2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
C Cucu canım seninkininde kilosu normal zaten

ayda bir kilo almasıda normal

doğduğu kiloda önemli

benim büyük oğlum zayıf doğmuştu mesela

ayda 600 gr altında alırsa mama mecbur gerekiyor

Geç yatıyor diye mamamı ne saçma benimki mama içiyor ama yine geç yatıyor uyku düzenimiz yok iyice saçmalamışlar bencede takma ayda bir kilo gayet normal canım

Kızlar size devlet süt parası verdimi? Bize kağıt verdîler ama ben hala alamadım aslında almaya gittimde eşin gelsin dediler çalışan o olduğu için

canım bebeğininkilosu çok iyi bence maşallah ona hiç takma :)

normal canim benimki babasi hapsurunca agliyor bigun cocugu aglatmadan hapsursan diyorum odadan kaciyor

geçenlerde emzirirken hapşurdum bir ağladı anlatamam ağzında sütler kocaman ağlıyor çok üzüldüm ama yapacak birşey yok , çok da korkunç hapşurmam ama :)

Kızlar size devlet süt parası verdimi? Bize kağıt verdîler ama ben hala alamadım aslında almaya gittimde eşin gelsin dediler çalışan o olduğu için
Canim süt parası değil de doğum parası aldım ben 270 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam

bende duydum onu ama detayını bilmiyorum nasıl alınıyor ki acaba ve ne kadar ?
Canım hastaneden rapor verdiler bize ziraat bankasından ayın 8 ila 14 ü arası almamız berekiyor eşim bir türlü almadı gitti

Cnm kulak memesi ve arkasındaki pul pul kabuktan mı bahsediyorsun biz doktora gösterdik yağlı ciltte olur endişelenmeyin dedi

Bugun sabh olduk uyku uyumadi simdilik olaki gozume carpan bi durum olursa yazicam

Biz asi oldugumuz gun kalca gelisim eksikligi oldugu icin bandaj taktirdik hareketleri kisitlandigi icin huysuz uykuya tam dalamiyor ama bu bandaji istemiyor ondan mi asidan mi bilemiyorum onun disinda gozume carpan bisi yok

Evet canim iki.yasinda bende kiskaniyo diyorum ama arada bizede yapiyo bazen kardesine sariliyo opuyo dedigin gibi ilgi cekmek olabilir bide tepki vermemeyi deniyeyim dayanabilirsem tabi. Kanepe konusundada aslinda koymuyordum tek basimaykende simdi memlekete geldim annemler falan var bi kisi kizimin bekcisi oluyo zaten ama oglum aradan dereden yetisiyo yetisemesede biseyler firlatmaya calisiyo

C Cucu canım seninkininde kilosu normal zaten

ayda bir kilo almasıda normal

doğduğu kiloda önemli

benim büyük oğlum zayıf doğmuştu mesela

ayda 600 gr altında alırsa mama mecbur gerekiyor
ben çok takmıyorum canm ama sürekli mama ver baskısı yaşıyorum hemen toparlanıverir deyip duruyolar :) e toparlanmasa nolur sağlıklı olduktan sonra di mi ama
Geç yatıyor diye mamamı ne saçma benimki mama içiyor ama yine geç yatıyor uyku düzenimiz yok iyice saçmalamışlar bencede takma ayda bir kilo gayet normal canım
aynen canım mama tok tutuyor ya anne sütüne göre hazmı daha zor olduğu için daha uzun uyutuyor

cnm benim kizim da 3 ay kontrolunde 5900 idi,2900 ile hastaneden Çıktık aylik 1 kg aldik ve ben hep direndim herkesin söylediklerine kulak tikadim..
Bence gece mamasi vermen cok da anlamlı degil, neticede iyi kilo almis..
Saglıklı olsunlar da ve aylik almalari gereken kiloyu alsınlar cok da önemli degil tombul olmalari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…