2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
AngelHeart oğlumu iki kere yıkayıp çıkardım aşı öncesiydi havada soğuktu sarmıştım bir güzel birde eskiler yıkandıktan sonra uyursa çıkabilir diyorlar:) ne alaka bilmiyorum:)
Uyudu canım biraz :) valla sıcakta sıkıldım evde günlerdir. Bir de bebek arabasında uyursa süper olur ki uykusu var şuan.

İstanbul yağmur altında şimşekler beni korkuttu

benim doktorum bu ay başlayın ek gidaya dedi, ben su an beklemedeyim çünkü kizim doyuyor. .

kızlar peteklerinizi açıyormusunuz hala ben açıyrum sıcak oluyor kapatıyorum soğuk oluyor ne yapacağımı şaşırdım bu havaların sağı solu belli olmuyor
Evlerin ici serin cnm ama malum biz antalya olunca yakmiyoruz hicbir sey..
Yerim ben onu annesi uyumuycakmis demek..
senin evet iki cocukla zor olur cnm bakacak biri de varsa yorma kendini, ahmet bey aliskin sanki bi yere gidip gelmene bi de bizimki gibi 4 saat tutmazlar belki sizi bizim mudur dikkat ediyo sureye..
ameliyatı ben de olsam ertelerdim en azından bi sene..
C Cucu cnm insallah olur bebisi söylediğin kisinin..kv ne cok guldum daha neler agzi kokar filan..Ah bu eskiler. .

Merhaba Kizlar. 4 aylik bebegim biz yemek yerken agzini sapirtatiyor. cok sasirdik. her defasinda yapiyor. normalmi
bi arkadasim oğlunun da aynı seyi yaptığını söylemişti o ek gida yemek istedigini soylemisti masallah bebeğine iştahlı demek annesi. .

keske istahli olsa beni de mamayida nazlan aliyor

bize alttaki swetten hediye geldi onu alma derim günlük bişi

Merhaba Kizlar. 4 aylik bebegim biz yemek yerken agzini sapirtatiyor. cok sasirdik. her defasinda yapiyor. normalmi
Benimki onu 2. Aydan beri yapıyo canım taklitten kaynaklı bişi olduğunu düşündüm ben

Kızlar bu ara acayip şanslıyım bil kazandan hediye kazanmıştım geçenlerde bugün o geldi yumuşacık kocaman yer minderi ve koltuk şalı şimdide instagramdan mamipower kazandm

sagol cnm cevap için . Bende çok arastrdım en çok dedgn gbi chicco poly model one çıkıyor . Açıkçası bnde en çok onu begendim . Çok kaliteli guvenli ve iç hacmi geniş . Ama biraz pahalı en uygun nette 330a bulabildim . Sen ne kadara aldın cnm ?

kızlar peteklerinizi açıyormusunuz hala ben açıyrum sıcak oluyor kapatıyorum soğuk oluyor ne yapacağımı şaşırdım bu havaların sağı solu belli olmuyor
aynen bizimde oyle açıyorum sıcak kapatıyorum gece dben bile dondum kalktım geri açtım en duşuk derecede yanıyor. Bir haftaya kadarda komple kapatrm heralde.

bnmde olmştu,oyle buyuk oglumda sıkıyodum hp iltihap akıyodu en son ateslendm titredm havale geçiryodum doktra gttm antibiyotik verdi ancak oyle geçti . Çok zor bi durum geçmiş olsun canım.

sagol cnm resm için banada fikir oldu kaliteli durıyr ama stok bitmiş bu modelin hç bi yerde yok yeni modelleri çıkmş onlarda seninki gbi kalıplı kalite durmuyr. Bu arada miniginede gule gule kullan cnm. Bnde duşunuyrm gelince oglum bna almadınmı anne diyecek diye uzuluyrm kıyamıyrm kuçuge bişey alsam bna almadınmı diyo yavrum bnm..

Gule gule kullanin cnm
Yaa fistiklar mama sandyesinden bahsedilmis biz daha 3,5 ayligiz daha otutturmuyorum bile ben siz ne ara buyuttunuz bebeklerinizi mama sandaltesinde oturmayw basladilar bnmi gec kaldim ya :)
bzde oturtmuyrz cnmda ek gıdaya baslıcz yakında lazm olacak ve bunlrn kademe ayarı var hafif yatar pozisyonda kullanılıyr kuçuk bbklere .

Ay kıyamaam annesi küçüğe aldınmı ona görede birşey al anlatmaya çalış bu senin yaşına göre oda onun yaşına göre de en azından kıskanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…