2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sinif ogretmeninin kaderi köy oldugu icin bati daha sikintili. senin icin o kadar kotu olmayabilir. Ama ogrenciler fena burda hepsi birer moda ikonu cekirdekten yetisiyorlar☺ ogrenciden saygi bekliyorsan oranin kiymetinibil
Bakalım burda uzatabiliriz de kalmayi ama sonunda yine o moda ikonlariyla tanisacagim burdaki okulum bi de kız okulu oda rahat benim için keşke okulu batıya taşıyabilsem :-/

Ay iyi canım maşallah bakanın çok kıymet vermeleri de iyi aslında bırak kostursunlar torunları için benim annem geldi gozum arkada kalmiyor burada bakıcı olayı çok zor bulamazsın bulan parayi beğenmiyor ya da bırakıp gidebiliyor.. hem kışın da kar var götürmek olmaz çocuğu.. çok şükür annem var Allah razı olsun onlardan..

Kizlar canım çok sıkıldı bugün kuzum u doktora götürdüm gazından dolayı çok şikayetimiz vardı cunku kızım gaz cikariyodu kaka yapiyo du ama rahatliyamiyodu ve hala çok sık kaka yapiyo du ve bunun üzerine doktorumuz makatta darlık olabilir dedi çocuk cerrahi sine yonlerdi bizi pazartesi gitcez aldım randevu yu ne olur dua edin bizim için çok morelim bozuldu

Kızlar bebeğimin kakası bayadır mukusluydu ve 2 kez az da olsa kan fark ettim kakada. Tahlil yaptırdım ve mukusla kan çıktı tahlilde. Doktor inek sütü alerjisi olabilir dedi, süt ürünlerini tüketmemeye başladım zaten süt içmiyordum peynir ve yoğurdu da çıkardım, 15 gün sonra tekrar tahlil yapılacak, inşallah düzelir. Aşırı huysuzluğu var alerji belirtisiymiş bir de günde 5-6 kez kaka yapıyordu bugün sadece 2 kez yaptı, acaba sık kakada mı alerjiden? Kafam iyice karıştı...

Gecmis olsun canim birsey yoktur inşallah icini ferah tut

Gecmis olsun canim

Canim geçmiş olsun bebeğin kaç aylik

Günaydın kızlar herkese mutlu hafta sonları, benim bu kilo meselesi feci takıldı aklıma belki biberon alsa veya sütüm yeterli olsa takmayacagim ama boyle devam edersek öbür ay da ayni olacak Kaşık maması başlasam erken mi sizce

Ayy sabah yazdığım mesaj gitmemiş mesaj satırında kalmis enterlayinca o geldi, birşey keşfettim süper Bebeğim belki yer diye kaşık maması almıştım çocuk doktoru daha verme erken dedi o öyle deyince ben de kendim yedim içine seker katip daha da lctamil icmem diğer çeşitlerini de deneyecegim benim oğlan ek gıdaya geçince yandi manalarına ortak oldum

Başınız sagolsun canim kalanlariniza saglik versin rabbim..

Geçmiş olsun canim aslinda kaka yapamayinca kabiz olunca makatta darliktan supheleniyorlar demek terside oluyomuş

Canim ya insallah düzelir

Canım iyi akşamlar bebeğin kaç aylık.benim minik 3.5 aylık 1 hafta öncesine kadar aynı şeyleri bende yaşıyordum azaldı biraz zamanla geçiyor birşey yoktur merak etme .bebeğim kendi sıkıp duruyordu aynen dediğin gibi kaka yapıyo altan üsten gaz cıkarıyo ama hiç rahat değildi.idrar tahlili kulak enfeksiyınu varmı yokmu böbrekde taş kum mu var diye bakıldı hiç bişey cıkmadı şükür sonuc kolik dediler sendeee bişey yoktur kal saglıcakla

iyi geceler
eltim trafik kazası geçirdi onun yanindaydik şükür ki sağlığı yerinde.arka koltukta arabanin
ön camindan fırlamis neyseki ufak morluklarla atlatmis....aklima sadece çocuklarim geldi bana bisey olsa ne yaparlardi diye düşündüm diyo. oyy cok kötü.annelik böyle bisey işte Allahim kimseye yasatmasin....Allah karnindaki yavru hürmetine korumuş gerçekten.
kaza da birsey olmasa bile kazanın tramvasi yetiyor.cok sarsilmisti eltim.

Geçmiş olsun... Allah beterinden korusun.. annelik böyle bir şey işte önce evlat.. ben bazen düşünüyorum ya bana bir şey olsa bebegime ne olur kim bakar diye öf kötü bi duygu Allah onlardan ayirmasin bizi...

Selam kızlar birkaç gündür giremiyorum
İyisinizdir inşallah bebeklerinizde iyidir
İnşallah..
Kandil günü mevlidimiz vardı dernekte
Erkeklere verdik ama yemeği ben yaptım
Çok yoruldum yorgunluğuma deydi eşim
Herşey çok güzel olmuş dedi herkes çok
Memnun kalmış şükür..

Mevlidi verdiğimiz günden sonra kv ve yanındaki eltim ısrarla bize gel bize gel deyip durdular yorgun oluğumu söyledim ama ne çare eşimi aradılar velhasıl ben gittim gittim ama yine düzenimiz alt üstoldu oğlumu indiren kaldırana çocuğu güldürüyorlar oynatıyorlar benim oğlumda güler yüzlü artık gerisini siz tahmin edin çocuğun ayarı kaydı şimdi canıma okuyor bir saattir ağlıyor oğlum nezaman kv ye gidersek dönüşte oğlum böyle oluyor ne yapacağımı bilemiyorum okumadığım ayet kalmadı

Benim oğluma çok büyük nazar değdi kızlar ne yapsam acaba ya sanki bebek görmemişler ben oğlumun altını bile açtığımda hepsi başıma toplanıyorlardı pipisini mi merak ediyorlar ne normalde ortalık yerda açmam oğlumu ama evin bitek odası sıcak

Ben çok yoruldum bunların hasetliğinden
Bir çocuğum olsun diye dünya kadar para harcadım harcadğım parayı geçtim Bütün herşeyim oğluma kurban olsun da çocuğum olana kadar çok yıprandım çok Ağladım ama hala beni layık bulmuyorşar neden acaba ben ne yaptım onlara anlamadım. Ben kötü bir insanmıyım acaba çok yoruldum kızlar Çok yazdım hakkınızı helal edin Burada içimi dökmezsem patlayacam sizi ve bebeklerinizi seviyorum oğluma dua edin lütfen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…