- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Cnm ne zayıfi masallahi var oğlunun. .yaa gece gece kafayı yedim kızlar benim eltim en sonunda bana kafayı yedirtecek geçen akşam oğlumun resimlerini watsaptan eşime yollamıştım oda kaynıma gönderiyordu kaynımda hemen abdullah zayıflamış demiş eşime eim bana söyledi bende kesin bu onun değilde yanındakinin lafıdır dedim tabi içimden.. zaten ben ne zaman oraya gitsem ayy kilo almamış diyip duruyor kızlar oğlumun 3. ayki kilosu 6.900 gr normal değilmi gece gece bunu araştırıyom insanı vesveseye sokuyorlar resmen amacı ne anlamadım kesin bebeğe bakamıyor falan demiştir ki zaten diyor yine eltiden bahsettim kusura bakmayın kızlar
normal canim benimki babasi hapsurunca agliyor bigun cocugu aglatmadan hapsursan diyorum odadan kaciyorKizlar bi sey sorucam benim minik cok korkuyor, yuksek sesle konuşunca hapsurunca birileri filan sicriyor...Sizde de oluyor mu cok korkak kizim..
Dimi ya ben bazen durup dururken âcaba ben kötümü düşünüyom bu kadının hakkında ben. Nekadar kötü düşünceliyim diyorum kendimden bile şüphe ediyorum ama yok kadının doğası bu karıştırmayı seviyor sırf herkes bana bebek baksmıyor desin diye uğraşıp duruyor ama bilmiyor ben ağzımıaçarsam ona ne kıyamet kopacağınıCnm ne zayıfi masallahi var oğlunun. .
Ay bu insanlari anlamak mumkun degil, ben aklımdan boyle bi sey gecirsem bile asla boyle bi sey soylemem..Bunlar moral bozan cumleler..Iyi niyet barındırmiyor kesinlikle
Ben de bugun kv ye gidicem genelde kilosu ile ilgili yorum yapar zayiflamis seklinde, ilk gunler ac diye diye mama verdim kizima bosu bosuna..Allah tan tarti aldim,simdi alıyor tartiyorum diyorum bi sey derse..
ay evet cnm dun aksam nasi agladi babasi hapsurunca. .Minik melek bunlar ya..normal canim benimki babasi hapsurunca agliyor bigun cocugu aglatmadan hapsursan diyorum odadan kaciyor
Cnm patavatsizlik yapmis aslinda takilmamak lzm da iste bi suru fedakarlık yaptiktan sonra bu cumleyi duymak insaninin canını sıkıyor. .Bu arada kimi günler boylari uzuyor snrm oyle gorunuyorlar bebisler. .Sen bi daha oyle derse kirici olmamak adına boyu uzadi ondan oyle gorunmustur sana de..Dimi ya ben bazen durup dururken âcaba ben kötümü düşünüyom bu kadının hakkında ben. Nekadar kötü düşünceliyim diyorum kendimden bile şüphe ediyorum ama yok kadının doğası bu karıştırmayı seviyor sırf herkes bana bebek baksmıyor desin diye uğraşıp duruyor ama bilmiyor ben ağzımıaçarsam ona ne kıyamet kopacağını
Yok canım ben zaten onun seviyesine inmiyorum o biliyor brni zaten ben konuşsam bana yetişemz ama eşim için susuyorum dün gece bile rşim ondan bahsetti ben bilmiyormuyum sanki oNun senin hakkında ne düşündüğünü ama bende abim için susuyorum dedi ya öyle bir insanki eşimle bile kavga etmişliği var düşünCnm patavatsizlik yapmis aslinda takilmamak lzm da iste bi suru fedakarlık yaptiktan sonra bu cumleyi duymak insaninin canını sıkıyor. .Bu arada kimi günler boylari uzuyor snrm oyle gorunuyorlar bebisler. .Sen bi daha oyle derse kirici olmamak adına boyu uzadi ondan oyle gorunmustur sana de..
bizimki ablsina gore akilli masallah yoksa bi cadi bi efe npardim bilmiyorum gerci buyuyunce goruuuz de tv acik olunca bayiliyirlar bakmaya bizimki kapali oda ablasini izliyor bayiliyor ablasina kahkaha atiyor bize azcik guluyir BLADA CAKTIRMADAN VUUYOR DOVUYOR CEKIYORgünaydınlar
ayyy benim bu miniğim çok yaman
muzur muzur geliyor
tv ye bakmak istiyor başını çeviriyorum
nasıl zorluyor bakmak için:)
abisini sollayacak bellii bende huni takarım artık:)))
Hadi ya simdi baslasak ama Cok Kucukler cnm ya en azindan 6 ay emzirmek istiyorum rahat rahat..Bi de zaten okulda düzen olustu cocuklar alisti öğretmenlerine simdi gitsem herkese zor olurdu..Sartlar iyi olsa ücretsiz izin almak Isterdim bi donem daha ama zorlaniriz..aysimason ay ne sinirler ya kac yas buyuk kadin benim eltim cok iyidir saolsun gercekten cok severim ogluma baktirmayi dusunuyorum kismet olursa ..hem sen bakamazsan o mu bakacakmis manyak ya muhattap olma bence
M miss_curious cok ozledim bende hazirana az kaldi aslinda minikken tanimiyorlar baslasak iyimi olurdu bilmem eylulde baskadim kizimda ayni sekilde cok zor oldu
Insallah ise yarar cnm, kolay değil iki cocuk sizi en cok evime cocuklu Misafir gelince anliyorum. .Kucugu sakinmak zor oluyor bazen. .büyük oğlumun bağırması tak dedirtti canımıza
hiç bir şey işe yaramadı
o öyle yaptıkça bende bağırıyorum
bugün puan yöntemi deniycem
100 puanı var mesela her bağırmasında bir puanı gidecek
tabletle oynamayı çok seviyor
haftasonu babası oynatıyordu
üç haftadır oynatmıyoruz sözümüzü dinlemediği için
puan sistemide onun için
bağırmaz söz dinlerse puanını kesmiycem
o da tabletle oynayacak
saat sekizden beri 12 puanı gitti
12 kere bağırdı:))))
belki işe yarar bu yöntem:)
hosgeldin cnm bizde olmadi ama olan arkadaslar var sanirim yardimci olurlarMerhaba güzel anneler sayfayı uzun zamandır takip ediyordum ama üye olamamıştır. Bende 26 ocakta kızımı dünyaya getirdim.size bir sorum olacak kızımı emzirdikten sonra gazını çıkarırken burnundan süt geliyor.bu duruma çok üzülüyorumaranızda yaşayan var mı
tabi canim 6 ay cok onemli guvenli baglanma acisindan ama 9 aydada boraz zor oluyor tam tanidigi donem ucretsiz bizide zorlar ama seneye haziranda girtigim yerde iyi bakico bulamazsam hazirandann aralifa kadar alirimHadi ya simdi baslasak ama Cok Kucukler cnm ya en azindan 6 ay emzirmek istiyorum rahat rahat..Bi de zaten okulda düzen olustu cocuklar alisti öğretmenlerine simdi gitsem herkese zor olurdu..Sartlar iyi olsa ücretsiz izin almak Isterdim bi donem daha ama zorlaniriz..
Hosbuldum canım Teşekkürlerhosgeldin cnm bizde olmadi ama olan arkadaslar var sanirim yardimci olurlar
İnsallah canim yaa bazen cok kotu vuruyo kizim nasil agliyo sorunsuz bi sekilde bu donemide atlatiriz insallahgunaydin kizlqr tabi yine oglen oldu sipam uyandi 6.30 babasini yolcu etti ablasini uyandirdi kendisi uyudu bizde sabahtan beri napcamizi sasirdik kizimla oturduk bide cekirdek citliyoruz neyse ins oglen uyurda kizim bence uyuum hic olmuuor biu hayallef ama
M miss_curious bende cok ozledim am
kiirmiizii benim kizimdas yaoiyor dediklerionni zamanla alisacak hem bebek kendini korumayi ogrensin rahat ediceZ
oglum bivdudak bukuyor anlatamam cok aliniyor ablasina oda seninle buyuyuncw oynamaz diyorum tamam ozur dileim diyo en ufak ahmet dokunsun bi yerinw anne ahmet bana buruyor aacimi cekiyor falan demeler pek Or ama napalim birbirlwnrinin arkadasi olacaklar olur o kadarİnsallah canim yaa bazen cok kotu vuruyo kizim nasil agliyo sorunsuz bi sekilde bu donemide atlatiriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?