3 ay 1 haftalik oldu.Canim geçmiş olsun bebeğin kaç aylik
Üzülme canim bütün anneler bunu söyler bi yere gittiginizde hele yatılı kalıyosan cocugun düzeni alt ust olur nazar olur huysuzlasır falan diye gecer inşallah düzelir oglusun ama şu alt açma konusunda bende ck gıcık oluyorum özellikle bebegin altını kimsenin yaninda degistirmeyin diyor uzmanlar bebeklikten ogrenmeli baskası cinsel organima bakamaz dokunamaz diye ama ısrarla alt acarken gelip bakmalari bi de yanimizda degistir baska odaya niye gidiyosun demeleri yok mu sinir oluyorumSelam kızlar birkaç gündür giremiyorum
İyisinizdir inşallah bebeklerinizde iyidir
İnşallah..
Kandil günü mevlidimiz vardı dernekte
Erkeklere verdik ama yemeği ben yaptım
Çok yoruldum yorgunluğuma deydi eşim
Herşey çok güzel olmuş dedi herkes çok
Memnun kalmış şükür..
Mevlidi verdiğimiz günden sonra kv ve yanındaki eltim ısrarla bize gel bize gel deyip durdular yorgun oluğumu söyledim ama ne çare eşimi aradılar velhasıl ben gittim gittim ama yine düzenimiz alt üstoldu oğlumu indiren kaldırana çocuğu güldürüyorlar oynatıyorlar benim oğlumda güler yüzlü artık gerisini siz tahmin edin çocuğun ayarı kaydı şimdi canıma okuyor bir saattir ağlıyor oğlum nezaman kv ye gidersek dönüşte oğlum böyle oluyor ne yapacağımı bilemiyorum okumadığım ayet kalmadı
Benim oğluma çok büyük nazar değdi kızlar ne yapsam acaba ya sanki bebek görmemişler ben oğlumun altını bile açtığımda hepsi başıma toplanıyorlardı pipisini mi merak ediyorlar ne normalde ortalık yerda açmam oğlumu ama evin bitek odası sıcak
Ben çok yoruldum bunların hasetliğinden
Bir çocuğum olsun diye dünya kadar para harcadım harcadğım parayı geçtim Bütün herşeyim oğluma kurban olsun da çocuğum olana kadar çok yıprandım çok Ağladım ama hala beni layık bulmuyorşar neden acaba ben ne yaptım onlara anlamadım. Ben kötü bir insanmıyım acaba çok yoruldum kızlar Çok yazdım hakkınızı helal edin Burada içimi dökmezsem patlayacam sizi ve bebeklerinizi seviyorum oğluma dua edin lütfen
Canım ben biryere gidince oğlum bu kadar değişmiyor ya düşünün bana bile birşeyler oluyor ben kendi anneme gidince annem herkese kızar duran çocuk yerden alınmaz bırakmıyor oğluma en ufak birşey olsum ama ben ordayken düşün kucağımda uyuyan bebeğimi Uyandırıp seviyor kayınpederim birde bu ne sen hep yatırıyorsun onu Diye bana kızıyor bebeğimin uykusuzluktan gözü çıkacaktı nerdeyseÜzülme canim bütün anneler bunu söyler bi yere gittiginizde hele yatılı kalıyosan cocugun düzeni alt ust olur nazar olur huysuzlasır falan diye gecer inşallah düzelir oglusun ama şu alt açma konusunda bende ck gıcık oluyorum özellikle bebegin altını kimsenin yaninda degistirmeyin diyor uzmanlar bebeklikten ogrenmeli baskası cinsel organima bakamaz dokunamaz diye ama ısrarla alt acarken gelip bakmalari bi de yanimizda degistir baska odaya niye gidiyosun demeleri yok mu sinir oluyorum
ah canim nazar illaki oluyor. sen ne yazik ki tavrini koyucaksin baska türlü olmuyor.Selam kızlar birkaç gündür giremiyorum
İnşallah..
Memnun kalmış şükür..
Mevlidi verdiğimiz günden sonra kv ve yanındaki eltim ısrarla bize gel bize gel deyip durdular yorgun oluğumu söyledim ama ne çare eşimi aradılar velhasıl ben gittim gittim ama yine düzenimiz alt üstoldu oğlumu indiren kaldırana çocuğu güldürüyorlar oynatıyorlar benim oğlumda güler yüzlü artık gerisini siz tahmin edin çocuğun ayarı kaydı şimdi canıma okuyor bir saattir ağlıyor oğlum nezaman kv ye gidersek dönüşte oğlum böyle oluyor ne yapacağımı bilemiyorum okumadığım ayet kalmadı
Benim oğluma çok büyük nazar değdi kızlar ne yapsam acaba ya sanki bebek görmemişler ben oğlumun altını bile açtığımda hepsi başıma toplanıyorlardı pipisini mi merak ediyorlar ne normalde ortalık yerda açmam oğlumu ama evin bitek odası sıcak
Bir çocuğum olsun diye dünya kadar para harcadım harcadğım parayı geçtim Bütün herşeyim oğluma kurban olsun da çocuğum olana kadar çok yıprandım çok Ağladım ama hala beni layık bulmuyorşar neden acaba ben ne yaptım onlara anlamadım. Ben kötü bir insanmıyım acaba çok yoruldum kızlar Çok yazdım hakkınızı helal edin Burada içimi dökmezsem patlayacam sizi ve bebeklerinizi seviyorum oğluma dua edin lütfen
sagol canim mama sandalyesi gayet iyi canim idareten kullanırsınız.PINAR45 Allah rahmet eylesin cnm, Ailesine de sabir versin...
Duha22 cnm buyukler bazen bizden fazla evhamli oluyor nedendir bilmem, sen bakma kayinvalidene cik gez, cok daha iyi oluyor insan..
Bimdeki mama sandalyesinden almis kayinvalidem sagolsun, kizima o bakacagi icin kendisi kullanir diye tahmin ediyorum. Ben de kendi evime ayrıca almali miyim bilmiyorum kizlar. .Rahat midir bi fikrim yok, aslinda farkli bi sey almayi planliyordum ama hevesini kırmak istemedim. .
Eki Görüntüle 1508223
Dun esim sehir dişına ciktigi icin arkadasim geldi,gece bende kaldi Allah razi olsun..Bugün de bizi gezdirir umarım esim. .
Teşekkür ederim canım geçmiştede mesaj yazmışsın cevaplayamadım kusura bakma canım valla sadece oilav kavurma yaptım ama çok yaptı bizim karşı binada akrabamız var o biraz yardım etti bir şekilde atlattık birde yiğenimi çağırmıştım abdullahı yatırıyordum oda başındaydı bir şekilde. Hal oluyor yani allah yardım ediyor memümüz zaten pilav kavurma salata ayran baklavaydı ayran baklavayı falan eşim hazır aldıah canim nazar illaki oluyor. sen ne yazik ki tavrini koyucaksin baska türlü olmuyor.
maşallah diyin de.uyku saati yoksa huzursuz oluyor de.o ne öyle ya kendi hazlari icin küçücük sabiye eziyet etmeye haklari yok.hoc mi bebe görmemisler.
alt açmaya gelince ben de.başkalarının yaninda hatta annem kv ablamlar filan hicbirinin yanında değiştirmiyorum.esim cok kızıyor aslında ben onların yanında açarım da başkalarının yaninda açmam mahrem hem de nazar deger.
eltim gelmisti ver altini temizleyim dedi yok dedim.yatsk odasına geçtim bu defa peşimden geliyo sırf altina bakmak icin ne anlıyorlar dertleri ne bilmiyorum.
bu arada o kadar kisiye nasıl yemek yaptın.alnindan öpüyorum valla.
sagol canim mama sandalyesi gayet iyi canim idareten kullanırsınız.
ay hic sorma 90 60v90 olurlar gıcıklarEce erkende emziriyomus cnm emzirmek ck yorucu diye yorum yapmis 1 ay sonra bikinili cikarlar ortaya pofff
canım bence ek birşeyler ver yoğurt gibi kilo almasa da en azından doyduğu için için rahatlar ben çok aldığını düşünmüyorum ama doyuyor huysuz değilGünaydın kızlar herkese mutlu hafta sonları, benim bu kilo meselesi feci takıldı aklıma belki biberon alsa veya sütüm yeterli olsa takmayacagim ama boyle devam edersek öbür ay da ayni olacakKaşık maması başlasam erken mi sizce
Benim kızımda herşeydenyiyorAyy sabah yazdığım mesaj gitmemiş mesaj satırında kalmis enterlayinca o geldi, birşey keşfettim süperBebeğim belki yer diye kaşık maması almıştım çocuk doktoru daha verme erken dedi o öyle deyince ben de kendim yedim içine seker katip daha da lctamil icmem diğer çeşitlerini de deneyecegim benim oğlan ek gıdaya geçince yandi manalarına ortak oldum
hayırlı olsun eline sağlk canım haset insankardan nefret ediyorum ya nazardan kaçış yok cnmSelam kızlar birkaç gündür giremiyorum
İnşallah..
Memnun kalmış şükür..
TEşekkür ederim canımay hic sorma 90 60v90 olurlar gıcıklar
canım bence ek birşeyler ver yoğurt gibi kilo almasa da en azından doyduğu için için rahatlar ben çok aldığını düşünmüyorum ama doyuyor huysuz değil
Benim kızımda herşeydenyiyor
hayırlı olsun eline sağlk canım haset insankardan nefret ediyorum ya nazardan kaçış yok cnm
Duha22 geçmiş olsun eltıne
M miss_curious güle güle kullansın nil hanım canım minder doktor ona
@eflalim canım canını sıkma şu akar yolunu bulur
Bende annem gelmısken bütün mısafırlrr aradan çıksın dıyorum bakalım esımaksam öznur yolcusu hepınızı optım
Foruma artık uğramayları kınıyorum
tinimini_hnm canım hoşgeldin aynı korkular hepimizde var canım kimse ayrilmasin kuzudundan senin yasadigin olayın etkiside cok
benim oğlum 3610 doğdu ilk iki ay çok aldı ama üçüncü ay kontrolünde 400gr almıştı 3ay da 7kilo cıvarındaydi ek bısweyler verdim az az yarn kontrol var bakalım nasıl durum3 ocakta doğdu benim kızımda ..kilo alımı azaldı sizlerin bebişleri merak ettim..kaç kilolar..biz 3 aylıkken 6 kiloyduk.1 hafta var 4 aylık olmasana 300 gr almış.çok üzüldüm..anne sütüyle besleniyor sadece.bebişlerin kilolarını yazarsanız sevinirim..
3 ay 1 haftalik oldu.
Canım iyi akşamlar bebeğin kaç aylık.benim minik 3.5 aylık 1 hafta öncesine kadar aynı şeyleri bende yaşıyordum azaldı biraz zamanla geçiyor birşey yoktur merak etme .bebeğim kendi sıkıp duruyordu aynen dediğin gibi kaka yapıyo altan üsten gaz cıkarıyo ama hiç rahat değildi.idrar tahlili kulak enfeksiyınu varmı yokmu böbrekde taş kum mu var diye bakıldı hiç bişey cıkmadı şükür sonuc kolik dediler sendeee bişey yoktur kal saglıcakla
Geçmiş olsun canim aslinda kaka yapamayinca kabiz olunca makatta darliktan supheleniyorlar demek terside oluyomuş
Gecmis olsun canim birsey yoktur inşallah icini ferah tut
bende 3 ocakta doğurdum.3 ocakta doğdu benim kızımda ..kilo alımı azaldı sizlerin bebişleri merak ettim..kaç kilolar..biz 3 aylıkken 6 kiloyduk.1 hafta var 4 aylık olmasana 300 gr almış.çok üzüldüm..anne sütüyle besleniyor sadece.bebişlerin kilolarını yazarsanız sevinirim..
cnm her cocuk kendine ozel, farklı. .3 ocakta doğdu benim kızımda ..kilo alımı azaldı sizlerin bebişleri merak ettim..kaç kilolar..biz 3 aylıkken 6 kiloyduk.1 hafta var 4 aylık olmasana 300 gr almış.çok üzüldüm..anne sütüyle besleniyor sadece.bebişlerin kilolarını yazarsanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?