- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
biz ankaradayız canım sen nerdesin ben yakın yerde oturuyorum kızım oynarken yada babası başında oluyor yalnız bıraskasmıyrm ... Benimde yakın di hamılelıklerım ondan mi bilmem ama benim önceden de çok işi var di erteleme disleri daha kötü oluyor.. Ay üçüncü dusunemiyorum eşim daha bunlar büyüsün yaparız diyo :)
Evet canım hasta. Ama şükür mamasını sütünü iççiyor bugün biraz reddetti ama ben zorluyorum boğazının kurumaması lazım kurudumu öksürük artıyorunuttum senn bebiş hastydı demi . Hasta oldugu içinde reddedebilir hastayken iştahları kapalı oluyr.
Yok canım ben şimdiden bahsetmiyorum nerdeyse 1 aydır böyle hatta burayada yazmıştım mama istemiyor diye mamasını biberonunu değiştirdîm içmeye başladıaysimason burnu tıkalı olduğundan bıberonda çok geliyor ondan içmez meme az yavaş rahat :) pınarın dediği gibi
Canım mamanın üstünde yazıyor ayına göre benimki anne sütü aldığına rağmen 120 İçiyor çok aç oldumu 150 içiyorKizlar selam.herkese cok zor gunler geciriyoruz giremiyorum o yuzden okuyamiyorum.bile sutum cok azaldi mama aldim smilac diye eczaci onerdi en iisi diye gunde iki kere veriyorum kac cc vermeliyim bide smilac hakkinda bilginiz varmi yada baska mama onerisi kafam allak bullak oldu
o neki ilk defa duydum.Kızlar mei tai sling almak istiyorum kullanipta onerebileceginiz marka veya tür var mı oğlum 3 ay 1 haftalik ve 7 kilo
bi tür kanguru ama pozisyon olarak daha iyi diyorlar eskiden anneler tarlada sararmış ya ona benziyoro neki ilk defa duydum.
ay yap ne olacağı var mi hiç bakmıyor bi de üstüne titiz hakkını yemeyi,m gezdirir parka götürür oynar ... Senin işin çok zor üç küçük çocuk Allah sabır versin dediğin gibi parklar çok tehlikeli hem tehlike hem kaçırma derken.. Ankara yap bence iyi olur mekan farklılığı ay hangimiz kocaları olmadı ki valla halmi kaldı bizde:)Ben izmirdeyim tatlım severim Ankarayi da kısmet olur mu bilmem yazın bi gönlüm ankaraya gitmek istiyor teyzem ve dayım orda.bizde ayaklanmış çocuk 2 tane olunca ikisine de ayrı kostumak gerekiyor. E bi de bebek var onunla da ilgilenmek gerekiyor zaten yalniz birakamam parkta az çocuk olursa gözümle takip ediyorum çocukların tepesine dikilmek de çok iyi değil ozguvenleri gelismiyo o şekilde ama park kalabaliksa dibinde olmak lazim bazen zor oluyor..
Diş konusunu en kısa zamanda halletmeyi düşünüyorum ama su an sigortam yok,sonrasında da bi ortopedi ve gastrolojiye gitmek istiyorum ya bakalım (yasli teyzeler gibi oldum)
Demek esin üçüncüyü de istiyor yaniiiiah canım hiçbir şey kolay değil bi de bizimkiler hep küçük hani birini büyütüp ötekini yapamdigimiz için bilemiycem ama çok zor canım yaa.. ama büyüyünce de iyi olacak onu da biliyorum. Birbirlerine destek olurlar esin de istiyorsa yap valla nolcak
canım ben kullanmadım bilmiyorumKızlar mei tai sling almak istiyorum kullanipta onerebileceginiz marka veya tür var mı oğlum 3 ay 1 haftalik ve 7 kilo
canım ins iyisidir zor günler geçer ins sutun gelir ben bilmiyorum hiç arkasında varmış amaKizlar selam.herkese cok zor gunler geciriyoruz giremiyorum o yuzden okuyamiyorum.bile sutum cok azaldi mama aldim smilac diye eczaci onerdi en iisi diye gunde iki kere veriyorum kac cc vermeliyim bide smilac hakkinda bilginiz varmi yada baska mama onerisi kafam allak bullak oldu
20 gündür asla uyanık iken emniyet. Ne yapacağım bilmiyorum uyurum emziritorum. Bir gün düzelir mi? Aklı bbaşına geldikçe iyice kanmaz olur bırakır mu? Biberon da kullanamıyoruz. bir de gaz tam hız devam ediyor. 3 ay 1 haftalık.vites bile küçültmedi. gece 23ten sonra uyumak istiyor ama 1 30akadar nafile.ne yapabilirim üzüntüsünü kahroluyorum
Canım sütüm yetmiyor oğlum mamadan birde biberondan sıkılmıştı değiştirdim şimdi içiyor ama eskisi gibi bayıla bayıla içmiyor memeden kopmak istemiyor süt olmayıncada bir tutup bir bırakıyor oyuncak gibi bu sefer canım yanıyor tuyup bırakırken habire çekiştitiyoraysimason mamaya bencede zorlama aç olsa alırdı sütün artmıştır yetiyordur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?