2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kaynanam görümcelerim eltim durmadan eltimin kızını örnek gösterdiler ve üstelik kızı daha 2 buçuk aylıkken dayıyor yoğurdu yemeklerden tattırıyor sütünü çok az emziriyor yok mama verişini örnek gösteriyorlar öyle felaket birşey bana üst kattaki yeğeninin 40 ı çıkmamış bebeğe yemeğin suyundan içirdiğini örnek gösteriyor bu kadar CAHİLANE!!! neymiş efendim alışsın!!! O bebek 4.cü ayında da alışır ne istiyorsunuz 40 ı çıkmamış bebekten!!!!!!!!! İşte böyle kafamı yediler eğitim şart yazık ya ne desem de nafile

Bu tutumu beni sinir ediyor hep kendi kızını över ve kızının üç kızı var yanılmıyorsam üçüde astım en küçük kızıda kilo almıyordu bu tutturmuş ben sütümü verdcem beni hep başkasıyla kıyaslıyor ya ona kızıyorum ve üstelik Benim nasıl becerikli olduğumu kendisi çok iyi biliyor

Amin cnm bizimkide çok öksürüyor tuttumu zor duruyor malesef çok kötü ağlıyor hemde çok
Geçmiş olsun canım çok zor ya onların öyle öksürmedi ve insanın elinden birşey gelmemesi dahada zor allah yavrularımza şifa versin

Canım sen ne sıkıyorsun canını laf gelfimi cevabını ver çekil kenara be öyle yapıyorum çünkü onlar en fazla konuşurlar benim kv şimdi çekiniyor beni aramaya dün onu çok pis tersledim bana yalan söylüyormuşum gibi muamele etti ya benim glimlerim koptu

Bir anneden iyi başka kimse çocuğuna bakamaz onlar istediği gibi bizE beceriksiz Desinler niz kendimizi biliyoruz canım sende onlardan inat çocuğuna çok iyi bak sen onlara muhtaç değilsin ya ondanda çıldırıuor olabilirler şahsen benim eşimin ailesinin benle sorunu bu istiyorlarki ben adımımı stınca onlara söyleyeyim ama çok beklerler

aysimason ilaç konusunda bilgim yok canım inşaallah çabuk geçer

kv ne gelince en iyisi benim kv ama o bile beni delirtebiliyor

büyük oğlum iki yaşına kadar hem iştahlıydı hem kilosu daha topluydu

abur cubur girdi hayatımıza ve çok çok hareketli otururken bile hareket eder

kv sürekli ah yavrum zayıf ah yavrum kısa dedi bende uyardım hatta dr a götürdüm o kadar üzüldüm ki

bütün dr lar normal kilosu boyuda bir iki cm az o da kilosuna göre yoksa persentilde normal çıkıyor

dr böyle dedi diyorum hala diyor

en son haftasonu başka bir çocuğu dedi bizimkinden uzun diye bende benim gözüm görmüyor mu uzun değil dedim

onlarda kahvaltıdaydık o sinirle oğluma zorla yedirdim yemeyince herkes zayıfsın kısasın diye canımı sıkıyor yiyeceksin diye kızdım

bir anneye çocuğu hasta ettin çocuk zayıf kısa demek hakaret gibi gelir

eve gelince eşime de kızdım yeter artık anneni kaç kere uyardım hala boyunu kilosunu söylüyor canımı neden sıkıyor dedim, bir daha söylerse cevabım hoş olmaz dedim

kafamda planladım söyleyeceklerimi:)

tek değilsin canım onun için yazdım

aysimason ilaç konusunda bilgim yok canım inşaallah çabuk geçer

kv ne gelince en iyisi benim kv ama o bile beni delirtebiliyor

büyük oğlum iki yaşına kadar hem iştahlıydı hem kilosu daha topluydu

abur cubur girdi hayatımıza ve çok çok hareketli otururken bile hareket eder

kv sürekli ah yavrum zayıf ah yavrum kısa dedi bende uyardım hatta dr a götürdüm o kadar üzüldüm ki

bütün dr lar normal kilosu boyuda bir iki cm az o da kilosuna göre yoksa persentilde normal çıkıyor

dr böyle dedi diyorum hala diyor

en son haftasonu başka bir çocuğu dedi bizimkinden uzun diye bende benim gözüm görmüyor mu uzun değil dedim

onlarda kahvaltıdaydık o sinirle oğluma zorla yedirdim yemeyince herkes zayıfsın kısasın diye canımı sıkıyor yiyeceksin diye kızdım

bir anneye çocuğu hasta ettin çocuk zayıf kısa demek hakaret gibi gelir

eve gelince eşime de kızdım yeter artık anneni kaç kere uyardım hala boyunu kilosunu söylüyor canımı neden sıkıyor dedim, bir daha söylerse cevabım hoş olmaz dedim

kafamda planladım söyleyeceklerimi:)

tek değilsin canım onun için yazdım

Selam kizlar ben arada giriyorum, pek giremiyorum artik, tr geldik gunlerimiz yogun geciyor.. Ucak yolculugumz cok rahatto, yanimda kimse yoktu ayaklarimda salladim bebisimi :). Kiz burda bir suru insan gorunce kisa zamanda cok gelisti, disardayken yabanci insanlara laf atiyor, sosyallesti iyice :)
Geri donunce yine ikimiz basbasayiz kizim huysuzlanmaz insallah.

hihami canım sağol fikrin için ama çağırmıycam hem kadına gıcık oldum bir kere hem de ablamlarda olsa evime kimi çağırıp çağırmıycağıma hakları yok kv yapsa aynısını yumuşak karşılamazdım:)

M miss_curious maşaallah kızına canım

bencede erken ek gıda için emzirmek en iyisi süt yettiği sürece

hem çalışmaya başlayınca sık sık emziremiyceksin tadını çıkar

Duha22 canım oturtmak için erken ama dr a sorabilirsin canım

ek gıda konusunda kafan karışmasın ben başlayınca ne yedirdiğimi ne kadar yedirdiğimi yazarım inşaallah

Günaydın güzel anneler,
Eflalim sitem etmişsin, hak verdim hemen yazayım dedim. Arada okuyorum ama düzenli takip edemiyorum topici, o yüzden yazamıyorum da.
Biz iyiyiz çok şükür, işe başlamaya sayılı gün kaldı. Oğlumla son günlerin tadını çıkarmaya çalışıyorum. Oyun oynuyoruz, havalar güzelleşti dolaşmaya çıkıyoruz her gün.
Diğer arkadaşlar da bebişleriyle meşguldür sanırım, inşallah herkesin keyfi sağlığı yerindedir.
Hatırlayıp merak ettiğin için teşekkürler, Minik Eymen ve abisini öpüyorum çok.

Nego çocuğa söylenen boy kilo muhabbeti benim delırme pıskolojım oluyor kızım 3200 51cm doğdu bende altı ay ek gıda vermedim zaten herşeyi iyiydi ama aylık alması gerek gram almamış toplamı iyiydi neyse benm kız meme bagimlisi ek gıdayı reddetti hele 9aylıkken bakıcıya bırakınca bide ayrılma pıskolojısınden öğlene kadar beni bekledi bakıcımız hala söyler bi damla bişey yedirmek için neler yapardım diye velhasıl kızım presental egrının en altında suan da kizimi o kadar zorladım ki bazen çocuğu tartakladım bile bü çocuk hiç büyümüyor dedikce ben cıldrıdım o yemedi ben yedim dusun 70 kilodan 76 ya ciktim ama bu çocuk la kıskanır ıstahlanır umudu ile kardeşi olsun çok hastalanmasın dedim.. Çünkü kilo olmayinca dırencsız kaldı daha doğrusu gıda almayınca şimdi yetmezse yemesin hasta olmasın yeter dedim sukurler olsun çok hasta olmuyoruz ha çok yemiyor ama buna şükür ilerde obez olmasından iyidir tek dılegım normal yiyen sağlıklı çocuktu sukurler olsun sanırım ahmette nasip etti Allahim

speachact o ne çeşit insanlarmış öyle hiç takma onları cahillikleri gün gibi ortada

emzirme konusunda her şeyi denemişsin niye öyle yapıyor bilemedim

meme grevidir geçicidir öyle düşün stres yaptıkça hisseder emmez rahat ol canım

praline maşaallah kızına dönünce annesi onu bol bol gezdirir huysuzlanmaz prenses

acısını çıkarın bolca dönene kadar gurbetin:)

Ek gıda konusunda bencede sutunuz varsa ve yetiyor sa gecmeyin bazı anneler ck meraklı da gecmeye sanki ne olacak senin bebegin digerlerinden daha kilolu olacakta anne sütünün sağladığı bagışıklığı nasıl sağlayacaksın

sezin_uk haber verdiğin için sağol

haklısın tabi bolca vakit geçirmek istiyorsun kuzunla

arada iyi olduğunuzu haber verin yeter Allag korusun bir şey mi oldu diye merak ediyoruz:)

öperim canım sende adini öp kokla

masallah canım kizina ben olsam bi ay beklerdim zaten ek gidaya başlayınca bebek seni yonlendırır yemek konusunda zaten çay kaşığı ile başlayıp artırıyorz benim oglus hala ilk verince ağzına oksuruyor tadını alinca yemeye başlıyor istemeyince diliyle itiyor ben elma armut muz puresi yoğurt sebze çorbası peynir kattım bi kaç kere sutume azar azar verıyorum arada pirinç unu irmik kahvaltıya muhallebici gibi...
kızlar bebişim 23 ocak dogumlu 3 ay 10gunluk
oturtuyorum.kucagimda zorla dik durmak resmen oturmak istiyor. rahatsız olsa oturmaz herhalde dimi.
benimki de ınan kalktı oturdu ben ki zayıflamasın diye kollarını bağlayacak anne :) dusun çocuk uykuyla gelir eli dursa ayağı durmuyor o dursa çenesi durmuyor annemden dedi bunun kilo almasını bekleme yeterki az yesin çok hareketli.. Hafif altına arkaya yastıkları oturmak zorunda kaldım araba koltugu pozisyonu

canım ventolın her sıkıstıgında ver doktora sorsaydın ventolın makinesi alalim mi diye suruptan etkili uzucu ama kayınvalıden doğru söylüyor olabilir bronsit değil ama bü yaş bebebklerde bronsiyolıt deniyor ventolıne ihtiyaç duydu ise doktor malesef durum bu hırıltı zaten bronslar tıkalı ondan geliyor canım ihmal etme tekrarlar
Birşeyi unuttum yazmayı hırıltısı için precort 4 mg tablet verdi sabah akşam 1 buçuk tane sütünde eritip ver dedi ama sadece 2 gün acaba bir bilginiz varmu?
sanırım bu antibiyotik eğer ventolın makinesi alırsa ateş düşürücü ve ventolınle antıbıyotıksız anlatırsınız biz artık kullanmiyoruz antıbıyotık çok zor da kalmayınca
Ayyyyyyyyyyyy çıldırmak üzereyim çok sıkıntı doluyum aha da böyle yapmak istiyorum onlarasonrada
offff offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…