Bu tutumu beni sinir ediyor hep kendi kızını över ve kızının üç kızı var yanılmıyorsam üçüde astım en küçük kızıda kilo almıyordu bu tutturmuş ben sütümü verdcem beni hep başkasıyla kıyaslıyor ya ona kızıyorum ve üstelik Benim nasıl becerikli olduğumu kendisi çok iyi biliyorKatılıyorum cnm bana gereksiz geldi acikcasi..zaten canım çıktı sütüm olsun diye yapmadığım sey kalmadi..biraz daha emsin kizim en azından.
cnm kv tutumları mlsf bazen öyle olabiliyo..
ben de cok korkuyorum kizim hasta olacak diye zira bakamadiniz, usuttunuz der .
Geçmiş olsun canım çok zor ya onların öyle öksürmedi ve insanın elinden birşey gelmemesi dahada zor allah yavrularımza şifa versinAmin cnm bizimkide çok öksürüyor tuttumu zor duruyor malesef çok kötü ağlıyor hemde çok
Canım sen ne sıkıyorsun canını laf gelfimi cevabını ver çekil kenara be öyle yapıyorum çünkü onlar en fazla konuşurlar benim kv şimdi çekiniyor beni aramaya dün onu çok pis tersledim bana yalan söylüyormuşum gibi muamele etti ya benim glimlerim koptuÇocuğum şehir değiştirdi hava değişikliği farklı ortam çocuğun huyunuda etkiledi zaten memede emmeme kriziyle karşı karşıyayız durmadan ağlıyordu kayınpeder kaynana görümce elti elimin kızı dahi önüne gelen beni beceriksiz sanıp bende kusuru arıyorlar çocuklarda oluşabilecek farklılıklar huy değiştirmeler büyüme atakları hava değişikliği kim bunları düşünecek zaten hep suçlu anne oofff
Bir anneden iyi başka kimse çocuğuna bakamaz onlar istediği gibi bizE beceriksiz Desinler niz kendimizi biliyoruz canım sende onlardan inat çocuğuna çok iyi bak sen onlara muhtaç değilsin ya ondanda çıldırıuor olabilirler şahsen benim eşimin ailesinin benle sorunu bu istiyorlarki ben adımımı stınca onlara söyleyeyim ama çok beklerlerKaynanam görümcelerim eltim durmadan eltimin kızını örnek gösterdiler ve üstelik kızı daha 2 buçuk aylıkken dayıyor yoğurdu yemeklerden tattırıyor sütünü çok az emziriyor yok mama verişini örnek gösteriyorlar öyle felaket birşey bana üst kattaki yeğeninin 40 ı çıkmamış bebeğe yemeğin suyundan içirdiğini örnek gösteriyor bu kadar CAHİLANE!!!neymiş efendim alışsın!!! O bebek 4.cü ayında da alışır ne istiyorsunuz 40 ı çıkmamış bebekten!!!!!!!!! İşte böyle kafamı yediler eğitim şart yazık ya ne desem de nafile
Günaydın güzel anneler,@Mrv5534
@esmer59
@missdely
@babyforwe
sezin_uk
@akgokcen
@awah87
@ebrubirol
@lili88
@Mrssuperfine
@ozlmsd
praline
@rappunzel
@rosa85
@sarfansari
SILA_M
@ssule07
@Larkin
@adzeynep
@bilge1eren
@fairytale0713
@aymeh
@mrssoydas
aklıma gelenler içlerinden arada uğrayanları tenzih ediyorum
arada uğrayıp bir haber verseniz kimse mecbur değil ama vefa diye bir şey var, o kadar yazışıp sohbet edip habersiz bırakılmak hiç hoş değil gerçekten
şimdi topa tutulurum dert değil
bizi merak etmeyenleri hala merak ediyoruz
masallah canım kizina ben olsam bi ay beklerdim zaten ek gidaya başlayınca bebek seni yonlendırır yemek konusunda zaten çay kaşığı ile başlayıp artırıyorz benim oglus hala ilk verince ağzına oksuruyor tadını alinca yemeye başlıyor istemeyince diliyle itiyor ben elma armut muz puresi yoğurt sebze çorbası peynir kattım bi kaç kere sutume azar azar verıyorum arada pirinç unu irmik kahvaltıya muhallebici gibi...Kizlar mrb epeydir yazamadim ama firsat buldukca okumaya çalıştım.
Bizim bugun kontrol vardi dr.a sordum ek gidaya ne zaman basliim diye o da yavastan baslayalim dedi.Önümüzdeki ay cesitlendiririz dedi.Aslinda 750 gr almisiz bu ay..
Simdi ne ile baslamam lzm dr.Patates-kabak-havucu blenderdan gecir üzerine biraZ zeytinyagi koy ver dedi.2 tatli kasigi ile baslayin dedi. Meyve olarak da elma-armutu rendele ver dedi.Ama bicok kisi yogurt ile başlanir diyo..Kafam karıştırdı açıkçası. .
benimki de ınan kalktı oturdu ben ki zayıflamasın diye kollarını bağlayacak anne :) dusun çocuk uykuyla gelir eli dursa ayağı durmuyor o dursa çenesi durmuyor annemden dedi bunun kilo almasını bekleme yeterki az yesin çok hareketli.. Hafif altına arkaya yastıkları oturmak zorunda kaldım araba koltugu pozisyonukızlar bebişim 23 ocak dogumlu 3 ay 10gunluk
oturtuyorum.kucagimda zorla dik durmak resmen oturmak istiyor. rahatsız olsa oturmaz herhalde dimi.
canım ventolın her sıkıstıgında ver doktora sorsaydın ventolın makinesi alalim mi diye suruptan etkili uzucu ama kayınvalıden doğru söylüyor olabilir bronsit değil ama bü yaş bebebklerde bronsiyolıt deniyor ventolıne ihtiyaç duydu ise doktor malesef durum bu hırıltı zaten bronslar tıkalı ondan geliyor canımİyi akşamlar kızlar size birşey soracam bu gün oğlumu kendi doktoruna götürdüm tatildi şansımıza bebek her rıkandığında ventolin'i ver dedi acaba versem bir sorun olurmu birde oğlum iki gündür başı elinin içi yanıyor ben ateşini ölçüyorum 37 buçuk falan çıkıyor ama oğluma süt verdiğimde resmen sıcaklığını vücudumda hissediyorum bende ilk defa 1
Tatlı kaşığı parol verdim ve şimdi huysuzluğuda gitti ateşidr kalmadı sizde böyle oluyormu
sanırım bu antibiyotik eğer ventolın makinesi alırsa ateş düşürücü ve ventolınle antıbıyotıksız anlatırsınız biz artık kullanmiyoruz antıbıyotık çok zor da kalmayıncaBirşeyi unuttum yazmayı hırıltısı için precort 4 mg tablet verdi sabah akşam 1 buçuk tane sütünde eritip ver dedi ama sadece 2 gün acaba bir bilginiz varmu?
Ayyyyyyyyyyyy çıldırmak üzereyim çok sıkıntı doluyum aha da böyle yapmak istiyorum onlarasonrada
offff offff
Selam kizlar ben arada giriyorum, pek giremiyorum artik, tr geldik gunlerimiz yogun geciyor.. Ucak yolculugumz cok rahatto, yanimda kimse yoktu ayaklarimda salladim bebisimi :). Kiz burda bir suru insan gorunce kisa zamanda cok gelisti, disardayken yabanci insanlara laf atiyor, sosyallesti iyice :)
Geri donunce yine ikimiz basbasayiz kizim huysuzlanmaz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?