- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
yok canım ben ona karşıyım yemeklerin suyu demek tuz demek şeker demek, bunlarda ilk bir yıl verilmemeli, onun yemekleri özel ayrı yapılacak bir yıl boyunca, bu bence yapıyla alakalı benim oğlumda sıkıntı olmadı her şeyide yedi maşallah, damak zevki oluştukça kendi seçiyor artık şunu seviyorum bunu sevmiyorum diye haliyle
hele peynir zeytin sırf tuz!
Bende vermeme taraftariyim bana sütün az mama veriyosun bari simdiden basla mamadan daha faydalidir diyor off bari yanimiza gelip bebegin agzina gizli gizli yiyecek sokmasa bu yaşlilarin herseyi ben bilirim edalari beni sinir ediyorCnm ben vermiyorum anne sutu disinda bi sey. .Haftaya pztsi kontrol var, sorucam ama..4. Aydan itibaren doktor sitesinde okumustum tattirabilirsiniz diye ama yedirmeyin diyodu.Ayrica tv de cocuk uzmani annelerin yaptığı hatalardan biri yemek Suyu vermek oysa besin degeri yok hic demisti..
Eki Görüntüle 1509673
Gecmis olsun canim bisey sorucam muayeneyi nasil yapti bi yerde parmakla kontrol ediliyor yaziyodu da bende oglumu makatta darliktan supheleniyorum götürmeyi dusunuyorum da..evde tedavisi nasil olacakmisKızlar makatta ında daralma varmış oyüzden mis bütün sıkıntısı ama korkulacak birsey değilmiş çok şükür doktor hafif var dedi 1 ay ben evde taledavisinj yapcam okadar
Allah razı olsun canım birbirimize dua edelim Allah sonunu iyi etsin..canım çok iyi yapmışsın çık artık sık sık boş ver kv falan herkes konuşur biliyorsun, dünde biz çıktık yan komşu aman rüzgardan koru diyor ahdi ya sen demesen ben bilmiyordum rüzgarın üşüten bir şey olduğunu!!!
evet bencede ikramlıkları söyleyelim iyi olur
zor evet canım deneye deneye buluyoruz işte
senin tariflerde iştah açıcı:) mevlütünüz güzel geçmiştir inşaallah
öyle canım amaaan işte iş bahane bunaldım her şeyden
öyle yapıcam canım hazır olunca kimse umrumda değil açıkçası hiç kimse için ruhumu tüketecek halim kalmadı, yatak odası salonu temizledim yavaş yavaş yapıyorum canım istedikçe:)
inşallah bir sıkıntısı yoktur
canım şu verdiğim linklere bak bende bugün okudum hiç aklıma gelmemişti
http://bebekveben.com/annenin-sutu-fazla-geliyor-bebegim/
http://bebekveben.com/babalar-gunu-ve-anne-sutunun-fazla-gelmesi/
canım erken daha bir ay daha beklesen sık sık emzirmeye devam et
maalesef böyle hanımlar en başta çok aktif olunuyor sonra unutuyor çoğu, 2010 dan beri üyeyim aktif olduğum çoğu topik böyle oldu
ah canım Allah korumuş geçmiş olsun çok zor ya
maşallah canım güzel olmuş mevlütünüz
canım hiç kimse için bebeğinin düzeninden taviz verme küsen küssün
bak oğlum 4 yaşını doldurdu doğduğundan beri akşam sekiz yatış saati onun için akşam gezmeleri yapmıyoruz akşam misafir kabul etmiyoruz, gidecek olsakta uyku tulumunu götürürüm yanımda onu giydiririm arabada uyuyunca eve getirip direk yatırırım, önemli olan çocuklarım, kimsenin keyfi değil
sende taviz verme ne zorlukla sahip olmuşsun insanların saçma istekleri için niye bebeğin perişan olsun yazık günah
hayırlı olsun canım kendi evinede al bence birde bu biraz daha büyüyünce kullanılır gibi geldi bana çünkü oturm ayeri rahat değil eğimi yok
güle güle kavuşun canım, anneciğinde gelmiş güzel vakit geçirin inşaallah
:) benimkide gülüyor canım
canım ne desem bilmiyorum benim sıkıntımda eşimle o yüzden akıl veremiyorum dua ediyim inşallah eşin sana karşı sevgili saygılı merhametli olur
canım acınız taze illa ki hissedersin böyle ama kendini kaptırma çocuklarını düşün bana ihtiyaçları var de güçlü olmam lazım de sürekli kendine
Evet canım düşünce konusunda zayıf benim eşim de.. Sağol inş düzelir ama yıpranmış oluyorsun ya..canım inşallah düzelir aranız bu erkekler niye böyle tribe girerler anlamam ya biz kadar ince düşünemiyorlar maalesef
çok gecmis olsun canim.Selam kızlar ben geldim mahvolmus halde dışlerin en sonu ve zor günüydü anlatamam 4 morfin akşam geçici dış takılacak haftaya salı da tamamen bitecek yarın misafirim gelecek evi temızelyıp annemle ikram hazırlıcaz oy oy ahmetın asisi oldu sabah 500gr almış 1cm uzamış başı büyümüş şükür 1,5cm başında bebekler ondanmıs:) ebe artık yiyeceklere başla yavaş yavaş dedi bizden böyle
gecmiş olsun cnm.şükür ki önemli değilmis.Kızlar makatta ında daralma varmış oyüzden mis bütün sıkıntısı ama korkulacak birsey değilmiş çok şükür doktor hafif var dedi 1 ay ben evde taledavisinj yapcam okadar
ayy canim yapar mi yapar bi büyükler. dikkat etmek lazımBende vermeme taraftariyim bana sütün az mama veriyosun bari simdiden basla mamadan daha faydalidir diyor off bari yanimiza gelip bebegin agzina gizli gizli yiyecek sokmasa bu yaşlilarin herseyi ben bilirim edalari beni sinir ediyor(
Selam kızlar birkaç gündür giremiyorum
İyisinizdir inşallah bebeklerinizde iyidir
İnşallah..
Kandil günü mevlidimiz vardı dernekte
Erkeklere verdik ama yemeği ben yaptım
Çok yoruldum yorgunluğuma deydi eşim
Herşey çok güzel olmuş dedi herkes çok
Memnun kalmış şükür..
Mevlidi verdiğimiz günden sonra kv ve yanındaki eltim ısrarla bize gel bize gel deyip durdular yorgun oluğumu söyledim ama ne çare eşimi aradılar velhasıl ben gittim gittim ama yine düzenimiz alt üstoldu oğlumu indiren kaldırana çocuğu güldürüyorlar oynatıyorlar benim oğlumda güler yüzlü artık gerisini siz tahmin edin çocuğun ayarı kaydı şimdi canıma okuyor bir saattir ağlıyor oğlum nezaman kv ye gidersek dönüşte oğlum böyle oluyor ne yapacağımı bilemiyorum okumadığım ayet kalmadı
Benim oğluma çok büyük nazar değdi kızlar ne yapsam acaba ya sanki bebek görmemişler ben oğlumun altını bile açtığımda hepsi başıma toplanıyorlardı pipisini mi merak ediyorlar ne normalde ortalık yerda açmam oğlumu ama evin bitek odası sıcak
Ben çok yoruldum bunların hasetliğinden
Bir çocuğum olsun diye dünya kadar para harcadım harcadğım parayı geçtim Bütün herşeyim oğluma kurban olsun da çocuğum olana kadar çok yıprandım çok Ağladım ama hala beni layık bulmuyorşar neden acaba ben ne yaptım onlara anlamadım. Ben kötü bir insanmıyım acaba çok yoruldum kızlar Çok yazdım hakkınızı helal edin Burada içimi dökmezsem patlayacam sizi ve bebeklerinizi seviyorum oğluma dua edin lütfen
Canım ben biryere gidince oğlum bu kadar değişmiyor ya düşünün bana bile birşeyler oluyor ben kendi anneme gidince annem herkese kızar duran çocuk yerden alınmaz bırakmıyor oğluma en ufak birşey olsum ama ben ordayken düşün kucağımda uyuyan bebeğimi Uyandırıp seviyor kayınpederim birde bu ne sen hep yatırıyorsun onu Diye bana kızıyor bebeğimin uykusuzluktan gözü çıkacaktı nerdeyse
3 ocakta doğdu benim kızımda ..kilo alımı azaldı sizlerin bebişleri merak ettim..kaç kilolar..biz 3 aylıkken 6 kiloyduk.1 hafta var 4 aylık olmasana 300 gr almış.çok üzüldüm..anne sütüyle besleniyor sadece.bebişlerin kilolarını yazarsanız sevinirim..
Linkler için sağol canım, benim minik en baştan beridir tek memeyle doyuyor, diğerini bir sonraki emzirmede veriyorum, ön sütü fazla alıyor olabilir mantıklı gerçekten. Bir de memede süt bitsin diyorlar ya benimkinden emzürme sonrası sıkınca süt gelmeye devam ediyor bitiyor mu sizin süt?canım çok iyi yapmışsın çık artık sık sık boş ver kv falan herkes konuşur biliyorsun, dünde biz çıktık yan komşu aman rüzgardan koru diyor ahdi ya sen demesen ben bilmiyordum rüzgarın üşüten bir şey olduğunu!!!
evet bencede ikramlıkları söyleyelim iyi olur
zor evet canım deneye deneye buluyoruz işte
senin tariflerde iştah açıcı:) mevlütünüz güzel geçmiştir inşaallah
öyle canım amaaan işte iş bahane bunaldım her şeyden
öyle yapıcam canım hazır olunca kimse umrumda değil açıkçası hiç kimse için ruhumu tüketecek halim kalmadı, yatak odası salonu temizledim yavaş yavaş yapıyorum canım istedikçe:)
inşallah bir sıkıntısı yoktur
canım şu verdiğim linklere bak bende bugün okudum hiç aklıma gelmemişti
http://bebekveben.com/annenin-sutu-fazla-geliyor-bebegim/
http://bebekveben.com/babalar-gunu-ve-anne-sutunun-fazla-gelmesi/
canım erken daha bir ay daha beklesen sık sık emzirmeye devam et
maalesef böyle hanımlar en başta çok aktif olunuyor sonra unutuyor çoğu, 2010 dan beri üyeyim aktif olduğum çoğu topik böyle oldu
ah canım Allah korumuş geçmiş olsun çok zor ya
maşallah canım güzel olmuş mevlütünüz
canım hiç kimse için bebeğinin düzeninden taviz verme küsen küssün
bak oğlum 4 yaşını doldurdu doğduğundan beri akşam sekiz yatış saati onun için akşam gezmeleri yapmıyoruz akşam misafir kabul etmiyoruz, gidecek olsakta uyku tulumunu götürürüm yanımda onu giydiririm arabada uyuyunca eve getirip direk yatırırım, önemli olan çocuklarım, kimsenin keyfi değil
sende taviz verme ne zorlukla sahip olmuşsun insanların saçma istekleri için niye bebeğin perişan olsun yazık günah
hayırlı olsun canım kendi evinede al bence birde bu biraz daha büyüyünce kullanılır gibi geldi bana çünkü oturm ayeri rahat değil eğimi yok
güle güle kavuşun canım, anneciğinde gelmiş güzel vakit geçirin inşaallah
:) benimkide gülüyor canım
canım ne desem bilmiyorum benim sıkıntımda eşimle o yüzden akıl veremiyorum dua ediyim inşallah eşin sana karşı sevgili saygılı merhametli olur
canım acınız taze illa ki hissedersin böyle ama kendini kaptırma çocuklarını düşün bana ihtiyaçları var de güçlü olmam lazım de sürekli kendine
Doktorlar bebeğinizi emzîrdikten sonra tekrar aynı göğüsten emzirin diyor ilk gelen süt genellikle suymuş son gwlen sütte yağmışLinkler için sağol canım, benim minik en baştan beridir tek memeyle doyuyor, diğerini bir sonraki emzirmede veriyorum, ön sütü fazla alıyor olabilir mantıklı gerçekten. Bir de memede süt bitsin diyorlar ya benimkinden emzürme sonrası sıkınca süt gelmeye devam ediyor bitiyor mu sizin süt?
Memedeki süt bitmiyorKızlar yukarıda eflalime yazdım ama size de sorayım, emzirme sonrası memeniz tam boşalıyor mu? Ben emzirdikten sonra hala sütüm oluyor, biter mi memedeki süt?
Gecmis olsun canim bisey sorucam muayeneyi nasil yapti bi yerde parmakla kontrol ediliyor yaziyodu da bende oglumu makatta darliktan supheleniyorum götürmeyi dusunuyorum da..evde tedavisi nasil olacakmis
Geçmiş olsun canım..Canim parmakla kontrol etti çok kotuydu yavrum çok agladi ve az da olsa kanama oldu ama çok şükür ciddi birsey değilmiş ne yapalım hersey onun iyiliği için kuzum çok ağlıyor hala canı yaniyor
Tedavi ise 9 mm ve 10 mm metal cubuk aldirrtti sabah akşam 2 dk 15 gün önce 9 mm Makatin içine sokcam 15 gün sonrada 10 mm rey doktor bu yöntem le genislicegini soyledi ve çocuğum rahatlicakmis artık..
Iste bende bundan korkuyorum yazık kuzucuga annesi kıyamam yavrum nasıl acıyodur şimdi cok geçmiş olsun... bende bu kontrolünde diycem cocuk dr na 2.5 aydir fitille kaka yapiyo her defasinda gecer gecer diyo makatinda darlik olabilir mi dicemCanim parmakla kontrol etti çok kotuydu yavrum çok agladi ve az da olsa kanama oldu ama çok şükür ciddi birsey değilmiş ne yapalım hersey onun iyiliği için kuzum çok ağlıyor hala canı yaniyor
Tedavi ise 9 mm ve 10 mm metal cubuk aldirrtti sabah akşam 2 dk 15 gün önce 9 mm Makatin içine sokcam 15 gün sonrada 10 mm rey doktor bu yöntem le genislicegini soyledi ve çocuğum rahatlicakmis artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?