2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hoigeldin canım benim bir bilgim yok bu konuda ama biriey olmaz sanırım

Duha22 canım illa iki üç çocuk olacak değil ya

Abdullahımızda tek olur:) önemli olan senin duyguların

hazır hissetmeyince zaten olmaz

temizlikten soğumuşum:)
bugün yatış yapıyorum

Canim benim Kıyamam kuzuya bilmem mi.kilosu baya az geldi bana
Bizimki geçen ay 6200 du maşallah
Bu ay da iyidir ins.

Duha22 canım kv bir an önce alsında araba dışarı çık canım gerçekten çok bunalıyor insan anlıyorum seni

Oglus renkli şeylere müthiş dikkatli bakıyor bi de agulayip gülüyor kendi kendine onlara bakarak
Kanepeye yatirdigimda canli renkli desenli örtulerimden kanepenin başına koyuyorum bi bakiyo gülüyo bizim de oyuncagimiz bu oldu oyun halimiz yok
Yemek yerken de anakucaginda yerde buzdolabındaki suslere bakiyo oyalaniyo
Ben de markete gideyim canli canli renkleri göreyim de acilayim demi...ayyy düştüğüm hallere bakin

Duha22 az evet üstelik 3600 doğmuştu kilo verdi bebeği

ya görsen sefil sefil duruyor yavru

mamayı kesti sütüm yetiyor diye resmen kilo verdi

dedim kv me anne eflal ablan mamayı denesin açsa alır değilse zaten içmez diye

beni dinliyor neyse ki arayıp soruyor hep ne veriyim nasıl yapıyım işte hasta oldu ne yapalım diye

kv me zıt gidiyor kv mide biliyorsun melek gibi kadın yaranamıyor

neyseki dr mamaya başla demiş toparlandı yavru

süt annenin elinde değilki bu iş nasip işi

bende emire beşinci aydan sonra mama takviyesi yaptım

sütüm azalmıştı şimdi gerekse yine veririm bebeğimin doyması önemli benim egom değil

eymenle aynı kilodalar hatta o 6500 olabilir en son kilo vermişti yeni almaya başladı

ya birde hijyen sıfır kakasında enfeksiyon çıkıyor sürekli

dr eltimede vermiş aynı ilaçları senden geçebilir diye

ne bileyim bunun kocasıda ağzına bakıyor hala evi kaynım temizliyor:)

Duha22 bizimkide desenli şeylerle konuşuyor çok gülüyorum haline

oyun halısını kendin yapabilirsin canım

Bizimde öyle merak etme ağız burun yolu onlarda çok yakın olduğundan böyle oluyor

Bizim kızımızda da vardı. Fışkırır şekilde olmadığı müddetçe problem yok. (Bizimki fışkırır gibiydi. İdrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanıyormuş)

Hoigeldin canım benim bir bilgim yok bu konuda ama biriey olmaz sanırım
Tşk ederim kızlar cevaplarınız için

Yavrum benim yazık ya
Ah ah napsin kaynin bakti hanimda iş yok
Is başa düştü diyor herhalde. Allah Allah....

Benim oğlumda öyle canım renkli birşey gçrünce kendini yiyiyo onaulaşmaya çallışıyor bende durup onu seyrediyoruum

Ah yazık ne zihniyetler var ya doktor bana mama ver dedi ki ben zaten veriyordum biliyordum aç olduğunu bu sefer etrafımdakiler mama verme deyip durdular hepsini elimin tersiyle ittim yavrum lıktan ağlayacğuna mama içsin

canim benim uzme tatli canini biraz kiymetli cocuk derler sizinkine babasi kiyamiyor sen zaten calisiyorsun evde sayili gun oturacaksin zaten normal hayata donunce isteueceksin ikinci cocugu merak etme hayrli zamanda olsun asil hayat simdi basliyir bende yukaek lisans yapacagim ama parali dusunuyorum borc bitmesini bekliyorum ...hazir yogurt yemeyiz sutum tereyagim hep kayinvalidemden geliyor kasabada yasiyor ankarada yazin pazara gitmiyoruz bahceden hersey benim evime hazir meyve suyu bile girmez canim kendim yaparim biz fazla organikciyiz

Herkese selam daha once de yazmistim buraya bebegimin kulagindan akinti geliyor diye hala oluyor kuru sarı sarı kepek gibi kulak deliginin ucunda duruyor cocuk doktoru normal gecer diyor da 3 ay olcak niye gecmiyor ki yaşlı teyzeler o kulak kiri kulak kendini temizliyor diyor da kac ay oldu dr gecer dedi diye kbb doktoruna gitmedim gitsemm mi acaba sizin bebeklerde oldu mu boyle bisey?

Benimkide dogum hediyesi almadi bahanesi de alirsam begenmezsin belki sen al da begenip begenmemesi bana kalsin aynen annelr gununde bekliyorum almazsa babalar gununde bende almam bencede karşılıklı olmali herşey; )
K
Canim bizdede oluyor o banyodan sonra temizliyorum ben onemli bsy oldugunu dusunmedim hic..

Ins canim hala lohusa psikolojisindeyim galiba belki isterim zamanla cani gönülden ikinciyi olursa da nasip ses etmem
Oh cok iyiymis canim ben de herseyin dogalini severim miss gibi
Yalniz benim ne annem ne kv bahçe yok ne yazikki cok imreniyorum ama yok
Parayla dogalini bulmaya çalışıyoruz

Yok yok cnm en guzeli boyle..
ben de sansliyim cogu seyi senin gibi kv ve babamdan aliyorum..

hiç sıkma canını bence saçmalamış resmen benimkini görse yıkılır eltin kesin:) 3aylık kilomuz 5600 cük takıyormuyum hayır çünkü zaten miniktik aylık 1kg alıyor buda bana yetiyor

bana da neler dediler bu çok küçük sütle toparlayamaz mutlaka mama ver bu gece geç yatıyor mutlaka mama ver ama hiçbirini yapmadım

bugünlerde gece maması düşünüyorum ama onuda düşünüyorum sadece bu aydada 1kg aldıysa vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…