2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yaşlanmışlık hissi ve eşime birşey olur korkusu bende de var canım, ama normaldir heralde eskisi gibi gezemiyoruz eski hayatıma yavaş yavaş bebekle adapte olmaya çalışıyorum ben annemle aynı şehirdeyiz birşey yapacağım zaman bana bırak diyo ama bazen zorlansam da bırakmıyorum alışmam zor olur diye ne kadar zor olsa da çok sevdim ben bebekli olmayı
canım bu eşlere çocuktan sonra bişiler oluy demek ki bnim eşim ne kadar yardım de etse didişip duruyoruz bu aralar belki de bana olanlar oldu bilmiyorum ben de sıkıntıdan ona sarıyo olabilirim

anne de son günlerde kiloyla kafayı bozmuş durumdayım Benmki mama takviyeli gidiyodu biberonu bıraktı birden kilo alımı düştü, sütümü artırmaya çalışıyorum arada kaşıkla mama yedirmeye uğraşıyorum

Canım biberon seğiştirmeyi denedinmi ben değiştirdim işe yaradı

Denedim canım almıyo chicco avent Dr browns emzik şırınga
Canım bebeğin kaç aylık zamman zaman iştahsızlıkta oluyor bebeklerde benimki 3. Aydan sonra ara ara iştahsız oluyor

canım annem gelmişken mısafırlerı bitireceğim temizlik falan ben de onunla dönmeyi planlıyorum dış tedavisi bitince bizimkine uzun zamandır kıkırdıyro özellikle ablaya
Allah kavuştursun canım iş gereğimi gidiyor
saol canm evet göreve gitti ins çabuk döner... Abdullah nasıl düzeldi mi

Hayırlı sabahlar hanımlar, kızım sürekli dışarı çıkmak istiyor, havalar da hala tam düzelemedi, dün biraz arabayla birazda kendi arabasıyla bayağı gezdirdik, eve bir geldik hemen yıkadık sonra bir uyudu gece 12 ye kadar..
Cimcimemi sonrasında 3e kadar zor uyuttum, artık geceleri yanıma alıyorum loş ışıkta bana dönüp elimi tutarak uyuyor..
Maşaallah, Allahım o kadar güzel ki..

Iyice dalınca yatağına bırakıyorum..
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..

Açliktan huysuzlanmasi yok canım ben kuruntu yapıyorum çok aşırı aç olunca alıyor biberonu ama çok çok AC olmasi

I imspecial mesajim yarim kaldı benim tablet kendi kafasına gore çalışıyor aşırı aç olunca alıyor canım biberonu ama o kadar bekletmiyorum zaten sık sık emiyo, benimderdim kilo almaması ama herşeyden vardır bi hayır obur turlu mama verirken de icimesinmiyodu simdi en azından sadece anne sütü alıyor . Senin fıstık kızının yemesi normal canım aramızda 25 yas var onunla Ben koca bebeğe noluyosa hala yiyorum yaa dun kavanoz maması bile denedim Benim psikoloji gitti sanirsam

Bu alttaki üstteki reklamlar ocagima incir ağacı dikti yaa Bi de hangi alışveriş sitesini gezsem oranın reklamını yapiyo damardan giriyolar valla, biseyi beğenip unutuyorum sonra sürekli karsima çıka çıka aldiriyolar bana alışveriş bağımlısı oldum buranın yüzünden

İyi canım düzeldi şükür inşallah çanık kavuşursun eşine

topik sakinleri nerelerdesiniz
kimsecikler yok
herkes iyidir inşallah
Keşke her şey ve herkes bu miniklerimiz kadar masum olsa.. ben artık kocamın davranışlarından bunaldim kızlar içim sıkılıyor... çok üzüyor beni.. ne yapacağımı şaşırdım.. çalışıyorum bebegime bakıyorum ev işini yapıyorum yemek ütü.. hiç biri de gözümde yok bi parça huzur ve güler yüz beklediğim ama nerde.. ya bi tatlı dille yaklaşmiyor.. zamanla düzelir diye sabır ettim ama en küçük şeyde beni azalıyor.. İnanın içim çok doldu şu an kelime bulamıyorum.. gözlerim yaş dolu.. ne yapacağım bilmiyorum bu adam ne zaman kabalasti bu kadar bana düşman sanki

Cnm konustun mu açık açık neler hissettiğini. .Sanirim su an bizi bir kadından öte anne olarak görüyorlar, hal boyle olunca eskisi gibi olmuyor. .
Çoğumuz sıkıntılı gunler geciriyoruz, hepsi normal..Geçecek insallah bu günler. .

Meraba kızlar bas saglıgı dileklernz için hepinze tesekkr ederm tek tek alıntılayamıyrm . Bu olay bizi çok sarstı kndimi hiç iyi hissetmiyorum çok zor gunler geçitiyrm . Cenazeye bizde gttk amcmn cansz bedenini bile gordum ve milletn bagrışı çıgrışı sanırım psikolojimi bozdu . Olanlar olumu hatrlattı bna olum korkusu oluştu bnde surekli bunu duşunuyorum ya olursem çocuklrm nolacak olursem nası olacak olduktn snra bu dunyaya geri donememe hissi filn korku oluşturyr bnde çok zor vi durum inşllh geçici bir durumdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…