• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
merhaba kizlar bende 12 ocakta kizima kavustum hamileligimden beri takip ediyorum sizleri artik ben de yazmak istedim..normalde tekirdagda yasiyorum ama esim askerde su an hamileligimin son ayinda gitmisti:( o yuzden smdi annemlerdeyim bazen de kv de de kaliyorum ben de katilabilirmiyim size

merhaba kizlar bende 12 ocakta kizima kavustum hamileligimden beri takip ediyorum sizleri artik ben de yazmak istedim..normalde tekirdagda yasiyorum ama esim askerde su an hamileligimin son ayinda gitmisti:( o yuzden smdi annemlerdeyim bazen de kv de de kaliyorum ben de katilabilirmiyim size

Herkese selam :anneadayı:daha once de yazmistim buraya bebegimin kulagindan akinti geliyor diye hala oluyor kuru sarı sarı kepek gibi kulak deliginin ucunda duruyor cocuk doktoru normal gecer diyor da 3 ay olcak niye gecmiyor ki yaşlı teyzeler o kulak kiri kulak kendini temizliyor diyor da kac ay oldu dr gecer dedi diye kbb doktoruna gitmedim gitsemm mi acaba sizin bebeklerde oldu mu boyle bisey?
Hiç sorun etmeyin. Benim kızımda da var. Doktor ellemeyin dedi. Sadece dışındakileri temizleyin o kadar.

Alıntı yaptim geri gitti

aysimason aysimason canim hayırlı olsun mevlidiniz
Kv nde mi oluyor Mevlid

kızlar size bir sorum daha var. Bir tane bebek arabamız var ve dogal olarak sokakta kullanıyoruz. Annem ısrarla evde de bir bebek arabası olsun ve evde onunla dolaştır kucakta zor diyor. Sokakta kullandığımın tekerleklerini silip evde kullansam olur mu? tekerlekler halıya iz yapar mı? ya da bir tane daha mı alsam ama hiç istemiyorum annemde felaket ısrarlı bu konuda. Parasında değilim ama 2 sene sonra naparım 2 tane birden bebek arabasını, nereye koyarım.
evde bebek arabası mı? ilginç bir fikir :) bana daral gelir öyle. dediğin gibi iki arabanın muhafazası da zor. bizim salıncağın otuma aparatı çıkıyor yerinden. ana kucağı gibi de eğimli zaten. onu götürüyorum gittiğim yere. orada durup beni izliyor. sen de pusetinde gezdir evin içinde?

kızlar size bir sorum daha var. Bir tane bebek arabamız var ve dogal olarak sokakta kullanıyoruz. Annem ısrarla evde de bir bebek arabası olsun ve evde onunla dolaştır kucakta zor diyor. Sokakta kullandığımın tekerleklerini silip evde kullansam olur mu? tekerlekler halıya iz yapar mı? ya da bir tane daha mı alsam ama hiç istemiyorum annemde felaket ısrarlı bu konuda. Parasında değilim ama 2 sene sonra naparım 2 tane birden bebek arabasını, nereye koyarım.
Benim bebiş gezmeyi sevdiği için ben de düşündüm ama o kadar eşyayı ne yapacağız sonra zor dediğin gibi, ilk zamanlar arabayı henüz dışarıda kullanmamışken evde kullandım iyi oluyo ama kocaman da çıkıyo önüme ikide bir mantıklı bi anakucağı bakıyorum ben de

merhaba kizlar bende 12 ocakta kizima kavustum hamileligimden beri takip ediyorum sizleri artik ben de yazmak istedim..normalde tekirdagda yasiyorum ama esim askerde su an hamileligimin son ayinda gitmisti:KK43: o yuzden smdi annemlerdeyim bazen de kv de de kaliyorum ben de katilabilirmiyim size
Hoşgeldin canım, kısa dönem mi askerliğiniz

evde bebek arabası mı? ilginç bir fikir :) bana daral gelir öyle. dediğin gibi iki arabanın muhafazası da zor. bizim salıncağın otuma aparatı çıkıyor yerinden. ana kucağı gibi de eğimli zaten. onu götürüyorum gittiğim yere. orada durup beni izliyor. sen de pusetinde gezdir evin içinde?
Markası ne canım ben de anakucağı bakıyorum da bu aralar mantıksız kullanamayacağım birşey almak istemiyorum artık

merhaba kizlar bende 12 ocakta kizima kavustum hamileligimden beri takip ediyorum sizleri artik ben de yazmak istedim..normalde tekirdagda yasiyorum ama esim askerde su an hamileligimin son ayinda gitmisti:KK43: o yuzden smdi annemlerdeyim bazen de kv de de kaliyorum ben de katilabilirmiyim size
Hosgeldin canım
Allah kavuştursun senin için zor olmuştur

Benim bebiş gezmeyi sevdiği için ben de düşündüm ama o kadar eşyayı ne yapacağız sonra zor dediğin gibi, ilk zamanlar arabayı henüz dışarıda kullanmamışken evde kullandım iyi oluyo ama kocaman da çıkıyo önüme ikide bir mantıklı bi anakucağı bakıyorum ben de

Markası ne canım ben de anakucağı bakıyorum da bu aralar mantıksız kullanamayacağım birşey almak istemiyorum artık

hosbuldum evet canim kisa donem

Atesi 38 oldu calpol verdim ılık suyla duş aldırdım su anda da emziriyorum .? Şimdi biraz düştü gibi ama gece cıkar mı ki? Bide kac olursa dr ye gitmem gerekiyo cok üzüldüm :KK43:
calpol ateş düşürücü olduğunu anladım ama bize doktor ateşdüşürücü olarak fitil vermişti ve zorlandım omu kullanırken madem böyle bir şurup vardı niye bize vermedi. Calpol u kullanmanın 3 aylık 5 aylık diye bir sınırı mı var acaba? veya her ateş durumunda kullanılabilir mi ? öyleyse evde bulundurayım bari

Günaydın kızlar, öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Bugün moralsizim biraz kendimi çok yorgun hissediyorum. Bugün 3 aylık olduk , dün kontrole götürdüm bu ay sadece 600 gr almış :KK43: Farkındaydım zaten bu ay çok almadığının baya da düştüm üzerine 2,5 aylık olana kadar hiç almadı nerdeyse bi de . İki gündür yine memeyi almak istemiyor, biberona zaten kıl ne yapacağımı şaşırdım, çocuk küçülüyor gibi geliyo gözüme. 1. Ayda karın ultrasonu çektirmiştik sol böbreğinde büyüme çıkmıştı bahsetmiştim dün yine çektirdik Dr aynı dedi kimi bebeğin zamanla düzelirmiş bu böyle kalacak galiba dedi. Aslında bakıyorum değerlere böbrek boyutu normal görünüyo kaliks diye birşey var ne olduğunu da anlamadım drlar da doğru düzgün anlatamıyorlar. Geçen ay götürdüğüm dr önemli bir şey değil demişti. İstediğim gibi bi dr da bulabilmiş değilim henüz geçen ayki dru beğenmiştim o da gidiyormuş başka şehire. Dünkü dra rota aşısını sordum, mama alıyosa 3. ayda başlıyo 3 doz yaptırılıyor sadece anne sütü alıyosa 4. ayda 2 doz yapılıyo dedi, dozu markasına göre değişmiyor mu dedim hayır dedi. Kafamı da karıştırdı kendin yapabilrsin onu sulandırıp içireceksin dedi bi de:KK51:

graconun salıncağını kullanıyorum canım. hem müzikli kendinden sallanmalı oyalıyor çocuğu hem de gittiğim yere oturma kısmını çıkarıp taşıyabiliyorum. ama bana hediye geldi fiyatları nedir bilmiyorum. varaa ana kucağını da kullanabilirsin bence

Son düzenleme:
kizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz benim kizim cok gazliydi iki bucuk ay 24 saat sallandi sonra biraktim hic sallamadim emzirerek veya emzikle uyuttum bisekilde ama gunduzleri 30 dakika uyuyo her seferinde boyle olunca da uykusunu alamadgndan mizildaniyo az once salincagina koydum surekli sallandgi icin bi saattir uyuyo hala surekli sallamak cok zor

kizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz benim kizim cok gazliydi iki bucuk ay 24 saat sallandi sonra biraktim hic sallamadim emzirerek veya emzikle uyuttum bisekilde ama gunduzleri 30 dakika uyuyo her seferinde boyle olunca da uykusunu alamadgndan mizildaniyo az once salincagina koydum surekli sallandgi icin bi saattir uyuyo hala surekli sallamak cok zor

Back
X