Bakalım burda uzatabiliriz de kalmayi ama sonunda yine o moda ikonlariyla tanisacagimSinif ogretmeninin kaderi köy oldugu icin bati daha sikintili. senin icin o kadar kotu olmayabilir. Ama ogrenciler fena burda hepsi birer moda ikonu cekirdekten yetisiyorlar☺ ogrenciden saygi bekliyorsan oranin kiymetinibil
Ay iyi canım maşallah bakanın çokRaporla felan idare edebilirim diye dusunuyorum. Calismayi ben de ozledim ama eylul u bekleyecegim. Kendi annem kp ve kv de burda onlar bakacak ama su an bakamazlar. Esim tek cocuk haliyle ilk torun cok korkuyorlar. Cocuk gik dese bisi mi oldu doktora gidelim mi diyorlar:) senin bebis e kim bakiyor?
Başınız sağolsun canım.İyi geceler kızlar giremedim amcam vefat etti cenazemiz vardı memlekete gittim . Çok zor gunler geçirdim perişan olduk çok uzulduk ama giden gitti Allah sabrınıda verir inşallah . Bayadr okuyamıyrm inşallah iyisinizdir.
Gecmis olsun canim birsey yoktur inşallah icini ferah tutKizlar canım çok sıkıldı bugün kuzum u doktora götürdüm gazından dolayı çok şikayetimiz vardı cunku kızım gaz cikariyodu kaka yapiyo du ama rahatliyamiyodu ve hala çok sık kaka yapiyo du ve bunun üzerine doktorumuz makatta darlık olabilir dedi çocuk cerrahi sine yonlerdi bizi pazartesi gitcez aldım randevu yu ne olur dua edin bizim için çok morelim bozuldu
Gecmis olsun canimKızlar bebeğimin kakası bayadır mukusluydu ve 2 kez az da olsa kan fark ettim kakada. Tahlil yaptırdım ve mukusla kan çıktı tahlilde. Doktor inek sütü alerjisi olabilir dedi, süt ürünlerini tüketmemeye başladım zaten süt içmiyordum peynir ve yoğurdu da çıkardım, 15 gün sonra tekrar tahlil yapılacak, inşallah düzelir. Aşırı huysuzluğu var alerji belirtisiymiş bir de günde 5-6 kez kaka yapıyordu bugün sadece 2 kez yaptı, acaba sık kakada mı alerjiden? Kafam iyice karıştı...
Kızlar bebeğimin kakası bayadır mukusluydu ve 2 kez az da olsa kan fark ettim kakada. Tahlil yaptırdım ve mukusla kan çıktı tahlilde. Doktor inek sütü alerjisi olabilir dedi, süt ürünlerini tüketmemeye başladım zaten süt içmiyordum peynir ve yoğurdu da çıkardım, 15 gün sonra tekrar tahlil yapılacak, inşallah düzelir. Aşırı huysuzluğu var alerji belirtisiymiş bir de günde 5-6 kez kaka yapıyordu bugün sadece 2 kez yaptı, acaba sık kakada mı alerjiden? Kafam iyice karıştı...
Başınız sagolsun canim kalanlariniza saglik versin rabbim..İyi geceler kızlar giremedim amcam vefat etti cenazemiz vardı memlekete gittim . Çok zor gunler geçirdim perişan olduk çok uzulduk ama giden gitti Allah sabrınıda verir inşallah . Bayadr okuyamıyrm inşallah iyisinizdir.
Geçmiş olsun canim aslinda kaka yapamayinca kabiz olunca makatta darliktan supheleniyorlar demek terside oluyomuşKizlar canım çok sıkıldı bugün kuzum u doktora götürdüm gazından dolayı çok şikayetimiz vardı cunku kızım gaz cikariyodu kaka yapiyo du ama rahatliyamiyodu ve hala çok sık kaka yapiyo du ve bunun üzerine doktorumuz makatta darlık olabilir dedi çocuk cerrahi sine yonlerdi bizi pazartesi gitcez aldım randevu yu ne olur dua edin bizim için çok morelim bozuldu
Canim ya insallah düzelirKızlar bebeğimin kakası bayadır mukusluydu ve 2 kez az da olsa kan fark ettim kakada. Tahlil yaptırdım ve mukusla kan çıktı tahlilde. Doktor inek sütü alerjisi olabilir dedi, süt ürünlerini tüketmemeye başladım zaten süt içmiyordum peynir ve yoğurdu da çıkardım, 15 gün sonra tekrar tahlil yapılacak, inşallah düzelir. Aşırı huysuzluğu var alerji belirtisiymiş bir de günde 5-6 kez kaka yapıyordu bugün sadece 2 kez yaptı, acaba sık kakada mı alerjiden? Kafam iyice karıştı...
Canım iyi akşamlar bebeğin kaç aylık.benim minik 3.5 aylık 1 hafta öncesine kadar aynı şeyleri bende yaşıyordum azaldı biraz zamanla geçiyor birşey yoktur merak etme .bebeğim kendi sıkıp duruyordu aynen dediğin gibi kaka yapıyo altan üsten gaz cıkarıyo ama hiç rahat değildi.idrar tahlili kulak enfeksiyınu varmı yokmu böbrekde taş kum mu var diye bakıldı hiç bişey cıkmadı şükür sonuc kolik dediler sendeee bişey yoktur kal saglıcaklaKizlar canım çok sıkıldı bugün kuzum u doktora götürdüm gazından dolayı çok şikayetimiz vardı cunku kızım gaz cikariyodu kaka yapiyo du ama rahatliyamiyodu ve hala çok sık kaka yapiyo du ve bunun üzerine doktorumuz makatta darlık olabilir dedi çocuk cerrahi sine yonlerdi bizi pazartesi gitcez aldım randevu yu ne olur dua edin bizim için çok morelim bozuldu
Aynen canim... bende merak ediyorum nasillar bebisleri nasil acaba
Geçmiş olsun... Allah beterinden korusun.. annelik böyle bir şey işte önce evlat.. ben bazen düşünüyorum ya bana bir şey olsa bebegime ne olur kim bakar diye öf kötü bi duyguiyi geceler
eltim trafik kazası geçirdi onun yanindaydik şükür ki sağlığı yerinde.arka koltukta arabanin
ön camindan fırlamis neyseki ufak morluklarla atlatmis....aklima sadece çocuklarim geldi bana bisey olsa ne yaparlardi diye düşündüm diyo. oyy cok kötü.annelik böyle bisey işte Allahim kimseye yasatmasin....Allah karnindaki yavru hürmetine korumuş gerçekten.
kaza da birsey olmasa bile kazanın tramvasi yetiyor.cok sarsilmisti eltim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?