Cnm 2 ocak dogumluyuz..canim.eflalimin dedigi gurmebebek sitesine baktim da biraz ek gida konusunda.
muhallbiyle başlayabilirsiniz diyordu. sonra sebze meyve puresi corbasi filan.
ve blender ı da tavsiye edilmiyor. yutma becerileri gelişmesi icin cam rende kullanabilirsin.
ne kadarlik canim bebis dr un başlayabilirsin demis ya.
Benim oğlanda öyle 3 aydan itibaren oturmak istiyordu ben kendi yastığımın üzerine yatırıyorum duruyor öylekızlar bebişim 23 ocak dogumlu 3 ay 10gunluk
oturtuyorum.kucagimda zorla dik durmak resmen oturmak istiyor. rahatsız olsa oturmaz herhalde dimi.
malesef bende öyle. cok heyecanlıyım ama yedirseydim bi diyorum biz yerken oglus bakiyo ya icim rahat etmiyor nedense.Cnm 2 ocak dogumluyuz..
4. Ay bitti ben tattirabiliriz diye düşünmüştüm bu ay Ama snrm baslamis oluyoruz artik..Neyi nasil yedirmem gerektiği hakkinda hicbi bilgim yok.
Canimm bizde ctesi gittik bende sordum ozellikle yoğurdu sordum kemik gelisimi icin sadece anne sutu aliyorsa bozmayalim dedi su icirin dedi et tavuk sularina 7aydan sonra dedi bu ayida doldursun yavas yavas sularini taddirin dedi sen dr dinle canim benim
Kizlar ben baslamiycam ek gıdaya karar verdim.Kilo alımını takip edicem bi sure 15 gun filan bi izliyim.Sütüm yetiyo cok sukur yetmese hadi tamam ama zaten ömrü boyunca gıda alicak anne sütü ne kadar alsa kâr dir diye dusunuyorum .malesef bende öyle. cok heyecanlıyım ama yedirseydim bi diyorum biz yerken oglus bakiyo ya icim rahat etmiyor nedense.
tecrübeli anneler yardim ederler bizeee inş.
cnm hicbi bilgim yok mlsf..İyi akşamlar kızlar size birşey soracam bu gün oğlumu kendi doktoruna götürdüm tatildi şansımıza bebek her rıkandığında ventolin'i ver dedi acaba versem bir sorun olurmu birde oğlum iki gündür başı elinin içi yanıyor ben ateşini ölçüyorum 37 buçuk falan çıkıyor ama oğluma süt verdiğimde resmen sıcaklığını vücudumda hissediyorum bende ilk defa 1
Tatlı kaşığı parol verdim ve şimdi huysuzluğuda gitti ateşidr kalmadı sizde böyle oluyormu
İyi akşamlar kızlar size birşey soracam bu gün oğlumu kendi doktoruna götürdüm tatildi şansımıza bebek her rıkandığında ventolin'i ver dedi acaba versem bir sorun olurmu birde oğlum iki gündür başı elinin içi yanıyor ben ateşini ölçüyorum 37 buçuk falan çıkıyor ama oğluma süt verdiğimde resmen sıcaklığını vücudumda hissediyorum bende ilk defa 1
canım bnm oğlumda hasta olmuştu daha küçükken ventilon 1hafta kullanddık ve faydasını görmüştük bizde öksürük vardı
yavrular hasta olunca çok üzülüyoruz canım ama biraz kendini rahatlatmaya çalış elinde değil biliyorum
Tatlı kaşığı parol verdim ve şimdi huysuzluğuda gitti ateşidr kalmadı sizde böyle oluyormu
sıkma canını. benim kv de ayni şeyi tekrarlar durur esim cogu kez annesiyle telde konuşurken hadi selamunaleykum diyerek cok kapatmistir yüzüne:):))Sabır sabır akşam akşam kv yine canımı sıktı telefonda bile canımı sıkmayı becerdi yaa helal olsun ona neymiş efendim benim oğlum bronşit olmuş Kendisi çocuk hastalıkları uzmanıdır ya daha çocuğu görmeden teşhisi koydu ben ona yok diyorum Bronşit değil diyorum sanki onu kandırıyormuşum gibi bronşittir bronşittir deyip durdubende tersledim onu ben yalanmı söylüyorum bronşit değil diyorum sen tutmuşsun bronşittir sanki bronşit olsa sizden saklayacağım Dedim
Kısık bir sesle hadi görüşürüz dedi kapattı şimdide kesin meclisi kurmuştur ben çocuğu hasta etmişim bronşit olmuş ondan saklıyorum ve üstüne üstün birde onu tersliyorum me ayıp bir kaynana bunu bana söylese ne edepsiz gelin derim ben
Canım ben takmıyoruö onu zaten ondan kusuruyor şimdi tek yapmak istediği şeyocuk bronşit deyip beni kötülemek. işte bakamıyor diye ayrıca benim eşimin önünde hiç birşey demez korkar afrası banasıkma canını. benim kv de ayni şeyi tekrarlar durur esim cogu kez annesiyle telde konuşurken hadi selamunaleykum diyerek cok kapatmistir yüzüne:):))
yine de bildiginden şaşmaz.boşver gitsin
Katılıyorum cnm bana gereksiz geldi acikcasi..zaten canım çıktı sütüm olsun diye yapmadığım sey kalmadi..biraz daha emsin kizim en azından.ek gıda hakkında bende düşüncemi yazayım
sırf anne sütü insan ömründe altı ay gibi kısa bir sürede veriliyor keza emzirmede iki yıl sürüyor ek gıdalarla
önünde sonunda gıdalara geçilecek sütünüz yetiyorsa acele etmeyin altı ay anne sütü diyorum bende
biliyorum hevesleniyorsunuz ama dediğim gibi ömür boyu yiyecekler zaten
cnm kv tutumları mlsf bazen öyle olabiliyo..Sabır sabır akşam akşam kv yine canımı sıktı telefonda bile canımı sıkmayı becerdi yaa helal olsun ona neymiş efendim benim oğlum bronşit olmuş Kendisi çocuk hastalıkları uzmanıdır ya daha çocuğu görmeden teşhisi koydu ben ona yok diyorum Bronşit değil diyorum sanki onu kandırıyormuşum gibi bronşittir bronşittir deyip durdubende tersledim onu ben yalanmı söylüyorum bronşit değil diyorum sen tutmuşsun bronşittir sanki bronşit olsa sizden saklayacağım Dedim
Kısık bir sesle hadi görüşürüz dedi kapattı şimdide kesin meclisi kurmuştur ben çocuğu hasta etmişim bronşit olmuş ondan saklıyorum ve üstüne üstün birde onu tersliyorum me ayıp bir kaynana bunu bana söylese ne edepsiz gelin derim ben
Canım banada fito duphalac ve anestol pomad verdi (ağrı kesici olarak) sadece kremleri kullanıyorum ama malesef hiç bir iyileşme olmadı daha fazla çatlak oluştu netten bakmıştım oturma banyosuda yaptırıyorlarmışsagl canım çatlak için perednol krem ve fito krem kullandım birde kabız olmaması için dubhalak şurup verdi dr bir ay kulln dedi bir ay ilaçmi,kullnılır yaa kremn biride kortizonlu . Yirmi gun kullndım geçtiydi tekrar oluşmuş. Sen hangi ilaçları kullanıyosun.
Amin cnm bizimkide çok öksürüyor tuttumu zor duruyor malesef çok kötü ağlıyor hemde çokTeşekkür ederim canım benim oğlumda ilk aralar burnunu temizleyince basıyordu yaygarayı ama şimdi oyun sanıp gülüyor aman burnunu temizlemeyi ihmal etme oğlum öyle öksürüyorki ciğerim sızlıyor allah tüm bebeklere ssğlık sıhat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?