Canim parmakla kontrol etti çok kotuydu yavrum çok agladi ve az da olsa kanama oldu ama çok şükür ciddi birsey değilmiş ne yapalım hersey onun iyiliği için kuzum çok ağlıyor hala canı yaniyor
Tedavi ise 9 mm ve 10 mm metal cubuk aldirrtti sabah akşam 2 dk 15 gün önce 9 mm Makatin içine sokcam 15 gün sonrada 10 mm rey doktor bu yöntem le genislicegini soyledi ve çocuğum rahatlicakmis artık..
Kızlar yukarıda eflalime yazdım ama size de sorayım, emzirme sonrası memeniz tam boşalıyor mu? Ben emzirdikten sonra hala sütüm oluyor, biter mi memedeki süt?
kızlar lcwaikiki den buanları aldım oğluma nasıl güzellermii
Teşekkür ederim canımcokk guzeel gule gule giysin kuzun canim
Bu yazılanların hepsi ile hemfikirim canım bende bebeği ağltarak uyutmaya karşıyımhttp://www.uykusaglik.com/node/291. uyku egitimi konusu kafami cok karistrmisti yapamayacagimi dusunuyordum zaten:) bu yazi benlik olmus
Cnm gidince bi bakayım ne dusunuyor kendi mi kullanicak yoksa eve mi goturmemi istiycek..Aslında ben yarim gun calisirim 1 den sonra evde olursam eğer kendi evime de alirim bi tane olmadi..M miss_curious canım bence ne gerek var demezler sonuçta akşama kadar kv bakacak sonra eve gelecek haftasonu evde olacaksınız o zaman lazım olacak
şöyle yap mama sandalyesini en çok kv dedeyken kullanacaksınız sizin evde daha az gibi
kv nin aldığı sende dursun onun eve üç kademeli yatabilenlerden alabilirsin
oğlumunkinden çok memnunum hala ona oturmak istiyor ama geçen yaz hep bahçede kullandım
ramazan boyunca bahçede iftar yaptık oğlum onda oturdu
şimdi eve çıkarıcam depodan kardeşi için ama razı olmaz benim o diyecek:)
kp e aldırmıştım ilk doğum gününde oğluma hiç bir şey almamıştı bende onu istemiştim
hakkını vererek kullandığım bebek ürünü:)
her bebek sevmiyor onuda söylüyüm
crystal baby di galiba markası
yeşil üstünde zebra vs hayvan resimleri vardı
oturma yeri geniş olduğu için uzun süre kullandım
Hayirdir cnm iyidir Insallah bebegin..Merhaba kızlar giremedim bu Uşak yüzünden
Cnm benim de tam boşalmiyor,ben de digerini veriyodum diger seferde..Aslinda yagli sut sonra gelıyor ama benim Kizim uzun emdigi icin snrm artik digerini veriyordum..Kızlar yukarıda eflalime yazdım ama size de sorayım, emzirme sonrası memeniz tam boşalıyor mu? Ben emzirdikten sonra hala sütüm oluyor, biter mi memedeki süt?
cok cici cnm güzel günlerde giyin. .
kızlar lcwaikiki den buanları aldım oğluma nasıl güzellermii
ben kullandim cnm sanki bana biraz etkisi olmustu, zaten sise bitince bi baska şişeye gerek yok demisti dr.Günaydın kızlar galactago aldım dünden beri kullanıyorum inşallah fayda eder, sonucu yazacağım
İnşallah etkiler canımCnm gidince bi bakayım ne dusunuyor kendi mi kullanicak yoksa eve mi goturmemi istiycek..Aslında ben yarim gun calisirim 1 den sonra evde olursam eğer kendi evime de alirim bi tane olmadi..
Hayirdir cnm iyidir Insallah bebegin..
Cnm benim de tam boşalmiyor,ben de digerini veriyodum diger seferde..Aslinda yagli sut sonra gelıyor ama benim Kizim uzun emdigi icin snrm artik digerini veriyordum..
cok cici cnm güzel günlerde giyin. .
ben kullandim cnm sanki bana biraz etkisi olmustu, zaten sise bitince bi baska şişeye gerek yok demisti dr.
Bizde 3. Ay 6 kiloyduk sonrasında daha tartılmadi ama 3.ay kontrolünde bundan sonra daha az kilo alacak artık ayda en fazla 500 gr alabilir dedi. 2 ay sonra ek gıdaya yavaştan geçerim dedi. İçin rahat olsun 300 gr iyi bence. bizde 4. ayin sonunda 350 gr almayi hedefliyoruz3 ocakta doğdu benim kızımda ..kilo alımı azaldı sizlerin bebişleri merak ettim..kaç kilolar..biz 3 aylıkken 6 kiloyduk.1 hafta var 4 aylık olmasana 300 gr almış.çok üzüldüm..anne sütüyle besleniyor sadece.bebişlerin kilolarını yazarsanız sevinirim..
ben 23 ocakta dogurdumDogumdan sonra regl olan var mi ? İlk regl ne zaman oldunuz ? ben 15 ocakta doğum yaptım. Bugün biraz pembemsi bir şeyler geldi regl oluyorum galiba. Bebeğimi sadece emzirdim için daha geç olur sanıyordum. Bir de bu durum sütümün azalmasına neden olur mu? Endiselendim.Yardımcı olur musunuz? ??????
oh hadi Allah yardımcınız olsun.Biz oğluşla babamıza gidiyoruz teyzeler dışarıya çok sık çıkıyoruz ama hep eşim oluyordu yanımızda ve arabayla gidiyoduk şimdi kanguruya koyup on dakika kadar yürüyüp dolmuşa binicez ya Allah bismillah :) :)
Bendr almayi düşünüyorum inşallah ise yararGünaydın kızlar galactago aldım dünden beri kullanıyorum inşallah fayda eder, sonucu yazacağım
canım 600 gr almalı diyorlarGçmişş olsun canım 3 aydan sonra yarım kilo almaları normal değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?