Yaa iste benim.oglum sanirim senin kizindan.kucuk anlamiyo.hicbisey vurmayida oyun saniyo.heralde severken birden vuruyo sonra sarilmak istiyo bi seneyi kazasiz belasiz atlarirak.ikisi icinde ii olur heraldeoglum bivdudak bukuyor anlatamam cok aliniyor ablasina oda seninle buyuyuncw oynamaz diyorum tamam ozur dileim diyo en ufak ahmet dokunsun bi yerinw anne ahmet bana buruyor aacimi cekiyor falan demeler pek Or ama napalim birbirlwnrinin arkadasi olacaklar olur o kadar
ins canim sonra biz rahat edecegiz onlar oynarken ins aynen o dovdukce vurdukca seviniyoe birden aert vurunca aliniyor cok fena bu folik asit bebekleri birde bazen cocugu bana vermiyor benim cocugum siye dusun dr oluyir kontrol wdiyor resmen oyuncagi gibi davraniyorYaa iste benim.oglum sanirim senin kizindan.kucuk anlamiyo.hicbisey vurmayida oyun saniyo.heralde severken birden vuruyo sonra sarilmak istiyo bi seneyi kazasiz belasiz atlarirak.ikisi icinde ii olur heralde
Allahim ya masallah kizina cok.guzel oyunlar oynar kardesiyle simdiden baslamis o ilk cocuk.kendimiz icin ikinci cocuk.kardesi icin oldu gibi. :)ins canim sonra biz rahat edecegiz onlar oynarken ins aynen o dovdukce vurdukca seviniyoe birden aert vurunca aliniyor cok fena bu folik asit bebekleri birde bazen cocugu bana vermiyor benim cocugum siye dusun dr oluyir kontrol wdiyor resmen oyuncagi gibi davraniyor
büyük oğlumun bağırması tak dedirtti canımıza
hiç bir şey işe yaramadı
o öyle yaptıkça bende bağırıyorum
bugün puan yöntemi deniycem
100 puanı var mesela her bağırmasında bir puanı gidecek
tabletle oynamayı çok seviyor
haftasonu babası oynatıyordu
üç haftadır oynatmıyoruz sözümüzü dinlemediği için
puan sistemide onun için
bağırmaz söz dinlerse puanını kesmiycem
o da tabletle oynayacak
saat sekizden beri 12 puanı gitti
12 kere bağırdı:))))
belki işe yarar bu yöntem:)
Bizimde öyle merak etme ağız burun yolu onlarda çok yakın olduğundan böyle oluyorMerhaba güzel anneler sayfayı uzun zamandır takip ediyordum ama üye olamamıştır. Bende 26 ocakta kızımı dünyaya getirdim.size bir sorum olacak kızımı emzirdikten sonra gazını çıkarırken burnundan süt geliyor.bu duruma çok üzülüyorumaranızda yaşayan var mı
aynen bizimde birde kizim cok hata oldu bi kis evde oturatim yaninda die cocuk yaptimAllahim ya masallah kizina cok.guzel oyunlar oynar kardesiyle simdiden baslamis o ilk cocuk.kendimiz icin ikinci cocuk.kardesi icin oldu gibi. :)
bende bunu gulenyuz tablosu seklonde ypiyorum canim tesekurlerEflalim eldeki puan bağırınca eksiliyor ya bu ona ceza gibi oluyor sanki.onun yerine bağırmadığı durumlarda ; az önce bağırmadın bu nedenle benden puan kazandın desen örneğin bu 20 puana ulaştığında tabletle oyun hakkı kazansa ona ödül gibi olur.hatta eve bir karton üzerine aldığı puanları yapıştırırsan stikırlarla da olur çok hoşuna gider eminim gidip gelip puanım arttımı diye bakar olumlu davranışları pekişmiş olur böylece.2 çocuklu annelere tavsiyemdir
evde yapmak guzel fikir okulda ilk kademedeki arkadaşlar da yapardı, nasip olursa ben de kizim buyuyunce yaparim insallah cnm..bende bunu gulenyuz tablosu seklonde ypiyorum canim tesekurler
Kolay gelsin canım xor çocukla ben de yapıcam ama nasil bilmem Çatlaklarına birsey diyemem de cunku ben de hic olmadi annem ablakarimda da yok catlagin da irsi olduguna kanaat getirdimSelam hanımlar, dün temizliğe başlayacaktım ama miniğim durmadı yapamadım, bugün yatak odasını temizledim kv mi çağırdım küçüğe baktı yoksa mümkün değil yapamazdm, büyükte ayrı huysuz zaten ah yaz gelse de bahçeye insek bol bol, belki durulur:)
Minişimin pipi ucu dar gibi geldi önceden öyle değildi onun için götürücez, testisi inmedi hala eşimin canı çok sıkılıyor altı aya kadar bekle dedi dr lar ama götürücez beklemek istemiyor, sıkıntısı çok yavrumun Allah dermansız acı dertler vermesin yavrularımıza
Bir günde bütün evi temizleyen ben bir odayı anca temizledim çok hamlamışım, annelerimiz nasıl yapıyormuş ne akıllı bebeklermişiz biz ya:)
Kilolarımdan çok ama çok sıkıldım ben gözüme fena batıyor çatlaklar kilolar koca göğüslerhala yiyorumda yiyorum
Ramazanda oruç tutmak istiyorum büyük oğlumda emziriyorum diye tutmamıştım bu sefer ek gıdaya geçmiş olucaz, inşallah gücüm kuvvetim olur, malum benimkiler beşte kalkıyorlar ben sahurdan sonra uyumuycam yani
Geçmişe bakayım
Ay cok işin var desene yoğurt ye canim Allahtan cok severim...ins hazır yoğurt yemiyirsundur demiDuha22 yok canim ya ne bitmesi daha 4 tane alt kanallar kaplamalar duruyor cok ia var ya iste yogurt peynir sut yemeSem zamaninda neyseki cocuklarim saglikli besleniyor bende zayiflamak icin basladim yoguet yemee cok.guzel.aliskanlik oldu
kocam da cok komik dedigim gibi ne alsa eve bana hedieymis isteama hakkini yemeyim bu dogumda hedie aldi ilkinde alamamsti or duumda maddi sartlar diye
@bestemeste cok guldum ya demek kultablasi
@hihami koptum
Ins canim düşünür muyum kiay zihniyet hep mi aynı ya neyse canım daha iyi araba alması güzel bir şey beğen ama
canım nasıl oldu geçti mi?
ben seni yurt dışında sanıyordum:)
çok zor canım maalesef annelere hastalık bile lüks, çok geçmiş olsun
canım yok ama rota yaptırmadıysanız o var 3. ayda
tabi ki almaz
güle güle kullan saçını:)
ohh canım ne güzel oldu baktım fotolara süpersiniz:)
bugün başladım canım:)
iç canım bütün ilaçlarda yazıyor o
6. ayda başlayacaksın canım
aaaa ben tanıyorum galiba tıpkı benim odun
onlar dökülmüyor canım en alttakiler yani
süper
canım ne güzel yazmışsın sevgim sevgisinden besleniyor diye çok doğru:) anlıyorum sizi çok iyi hem de inşallah sizinkiler düzelir benimki düzelmedi birde ikinciyi yaptım nasıl cesaret ettim bilmem Allah sağlık versin kuzularıma
benimkide dün gündüzden beri öyle canıma okudu
canım Abdullah bir büyüsün şöyle iki sene geçsin sende isteyeceksin emin ol bebek kokusu çok özleniyor:)
bizim gaz ful devan bir gün vermedim iki gün düzenimiz bozuldu
o ne ya öyle şimdi belki tuhaf gelir bizde kızılay dağıtmış gibi aynı giyinmişsiniz derler tabi dağıtılan kişileri hor görmek değil maksat yanlı anlaşılmasın, ben söylerim canım benimkinin aynısı diye çok gıcık bir durum
ay canım inşallah çabuk geçer ağrısı
çok görüşme canım, benim elti aynı binada ama ayda bir bile gitmem evine o da bana gelmez yüz vermedim çünkü, kv ye indikçe görüşüyoruz düşün:)
aynı canım birde alt dudağını emiyor:)
benimkide alt dudağı şapur şupur yiyor:)
aaa ne kadar ayıp niye gaz çıkardın bakıyımçok güldüm ya
canı m rahatsız değilse müdahale etme bekle
Hem de ne güzel yerimbebekleri severim annelerinihanımlar ocak anneleri bebekleri hep mi güzel ne:)
Oyy masallah Eymen eoyyy oğlum yan döndü yan oyun halısında az önce tam olarak döndü geri sırt üstü döndü
Benimki de öyle aramizda dağlar kadar kilo farki varahahaa aynısı bendede var aa ben takmıyorum oda benden büyük üzerimde birşey görse bayılır ama üstüne kondurmaz .
ben daha başkasını beğendim diye üste çıkar ama benim bir dez avantajım var aramızda büyük bir beden farkı var ben 42 o 48,50 falan giyiyor.
bizimkinin en son vukuatı tüp bebekti ben tüp bebek yaptım erkek oldu diye oda büyük eltime ne varki benimde olmasa bende yaparım demş üstelik iki kızı var bu nasıl mantık ya oğlumu bile kıskanıyor düşün ben bir çocuğum olsundiye etmediğim dua ağlamadığım gün kalmadı rabbime şükürler dualarımı kabul etti
olsun varsın o beni sevmesin kendi kaybeder allah tez vakittede eltimin gönlüne göre verir inşallah benim kızdığım tek nokta gereksiz yere beni kıskanıp kaynanamı şişirmesi
Ah canim kuralci olma yazik edersin kendine.yenmeye calis bu huyunu cok üzülürsun kimse halinden anlamaz kiecepelin29 canım onu da denerim sağol
düzelsinde
ama ne zaman bağıracağı belli değil nasıl olacak o iş
tuvalet eğitiminde dediğin yöntemi yaptım
ilk işe yaradı sonra sürekli gülen yü stickere istedi
onunda cazibesi gitti
dişlerimi sıkmaktan başım ağrıyor
kınadığım çocuk hareketleri oğlumda mevcut((
birde ben çok disiplinliyim sadece oğluma değil
uyulması gereken kurallar olmalı
oğlumda bunlara uymalı yoksa çok sinir oluyorum
Bizim kızımızda da vardı. Fışkırır şekilde olmadığı müddetçe problem yok. (Bizimki fışkırır gibiydi. İdrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanıyormuş)Merhaba güzel anneler sayfayı uzun zamandır takip ediyordum ama üye olamamıştır. Bende 26 ocakta kızımı dünyaya getirdim.size bir sorum olacak kızımı emzirdikten sonra gazını çıkarırken burnundan süt geliyor.bu duruma çok üzülüyorumaranızda yaşayan var mı
İnan canım ben takmıyoruö zaten ben evlendiğimden beri bu kadın beni kıskanıyor üstelil bu kanaata ben varmadım eşim îlk evlendiğîmizde söylemişti bu senî kıskanıyor diye .aysimason ay ne sinirler ya kac yas buyuk kadin benim eltim cok iyidir saolsun gercekten cok severim ogluma baktirmayi dusunuyorum kismet olursa ..hem sen bakamazsan o mu bakacakmis manyak ya muhattap olma bence
M miss_curious cok ozledim bende hazirana az kaldi aslinda minikken tanimiyorlar baslasak iyimi olurdu bilmem eylulde baskadim kizimda ayni sekilde cok zor oldu
Canım bende biliyorum hasetinden yapıyor ama olur olmaz insan takılıyor allah eltimin kucağını erkek çocuklarla doldursun doldursunli birdaha bizimle uğraşmaya mecazi kalmasınaysimason senin eltin hasetinden demiş
kilosu çok iyi
şöyle diyeyim benim eltiminki altı aylık o kiloda
benimki gerçekten bakamıyorDuha22 iyi biliyor
bebeği ilk doğduğunda verem etmişti bizi neyse
ben ona bile demem ki kendi sorar nasıl yengesi büyümüşmü
kilo almışmı diye bende büyümüş tabi maşaallah derim
morali bozulmasın diye
benim oğlumun kilosuda iyi maşaallah
kaynım tombiş tombiş ne güzel gelişimi demiş
kv nin yanında eltim ne dese beğenirsin
benim oğlumunda boyu uzun demiş:))))
yarış yapıyoruz sanki kaldı ki benimki iki ay küçük
ben emmedi diye 20 gün sağdım
o memem acıdı kanadı diye bir gün sağmadı
ağlıktan yoğun bakımda yatarken bebeği
aramızdaki fark bu
boş ver sende eşin seni biliyor millette kör değil
bebeğini görüyor onun demesiyle bir şey olmaz
sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?