- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Ben de yakaladım cnm hemen cektim senin gibi. .Cok guzel bi duygu..Kizlaar bugun benim kizim kikir kikir guldu sizinde guldu muuucok mutluyum videoya aldim
Yaşlanmışlık hissi ve eşime birşey olur korkusu bende de var canım, ama normaldir heralde eskisi gibi gezemiyoruz eski hayatıma yavaş yavaş bebekle adapte olmaya çalışıyorum ben annemle aynı şehirdeyiz birşey yapacağım zaman bana bırak diyo ama bazen zorlansam da bırakmıyorum alışmam zor olur diye ne kadar zor olsa da çok sevdim ben bebekli olmayıselam kızlar
çok nadır giriyorum vaktımın cogu bebekle geciyor
facebook instagram derken buraya pek vakit kalmıyor
sormak istediğim bir şey var
doğumdan sonra bebek olunca sizdede ölüm korkusu oluştumu?
dogumdan sonra yasadıgım o talihsiz olaydan mı bilmiyorum, ama sizde de oluyormu merak ediyorum?
bebekten sonra sanki yaşlanmışım az bi ömrüm kalmış, ömrümün çogu bitip gitmiş yaşlanmışım gibi hissediyorum.
gelecegi düşündüğümde acaba oğlumun düğününü görebilcekmıyım o zamana kadar yasayabilecekmiyim kaygıları yaşıyorum.
bebekten sonra hayatım kilitlenmiş gibi hisler...
bi daha asla özgür olamıycakmışım rahat yaşayamayacakmışım gibi duygular...
bazen bebekten önceki evlenmeden önceki hallerimi özgürlüğümü, kaygısızlığımı özleme halleri...
sürekli bana bişe olursa bebegim ne olacak tedirginliği?
kocama birşey olursa tek başıma nasıl buyuteceğim çocugu stresi?
bunların hepsi doğumdan sonra oluştu.
önceden geleceği düşündüğüm zaman içime umut dolardı, gelecek beni olumlu anlamda heyecanlandırırdı
şimdi gelecek dendiği zaman kaygı endişe duygularından başka hiç bir şey hissetmiyorum
sadece cok ıyı bildiğim bir şey var oğlumu deli gibi seviyorum...
canım bu eşlere çocuktan sonra bişiler oluy demek ki bnim eşim ne kadar yardım de etse didişip duruyoruz bu aralar belki de bana olanlar oldu bilmiyorum ben de sıkıntıdan ona sarıyo olabilirimselamlar eskisi gibi giremiyorum
kızlar mevlüt yapma işi beni gerdi de gerdi
kendimi zorunlu hissetmek
evi temizlemeye uğraşmak
bir sürü eksik var onun için eşimin keyfini beklemek
daraldım bu gidişle haziranda yapıcam
yetemiyorum hiç bir şeye
yarın oğlumun doğum günü ve hiç bir şey hazırlamadım
eşim doğum günü kutlanmasına karşı alıştırmıycakmışım böyle patylere
dünde başka meseleden çok kötü tartıştık
evi terkediyordum...
oğlum uyansında biraz yürüyüşe çıkayım ben en iyisi
anne de son günlerde kiloyla kafayı bozmuş durumdayım Benmki mama takviyeli gidiyodu biberonu bıraktı birden kilo alımı düştü, sütümü artırmaya çalışıyorum arada kaşıkla mama yedirmeye uğraşıyorum3 ocakta doğdu benim kızımda ..kilo alımı azaldı sizlerin bebişleri merak ettim..kaç kilolar..biz 3 aylıkken 6 kiloyduk.1 hafta var 4 aylık olmasana 300 gr almış.çok üzüldüm..anne sütüyle besleniyor sadece.bebişlerin kilolarını yazarsanız sevinirim..
Canım biberon seğiştirmeyi denedinmi ben değiştirdim işe yaradıYaşlanmışlık hissi ve eşime birşey olur korkusu bende de var canım, ama normaldir heralde eskisi gibi gezemiyoruz eski hayatıma yavaş yavaş bebekle adapte olmaya çalışıyorum ben annemle aynı şehirdeyiz birşey yapacağım zaman bana bırak diyo ama bazen zorlansam da bırakmıyorum alışmam zor olur diye ne kadar zor olsa da çok sevdim ben bebekli olmayı
canım bu eşlere çocuktan sonra bişiler oluy demek ki bnim eşim ne kadar yardım de etse didişip duruyoruz bu aralar belki de bana olanlar oldu bilmiyorum ben de sıkıntıdan ona sarıyo olabilirim
anne de son günlerde kiloyla kafayı bozmuş durumdayım Benmki mama takviyeli gidiyodu biberonu bıraktı birden kilo alımı düştü, sütümü artırmaya çalışıyorum arada kaşıkla mama yedirmeye uğraşıyorum
Aynen tarif bile edemem o aniBen de yakaladım cnm hemen cektim senin gibi. .Cok guzel bi duygu..
Allah kavuştursun canım iş gereğimi gidiyorEşim ızmir otobusunde
Denedim canım almıyo chicco avent Dr browns emzik şırıngaCanım biberon seğiştirmeyi denedinmi ben değiştirdim işe yaradı
Canım bebeğin kaç aylık zamman zaman iştahsızlıkta oluyor bebeklerde benimki 3. Aydan sonra ara ara iştahsız oluyorDenedim canım almıyo chicco avent Dr browns emzik şırınga
canım annem gelmişken mısafırlerı bitireceğim temizlik falan ben de onunla dönmeyi planlıyorum dış tedavisi bitince bizimkine uzun zamandır kıkırdıyro özellikle ablayacnm her cocuk kendine ozel, farklı. .
Kilo kiyasi yapman senin icin yipratici olur kiz-erkek olusu, genetik faktorler vs. Hep etkiler..Kilo alımları azaliyor artik bu ay 600 gr almasi hedefleniyor.Kontrolde sorarsin olmadi.Geceleri emziriyor musun, yediklerinin kalitesi de önemli.Daha fazla Protein agirlikli beslenebilirsin. Aklima gelenler bunlar..
I imspecial gule gule kavus cnm esine, benimki de dun istanbula gitti geldi Yaninda annenin olmasi cok iyi olmus, hem dinlenirsin biraz..
saol canm evet göreve gitti ins çabuk döner... Abdullah nasıl düzeldi miAllah kavuştursun canım iş gereğimi gidiyor
En az 2 en cok 5-6 kez, doktor normal her bebegin metabolizmasi farkli dedi.Canim günde kaç kere kaka yapıyor
Açliktan huysuzlanmasi yok canım ben kuruntu yapıyorum çok aşırı aç olunca alıyor biberonu ama çok çok AC olmasiay hic sorma 90 60v90 olurlar gıcıklar
canım bence ek birşeyler ver yoğurt gibi kilo almasa da en azından doyduğu için için rahatlar ben çok aldığını düşünmüyorum ama doyuyor huysuz değil
Benim kızımda herşeydenyiyor
hayırlı olsun eline sağlk canım haset insankardan nefret ediyorum ya nazardan kaçış yok cnm
Duha22 geçmiş olsun eltıne
M miss_curious güle güle kullansın nil hanım canım minder doktor ona
@eflalim canım canını sıkma şu akar yolunu bulur
Bende annem gelmısken bütün mısafırlrr aradan çıksın dıyorum bakalım esımaksam öznur yolcusu hepınızı optım
Foruma artık uğramayları kınıyorum
@bugdaytanesi82 canım hoşgeldin aynı korkular hepimizde var canım kimse ayrilmasin kuzudundan senin yasadigin olayın etkiside cok
İyi canım düzeldi şükür inşallah çanık kavuşursun eşinecanım annem gelmişken mısafırlerı bitireceğim temizlik falan ben de onunla dönmeyi planlıyorum dış tedavisi bitince bizimkine uzun zamandır kıkırdıyro özellikle ablaya
saol canm evet göreve gitti ins çabuk döner... Abdullah nasıl düzeldi mi
Keşke her şey ve herkes bu miniklerimiz kadar masum olsa.. ben artık kocamın davranışlarından bunaldim kızlar içim sıkılıyor... çok üzüyor beni.. ne yapacağımı şaşırdım.. çalışıyorum bebegime bakıyorum ev işini yapıyorum yemek ütü.. hiç biri de gözümde yok bi parça huzur ve güler yüz beklediğim ama nerde.. ya bi tatlı dille yaklaşmiyor.. zamanla düzelir diye sabır ettim ama en küçük şeyde beni azalıyor.. İnanın içim çok doldu şu an kelime bulamıyorum.. gözlerim yaş dolu.. ne yapacağım bilmiyorum bu adam ne zaman kabalasti bu kadar bana düşman sankitopik sakinleri nerelerdesiniz
kimsecikler yok
herkes iyidir inşallah
Ben arada giriyorum cnm benim prenses hep kucakta oldugu icin telden girip bakıyorum kim neler yapiyo..topik sakinleri nerelerdesiniz
kimsecikler yok
herkes iyidir inşallah
Cnm konustun mu açık açık neler hissettiğini. .Sanirim su an bizi bir kadından öte anne olarak görüyorlar, hal boyle olunca eskisi gibi olmuyor. .Keşke her şey ve herkes bu miniklerimiz kadar masum olsa.. ben artık kocamın davranışlarından bunaldim kızlar içim sıkılıyor... çok üzüyor beni.. ne yapacağımı şaşırdım.. çalışıyorum bebegime bakıyorum ev işini yapıyorum yemek ütü.. hiç biri de gözümde yok bi parça huzur ve güler yüz beklediğim ama nerde.. ya bi tatlı dille yaklaşmiyor.. zamanla düzelir diye sabır ettim ama en küçük şeyde beni azalıyor.. İnanın içim çok doldu şu an kelime bulamıyorum.. gözlerim yaş dolu.. ne yapacağım bilmiyorum bu adam ne zaman kabalasti bu kadar bana düşman sanki
Burdayız canımtopik sakinleri nerelerdesiniz
kimsecikler yok
herkes iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?