2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende vermeme taraftariyim bana sütün az mama veriyosun bari simdiden basla mamadan daha faydalidir diyor off bari yanimiza gelip bebegin agzina gizli gizli yiyecek sokmasa bu yaşlilarin herseyi ben bilirim edalari beni sinir ediyor(

Kızlar makatta ında daralma varmış oyüzden mis bütün sıkıntısı ama korkulacak birsey değilmiş çok şükür doktor hafif var dedi 1 ay ben evde taledavisinj yapcam okadar
Gecmis olsun canim bisey sorucam muayeneyi nasil yapti bi yerde parmakla kontrol ediliyor yaziyodu da bende oglumu makatta darliktan supheleniyorum götürmeyi dusunuyorum da..evde tedavisi nasil olacakmis

M miss_curious canım bence ne gerek var demezler sonuçta akşama kadar kv bakacak sonra eve gelecek haftasonu evde olacaksınız o zaman lazım olacak

şöyle yap mama sandalyesini en çok kv dedeyken kullanacaksınız sizin evde daha az gibi

kv nin aldığı sende dursun onun eve üç kademeli yatabilenlerden alabilirsin

oğlumunkinden çok memnunum hala ona oturmak istiyor ama geçen yaz hep bahçede kullandım

ramazan boyunca bahçede iftar yaptık oğlum onda oturdu

şimdi eve çıkarıcam depodan kardeşi için ama razı olmaz benim o diyecek:)

kp e aldırmıştım ilk doğum gününde oğluma hiç bir şey almamıştı bende onu istemiştim

hakkını vererek kullandığım bebek ürünü:)

her bebek sevmiyor onuda söylüyüm

crystal baby di galiba markası
yeşil üstünde zebra vs hayvan resimleri vardı

oturma yeri geniş olduğu için uzun süre kullandım

@Girlboymom canım çok çok geçmiş olsun oyyy okudukça dişçiye gitmekten vazgeçiyorum

ahmete maşaallah annesi daha ne olsun normal bence her ay bir kilo almaya debam etse nasıl taşırız:)

aşı yerlerini öperim onun

aysimason haklısın canım anlayışsızlarla uğraşmak zor

@t_ugba canım benim adım değil benim adım çok çok değişik buraya yazarsam hepten deşifre olurum:)

kızım olsaydı koymayı düşünüyordum taaa bu siteye ilk üye olduğumda beş sene önce

anlamı cennette bir ağaç diyr biliyordum ama şaibeli isimlerdenmiş o yüzden vazgeçmiştim hoş kızımda olmadı:)

Allah razı olsun canım birbirimize dua edelim Allah sonunu iyi etsin..

canım inşallah düzelir aranız bu erkekler niye böyle tribe girerler anlamam ya biz kadar ince düşünemiyorlar maalesef
Evet canım düşünce konusunda zayıf benim eşim de.. Sağol inş düzelir ama yıpranmış oluyorsun ya..

çok gecmis olsun canim.
kolay gelsin bu halde zor olmaz mi misafir
Kızlar makatta ında daralma varmış oyüzden mis bütün sıkıntısı ama korkulacak birsey değilmiş çok şükür doktor hafif var dedi 1 ay ben evde taledavisinj yapcam okadar
gecmiş olsun cnm.şükür ki önemli değilmis.
Bende vermeme taraftariyim bana sütün az mama veriyosun bari simdiden basla mamadan daha faydalidir diyor off bari yanimiza gelip bebegin agzina gizli gizli yiyecek sokmasa bu yaşlilarin herseyi ben bilirim edalari beni sinir ediyor(
ayy canim yapar mi yapar bi büyükler. dikkat etmek lazım
ben ramazana yakin ek gidaya geçmeyi düşünüyorum nasipse inş.

Allah kolaylık versin canım bende sevmiyorum böyle şeyleri hatta gıcık oluyorum :s

az almış gibi geldi bana cnm bence doktoruna danış

Linkler için sağol canım, benim minik en baştan beridir tek memeyle doyuyor, diğerini bir sonraki emzirmede veriyorum, ön sütü fazla alıyor olabilir mantıklı gerçekten. Bir de memede süt bitsin diyorlar ya benimkinden emzürme sonrası sıkınca süt gelmeye devam ediyor bitiyor mu sizin süt?

Doktorlar bebeğinizi emzîrdikten sonra tekrar aynı göğüsten emzirin diyor ilk gelen süt genellikle suymuş son gwlen sütte yağmış

Gecmis olsun canim bisey sorucam muayeneyi nasil yapti bi yerde parmakla kontrol ediliyor yaziyodu da bende oglumu makatta darliktan supheleniyorum götürmeyi dusunuyorum da..evde tedavisi nasil olacakmis

Canim parmakla kontrol etti çok kotuydu yavrum çok agladi ve az da olsa kanama oldu ama çok şükür ciddi birsey değilmiş ne yapalım hersey onun iyiliği için kuzum çok ağlıyor hala canı yaniyor
Tedavi ise 9 mm ve 10 mm metal cubuk aldirrtti sabah akşam 2 dk 15 gün önce 9 mm Makatin içine sokcam 15 gün sonrada 10 mm rey doktor bu yöntem le genislicegini soyledi ve çocuğum rahatlicakmis artık..

Geçmiş olsun canım..

Iste bende bundan korkuyorum yazık kuzucuga annesi kıyamam yavrum nasıl acıyodur şimdi cok geçmiş olsun... bende bu kontrolünde diycem cocuk dr na 2.5 aydir fitille kaka yapiyo her defasinda gecer gecer diyo makatinda darlik olabilir mi dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…