2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ben izmirdeyim tatlım severim Ankarayi da kısmet olur mu bilmem yazın bi gönlüm ankaraya gitmek istiyor teyzem ve dayım orda.bizde ayaklanmış çocuk 2 tane olunca ikisine de ayrı kostumak gerekiyor. E bi de bebek var onunla da ilgilenmek gerekiyor zaten yalniz birakamam parkta az çocuk olursa gözümle takip ediyorum çocukların tepesine dikilmek de çok iyi değil ozguvenleri gelismiyo o şekilde ama park kalabaliksa dibinde olmak lazim bazen zor oluyor..
Diş konusunu en kısa zamanda halletmeyi düşünüyorum ama su an sigortam yok,sonrasında da bi ortopedi ve gastrolojiye gitmek istiyorum ya bakalım (yasli teyzeler gibi oldum )
Demek esin üçüncüyü de istiyor yaniiii ah canım hiçbir şey kolay değil bi de bizimkiler hep küçük hani birini büyütüp ötekini yapamdigimiz için bilemiycem ama çok zor canım yaa.. ama büyüyünce de iyi olacak onu da biliyorum. Birbirlerine destek olurlar esin de istiyorsa yap valla nolcak

unuttum senn bebiş hastydı demi . Hasta oldugu içinde reddedebilir hastayken iştahları kapalı oluyr.
Evet canım hasta. Ama şükür mamasını sütünü iççiyor bugün biraz reddetti ama ben zorluyorum boğazının kurumaması lazım kurudumu öksürük artıyor

aysimason burnu tıkalı olduğundan bıberonda çok geliyor ondan içmez meme az yavaş rahat :) pınarın dediği gibi
Yok canım ben şimdiden bahsetmiyorum nerdeyse 1 aydır böyle hatta burayada yazmıştım mama istemiyor diye mamasını biberonunu değiştirdîm içmeye başladı

Kızlar mei tai sling almak istiyorum kullanipta onerebileceginiz marka veya tür var mı oğlum 3 ay 1 haftalik ve 7 kilo

Kizlar selam.herkese cok zor gunler geciriyoruz giremiyorum o yuzden okuyamiyorum.bile sutum cok azaldi mama aldim smilac diye eczaci onerdi en iisi diye gunde iki kere veriyorum kac cc vermeliyim bide smilac hakkinda bilginiz varmi yada baska mama onerisi kafam allak bullak oldu

Canım mamanın üstünde yazıyor ayına göre benimki anne sütü aldığına rağmen 120 İçiyor çok aç oldumu 150 içiyor

20 gündür asla uyanık iken emniyet. Ne yapacağım bilmiyorum uyurum emziritorum. Bir gün düzelir mi? Aklı bbaşına geldikçe iyice kanmaz olur bırakır mu? Biberon da kullanamıyoruz. bir de gaz tam hız devam ediyor. 3 ay 1 haftalık.vites bile küçültmedi. gece 23ten sonra uyumak istiyor ama 1 30akadar nafile.ne yapabilirim üzüntüsünü kahroluyorum

ay yap ne olacağı var mi hiç bakmıyor bi de üstüne titiz hakkını yemeyi,m gezdirir parka götürür oynar ... Senin işin çok zor üç küçük çocuk Allah sabır versin dediğin gibi parklar çok tehlikeli hem tehlike hem kaçırma derken.. Ankara yap bence iyi olur mekan farklılığı ay hangimiz kocaları olmadı ki valla halmi kaldı bizde:)
Kızlar mei tai sling almak istiyorum kullanipta onerebileceginiz marka veya tür var mı oğlum 3 ay 1 haftalik ve 7 kilo
canım ben kullanmadım bilmiyorum

canım ins iyisidir zor günler geçer ins sutun gelir ben bilmiyorum hiç arkasında varmış ama

PINAR45 öpmekten moratsa iyi ıstırıyormuş!!

Sende çok iyi yapmışsın eltine gerçekten düşünceli insanların varlığı çok az

I imspecial çağırmıycam sizlerinde aynı düşündüğünü görünce abartmadığımı anladım

ablamlarada beni anlamadıkları için çok kırgınım

afiyet olsun annesi ahmete

raindrop26 bu öpme meselesinde katı olmazsan yüz buluyorlar buna kanaat getirdim

büyük oğlumu asla öpemezlerdi bu sefer yumuşak olup taviz verdiğim için çok pişmanım

aysimason mamaya bencede zorlama aç olsa alırdı sütün artmıştır yetiyordur canım

kiirmiizii canım sütüne ne oldu birden yetmediğini nasıl anladın dr mu dedi

mama olarak sma tavsiye ederim şekersiz doğal birde hip var organik

vermen gereken miktar kutuda yazıyor

kiirmiizii canım sütüne ne oldu birden yetmediğini nasıl anladın dr mu dedi

mama olarak sma tavsiye ederim şekersiz doğal birde hip var organik

vermen gereken miktar kutuda yazıyor

aysimason mamaya bencede zorlama aç olsa alırdı sütün artmıştır yetiyordur canım
Canım sütüm yetmiyor oğlum mamadan birde biberondan sıkılmıştı değiştirdim şimdi içiyor ama eskisi gibi bayıla bayıla içmiyor memeden kopmak istemiyor süt olmayıncada bir tutup bir bırakıyor oyuncak gibi bu sefer canım yanıyor tuyup bırakırken habire çekiştitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…