2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bebişim 23 ocak dogumlu 3 ay 10gunluk
oturtuyorum.kucagimda zorla dik durmak resmen oturmak istiyor. rahatsız olsa oturmaz herhalde dimi.

Cnm 2 ocak dogumluyuz..
4. Ay bitti ben tattirabiliriz diye düşünmüştüm bu ay Ama snrm baslamis oluyoruz artik..Neyi nasil yedirmem gerektiği hakkinda hicbi bilgim yok.

kızlar bebişim 23 ocak dogumlu 3 ay 10gunluk
oturtuyorum.kucagimda zorla dik durmak resmen oturmak istiyor. rahatsız olsa oturmaz herhalde dimi.
Benim oğlanda öyle 3 aydan itibaren oturmak istiyordu ben kendi yastığımın üzerine yatırıyorum duruyor öyle

Cnm 2 ocak dogumluyuz..
4. Ay bitti ben tattirabiliriz diye düşünmüştüm bu ay Ama snrm baslamis oluyoruz artik..Neyi nasil yedirmem gerektiği hakkinda hicbi bilgim yok.
malesef bende öyle. cok heyecanlıyım ama yedirseydim bi diyorum biz yerken oglus bakiyo ya icim rahat etmiyor nedense.
tecrübeli anneler yardim ederler bizeee inş.

İyi akşamlar kızlar size birşey soracam bu gün oğlumu kendi doktoruna götürdüm tatildi şansımıza bebek her rıkandığında ventolin'i ver dedi acaba versem bir sorun olurmu birde oğlum iki gündür başı elinin içi yanıyor ben ateşini ölçüyorum 37 buçuk falan çıkıyor ama oğluma süt verdiğimde resmen sıcaklığını vücudumda hissediyorum bende ilk defa 1
Tatlı kaşığı parol verdim ve şimdi huysuzluğuda gitti ateşidr kalmadı sizde böyle oluyormu

Birşeyi unuttum yazmayı hırıltısı için precort 4 mg tablet verdi sabah akşam 1 buçuk tane sütünde eritip ver dedi ama sadece 2 gün acaba bir bilginiz varmu?

malesef bende öyle. cok heyecanlıyım ama yedirseydim bi diyorum biz yerken oglus bakiyo ya icim rahat etmiyor nedense.
tecrübeli anneler yardim ederler bizeee inş.
Kizlar ben baslamiycam ek gıdaya karar verdim.Kilo alımını takip edicem bi sure 15 gun filan bi izliyim.Sütüm yetiyo cok sukur yetmese hadi tamam ama zaten ömrü boyunca gıda alicak anne sütü ne kadar alsa kâr dir diye dusunuyorum .

cnm hicbi bilgim yok mlsf..
geçmiş olsun..

ek gıda hakkında bende düşüncemi yazayım

sırf anne sütü insan ömründe altı ay gibi kısa bir sürede veriliyor keza emzirmede iki yıl sürüyor ek gıdalarla

önünde sonunda gıdalara geçilecek sütünüz yetiyorsa acele etmeyin altı ay anne sütü diyorum bende

biliyorum hevesleniyorsunuz ama dediğim gibi ömür boyu yiyecekler zaten

Sabır sabır akşam akşam kv yine canımı sıktı telefonda bile canımı sıkmayı becerdi yaa helal olsun ona neymiş efendim benim oğlum bronşit olmuş Kendisi çocuk hastalıkları uzmanıdır ya daha çocuğu görmeden teşhisi koydu ben ona yok diyorum Bronşit değil diyorum sanki onu kandırıyormuşum gibi bronşittir bronşittir deyip durdubende tersledim onu ben yalanmı söylüyorum bronşit değil diyorum sen tutmuşsun bronşittir sanki bronşit olsa sizden saklayacağım Dedim
Kısık bir sesle hadi görüşürüz dedi kapattı şimdide kesin meclisi kurmuştur ben çocuğu hasta etmişim bronşit olmuş ondan saklıyorum ve üstüne üstün birde onu tersliyorum me ayıp bir kaynana bunu bana söylese ne edepsiz gelin derim ben

sıkma canını. benim kv de ayni şeyi tekrarlar durur esim cogu kez annesiyle telde konuşurken hadi selamunaleykum diyerek cok kapatmistir yüzüne:):))
yine de bildiginden şaşmaz.boşver gitsin

sıkma canını. benim kv de ayni şeyi tekrarlar durur esim cogu kez annesiyle telde konuşurken hadi selamunaleykum diyerek cok kapatmistir yüzüne:):))
yine de bildiginden şaşmaz.boşver gitsin
Canım ben takmıyoruö onu zaten ondan kusuruyor şimdi tek yapmak istediği şeyocuk bronşit deyip beni kötülemek. işte bakamıyor diye ayrıca benim eşimin önünde hiç birşey demez korkar afrası bana

Katılıyorum cnm bana gereksiz geldi acikcasi..zaten canım çıktı sütüm olsun diye yapmadığım sey kalmadi..biraz daha emsin kizim en azından.
cnm kv tutumları mlsf bazen öyle olabiliyo..
ben de cok korkuyorum kizim hasta olacak diye zira bakamadiniz, usuttunuz der .

Canım banada fito duphalac ve anestol pomad verdi (ağrı kesici olarak) sadece kremleri kullanıyorum ama malesef hiç bir iyileşme olmadı daha fazla çatlak oluştu netten bakmıştım oturma banyosuda yaptırıyorlarmış

Amin cnm bizimkide çok öksürüyor tuttumu zor duruyor malesef çok kötü ağlıyor hemde çok

Bende ek gıda konusunda kararsız kaldım ne yapacağımı bilmiyorum kızlar bebeğim beni biraz emiyor doymamış olduğu halde kendisini itip çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor bir daha ne yapsam imkansız ağzına almıyor gezerek emzirmeyi ayakta pışpışlayarak rahatlatmaya çalışarak onunla konuşarak emzirmeye çabalıyorum ama yok araştırdım burnu tıkalı olabilir yahut onu rahatsız eden parfüm kokusu olabilir yahut tadı değişmiştir diye herşeye dikkat ettim ama yok ne yapacağımı şaşırdım biberonda almıyor bide kaynana görünce önünde ne konuşabilir .. çok dertliyim çok

Çocuğum şehir değiştirdi hava değişikliği farklı ortam çocuğun huyunuda etkiledi zaten memede emmeme kriziyle karşı karşıyayız durmadan ağlıyordu kayınpeder kaynana görümce elti elimin kızı dahi önüne gelen beni beceriksiz sanıp bende kusuru arıyorlar çocuklarda oluşabilecek farklılıklar huy değiştirmeler büyüme atakları hava değişikliği kim bunları düşünecek zaten hep suçlu anne oofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…