2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aysimason tabi yetip yetmediğini sen daha iyibilirsin

ama benimkide emip bırakıyor çekiştiriyor oyun yapıyorlar böyle seninkide belki öyledir

sürekli emiyorsa sütünün artma ihtimali yüksek

aysimason tabi yetip yetmediğini sen daha iyibilirsin

ama benimkide emip bırakıyor çekiştiriyor oyun yapıyorlar böyle seninkide belki öyledir

sürekli emiyorsa sütünün artma ihtimali yüksek
Emiyor canım mama verdiğime rağmen hemen Hemen saatte bir emiyor

E işte ötekiler büyüyünce pek bi yuklugu kalmaz sana, sonra da üçüncüye bakarsın eşin de yardımcı olur erkekler bazı şeyleri görmezden geliyor gibi gözükse de bizim ne kadar yoruldugumuzun emek verdigimizin farkindalar.Rabbim Gönlünüze gore versin inş.

@Mrv5534
esmer59
missdely
babyforwe
sezin_uk
akgokcen
@awah87
ebrubirol
lili88
@Mrssuperfine
ozlmsd
praline
@rappunzel
R rosa85
@sarfansari
SILA_M
S ssule07
Larkin
adzeynep
bilge1eren
fairytale0713
aymeh
mrssoydas

aklıma gelenler içlerinden arada uğrayanları tenzih ediyorum

arada uğrayıp bir haber verseniz kimse mecbur değil ama vefa diye bir şey var, o kadar yazışıp sohbet edip habersiz bırakılmak hiç hoş değil gerçekten

şimdi topa tutulurum dert değil

bizi merak etmeyenleri hala merak ediyoruz

bi tür kanguru ama pozisyon olarak daha iyi diyorlar eskiden anneler tarlada sararmış ya ona benziyor
netten gordum canm gerçkten eskiden annelern bagladıkları kanguru seklinde ama kullnımı nasıl olur bilmiyorum bende bi kanguru var ole çok pahalı bişey degil ama guzel ben sevdim dogru duruş pozisyonunda ve rahat gayet memnun kaldım yoksa bnm aklımda bşka bi model vardı memnun kalmasaydım onu alcktm ama kullnımı hoşuma gdnce vazgeçtim . Markası babymall .

Canım ben olsam davet ederdim bebegin de başına birini birakirdim , KV yüzü yumuşak demissin kapıyı kapatıp otursun bebek uyumaya çalışıyor girmiyoruz oraya dersin. Milletin düşüncesizliginden biz düşünmek zorunda kalıyoruz günlerce, bu bebek öpme huyu nedir anlamıyorum yaa. Gecen bizim tanıdığım kızı da optu durdu deli oldum bisi diyemedim hem annemde misafirleri hem de annesini çok severim ama çocuğu nereye kaçıracağımi bilemedim sildim sürekli . Bi de yüzünü ölmeyip ellerini öpen kendini düşünceli zanneden modeller var keşke yüzünü opseydi dedirtiyo insana elini ölenlerin yaninda siliyorum ve uyarıyorum ellerini emiyo sürekli opmeyin diye

canım benimki de öyleydi yazmıştım buraya ve o ay çok az kilo aldı hala rahat rahat almıyor ama eskiye gore biraz daha iyi çok şükür. Bir iki gün uğraşma canım vericem diye sonra çok ac

Olduğunu hissedince ver biliyorum aç olsa bile almıyor diyorsun ama hic biberon teklif etmeyip çok AC olduğu bi ani yakalarsan orada alıyor, bazen emzirirken verdim bi de önce ağzına mama damlat bi tadına bakıyor onun sonra alıyor bunları yarim saat uğraş verip zorla 90 cc mama geçirdikten sonra yaziyorum

İçiriyorum bir şekilde canımünkü dediğin gibi aç olduğunu biliyorum

Bebek öpmeye illet oluyorum arkadaş!izin vermeyin arkadaşlar karşı taraf kırılır diye düşünmeyin önemli olan kendi canınız ciğeriniz.hastalık kapıyor minicik bedenleri.çocuklar öpmek için yanaştığında bebeklerin yüzüne dokunulmaz,sevmek istersen elini tut diyorum mecbur.

Eklentiler

• image.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 93
M
Canım saatte bir çok sık değil mi?artık 3 ayı devirdiler en az 3 saat geçmesi gerekiyor,hazmı zorlaştırır uyku düzenini bozar arayı açman daha iyi olur gibi
bebeğim hasta canım boğazı çok kuruyor sık sık vetriyorumkii kurumasın benim boğazımda hafif yanıyor ve gfelaket bir. Şekilde kuruyor boğazım ben bile habire su içiyoruö ona su veremediğim için mecbur her ağladığında süt veriyoru

Kizlar mrb epeydir yazamadim ama firsat buldukca okumaya çalıştım.
Bizim bugun kontrol vardi dr.a sordum ek gidaya ne zaman basliim diye o da yavastan baslayalim dedi.Önümüzdeki ay cesitlendiririz dedi.Aslinda 750 gr almisiz bu ay..
Simdi ne ile baslamam lzm dr.Patates-kabak-havucu blenderdan gecir üzerine biraZ zeytinyagi koy ver dedi.2 tatli kasigi ile baslayin dedi. Meyve olarak da elma-armutu rendele ver dedi.Ama bicok kisi yogurt ile başlanir diyo..Kafam karıştırdı açıkçası. .

Canimm bizde ctesi gittik bende sordum ozellikle yoğurdu sordum kemik gelisimi icin sadece anne sutu aliyorsa bozmayalim dedi su icirin dedi et tavuk sularina 7aydan sonra dedi bu ayida doldursun yavas yavas sularini taddirin dedi sen dr dinle canim benim

canim.eflalimin dedigi gurmebebek sitesine baktim da biraz ek gida konusunda.
muhallbiyle başlayabilirsiniz diyordu. sonra sebze meyve puresi corbasi filan.
ve blender ı da tavsiye edilmiyor. yutma becerileri gelişmesi icin cam rende kullanabilirsin.
ne kadarlik canim bebis dr un başlayabilirsin demis ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…