2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

cok gecmis olsun canim allah yardimcin olsun

Kızlar yukarıda eflalime yazdım ama size de sorayım, emzirme sonrası memeniz tam boşalıyor mu? Ben emzirdikten sonra hala sütüm oluyor, biter mi memedeki süt?

bende soyle oluyor canim kizim bi sure emdikten sonra huysuzlniyo memeyi skinca sut fiskiriyo ama kizim emmiyo diger memeyi verince gayet guzel emiyo demekki sut bitmese bile az gdiyoki emmek istemiyo o zaman

Günaydın kızlar oğlum ilk defa yüz üstü uykuya daldı herhalde çok hoşuna gitti ona ellemiyecem gözümde üzerinde olacak....

Ağlayarak uyutma yöntemi gerilerde kaldı güven duygusunu zedelediği açık.yalnız şu tracy hogg un yatır kaldır yöntemi bana mantıklı geliyor.ağladığında kucağına alıp sakinleştirip tekrar yatırıyorsun uykua dalana dek.birkaç gün sonra bebek kendi kendine dalmayı öğreniyor.arkadaşımın kızı 2 yaşında ve geceleri sadece ayakta uyuyor o duruma gelmek istemiyorum deneyeceğim yatır kaldır yöntemini.bu yöntem ağlatmaya kesinlikle karşı.ama öğrenene kadar yatıştırmak zor olabilir.deneyen varmı kızlar aranızda

raindrop26 benimde ön sütüm tek mememde çok dediğin gibi emdikten sonra süt çıkıyor tamamen bitmez ama yoğun olmaz

bende artık en son emzirdiğim memeyi vericem iki saat içinde çoğu zaman yapmıyordum

............

Son düzenleme:
Cnm gidince bi bakayım ne dusunuyor kendi mi kullanicak yoksa eve mi goturmemi istiycek..Aslında ben yarim gun calisirim 1 den sonra evde olursam eğer kendi evime de alirim bi tane olmadi..

Merhaba kızlar giremedim bu Uşak yüzünden
Hayirdir cnm iyidir Insallah bebegin..
Kızlar yukarıda eflalime yazdım ama size de sorayım, emzirme sonrası memeniz tam boşalıyor mu? Ben emzirdikten sonra hala sütüm oluyor, biter mi memedeki süt?
Cnm benim de tam boşalmiyor,ben de digerini veriyodum diger seferde..Aslinda yagli sut sonra gelıyor ama benim Kizim uzun emdigi icin snrm artik digerini veriyordum..

kızlar lcwaikiki den buanları aldım oğluma nasıl güzellermii
cok cici cnm güzel günlerde giyin. .
Günaydın kızlar galactago aldım dünden beri kullanıyorum inşallah fayda eder, sonucu yazacağım
ben kullandim cnm sanki bana biraz etkisi olmustu, zaten sise bitince bi baska şişeye gerek yok demisti dr.

İnşallah etkiler canım

Dogumdan sonra regl olan var mi ? İlk regl ne zaman oldunuz ? ben 15 ocakta doğum yaptım. Bugün biraz pembemsi bir şeyler geldi regl oluyorum galiba. Bebeğimi sadece emzirdim için daha geç olur sanıyordum. Bir de bu durum sütümün azalmasına neden olur mu? Endiselendim. Yardımcı olur musunuz? ??????

Biz oğluşla babamıza gidiyoruz teyzeler dışarıya çok sık çıkıyoruz ama hep eşim oluyordu yanımızda ve arabayla gidiyoduk şimdi kanguruya koyup on dakika kadar yürüyüp dolmuşa binicez ya Allah bismillah :) :)

Bizde 3. Ay 6 kiloyduk sonrasında daha tartılmadi ama 3.ay kontrolünde bundan sonra daha az kilo alacak artık ayda en fazla 500 gr alabilir dedi. 2 ay sonra ek gıdaya yavaştan geçerim dedi. İçin rahat olsun 300 gr iyi bence. bizde 4. ayin sonunda 350 gr almayi hedefliyoruz

ben 23 ocakta dogurdum
kanamam 55 gun filan sürdü.bittikten 15 gun sonra bildiğin regl oldum baya baya. şimdi ikinci yaklaştı olur muyum bilmem
annem filan bi kere olup da yine birsure olmayabilirsin diyorlar.bekliyorum bakalim.

j
oh hadi Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…