Hoigeldin canım benim bir bilgim yok bu konuda ama biriey olmaz sanırımMerhaba güzel anneler sayfayı uzun zamandır takip ediyordum ama üye olamamıştır. Bende 26 ocakta kızımı dünyaya getirdim.size bir sorum olacak kızımı emzirdikten sonra gazını çıkarırken burnundan süt geliyor.bu duruma çok üzülüyorumaranızda yaşayan var mı
Canim benim Kıyamam kuzuya bilmem mi.kilosu baya az geldi banaaysimason senin eltin hasetinden demiş
kilosu çok iyi
şöyle diyeyim benim eltiminki altı aylık o kiloda
benimki gerçekten bakamıyorDuha22 iyi biliyor
bebeği ilk doğduğunda verem etmişti bizi neyse
ben ona bile demem ki kendi sorar nasıl yengesi büyümüşmü
kilo almışmı diye bende büyümüş tabi maşaallah derim
morali bozulmasın diye
benim oğlumun kilosuda iyi maşaallah
kaynım tombiş tombiş ne güzel gelişimi demiş
kv nin yanında eltim ne dese beğenirsin
benim oğlumunda boyu uzun demiş:))))
yarış yapıyoruz sanki kaldı ki benimki iki ay küçük
ben emmedi diye 20 gün sağdım
o memem acıdı kanadı diye bir gün sağmadı
ağlıktan yoğun bakımda yatarken bebeği
aramızdaki fark bu
boş ver sende eşin seni biliyor millette kör değil
bebeğini görüyor onun demesiyle bir şey olmaz
sıkma canını
Haklısın canim önemli olan benim ruh halimDuha22 canım illa iki üç çocuk olacak değil ya
Abdullahımızda tek olur:) önemli olan senin duyguların
hazır hissetmeyince zaten olmaz
temizlikten soğumuşum:)
bugün yatış yapıyorum
Bizimde öyle merak etme ağız burun yolu onlarda çok yakın olduğundan böyle oluyor
Bizim kızımızda da vardı. Fışkırır şekilde olmadığı müddetçe problem yok. (Bizimki fışkırır gibiydi. İdrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanıyormuş)
Tşk ederim kızlar cevaplarınız içinHoigeldin canım benim bir bilgim yok bu konuda ama biriey olmaz sanırım
Yavrum benim yazık yaDuha22 az evet üstelik 3600 doğmuştu kilo verdi bebeği
ya görsen sefil sefil duruyor yavru
mamayı kesti sütüm yetiyor diye resmen kilo verdi
dedim kv me anne eflal ablan mamayı denesin açsa alır değilse zaten içmez diye
beni dinliyor neyse ki arayıp soruyor hep ne veriyim nasıl yapıyım işte hasta oldu ne yapalım diye
kv me zıt gidiyor kv mide biliyorsun melek gibi kadın yaranamıyor
neyseki dr mamaya başla demiş toparlandı yavru
süt annenin elinde değilki bu iş nasip işi
bende emire beşinci aydan sonra mama takviyesi yaptım
sütüm azalmıştı şimdi gerekse yine veririm bebeğimin doyması önemli benim egom değil
eymenle aynı kilodalar hatta o 6500 olabilir en son kilo vermişti yeni almaya başladı
ya birde hijyen sıfır kakasında enfeksiyon çıkıyor sürekli
dr eltimede vermiş aynı ilaçları senden geçebilir diye
ne bileyim bunun kocasıda ağzına bakıyor hala evi kaynım temizliyor:)
Nasıl yapicam ki burda bi arkadas yapmıştı yanlıhatırlamıyorumsamDuha22 bizimkide desenli şeylerle konuşuyor çok gülüyorum haline
oyun halısını kendin yapabilirsin canım
Benim oğlumda öyle canım renkli birşey gçrünce kendini yiyiyo onaulaşmaya çallışıyor bende durup onu seyrediyoruumOglus renkli şeylere müthiş dikkatli bakıyor bi de agulayip gülüyor kendi kendine onlara bakarak
Kanepeye yatirdigimda canli renkli desenli örtulerimden kanepenin başına koyuyorum bi bakiyo gülüyo bizim de oyuncagimiz bu oldu oyun halimiz yok
Yemek yerken de anakucaginda yerde buzdolabındaki suslere bakiyo oyalaniyo
Ben de markete gideyim canli canli renkleri göreyim de acilayim demi...ayyy düştüğüm hallere bakin
Ah yazık ne zihniyetler var ya doktor bana mama ver dedi ki ben zaten veriyordum biliyordum aç olduğunu bu sefer etrafımdakiler mama verme deyip durdular hepsini elimin tersiyle ittim yavrum lıktan ağlayacğuna mama içsinDuha22 az evet üstelik 3600 doğmuştu kilo verdi bebeği
ya görsen sefil sefil duruyor yavru
mamayı kesti sütüm yetiyor diye resmen kilo verdi
dedim kv me anne eflal ablan mamayı denesin açsa alır değilse zaten içmez diye
beni dinliyor neyse ki arayıp soruyor hep ne veriyim nasıl yapıyım işte hasta oldu ne yapalım diye
kv me zıt gidiyor kv mide biliyorsun melek gibi kadın yaranamıyor
neyseki dr mamaya başla demiş toparlandı yavru
süt annenin elinde değilki bu iş nasip işi
bende emire beşinci aydan sonra mama takviyesi yaptım
sütüm azalmıştı şimdi gerekse yine veririm bebeğimin doyması önemli benim egom değil
eymenle aynı kilodalar hatta o 6500 olabilir en son kilo vermişti yeni almaya başladı
ya birde hijyen sıfır kakasında enfeksiyon çıkıyor sürekli
dr eltimede vermiş aynı ilaçları senden geçebilir diye
ne bileyim bunun kocasıda ağzına bakıyor hala evi kaynım temizliyor:)
canim benim uzme tatli canini biraz kiymetli cocuk derler sizinkine babasi kiyamiyor sen zaten calisiyorsun evde sayili gun oturacaksin zaten normal hayata donunce isteueceksin ikinci cocugu merak etme hayrli zamanda olsun asil hayat simdi basliyir bende yukaek lisans yapacagim ama parali dusunuyorum borc bitmesini bekliyorum ...hazir yogurt yemeyiz sutum tereyagim hep kayinvalidemden geliyor kasabada yasiyor ankarada yazin pazara gitmiyoruz bahceden hersey benim evime hazir meyve suyu bile girmez canim kendim yaparim biz fazla organikciyizNapıyım ben bu kocami
Dun teli mi eline aldi gormat atmis hereyim gitti hic anlamam bu işlerden kk ya girmek mesele oldu opera classic kullaniyordum simdi guya yenisini indirdi eskisinden beter
Tel im sarji hic olmuyor olan da dayanmıyor
Esim de kk ya cok giriyorsun diye sarj cihaxi almıyor
Hep oturma odasında kanepede oturarak tel sarjda yazıyorum iyi mi dusunun beni
Esime sitem ettim evde mahkumum hivbiryere çıkmıyorum kac gundur bi hava alicaz bi havamizi alamadik markete gidicem Allahim ya su halime bakin eskiden market e mecburen gidiyor dum gicik oluyordum simdi can atıyorum
Neyseki dedim de bgun sarj cihazi alicak ins
KBenimkide dogum hediyesi almadi bahanesi de alirsam begenmezsin belki sen al da begenip begenmemesi bana kalsin aynen annelr gununde bekliyorum almazsa babalar gununde bende almam bencede karşılıklı olmali herşey; )
Canim bizdede oluyor o banyodan sonra temizliyorum ben onemli bsy oldugunu dusunmedim hic..Herkese selamdaha once de yazmistim buraya bebegimin kulagindan akinti geliyor diye hala oluyor kuru sarı sarı kepek gibi kulak deliginin ucunda duruyor cocuk doktoru normal gecer diyor da 3 ay olcak niye gecmiyor ki yaşlı teyzeler o kulak kiri kulak kendini temizliyor diyor da kac ay oldu dr gecer dedi diye kbb doktoruna gitmedim gitsemm mi acaba sizin bebeklerde oldu mu boyle bisey?
Ins canim hala lohusa psikolojisindeyim galiba belki isterim zamanla cani gönülden ikinciyi olursa da nasip ses etmemcanim benim uzme tatli canini biraz kiymetli cocuk derler sizinkine babasi kiyamiyor sen zaten calisiyorsun evde sayili gun oturacaksin zaten normal hayata donunce isteueceksin ikinci cocugu merak etme hayrli zamanda olsun asil hayat simdi basliyir bende yukaek lisans yapacagim ama parali dusunuyorum borc bitmesini bekliyorum ...hazir yogurt yemeyiz sutum tereyagim hep kayinvalidemden geliyor kasabada yasiyor ankarada yazin pazara gitmiyoruz bahceden hersey benim evime hazir meyve suyu bile girmez canim kendim yaparim biz fazla organikciyiz
Yok yok cnm en guzeli boyle..canim benim uzme tatli canini biraz kiymetli cocuk derler sizinkine babasi kiyamiyor sen zaten calisiyorsun evde sayili gun oturacaksin zaten normal hayata donunce isteueceksin ikinci cocugu merak etme hayrli zamanda olsun asil hayat simdi basliyir bende yukaek lisans yapacagim ama parali dusunuyorum borc bitmesini bekliyorum ...hazir yogurt yemeyiz sutum tereyagim hep kayinvalidemden geliyor kasabada yasiyor ankarada yazin pazara gitmiyoruz bahceden hersey benim evime hazir meyve suyu bile girmez canim kendim yaparim biz fazla organikciyiz
yaa gece gece kafayı yedim kızlar benim eltim en sonunda bana kafayı yedirtecek geçen akşam oğlumun resimlerini watsaptan eşime yollamıştım oda kaynıma gönderiyordu kaynımda hemen abdullah zayıflamış demiş eşime eim bana söyledi bende kesin bu onun değilde yanındakinin lafıdır dedim tabi içimden.. zaten ben ne zaman oraya gitsem ayy kilo almamış diyip duruyor kızlar oğlumun 3. ayki kilosu 6.900 gr normal değilmi gece gece bunu araştırıyom insanı vesveseye sokuyorlar resmen amacı ne anlamadım kesin bebeğe bakamıyor falan demiştir ki zaten diyor yine eltiden bahsettim kusura bakmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?