Kızlar bu meme ucu yaraları ve acıları ne zaman geçer tecrübeli olanlar bilir çok cnm yanıyo aglıyorum sürekli birde sütüm yetmiyo geceleri ve akşam bazen mama veriyorum sütüm ne zaman yetecek oğluma çok üzülüyorum aglamakliyim hep gece uyumuyo doymazsa sabaha kadar uğraşıyoruz eşim işe gidiyo ona üzülüyorum allahım yardım etsin inşallah biran önce düzene girsin hayatımız.
Kızlar bu meme ucu yaraları ve acıları ne zaman geçer tecrübeli olanlar bilir çok cnm yanıyo aglıyorum sürekli birde sütüm yetmiyo geceleri ve akşam bazen mama veriyorum sütüm ne zaman yetecek oğluma çok üzülüyorum aglamakliyim hep gece uyumuyo doymazsa sabaha kadar uğraşıyoruz eşim işe gidiyo ona üzülüyorum allahım yardım etsin inşallah biran önce düzene girsin hayatımız.
Çok Sağol deniycem cnm inşallah iyi gelir hemen alcam :) sütüm yetmiyo çünkü ağlıyo hemen uyanıyo mama verince uyuyo rahat Biz öyle düşündük yani siz tecrübeli siniz tabi inşallah yeter de mamadan kurtuluruz.
Çok Sağol deniycem cnm inşallah iyi gelir hemen alcam :) sütüm yetmiyo çünkü ağlıyo hemen uyanıyo mama verince uyuyo rahat Biz öyle düşündük yani siz tecrübeli siniz tabi inşallah yeter de mamadan kurtuluruz.
Cnm ben göğüs ucumu hep karbonatlı suyla siliyorum bi de bella b göğüs ucu kremini kullandım çok şükür hiç çok yara olmadı olan kısım da 2-3 günde iyileşti
Sütüm benim de yetmiyodu sezeryandan dolayı sanırım sarılığı yükseliyodu kızımın.. Mama verdik ilk 1 hafta.. Sonra sarılığı düşmeye başlayınca doktor mamayı kestirdi,doğumdan yaklaşık 10 gün sonra sütüm yeterli gelmeye başladı.. Meme ucu yara olunca insan çok sık emziremiyo ama çocuk emmeden de süt çoğalmıyo malesef
Allah yardımcımız olsun annelik zormuş
Kızlar white noise diye program var telefon uygulaması ücretsiz olan... İçinde fön makşnası elektrık süpürgesi vs vs cocugu sakinlştırrn bilim adamlarının beyaz gürültü diye tabir ettigi anne karnındaki seslere benzeyen seslermiş.. Ben aldım huysuz olunca telefondan acması cok kolay
Canım yanlış soylemisim ayniginkargo diye bi yer var 199,5 TL fiyatı ama oradan hic alışveriş yapmadım guveilir mi bilmiyorum ereyonda 205 TL fiyatı ben ebebek yazmisim aynı urun 400 kusure de satılıyor araştırıp almak lazim ne kadar çok fiyat farki var
Emzirdikten sonra bir çay kaşığı kadar kaynamış ılık su verebilirsin canım bana ebe olan arkadaşım söylemişti. Bir de bebek yıkama videosunda gördüm gazlı bezi işaret parmağına dolayıp kaynamış ılımış suya batırıp ağzının içini silebilirsin
Selam kizlar biseyler yazayim cevap vereyim faydali olayim diyorum gecmisi okurken canim benim Pinking Tree
o kadar guzel yardimci olmus ki gerek kakmadi ama ben sana faydali olamicam biz hic pamukcuk olmadik cnm..seni ozlemisiz sen yazmaynca iki cocuklu anneler yetisemiyor....
Ben kendi halimizden bahsedeym kirkinda birazda olsa akilli oldugunu dusundugum oglum kirki cikarttigindan beri yani iki gecedir uyumakta zorlanyr onceden emer uyurdu ara vermezdi simdi gaz sancisi mahvediyr tabi bunda gaz damlasini kstm devam edicem uyandi opuyrm