıdıyor saolsun bı yarm altn taktıu dusunmesı yeter.. Esımle arada gerılıyoruz ..,malum lohusalık smdı annemle babamı hastneye gotutrdu ayy ıkı cocukla hayat zor kızım saolsun yardm ettıgı halde .. Bu arada gelır gelmez tartldm 91le gttm 85olmus karnımı sardm ıns verırm zaten 75le kalmstm ondada 8kılo fazlam vardı sımdı sadece sut gelsn dusuncesı var ekmk falan abartmyrm bakam doguran var mı bızde haberler boyle
Kızlar bende zem zem de hurmada var hamdolsun, şimdi nasıl sürülüyor hurma zemzemle ezin diyorlarda nasıl olacak o bilen varsa yazsa, ilk oğlumda yapamadım şimdi yapmak istiyorum
Ayy cok guzelmıs yaa.. Gule gule yesın mısafırlerınn.. Peki. Canm sence bu mu daha guzel ve mantıklı yoksa kutudakı sadece madlen olanlarmı.. Ne düsünüyorsun..
çok güzl gözüküyor cnm güzl günlerde kullanın inşallah[/QUOTE]
Çok Sağol cnm amiin .Allah şifa versin canım beterinden korusun...
bendede dün aksam ve gece adet sancım gibi belim sancılandı, ama dogum sancısı olsa anlardım diye düşündüm, yalancı sancıdır heralde, artık vücut gerçeğine alıştırıyordur kendiniYa kizlar dün geceden beri gecmeyen karnimda bi agri var. Karnimin alt tarafinda sanki günüm gelmis adet olmusum gibi agriyo bazen hafif bazen cok ama sabaha kadar sürdü suan bile devam ediyo hafif napsam doktora gitsemmi acaba yalanci sanci dedikleri bu mu yoksa baska bisimi
oh iyi olmuşşşAz önce kv geldi perde asmak için, dün akşam eşimle babası konuşmuş duramamış bizim bay burnunu her şeye sokan kp! Dr işini sormuş eşimde özeldekini araştırdım kimse iyi demiyor normal doğum yapmıyor doğru düzgün, normal doğum olan birini evine gönderip iki gün sıkıntıya sokup sezaryan yapmış falan sonra ameliyat dikişinede iyi demiyorlar demiş, devlette ki erkek dr u demiş devlette olursa ona olacak demiş, ohhhhhh içimin yağları eridi kızlar babasına kapak olsun hadi konuşsun bakalım çatlasın şimditabi bana niye demiyor oğlun bunları diye sinirlendim hemen babasına demiş ya bundan sonra neresi derse orda olsun doğum o adam karışamayacak ya çok rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?