2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım okadar sıkma canını herşey düzelir inşallah çalışıyorsun çocuğundan ayrı kalıyorsun onunda stresi var herhalde üzerinde.
Eşinin sana yardımcı olmaması üzücü ama erkekler bu düşünceye sahip ev işi çocuk bakımı ladınların işi..
Bence oturup sakin bir dille anlatmaya çalış bu arada eşine karşı olan sevgini sile getirerek başla erkekler çocuk gibidir sevgimiz azalınca huysuzlanıyorlar özellikşe benimki

Banada öyle oluyor ben ölürsem ne olacak korkusu basıyor bazen şuana kadar böyle olmamıştım insanın çocuğu olunca böyle oluyor demekki bazen diyorum ben ölürsem tek vasiyetim oğluma teyzesi ve anneannesi baksın diyorum

Konusamiyoruz canım konuşma bir süre sonra bağırmaya dönüyor ve bitiyor.. evet aynen öyle ya bence de eskisi gibi görmüyor.. amin canım Allah yardımcımız olsun..

Evet canım haklısın çocuk gibi ve hiç de olgunlaşma yok iyice cocuklasiyo.. Yüreğim tükeniyor inan..

Canim benim ya çok zor bi durum bi de en yakınlarından biri olunca birebir içinde kalmışsin ama zamanla geçiyor bunun ilacı zaman ve bebislerin.. onlara sıkı sıkı sarıl inş atlatacaksin..

canım inşallah düzelir aranız bu erkekler niye böyle tribe girerler anlamam ya biz kadar ince düşünemiyorlar maalesef

kendini biran once toparlamaya calis pinarcim biliyorum zor ama bunu yapmalisin allah korusun sütün kesilir bak dusunme ölümü falan ogullarını düşün

Selamlar herkese.... tecrubeli annelere bi sorum olacakti kv artik yemeklerin suyundan 1 cay kasigi ver peynir zeytin ne bulursan diline sür suyunu damlat eger vermezsen cocuk ilerde yemek secer hic bisey yemez diyor öyle mi oluyor kızlar siz veriyor musunuz?

canım çok iyi yapmışsın çık artık sık sık boş ver kv falan herkes konuşur biliyorsun, dünde biz çıktık yan komşu aman rüzgardan koru diyor ahdi ya sen demesen ben bilmiyordum rüzgarın üşüten bir şey olduğunu!!!

evet bencede ikramlıkları söyleyelim iyi olur
Baktım listeden canım o isimde bi Dr var, bakalım deneyelim orayı da çok zor ya Dr bulamamak
zor evet canım deneye deneye buluyoruz işte
senin tariflerde iştah açıcı:) mevlütünüz güzel geçmiştir inşaallah
öyle canım amaaan işte iş bahane bunaldım her şeyden
öyle yapıcam canım hazır olunca kimse umrumda değil açıkçası hiç kimse için ruhumu tüketecek halim kalmadı, yatak odası salonu temizledim yavaş yavaş yapıyorum canım istedikçe:)
inşallah bir sıkıntısı yoktur
canım şu verdiğim linklere bak bende bugün okudum hiç aklıma gelmemişti

http://bebekveben.com/annenin-sutu-fazla-geliyor-bebegim/

http://bebekveben.com/babalar-gunu-ve-anne-sutunun-fazla-gelmesi/
canım erken daha bir ay daha beklesen sık sık emzirmeye devam et
SOyle bir ilk sayfaya baktimda ne kdr cok kisi isimini yazdirmis ama cogu girmiyor bile,@babyforwe @leble @Larkin nerelerdesiniz kizlar daha bi cok kisi var aklimda nicklerini unutum @Meraklii sule07 @drcan

Aynen canim... bende merak ediyorum nasillar bebisleri nasil acaba @emnens @hera^^ @zafergul @sevdaveysel @yorgunsavas @bilge1eren @alize27 aklıma gelenler bu kadar benimde
maalesef böyle hanımlar en başta çok aktif olunuyor sonra unutuyor çoğu, 2010 dan beri üyeyim aktif olduğum çoğu topik böyle oldu

ah canım Allah korumuş geçmiş olsun çok zor ya
maşallah canım güzel olmuş mevlütünüz

canım hiç kimse için bebeğinin düzeninden taviz verme küsen küssün

bak oğlum 4 yaşını doldurdu doğduğundan beri akşam sekiz yatış saati onun için akşam gezmeleri yapmıyoruz akşam misafir kabul etmiyoruz, gidecek olsakta uyku tulumunu götürürüm yanımda onu giydiririm arabada uyuyunca eve getirip direk yatırırım, önemli olan çocuklarım, kimsenin keyfi değil

sende taviz verme ne zorlukla sahip olmuşsun insanların saçma istekleri için niye bebeğin perişan olsun yazık günah
hayırlı olsun canım kendi evinede al bence birde bu biraz daha büyüyünce kullanılır gibi geldi bana çünkü oturm ayeri rahat değil eğimi yok

Eşim ızmir otobusunde
güle güle kavuşun canım, anneciğinde gelmiş güzel vakit geçirin inşaallah
Kizlaar bugun benim kizim kikir kikir guldu sizinde guldu muuu cok mutluyum videoya aldim
:) benimkide gülüyor canım
canım ne desem bilmiyorum benim sıkıntımda eşimle o yüzden akıl veremiyorum dua ediyim inşallah eşin sana karşı sevgili saygılı merhametli olur

canım acınız taze illa ki hissedersin böyle ama kendini kaptırma çocuklarını düşün bana ihtiyaçları var de güçlü olmam lazım de sürekli kendine

yok canım ben ona karşıyım yemeklerin suyu demek tuz demek şeker demek, bunlarda ilk bir yıl verilmemeli, onun yemekleri özel ayrı yapılacak bir yıl boyunca, bu bence yapıyla alakalı benim oğlumda sıkıntı olmadı her şeyide yedi maşallah, damak zevki oluştukça kendi seçiyor artık şunu seviyorum bunu sevmiyorum diye haliyle

hele peynir zeytin sırf tuz!

Cnm ben vermiyorum anne sutu disinda bi sey. .Haftaya pztsi kontrol var, sorucam ama..4. Aydan itibaren doktor sitesinde okumustum tattirabilirsiniz diye ama yedirmeyin diyodu.Ayrica tv de cocuk uzmani annelerin yaptığı hatalardan biri yemek Suyu vermek oysa besin degeri yok hic demisti..

Selam kizlar antalyaya sicak bi anda coktu valla dun yagmur vardi bugun sabahtan sicakti bende kizimi aldim yürüyüşe cikardim ordan da kv gectik hava sicak diye su verelim artik dedik bikac caukasi verdim hic kasigi yadirgamadi dvitten dolayi heralde suyuda sevdi cok komikdi hali

Nego cnm mama sandalyesi bana da rahat gorunmedi ama begenmiyo demesin diye ses çıkaramadım. .Umarim kendi kullanir, gerçi bu defa eve alsam ne gerek var diyebilirler. .uff zor is..

Selam kızlar ben geldim mahvolmus halde dışlerin en sonu ve zor günüydü anlatamam 4 morfin akşam geçici dış takılacak haftaya salı da tamamen bitecek yarın misafirim gelecek evi temızelyıp annemle ikram hazırlıcaz oy oy ahmetın asisi oldu sabah 500gr almış 1cm uzamış başı büyümüş şükür 1,5cm başında bebekler ondanmıs:) ebe artık yiyeceklere başla yavaş yavaş dedi bizden böyle

Nego canım teşekkür ederim darısı senin. Minnoşunun mevlidine oda böyle gelip geçer inşallah canım düzen hakkında haklısın ama eşimin ailesi çok anlayışsız

Gçmişş olsun canım 3 aydan sonra yarım kilo almaları normal değilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…