Hadi gözün aydın icin rahatlamıştır birazAz önce kv geldi perde asmak için, dün akşam eşimle babası konuşmuş duramamış bizim bay burnunu her şeye sokan kp! Dr işini sormuş eşimde özeldekini araştırdım kimse iyi demiyor normal doğum yapmıyor doğru düzgün, normal doğum olan birini evine gönderip iki gün sıkıntıya sokup sezaryan yapmış falan sonra ameliyat dikişinede iyi demiyorlar demiş, devlette ki erkek dr u demiş devlette olursa ona olacak demiş, ohhhhhh içimin yağları eridi kızlar babasına kapak olsun hadi konuşsun bakalım çatlasın şimditabi bana niye demiyor oğlun bunları diye sinirlendim hemen babasına demiş ya bundan sonra neresi derse orda olsun doğum o adam karışamayacak ya çok rahatladım
evet canım 39artı 1de 3cm acıklık ıle sunı sancı ıle baslttı sonra sancım basladı 11den 2ye kadar dıyelım 4saatte ama zor bı dogumdu Allahh sıze kolay dogum nasıp etsn ...dıkıslerm var altta ıste sut mut sureklı emmek ıstıyo oylecanımm hayırlı olsun normal doğum mu oldu? allah sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin :))
valla kendi yatağımın kıymetini anladım eflalCanım çok haklısın hiç de demem yani dışardan demesi kolay diye, özellikle yazıyorum sizlerin fikirlerini soruyorum sonuçta bende hatalı olabilirim bunu farkdemeyebilirim diye, barışıcam canım konuşucam olan bize oluyor herkes ettiğiyle kalıyor, çok haklısın
aaa tabi kızlar veriyim beyefendi evde karısına öküzdrü dışarda bayanlara kırırlır!!! Sinir eder yani insanı, kv mi çok seviyorum ne yalan söylüyüm kadın haketmiyor bu adamın hiç bir yaptığını, başkası olsa belki sevinir ama kendi anneme yapılmış gibi üzülüyorum
hatanı anlamışsın ya dediğin gibi çoğu kişi rahatsız olmuş dile getirmiş, benim açımdan sorun yok canım oku da yazda, farkına varıp özür dilediğin için teşekkür ederim:)
ah canım Rabbim şifa versin annene, sıkıntılı bir hastalık görmüştüm yaşayan birinde inşaallah çabucak iyileşir
canım ama erken konuşmuş bence doktorun, neden döndükten sonra sıkıntı olsun son gün dönen bile var hatta doğum anından çok deneyimli iyi ebeler elleriyle bebekleri döndürüyorlar araştırabilirsin doğum anında yani, başka bir doktor danış bence
barışıcam canım sağol haklısınız kimse için yuvamı huzursuz etmeye değmez boşuna üzülüyoruz karı koca
ay sorma canım cins işte bende dün duyunca artık patladım iyice zaten ohhh sefam olsun:)
yatılmaz canım artık yataklarımız bile batıyor bize
canım bilgim yok maalesef
ayy canım ya bende iki çcuklu olucam arada yaz yaşadıklarını yani benim doğuma kadar:) beni neler bekliyor göreyim, normal doğumun avantajını yaşıyorsun şu an iki çocuğunada tek bakabilirsin, bana mecbur biri yardım edecek, oğlumun özellikle wc işi için biri lazım
canım bence git hastaneye nst ye girersin rahat edersin, açılma var mı diye bakmak isterlerse izin verme erken daha
aynen sefam olsun düşmanlarım çatlasınşimdi kocacığım nerde derse orda olsun hiiiççç önemli değil
Hadi gözün aydın icin rahatlamıştır birazaz gunun kaldı zaten istedigin gibi dogumunu da yaparsın insllh
evet canım kendi yatağımız gibisi yok, kp in olmuş mu ameliyatvalla kendi yatağımın kıymetini anladım eflalkardeşimle de konuştum bu gece kendi evimde kalıcam o da benimle kalıcak eşimi de kandırırsam erken döner belki
Hurmadan ne kadar yesem ?????
Bı sayısı yok herlade..
Kızlar elim ayagım co halsız...
Biraz canım sıkkın.. Niye gitti bu sancı.. Adet sancım dewam esiyo ama dün sabah ki gibi bi sancı gelse 10. Sunda dogurursum...tasıyamıyprum kendiimi..
Karnım öne egiliyo sanki..
Neyse yürğyüse devam artık..
Hurmaya devam...
Dr dedıkı pazara kadar olduda olmassa pazartesi muhakkak gel dedi.. Suni sancımı vericek...
Allahım hayırlısı ile bebegimi bi kucagıma alsaydım..
bende anlamadım ki canım niye böyle dedi. ki kendisi zaten sezaryanı sevmeyen bi adam. yani özellikle sezaryan olmak isteyenler var mesela hiç bi problem olmadığı halde. kesinlikle kabul etmiyor en güzeli normal diyor. ben de özellikle normal istiyodum ama işte haftaya cuma gününe kadar dönmezse sezaryan gününü kararlaştırırız dedi. haftaya 37 haftalık olacak bebeğim. birazdaha beklesek dedim. o da daha sonra dönsede doğum sıkıntıya girer bi işimize yaramaz dedi..canım ama erken konuşmuş bence doktorun, neden döndükten sonra sıkıntı olsun son gün dönen bile var hatta doğum anından çok deneyimli iyi ebeler elleriyle bebekleri döndürüyorlar araştırabilirsin doğum anında yani, başka bir doktor danış bence
Hurmadan ne kadar yesem ?????
Bı sayısı yok herlade..
Kızlar elim ayagım co halsız...
Biraz canım sıkkın.. Niye gitti bu sancı.. Adet sancım dewam esiyo ama dün sabah ki gibi bi sancı gelse 10. Sunda dogurursum...tasıyamıyprum kendiimi..
Karnım öne egiliyo sanki..
Neyse yürğyüse devam artık..
Hurmaya devam...
Dr dedıkı pazara kadar olduda olmassa pazartesi muhakkak gel dedi.. Suni sancımı vericek...
Allahım hayırlısı ile bebegimi bi kucagıma alsaydım..
Saol canım.. Al sende evet peygamber efensimizin sünnetidir.. Cocugun agzına sürülür.. Inutma..:)az kaldı canm sabret
benim hurma almam lazım bebişin ağzına dürülüyormuş doğunca sürerim bari umutmam inş cumartesi alırım yazıyım kenara
olmuş normal odaya çıkmış iyimiş eşimi görünce deçok sevinmişevet canım kendi yatağımız gibisi yok, kp in olmuş mu ameliyat
canım istersen bir kilo ye gir çık ye hem enerji veriri hem sancını artırır, hatta 1 kilo yiyeceksin ki etki etsin, birde doğumu başlatan bitki çayları var ya ahududu yaprağımıydı neydi bakıyım ben bir, hem sıkma canını uzun sürmez bence seninki, suniye gerek kalmaz hem adet sancısıda sancı oluyor
merve evde misin doğumun başlamış mı pekiSaol canım.. Al sende evet peygamber efensimizin sünnetidir.. Cocugun agzına sürülür.. Inutma..:)
bende anlamadım ki canım niye böyle dedi. ki kendisi zaten sezaryanı sevmeyen bi adam. yani özellikle sezaryan olmak isteyenler var mesela hiç bi problem olmadığı halde. kesinlikle kabul etmiyor en güzeli normal diyor. ben de özellikle normal istiyodum ama işte haftaya cuma gününe kadar dönmezse sezaryan gününü kararlaştırırız dedi. haftaya 37 haftalık olacak bebeğim. birazdaha beklesek dedim. o da daha sonra dönsede doğum sıkıntıya girer bi işimize yaramaz dedi..
öyle işte kızlar belki döneceğine dair umudu yoktur. bende zayıf bi hamileyim 49 kiloyla hamile kaldım şuan 58 kiloyum .resmen bebek karnımda derinin hemen altında gibi duruyo başını ayaklarını sırtını falan dokunduğumuzda direk hissedebiliyoruz. böyle işte kızlar hakkımızda hayırlısı artık...
senin adınıda sevindim eflalim. sıkıntılı günler geçirdin kp yüzünden.
bende var sağolsun komuşunu eşi hacdan getirdi birde zem zem verdi saklıyorumaz kaldı canm sabret
benim hurma almam lazım bebişin ağzına dürülüyormuş doğunca sürerim bari umutmam inş cumartesi alırım yazıyım kenara
sağol canım inşaallahEFLALİM secindim eşinin babasıyla konusmasına.. Sizde barısın inş tez zamanda...
RAPUNZELL canım insanın gercekten kendi evi gbiai yok...
Annem dedi kızım iyi gözükmüyosun burda kalzz dedım annexim evde daha rahat olurum .. Yinede öle.. Rabbim kimseyi evinden ayırmasın .... Tez zamanda kavus sende eşine inş..
iyi yapmışsınız canım sevinmez mi ciddi bri ameliyat geçirmiş, bizi gıcık etselerde kp ler eşlerimizin babaları canlarıolmuş normal odaya çıkmış iyimiş eşimi görünce deçok sevinmişiyi ki gitmişşapşik kocam ama biz oğluşumla çok özledik eşimi
Nego iste bende onuda diycektim burda konusuluyo alttan bakma cati muaynesi filan erken dogumu getirir iyi degil diye ama ben almanyada yasiyorum doktora kontrola ne zamn gitsem alttanda bakiyo o cati muaynesinide yapiyo. Simdi hastaneye gidincede eminim önce alttan bakicaklar sonra karnima hic istemiyorum ama redde edemiyorum o yüzden doktorlardan sogudum..
kayınpeder ne kadar enterasan bir tipse kayınvaliden de bir o kadar anlayışlı maşaallah. ne güzel hep senden yana oluyor :)Günaydın herkese, ayy dün ki muhabbete çok güldüm, birde gündüz yoksunuz akşam muhabbet muhabbet olmaz ki canım
Ben bir romantik bir duygusal oldum ki, sapıttım heralde adama sarılmamak için zor tutuyorum kendimi, sanki evli değiliz günah
Özür mü o da ne tabi ki dilemiyor, sürekli yiyecek bir şeyler getiriyor beyimiz sevdiğim şeyleri onun özürü odün kv deydim gelmiş elleri dolu dolu evimin hatunu nerde diyor ama ben konuşmuyorum hala galiba ben normal değilim deliyim
Ben çok özledim eşimi ya böyle sürekli yanımda olsun istiyorum, evet evet delirdim ya da mazoşistim ben adam beni o kadar ağlattı ben ne düşünüyorum
Geceleri sancıdan duramıyorum kesin doğurucam diyorum oğlum ne olur dur 11 gün daha dayan diyorum
Dün perde yıkadım ütüledim, kaynımı çağırdım assın diye kv de geldi, diyor ki yapma kızım yapma diğer eltimi diyor bak dokuz ay yapmadı ondan iyisi yok kocası ağzına bakıyor sende yapıyorsun yapıyorsun yaranamıyorsun diyor, kendi oğlundan için, amaaan napıyım benim eşimde böyle bu dünya böyle yaptığının kıymeti bilinen çok az insan var, tek değilim ya
Ayy birde dün kv deyken şey diyor kv de eşimde gelmişti o ara, görümceme kp diyormuş ki kızım iki yaşına geldi artık çocuğun emzirmeyi bırak, yok artık dedim nasıl bir adam ki anne senin bu kocan peess dedim doğuma emzirmeye karışıyor ya azğım açık izliyorum dedimOhh canıma değsin eşim bir şey diyemedi tabi, adam emzirmeye bile karışıyor şaka gibi ya
Sabah sabah daldan dala atladım yine
Ya birde sabah eşim beşiğin rengini dedi çok koyuymuş rengi diye aslında benimde hoşuma gitmedi ama napıyım hediye hem de kutusunu attık değişilmez daha, kötü mü ki rengi?
ohh ben bile rahatladım eflalim, çok şükürAz önce kv geldi perde asmak için, dün akşam eşimle babası konuşmuş duramamış bizim bay burnunu her şeye sokan kp! Dr işini sormuş eşimde özeldekini araştırdım kimse iyi demiyor normal doğum yapmıyor doğru düzgün, normal doğum olan birini evine gönderip iki gün sıkıntıya sokup sezaryan yapmış falan sonra ameliyat dikişinede iyi demiyorlar demiş, devlette ki erkek dr u demiş devlette olursa ona olacak demiş, ohhhhhh içimin yağları eridi kızlar babasına kapak olsun hadi konuşsun bakalım çatlasın şimditabi bana niye demiyor oğlun bunları diye sinirlendim hemen babasına demiş ya bundan sonra neresi derse orda olsun doğum o adam karışamayacak ya çok rahatladım
ayyy allah kolaylık versinnnnnnnnnnnnnnnnnn :)) darısı sağ salim bizim başımızaaaevet canım 39artı 1de 3cm acıklık ıle sunı sancı ıle baslttı sonra sancım basladı 11den 2ye kadar dıyelım 4saatte ama zor bı dogumdu Allahh sıze kolay dogum nasıp etsn ...dıkıslerm var altta ıste sut mut sureklı emmek ıstıyo oyle
aynen çok zıtlar canım Allah kv me kolaylık versinkayınpeder ne kadar enterasan bir tipse kayınvaliden de bir o kadar anlayışlı maşaallah. ne güzel hep senden yana oluyor :)
ohh ben bile rahatladım eflalim, çok şükürkalan zamanı eşinle aranızda hiçbir huzursuzluk olmadan tamamlar, doğumdan sonra da öyle devam edersiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?