Canım okadar sıkma canını herşey düzelir inşallah çalışıyorsun çocuğundan ayrı kalıyorsun onunda stresi var herhalde üzerinde.Keşke her şey ve herkes bu miniklerimiz kadar masum olsa.. ben artık kocamın davranışlarından bunaldim kızlar içim sıkılıyor... çok üzüyor beni.. ne yapacağımı şaşırdım.. çalışıyorum bebegime bakıyorum ev işini yapıyorum yemek ütü.. hiç biri de gözümde yok bi parça huzur ve güler yüz beklediğim ama nerde.. ya bi tatlı dille yaklaşmiyor.. zamanla düzelir diye sabır ettim ama en küçük şeyde beni azalıyor.. İnanın içim çok doldu şu an kelime bulamıyorum.. gözlerim yaş dolu.. ne yapacağım bilmiyorum bu adam ne zaman kabalasti bu kadar bana düşman sanki
Banada öyle oluyor ben ölürsem ne olacak korkusu basıyor bazen şuana kadar böyle olmamıştım insanın çocuğu olunca böyle oluyor demekki bazen diyorum ben ölürsem tek vasiyetim oğluma teyzesi ve anneannesi baksın diyorumMeraba kızlar bas saglıgı dileklernz için hepinze tesekkr ederm tek tek alıntılayamıyrm . Bu olay bizi çok sarstı kndimi hiç iyi hissetmiyorum çok zor gunler geçitiyrm . Cenazeye bizde gttk amcmn cansz bedenini bile gordum ve milletn bagrışı çıgrışı sanırım psikolojimi bozdu . Olanlar olumu hatrlattı bna olum korkusu oluştu bnde surekli bunu duşunuyorum ya olursem çocuklrm nolacak olursem nası olacak olduktn snra bu dunyaya geri donememe hissi filn korku oluşturyr bnde çok zor vi durum inşllh geçici bir durumdr
Konusamiyoruz canım konuşma bir süre sonra bağırmaya dönüyor ve bitiyor.. evet aynen öyle ya bence de eskisi gibi görmüyor.. amin canım Allah yardımcımız olsun..Cnm konustun mu açık açık neler hissettiğini. .Sanirim su an bizi bir kadından öte anne olarak görüyorlar, hal boyle olunca eskisi gibi olmuyor. .
Çoğumuz sıkıntılı gunler geciriyoruz, hepsi normal..Geçecek insallah bu günler. .
Evet canım haklısın çocuk gibi ve hiç de olgunlaşma yok iyice cocuklasiyo.. Yüreğim tükeniyor inan..Canım okadar sıkma canını herşey düzelir inşallah çalışıyorsun çocuğundan ayrı kalıyorsun onunda stresi var herhalde üzerinde.
Eşinin sana yardımcı olmaması üzücü ama erkekler bu düşünceye sahip ev işi çocuk bakımı ladınların işi..
Bence oturup sakin bir dille anlatmaya çalış bu arada eşine karşı olan sevgini sile getirerek başla erkekler çocuk gibidir sevgimiz azalınca huysuzlanıyorlar özellikşe benimki
Canim benim ya çok zor bi durum bi de en yakınlarından biri olunca birebir içinde kalmışsin ama zamanla geçiyor bunun ilacı zaman ve bebislerin.. onlara sıkı sıkı sarıl inş atlatacaksin..Meraba kızlar bas saglıgı dileklernz için hepinze tesekkr ederm tek tek alıntılayamıyrm . Bu olay bizi çok sarstı kndimi hiç iyi hissetmiyorum çok zor gunler geçitiyrm . Cenazeye bizde gttk amcmn cansz bedenini bile gordum ve milletn bagrışı çıgrışı sanırım psikolojimi bozdu . Olanlar olumu hatrlattı bna olum korkusu oluştu bnde surekli bunu duşunuyorum ya olursem çocuklrm nolacak olursem nası olacak olduktn snra bu dunyaya geri donememe hissi filn korku oluşturyr bnde çok zor vi durum inşllh geçici bir durumdr
az vakit bulunca temizliğe verdim kendimitopik sakinleri nerelerdesiniz
kimsecikler yok
herkes iyidir inşallah
canım inşallah düzelir aranız bu erkekler niye böyle tribe girerler anlamam ya biz kadar ince düşünemiyorlar maalesefKeşke her şey ve herkes bu miniklerimiz kadar masum olsa.. ben artık kocamın davranışlarından bunaldim kızlar içim sıkılıyor... çok üzüyor beni.. ne yapacağımı şaşırdım.. çalışıyorum bebegime bakıyorum ev işini yapıyorum yemek ütü.. hiç biri de gözümde yok bi parça huzur ve güler yüz beklediğim ama nerde.. ya bi tatlı dille yaklaşmiyor.. zamanla düzelir diye sabır ettim ama en küçük şeyde beni azalıyor.. İnanın içim çok doldu şu an kelime bulamıyorum.. gözlerim yaş dolu.. ne yapacağım bilmiyorum bu adam ne zaman kabalasti bu kadar bana düşman sanki
kendini biran once toparlamaya calis pinarcim biliyorum zor ama bunu yapmalisin allah korusun sütün kesilir bak dusunme ölümü falan ogullarını düşünMeraba kızlar bas saglıgı dileklernz için hepinze tesekkr ederm tek tek alıntılayamıyrm . Bu olay bizi çok sarstı kndimi hiç iyi hissetmiyorum çok zor gunler geçitiyrm . Cenazeye bizde gttk amcmn cansz bedenini bile gordum ve milletn bagrışı çıgrışı sanırım psikolojimi bozdu . Olanlar olumu hatrlattı bna olum korkusu oluştu bnde surekli bunu duşunuyorum ya olursem çocuklrm nolacak olursem nası olacak olduktn snra bu dunyaya geri donememe hissi filn korku oluşturyr bnde çok zor vi durum inşllh geçici bir durumdr
canım çok iyi yapmışsın çık artık sık sık boş ver kv falan herkes konuşur biliyorsun, dünde biz çıktık yan komşu aman rüzgardan koru diyor ahdi ya sen demesen ben bilmiyordum rüzgarın üşüten bir şey olduğunu!!!iyi akşamlar güzel yürekliler
bugun saglik ocagina gittik şükür kilo almis onceki ay a gire cok az ana olsun boyumuz iyi uzamis maşallah...
saglik ocağından çıkınca aylardan sonra sohbete gittim cok özlemişim arkadaşları o ortami cok şükür artik normal hayata döndüm demek oluyor bu benim için
kv de yoktu rahat ettim.daha gelme nisan ciksin mayis çıksın diyip duruyordu daha dinleyemem onu. ben vakiftayken aradı sohbetteyim diyince yok hastasın yok cocuk mikrop kapar vs birsürü şey saydi bisey olmaz anne diyip kapattim
mikrop kapicak neyi var ki normal bir ev gibi ve cocuk odası var zaten biz arkadaşla hep ordaydik ay cok iyi geldi valla.cuma günleri gidicem ins.
mama sandalyesinden bahsedilmis.biz almistil ufaklık daha doğmadan
cok cok pahali degil ama esim yorumlara bakarak wellgro diye bi marka almıştı gayet de iyi ayaklı ve de
tarifleriniz de iştahımi kabartti himm mis
ben de en son misafierime Yaptıklarımdan Havuçlu cevizli kek uzerine kendim kakaolu krema yapıyorum ve salatalardan barbunya salatası yapnistim cok da lezzetli oluyor tavsiye ederim
geçenlerde yazacaktım ama konu açılmışken söyleyeyim
malum hepimiz de misafir agirliyoruz bol bol
yaptigim ikramliklari soylesek bizler icin farklı lezzetler olur. farkli memleket ve yörelerin kadınları olarak
zor evet canım deneye deneye buluyoruz işteBaktım listeden canım o isimde bi Dr var, bakalım deneyelim orayı da çok zor ya Dr bulamamak
senin tariflerde iştah açıcı:) mevlütünüz güzel geçmiştir inşaallahBizde de yarın mevlüt var. Biraz gecikmeli oldu mevlümüz ama anca denk getirebildim zamanı. İkramlıkların yanında benim de el emeğim olsun diyerekten galeta unlu tatlı yaptım. Sabahtan da kurabiye yapsam diyorum. Her şey Zeynoş için
Bu arada misafirleriniz için tramisu yapımı kolay, hafif ve lezzetlidir. Tarifimi arzu edene verebilirim. Beğenmeyen çıkmadı şimdiye kadarSalatalardan da kırmızı fasülye salatası, tavuklu kuskus, mantarlı semizotu önerebilirim. Bir de ben rahat zamanımda sosyete mantısı için kıymalı minik gül börekleri hazırlayıp buzluğa atıyorum. Yağlı suyla ıslatıp fırınlıyorum. Sarımsaklı yoğurt ve üzerine salçalı sos... oiiiiyyyy acıktım gece gece
öyle canım amaaan işte iş bahane bunaldım her şeydenÇık canım kafan rahatlar.evin çocukların tüm sorumluluğunu biz üstleniyoruz yükümüz ağırken tek başına koşturmak kolay değil.mevlüt için de kasma kendini zamanı da önemli değil ikramlarda.1 günde olacak bitecek mükemmel olması gerekmez
öyle yapıcam canım hazır olunca kimse umrumda değil açıkçası hiç kimse için ruhumu tüketecek halim kalmadı, yatak odası salonu temizledim yavaş yavaş yapıyorum canım istedikçe:)hayırlıolsun mevlidinix...tiramisu tarifini alabilirim canim.
o mantiyi da cokkk severim mis
başınız sagolsun.mekanı cennet olsun ins.
sagol canim
hadi gozunaydin anneciğin geliyormuş canim ins iyi olursun da gezersiniz
bende de ilk zamanlar daha farkli sıkıntılar ve bebeğimi kaybetme korkusu vardi.şükürler osun atlattim gibi....bunlar hep vesvese canim bizi rahatsiz eden.ben bol bol okudum dua ettim inan rahatladım rabbim e tevekkül ettim...tavsiye ederim kur an biliyorsan oku ya da dua et
ins Allahim sıkıntıni gidersin
canım benim kendini niye sıkıntıya sokuyorsun.ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsin mevlidi
seni anlıyorum hem de çok iyi....esim de herseyi erteler de erteler ah ah ömrüm gitti. cok şükür yine de bugünümüze
sıkma canini.ogluna guzel bi dogum gunu yaparsin gününde yapmazsan bi sakıncası yokki.
esimde diyor bana hic desteklemez beni dogumgunuymus filan.ben de sogudum artik içimden de gelmiyo
Abdullah büyüyünce heveslenir ister ben de yaparım mecburen inş
sende dersin emir icin yapıyorum hevesleniyo diye anlar herhalde
inşallah bir sıkıntısı yokturKizlar canım çok sıkıldı bugün kuzum u doktora götürdüm gazından dolayı çok şikayetimiz vardı cunku kızım gaz cikariyodu kaka yapiyo du ama rahatliyamiyodu ve hala çok sık kaka yapiyo du ve bunun üzerine doktorumuz makatta darlık olabilir dedi çocuk cerrahi sine yonlerdi bizi pazartesi gitcez aldım randevu yu ne olur dua edin bizim için çok morelim bozuldu
canım şu verdiğim linklere bak bende bugün okudum hiç aklıma gelmemiştiKızlar bebeğimin kakası bayadır mukusluydu ve 2 kez az da olsa kan fark ettim kakada. Tahlil yaptırdım ve mukusla kan çıktı tahlilde. Doktor inek sütü alerjisi olabilir dedi, süt ürünlerini tüketmemeye başladım zaten süt içmiyordum peynir ve yoğurdu da çıkardım, 15 gün sonra tekrar tahlil yapılacak, inşallah düzelir. Aşırı huysuzluğu var alerji belirtisiymiş bir de günde 5-6 kez kaka yapıyordu bugün sadece 2 kez yaptı, acaba sık kakada mı alerjiden? Kafam iyice karıştı...
canım erken daha bir ay daha beklesen sık sık emzirmeye devam etGünaydın kızlar herkese mutlu hafta sonları, benim bu kilo meselesi feci takıldı aklıma belki biberon alsa veya sütüm yeterli olsa takmayacagim ama boyle devam edersek öbür ay da ayni olacakKaşık maması başlasam erken mi sizce
SOyle bir ilk sayfaya baktimda ne kdr cok kisi isimini yazdirmis ama cogu girmiyor bile,@babyforwe @leble @Larkin nerelerdesiniz kizlar daha bi cok kisi var aklimda nicklerini unutum @Meraklii sule07 @drcan
maalesef böyle hanımlar en başta çok aktif olunuyor sonra unutuyor çoğu, 2010 dan beri üyeyim aktif olduğum çoğu topik böyle olduAynen canim... bende merak ediyorum nasillar bebisleri nasil acaba @emnens @hera^^ @zafergul @sevdaveysel @yorgunsavas @bilge1eren @alize27 aklıma gelenler bu kadar benimde
ah canım Allah korumuş geçmiş olsun çok zor yaiyi geceler
eltim trafik kazası geçirdi onun yanindaydik şükür ki sağlığı yerinde.arka koltukta arabanin
ön camindan fırlamis neyseki ufak morluklarla atlatmis....aklima sadece çocuklarim geldi bana bisey olsa ne yaparlardi diye düşündüm diyo. oyy cok kötü.annelik böyle bisey işte Allahim kimseye yasatmasin....Allah karnindaki yavru hürmetine korumuş gerçekten.
kaza da birsey olmasa bile kazanın tramvasi yetiyor.cok sarsilmisti eltim.
maşallah canım güzel olmuş mevlütünüzSelam kızlar birkaç gündür giremiyorum
İyisinizdir inşallah bebeklerinizde iyidir
İnşallah..
Kandil günü mevlidimiz vardı dernekte
Erkeklere verdik ama yemeği ben yaptım
Çok yoruldum yorgunluğuma deydi eşim
Herşey çok güzel olmuş dedi herkes çok
Memnun kalmış şükür..
Mevlidi verdiğimiz günden sonra kv ve yanındaki eltim ısrarla bize gel bize gel deyip durdular yorgun oluğumu söyledim ama ne çare eşimi aradılar velhasıl ben gittim gittim ama yine düzenimiz alt üstoldu oğlumu indiren kaldırana çocuğu güldürüyorlar oynatıyorlar benim oğlumda güler yüzlü artık gerisini siz tahmin edin çocuğun ayarı kaydı şimdi canıma okuyor bir saattir ağlıyor oğlum nezaman kv ye gidersek dönüşte oğlum böyle oluyor ne yapacağımı bilemiyorum okumadığım ayet kalmadı
Benim oğluma çok büyük nazar değdi kızlar ne yapsam acaba ya sanki bebek görmemişler ben oğlumun altını bile açtığımda hepsi başıma toplanıyorlardı pipisini mi merak ediyorlar ne normalde ortalık yerda açmam oğlumu ama evin bitek odası sıcak
Ben çok yoruldum bunların hasetliğinden
Bir çocuğum olsun diye dünya kadar para harcadım harcadğım parayı geçtim Bütün herşeyim oğluma kurban olsun da çocuğum olana kadar çok yıprandım çok Ağladım ama hala beni layık bulmuyorşar neden acaba ben ne yaptım onlara anlamadım. Ben kötü bir insanmıyım acaba çok yoruldum kızlar Çok yazdım hakkınızı helal edin Burada içimi dökmezsem patlayacam sizi ve bebeklerinizi seviyorum oğluma dua edin lütfen
hayırlı olsun canım kendi evinede al bence birde bu biraz daha büyüyünce kullanılır gibi geldi bana çünkü oturm ayeri rahat değil eğimi yok@PINAR45 Allah rahmet eylesin cnm, Ailesine de sabir versin...
@Duha22 cnm buyukler bazen bizden fazla evhamli oluyor nedendir bilmem, sen bakma kayinvalidene cik gez, cok daha iyi oluyor insan..
Bimdeki mama sandalyesinden almis kayinvalidem sagolsun, kizima o bakacagi icin kendisi kullanir diye tahmin ediyorum. Ben de kendi evime ayrıca almali miyim bilmiyorum kizlar. .Rahat midir bi fikrim yok, aslinda farkli bi sey almayi planliyordum ama hevesini kırmak istemedim. .
Eki Görüntüle 1508223
Dun esim sehir dişına ciktigi icin arkadasim geldi,gece bende kaldi Allah razi olsun..Bugün de bizi gezdirir umarım esim. .
güle güle kavuşun canım, anneciğinde gelmiş güzel vakit geçirin inşaallahEşim ızmir otobusunde
:) benimkide gülüyor canımKizlaar bugun benim kizim kikir kikir guldu sizinde guldu muuucok mutluyum videoya aldim
canım ne desem bilmiyorum benim sıkıntımda eşimle o yüzden akıl veremiyorum dua ediyim inşallah eşin sana karşı sevgili saygılı merhametli olurKeşke her şey ve herkes bu miniklerimiz kadar masum olsa.. ben artık kocamın davranışlarından bunaldim kızlar içim sıkılıyor... çok üzüyor beni.. ne yapacağımı şaşırdım.. çalışıyorum bebegime bakıyorum ev işini yapıyorum yemek ütü.. hiç biri de gözümde yok bi parça huzur ve güler yüz beklediğim ama nerde.. ya bi tatlı dille yaklaşmiyor.. zamanla düzelir diye sabır ettim ama en küçük şeyde beni azalıyor.. İnanın içim çok doldu şu an kelime bulamıyorum.. gözlerim yaş dolu.. ne yapacağım bilmiyorum bu adam ne zaman kabalasti bu kadar bana düşman sanki
Meraba kızlar bas saglıgı dileklernz için hepinze tesekkr ederm tek tek alıntılayamıyrm . Bu olay bizi çok sarstı kndimi hiç iyi hissetmiyorum çok zor gunler geçitiyrm . Cenazeye bizde gttk amcmn cansz bedenini bile gordum ve milletn bagrışı çıgrışı sanırım psikolojimi bozdu . Olanlar olumu hatrlattı bna olum korkusu oluştu bnde surekli bunu duşunuyorum ya olursem çocuklrm nolacak olursem nası olacak olduktn snra bu dunyaya geri donememe hissi filn korku oluşturyr bnde çok zor vi durum inşllh geçici bir durumdr
yok canım ben ona karşıyım yemeklerin suyu demek tuz demek şeker demek, bunlarda ilk bir yıl verilmemeli, onun yemekleri özel ayrı yapılacak bir yıl boyunca, bu bence yapıyla alakalı benim oğlumda sıkıntı olmadı her şeyide yedi maşallah, damak zevki oluştukça kendi seçiyor artık şunu seviyorum bunu sevmiyorum diye haliyleSelamlar herkese.... tecrubeli annelere bi sorum olacakti kv artik yemeklerin suyundan 1 cay kasigi ver peynir zeytin ne bulursan diline sür suyunu damlat eger vermezsen cocuk ilerde yemek secer hic bisey yemez diyor öyle mi oluyor kızlar siz veriyor musunuz?
Cnm ben vermiyorum anne sutu disinda bi sey. .Haftaya pztsi kontrol var, sorucam ama..4. Aydan itibaren doktor sitesinde okumustum tattirabilirsiniz diye ama yedirmeyin diyodu.Ayrica tv de cocuk uzmani annelerin yaptığı hatalardan biri yemek Suyu vermek oysa besin degeri yok hic demisti..Selamlar herkese.... tecrubeli annelere bi sorum olacakti kv artik yemeklerin suyundan 1 cay kasigi ver peynir zeytin ne bulursan diline sür suyunu damlat eger vermezsen cocuk ilerde yemek secer hic bisey yemez diyor öyle mi oluyor kızlar siz veriyor musunuz?
Gçmişş olsun canım 3 aydan sonra yarım kilo almaları normal değilmi ?Selam kızlar ben geldim mahvolmus halde dışlerin en sonu ve zor günüydü anlatamam 4 morfin akşam geçici dış takılacak haftaya salı da tamamen bitecek yarın misafirim gelecek evi temızelyıp annemle ikram hazırlıcaz oy oy ahmetın asisi oldu sabah 500gr almış 1cm uzamış başı büyümüş şükür 1,5cm başında bebekler ondanmıs:) ebe artık yiyeceklere başla yavaş yavaş dedi bizden böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?