Dogdugundan beri mi oluyor canim sizinki deK
Canim bizdede oluyor o banyodan sonra temizliyorum ben onemli bsy oldugunu dusunmedim hic..
Geç yatıyor diye mamamı ne saçma benimki mama içiyor ama yine geç yatıyor uyku düzenimiz yok iyice saçmalamışlar bencede takma ayda bir kilo gayet normal canımhiç sıkma canını bence saçmalamış resmen benimkini görse yıkılır eltin kesin:) 3aylık kilomuz 5600 cüktakıyormuyum hayır çünkü zaten miniktik aylık 1kg alıyor buda bana yetiyor
bana da neler dediler bu çok küçük sütle toparlayamaz mutlaka mama ver bu gece geç yatıyor mutlaka mama ver ama hiçbirini yapmadım
bugünlerde gece maması düşünüyorum ama onuda düşünüyorum sadece bu aydada 1kg aldıysa vermem
yaa gece gece kafayı yedim kızlar benim eltim en sonunda bana kafayı yedirtecek geçen akşam oğlumun resimlerini watsaptan eşime yollamıştım oda kaynıma gönderiyordu kaynımda hemen abdullah zayıflamış demiş eşime eim bana söyledi bende kesin bu onun değilde yanındakinin lafıdır dedim tabi içimden.. zaten ben ne zaman oraya gitsem ayy kilo almamış diyip duruyor kızlar oğlumun 3. ayki kilosu 6.900 gr normal değilmi gece gece bunu araştırıyom insanı vesveseye sokuyorlar resmen amacı ne anlamadım kesin bebeğe bakamıyor falan demiştir ki zaten diyor yine eltiden bahsettim kusura bakmayın kızlar
normal canim benimki babasi hapsurunca agliyor bigun cocugu aglatmadan hapsursan diyorum odadan kaciyor
Kızlar size devlet süt parası verdimi? Bize kağıt verdîler ama ben hala alamadım aslında almaya gittimde eşin gelsin dediler çalışan o olduğu için
Canim süt parası değil de doğum parası aldım ben 270 tl ydi yanlış hatırlamıyorsamKızlar size devlet süt parası verdimi? Bize kağıt verdîler ama ben hala alamadım aslında almaya gittimde eşin gelsin dediler çalışan o olduğu için
Canım hastaneden rapor verdiler bize ziraat bankasından ayın 8 ila 14 ü arası almamız berekiyor eşim bir türlü almadı gittibende duydum onu ama detayını bilmiyorum nasıl alınıyor ki acaba ve ne kadar ?
Odamı varmışbizimki 100 lira galibaCanim süt parası değil de doğum parası aldım ben 270 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam
Ben yapmıştım ama hiç sevmiyor oğlum oyuncakları mı sevmedi dedik değiştirdik ama yok sevmiyor ağlıyorNasıl yapicam ki burda bi arkadas yapmıştı yanlıhatırlamıyorumsam
Cnm kulak memesi ve arkasındaki pul pul kabuktan mı bahsediyorsun biz doktora gösterdik yağlı ciltte olur endişelenmeyin dediHerkese selamdaha once de yazmistim buraya bebegimin kulagindan akinti geliyor diye hala oluyor kuru sarı sarı kepek gibi kulak deliginin ucunda duruyor cocuk doktoru normal gecer diyor da 3 ay olcak niye gecmiyor ki yaşlı teyzeler o kulak kiri kulak kendini temizliyor diyor da kac ay oldu dr gecer dedi diye kbb doktoruna gitmedim gitsemm mi acaba sizin bebeklerde oldu mu boyle bisey?
Bugun sabh olduk uyku uyumadi simdilik olaki gozume carpan bi durum olursa yazicammerhabalar herkese
birsey sormak istiyorum
uzun suren kararsizliktan sonra 14. haftada rotavirus asisini yaptirdim 2 gun once. rotarix 2 doz olan.
asidan sonra oglumun huylari degisti ama. uykuya dalamiyor surekli agliyor cok sıcrıyor ve muthis istahsiz.
sizlerde de bu asidan sonra boyle seyler gozlemleyeniniz oldu mu yoksa benimkisi sadece bir tesaduf mu bilemedim.
rotarix yaptirip herhangi bir yan etki goreniniz oldu mu?
ha bi de asidan sonra kakalari berbat kokuyor sizde de oldu mu?
Biz asi oldugumuz gun kalca gelisim eksikligi oldugu icin bandaj taktirdik hareketleri kisitlandigi icin huysuz uykuya tam dalamiyor ama bu bandaji istemiyor ondan mi asidan mi bilemiyorum onun disinda gozume carpan bisi yokmerhabalar herkese
birsey sormak istiyorum
uzun suren kararsizliktan sonra 14. haftada rotavirus asisini yaptirdim 2 gun once. rotarix 2 doz olan.
asidan sonra oglumun huylari degisti ama. uykuya dalamiyor surekli agliyor cok sıcrıyor ve muthis istahsiz.
sizlerde de bu asidan sonra boyle seyler gozlemleyeniniz oldu mu yoksa benimkisi sadece bir tesaduf mu bilemedim.
rotarix yaptirip herhangi bir yan etki goreniniz oldu mu?
ha bi de asidan sonra kakalari berbat kokuyor sizde de oldu mu?
Evet canim iki.yasinda bende kiskaniyo diyorum ama arada bizede yapiyo bazen kardesine sariliyo opuyo dedigin gibi ilgi cekmek olabilir bide tepki vermemeyi deniyeyim dayanabilirsem tabi. Kanepe konusundada aslinda koymuyordum tek basimaykende simdi memlekete geldim annemler falan var bi kisi kizimin bekcisi oluyo zaten ama oglum aradan dereden yetisiyo yetisemesede biseyler firlatmaya calisiyokiirmiizii canım senin oğlun iki yaşındaydı sanırım
dikkat çekmek için yapıyordur
o vurunca tepki vermemeye çalış konuyu değiştir
dikkatini başka şeye çek
benimkide vurmuyor ama bağırıyor
öyle dikkat çekiyor
hoş ben tepki vermemeyi başaramıyorum
inşaallah sen başarırsın
birde kanepe üstünde sakın bırakma bebeğini
wc ye falan girerken beşiğine bırak mutlaka
oğlun ulaşamasın
ben çok takmıyorum canm ama sürekli mama ver baskısı yaşıyorum hemen toparlanıverir deyip duruyolar :) e toparlanmasa nolur sağlıklı olduktan sonra di mi ama
aynen canım mama tok tutuyor ya anne sütüne göre hazmı daha zor olduğu için daha uzun uyutuyorGeç yatıyor diye mamamı ne saçma benimki mama içiyor ama yine geç yatıyor uyku düzenimiz yok iyice saçmalamışlar bencede takma ayda bir kilo gayet normal canım
cnm benim kizim da 3 ay kontrolunde 5900 idi,2900 ile hastaneden Çıktık aylik 1 kg aldik ve ben hep direndim herkesin söylediklerine kulak tikadim..hiç sıkma canını bence saçmalamış resmen benimkini görse yıkılır eltin kesin:) 3aylık kilomuz 5600 cüktakıyormuyum hayır çünkü zaten miniktik aylık 1kg alıyor buda bana yetiyor
bana da neler dediler bu çok küçük sütle toparlayamaz mutlaka mama ver bu gece geç yatıyor mutlaka mama ver ama hiçbirini yapmadım
bugünlerde gece maması düşünüyorum ama onuda düşünüyorum sadece bu aydada 1kg aldıysa vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?