dene istersen ama daha erken,,,Hakikaten kendi sutumuzden oluyo mu yogurt makinasi almistim denesem mi bi..
Allah hayırlı Evlatlar nasip etsin arkadaşınıza inşallah tutarKızlar tüp bebek yaptıran Bi yakınım var sevdiğim birisi 2gun sonra test günü kimin duası belli olur bilemeyiz hadi inşallah deseniz bile yeter
Uyudu canım biraz :) valla sıcakta sıkıldım evde günlerdir. Bir de bebek arabasında uyursa süper olur ki uykusu var şuan.AngelHeart oğlumu iki kere yıkayıp çıkardım aşı öncesiydi havada soğuktu sarmıştım bir güzel birde eskiler yıkandıktan sonra uyursa çıkabilir diyorlar:) ne alaka bilmiyorum:)
:))) yok artıkk.benim kv de banyodan sonra hemen emzirilmez biraz uyusun öyle emzir yoksa ağzı kokar diyo :)
:)):))) yok artıkk.
benim doktorum bu ay başlayın ek gidaya dedi, ben su an beklemedeyim çünkü kizim doyuyor. .internette baktım oluyor,,, benim oğlumda yarın 4 aylık ama daha vermeyi düşünmüyorum,, 4-5 hafta sonra yavaş yavaş tattırıcam yoğurdumu,,,
sütümüz yeter,,, emzirdikçe olur benimde sütüm azalıyor bu ara,,, yada yetmiyor ama az kaldı ek gıdalara tamamlarız 6 ayı
Evlerin ici serin cnm ama malum biz antalya olunca yakmiyoruz hicbir sey..kızlar peteklerinizi açıyormusunuz hala ben açıyrum sıcak oluyor kapatıyorum soğuk oluyor ne yapacağımı şaşırdım bu havaların sağı solu belli olmuyor
Yerim ben onu annesi uyumuycakmis demek..canım ben çalışmış kadar oldum bi sefer içsel anne sütü yeter sen yokken zaten ek birşeyler verince o kadar aramaz memeyi haziranda yanımda götürürüm diyordum ama ben sanırım eltım iki hafta bakıtırım çünkü iki çocukla okulda burnumdan gelir ahmet bensızlıge biraz da olsa alıssin çünkü kizimi çanta gibi taşıdım ıkımızde yıprandık bu çocuk yıpranmasın herşey onlar için canını sikma kızlar biraz annelere duskun senınkıde gezmek eğlenmek istiyor ama yorucu oluyor sana ışte oda oda taşımak anlıyorum ben en sonunda alıyorum yatagımın üstüne olan eziyeti yapıyorum sen misin uyumauyan çocuk diye taklalar kollarını tutup zorla opuyorum popoya vuruyorum sonuç beni uyutuyor diye ağlıyor :):)
bi arkadasim oğlunun da aynı seyi yaptığını söylemişti o ek gida yemek istedigini soylemisti masallah bebeğine iştahlı demek annesi. .Merhaba Kizlar. 4 aylik bebegim biz yemek yerken agzini sapirtatiyor. cok sasirdik. her defasinda yapiyor. normalmi
O guzelim saclarini babasi gitti iki numaraya vurdu o gunden beri cok benzetiyorum :)))AllaH iyîliğini versinbebeğe caki bebek yakıştırmakta nerden aklına geldi
O guzelim saclarini babasi gitti iki numaraya vurdu o gunden beri cok benzetiyorum :)))
keske istahli olsa beni de mamayida nazlan aliyorbenim doktorum bu ay başlayın ek gidaya dedi, ben su an beklemedeyim çünkü kizim doyuyor. .
Evlerin ici serin cnm ama malum biz antalya olunca yakmiyoruz hicbir sey..
Yerim ben onu annesi uyumuycakmis demek..
senin evet iki cocukla zor olur cnm bakacak biri de varsa yorma kendini, ahmet bey aliskin sanki bi yere gidip gelmene bi de bizimki gibi 4 saat tutmazlar belki sizi bizim mudur dikkat ediyo sureye..
ameliyatı ben de olsam ertelerdim en azından bi sene..
C Cucu cnm insallah olur bebisi söylediğin kisinin..kv ne cok guldum daha neler agzi kokar filan..Ah bu eskiler. .
bi arkadasim oğlunun da aynı seyi yaptığını söylemişti o ek gida yemek istedigini soylemisti masallah bebeğine iştahlı demek annesi. .
bize alttaki swetten hediye geldi onu alma derim günlük bişi
kızlar yardım edin ayın 13 ünde amcamın kızının kına gecesi var kına gecesi burda düğün memelekette ben kıyafet alacağım oğluma bunlar nasıl birde pantolonun üstüne badiyimi yoksa gömleğimi alsam
Benimki onu 2. Aydan beri yapıyo canım taklitten kaynaklı bişi olduğunu düşündüm benMerhaba Kizlar. 4 aylik bebegim biz yemek yerken agzini sapirtatiyor. cok sasirdik. her defasinda yapiyor. normalmi
sagol cnm cevap için . Bende çok arastrdım en çok dedgn gbi chicco poly model one çıkıyor . Açıkçası bnde en çok onu begendim . Çok kaliteli guvenli ve iç hacmi geniş . Ama biraz pahalı en uygun nette 330a bulabildim . Sen ne kadara aldın cnm ?Ben yeni aldım canım dün geldi daha, chicconun poly modelini aldım. Benim hoşuma gitti baya araştırdım.en sonunda herkes ikeanın antilop sandalyesi var onu alıyorlamış ama ben şimdiden kullanmaya başlamak istedim biz yemek yerken anakucağında filan durmuyor masaya yanımıza alırız diye arkası bi kaç kademeli sırt kısmını hafif yatırır pozisyonda kullandım dün
aynen bizimde oyle açıyorum sıcak kapatıyorum gece dben bile dondum kalktım geri açtım en duşuk derecede yanıyor. Bir haftaya kadarda komple kapatrm heralde.kızlar peteklerinizi açıyormusunuz hala ben açıyrum sıcak oluyor kapatıyorum soğuk oluyor ne yapacağımı şaşırdım bu havaların sağı solu belli olmuyor
bnmde olmştu,oyle buyuk oglumda sıkıyodum hp iltihap akıyodu en son ateslendm titredm havale geçiryodum doktra gttm antibiyotik verdi ancak oyle geçti . Çok zor bi durum geçmiş olsun canım.kızlar sıcak kompres yaptım sağdım tıkanmış boşalmadı göğsüm oğlumda az geliyor diye emmiyor canım çok yanıyor kucağıma alamıyorum miniği
ne yapsam ki duşada giricem
eşim olsaydı hastaneye gidip sağardım
sagol cnm resm için banada fikir oldu kaliteli durıyr ama stok bitmiş bu modelin hç bi yerde yok yeni modelleri çıkmş onlarda seninki gbi kalıplı kalite durmuyr. Bu arada miniginede gule gule kullan cnm. Bnde duşunuyrm gelince oglum bna almadınmı anne diyecek diye uzuluyrm kıyamıyrm kuçuge bişey alsam bna almadınmı diyo yavrum bnm..PINAR45 canım oğlumunkinin markası crystal baby çok sağlam oturma yeri geniş bebeği rahatsız etmiyor üç kademe yatıyor üç sene kullandım oğlum hala hevesli kardeşi kullanınca yandık:) her bebel sevmeyebiliyor ama sizinle sofraya oturuyor tabağına koyuyorsun döke saça özgürce yiyor
bzde oturtmuyrz cnmda ek gıdaya baslıcz yakında lazm olacak ve bunlrn kademe ayarı var hafif yatar pozisyonda kullanılıyr kuçuk bbklere .Gule gule kullanin cnm
Yaa fistiklar mama sandyesinden bahsedilmis biz daha 3,5 ayligiz daha otutturmuyorum bile ben siz ne ara buyuttunuz bebeklerinizi mama sandaltesinde oturmayw basladilar bnmi gec kaldim ya :)
Ay yazık o saçlara niye kesti babası :-( kestiklerini bari bize verseydiniz ekerdim oğlumun kafasınaO guzelim saclarini babasi gitti iki numaraya vurdu o gunden beri cok benzetiyorum :)))
Ay kıyamaam annesi küçüğe aldınmı ona görede birşey al anlatmaya çalış bu senin yaşına göre oda onun yaşına göre de en azından kıskanmazsagol cnm resm için banada fikir oldu kaliteli durıyr ama stok bitmiş bu modelin hç bi yerde yok yeni modelleri çıkmş onlarda seninki gbi kalıplı kalite durmuyr. Bu arada miniginede gule gule kullan cnm. Bnde duşunuyrm gelince oglum bna almadınmı anne diyecek diye uzuluyrm kıyamıyrm kuçuge bişey alsam bna almadınmı diyo yavrum bnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?