2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yaa iste benim.oglum sanirim senin kizindan.kucuk anlamiyo.hicbisey vurmayida oyun saniyo.heralde severken birden vuruyo sonra sarilmak istiyo bi seneyi kazasiz belasiz atlarirak.ikisi icinde ii olur heralde

Yaa iste benim.oglum sanirim senin kizindan.kucuk anlamiyo.hicbisey vurmayida oyun saniyo.heralde severken birden vuruyo sonra sarilmak istiyo bi seneyi kazasiz belasiz atlarirak.ikisi icinde ii olur heralde
ins canim sonra biz rahat edecegiz onlar oynarken ins aynen o dovdukce vurdukca seviniyoe birden aert vurunca aliniyor cok fena bu folik asit bebekleri birde bazen cocugu bana vermiyor benim cocugum siye dusun dr oluyir kontrol wdiyor resmen oyuncagi gibi davraniyor

Allahim ya masallah kizina cok.guzel oyunlar oynar kardesiyle simdiden baslamis o ilk cocuk.kendimiz icin ikinci cocuk.kardesi icin oldu gibi. :)

Eflalim eldeki puan bağırınca eksiliyor ya bu ona ceza gibi oluyor sanki.onun yerine bağırmadığı durumlarda ; az önce bağırmadın bu nedenle benden puan kazandın desen örneğin bu 20 puana ulaştığında tabletle oyun hakkı kazansa ona ödül gibi olur.hatta eve bir karton üzerine aldığı puanları yapıştırırsan stikırlarla da olur çok hoşuna gider eminim gidip gelip puanım arttımı diye bakar olumlu davranışları pekişmiş olur böylece.2 çocuklu annelere tavsiyemdir

Bizimde öyle merak etme ağız burun yolu onlarda çok yakın olduğundan böyle oluyor

bende bunu gulenyuz tablosu seklonde ypiyorum canim tesekurler

ecepelin29 canım onu da denerim sağol

düzelsinde

ama ne zaman bağıracağı belli değil nasıl olacak o iş

tuvalet eğitiminde dediğin yöntemi yaptım

ilk işe yaradı sonra sürekli gülen yü stickere istedi

onunda cazibesi gitti

dişlerimi sıkmaktan başım ağrıyor

kınadığım çocuk hareketleri oğlumda mevcut((

birde ben çok disiplinliyim sadece oğluma değil

uyulması gereken kurallar olmalı

oğlumda bunlara uymalı yoksa çok sinir oluyorum

Kolay gelsin canım xor çocukla ben de yapıcam ama nasil bilmem Çatlaklarına birsey diyemem de cunku ben de hic olmadi annem ablakarimda da yok catlagin da irsi olduguna kanaat getirdim
Gel gelelim kilolara bende de öyle aldi başını gidiyor tam kadın oldum he.kiyafetler olmuyor yiyorum da yiyorum yemezsem sutum azalıyor hemen.
Ay cok işin var desene yoğurt ye canim Allahtan cok severim...ins hazır yoğurt yemiyirsundur demi
Ins canim düşünür muyum ki
Ben kendimde o enerjiyi göremiyorum
Eltim hem kariyer yapıyo hem cocuk.formasyon alıyordu mat.ogretmeni başörtüsü probleminden ancak sindi calismaya yelteniyir ama cocuk da yapiyir cok sasisiriyorum.şahsen ben çalışınca bi de çocukla nasıl olcak diye kaygisini yaşıyorum daha o gun gelmeden.kendimde kuvvet görmüyorum cok mu nazik biriyim acep.cevreme bakıyorum da ya mecburen kendimi kıyas ediyorum başkalarıyla.boylelerini takdir ediyorum
Oyy bu yasta çöktüm resmen ha hayattan yoruldum

Bir de canim ayi bike geçiyor ona cagirmazsa gitmem.o bana geleyim demese cagirmam
Kv de dedigin gibi gezmelerde biraradayiz ne yazikki
hanımlar ocak anneleri bebekleri hep mi güzel ne:)
Hem de ne güzel yerimbebekleri severim annelerini
oyyy oğlum yan döndü yan oyun halısında az önce tam olarak döndü geri sırt üstü döndü
Oyy masallah Eymen e
Benimki de öyle aramizda dağlar kadar kilo farki var
Halbuki herkesin fiziği farkli sana yakisan başkasına yakışmaz anlayana
Bununla napicam ki evi ayrı yolu sapa daha ne uğraşıyor benimle hic anlamıyorum
Kizi bile bana etegimi görse bndan annemin de var cantami görse anneminde var diyo.ben de yaninda annen benimkinden almis diyorum ama yok arsiz yine yapıyo yapicagini
Benden yaşça buyuk küçük cahil birsey olsa neyse.
Gorseniz cok akilli karakterli dersiniz ama görünüşte.

goncaaaaa bizde yaptırdık rota aşısı

rotateq bizimkinin markası dediğin sıkıntılar olmadı

ama yazdıkların normal diye biliyorum

Ah canim kuralci olma yazik edersin kendine.yenmeye calis bu huyunu cok üzülürsun kimse halinden anlamaz ki

Bizim kızımızda da vardı. Fışkırır şekilde olmadığı müddetçe problem yok. (Bizimki fışkırır gibiydi. İdrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanıyormuş)

aysimason senin eltin hasetinden demiş

kilosu çok iyi

şöyle diyeyim benim eltiminki altı aylık o kiloda

benimki gerçekten bakamıyor Duha22 iyi biliyor

bebeği ilk doğduğunda verem etmişti bizi neyse

ben ona bile demem ki kendi sorar nasıl yengesi büyümüşmü

kilo almışmı diye bende büyümüş tabi maşaallah derim

morali bozulmasın diye

benim oğlumun kilosuda iyi maşaallah

kaynım tombiş tombiş ne güzel gelişimi demiş

kv nin yanında eltim ne dese beğenirsin

benim oğlumunda boyu uzun demiş:))))

yarış yapıyoruz sanki kaldı ki benimki iki ay küçük

ben emmedi diye 20 gün sağdım

o memem acıdı kanadı diye bir gün sağmadı

ağlıktan yoğun bakımda yatarken bebeği

aramızdaki fark bu

boş ver sende eşin seni biliyor millette kör değil

bebeğini görüyor onun demesiyle bir şey olmaz

sıkma canını

Napıyım ben bu kocami
Dun teli mi eline aldi gormat atmis hereyim gitti hic anlamam bu işlerden kk ya girmek mesele oldu opera classic kullaniyordum simdi guya yenisini indirdi eskisinden beter
Tel im sarji hic olmuyor olan da dayanmıyor
Esim de kk ya cok giriyorsun diye sarj cihaxi almıyor
Hep oturma odasında kanepede oturarak tel sarjda yazıyorum iyi mi dusunun beni

Esime sitem ettim evde mahkumum hivbiryere çıkmıyorum kac gundur bi hava alicaz bi havamizi alamadik markete gidicem Allahim ya su halime bakin eskiden market e mecburen gidiyor dum gicik oluyordum simdi can atıyorum
Neyseki dedim de bgun sarj cihazi alicak ins

İnan canım ben takmıyoruö zaten ben evlendiğimden beri bu kadın beni kıskanıyor üstelil bu kanaata ben varmadım eşim îlk evlendiğîmizde söylemişti bu senî kıskanıyor diye .
Beniim tek kızdığıö nokta bu şekilde eşime duyurmaları ama hala anlamadı eşimin beni çok sevdiğini ..
Neyse canım bırakalım bunları benimde bir eştim var dünyaşar tatlısı ben onu çok seviyorum bende ona rahatlıkla oğlumu teslim edebilirim çok iyidir

kiirmiizii canım senin oğlun iki yaşındaydı sanırım

dikkat çekmek için yapıyordur

o vurunca tepki vermemeye çalış konuyu değiştir

dikkatini başka şeye çek

benimkide vurmuyor ama bağırıyor

öyle dikkat çekiyor

hoş ben tepki vermemeyi başaramıyorum

inşaallah sen başarırsın

birde kanepe üstünde sakın bırakma bebeğini

wc ye falan girerken beşiğine bırak mutlaka

oğlun ulaşamasın

Canım bende biliyorum hasetinden yapıyor ama olur olmaz insan takılıyor allah eltimin kucağını erkek çocuklarla doldursun doldursunli birdaha bizimle uğraşmaya mecazi kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…