- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
okuyayım cnm kadir tugcuyu, bana da niyeyse gereksiz geldi demir ilaci..Kokulu ve koyu yapar demisti dr.@ideal sağol canım tavsiye için büyük oğlumda da kullanmadım kan ilacını devitide her gün vermemiştim düzenli güneş banyosu yaptırmıştım
kan ilacı konusunda kadir tuğcuyu referans aldım
@ofizmir
@aslitopaloglu
@merve_uk
@sando
@Duru ipek
@hera^^
@aslianne
@Meraklii
@cafein2001
@zafergul
@idL
@yorgunsavas
@berndnz
@CCYLNTSDMR
@Habbik
bullancak
@[/QU
canım sitem etmekte haklısın iş e başladım bir ay kadar oldu oğlumu kimseye emanet edemedim annem de yaşlı büyük oğluma bakmıştı ama artık gücü kalmadı ...bizde ofisi böldük toprak tan a oda yaptık küçük yaşta iş hayatına başladı kuzum büyük oğlumda haftanın beş günü gidiyor krese anlayacağın ancak yetişe biliyorum iş ev çocuklar ..yazamıyorum ama okuyorum arada ...hatta gecen gün dukana başlamayı düşün dügünü yazmışsın bende başlamayı düşünüyorum.... nasıl yapacak diye de merak ettim acık cası kılavuz olursun diyede düşündüm kendi kendime ...kitabı aldım okudum çok da anlamadım yada anladım da enerji bulamadım kendimde başlamaya belkiii.....kilo vermem gerekli işlere yetişemiyorum çalışıyorum karma karışıgın canım....ama hatırlanmak güzelll ben sizden haber alıyorumda haber veremiyorum fırsat bulamıyorum kusura bakmayınnn
benim oğlumda yarın 4 aylık olucak inşallah,, benimde kontrölüm bu cumartesi günü,, ben daha konuşmadım ek gıda ile ilgili olarak,,ben 4-5 hafta sonra yavaş yavaş geçmeyi planlıyorum,,,,Kizlar mrb epeydir yazamadim ama firsat buldukca okumaya çalıştım.
Bizim bugun kontrol vardi dr.a sordum ek gidaya ne zaman basliim diye o da yavastan baslayalim dedi.Önümüzdeki ay cesitlendiririz dedi.Aslinda 750 gr almisiz bu ay..
Simdi ne ile baslamam lzm dr.Patates-kabak-havucu blenderdan gecir üzerine biraZ zeytinyagi koy ver dedi.2 tatli kasigi ile baslayin dedi. Meyve olarak da elma-armutu rendele ver dedi.Ama bicok kisi yogurt ile başlanir diyo..Kafam karıştırdı açıkçası. .
Sagol cnm benim tavsiyelerin icin dikkate alicam ben de seni opuyorum..M miss_curious canım benim inşaallah kızın artık dahs huzurlu sakin bir bebek olur çok zor bazen insan çileden çıkıyor sinirleniyor anlıyorum çok çok iyi
öyle anlarda işe başlayacağını onu özleyeceğini düşün, bugünlerde geçecek bir bakacaksın kendi yiyor kendi uyuyor kendi üstünü giyiyor olacak
eşinle güzelce konuş illa sinir krizimi geçirmem lazım biraz nefes almam bana yardom etmen için de
öpüyorum seni güzel anne
evet canım 4ü bitiriyorlar 5 e giriyorlarKizlar benim kafam karisti bebislerin ayını hesaplarken matematigim zaten kotu dilciyim malum
simdi bizim bebisler 4 u bitirmiş Oluyomus ben 4 e girdik saniyodum
ay benim kafa hic basmiyo demek ki cnm o zaman soranlara 5 aylik mi diycez Yoksa 4 aylik mi..evet canım 4ü bitiriyorlar 5 e giriyorlar
bilmiyorumki L leble arkadaşımız yazmış ama bana mantıklı geldi.Hakikaten kendi sutumuzden oluyo mu yogurt makinasi almistim denesem mi bi..
yok canım 4 aylık diyeceğiz çünkü dört ayı bittikten sonra döt aylık oluyorlar bundan sonra 4 ay 1 hafta , 4 buçuk ay öyle gidiyoray benim kafa hic basmiyo demek ki cnm o zaman soranlara 5 aylik mi diycez Yoksa 4 aylik mi..
bence sen çok sinirli ve stresli olduğun için o bebeğine geçmiş,,, bende de oluyor ne yazık ki,,,,Ayyyyyyyyyyyy çıldırmak üzereyim çok sıkıntı doluyum aha da böyle yapmak istiyorum onlarasonrada
offff offff
Amanin iyiymis
ay bu daha iyiymşAmanin iyiymis
Yalniz sen onu yazinca aklima geldi kuzenimin sutu cokmus muhallebi yapiyomus kizina yalniz anne sutu direk pişirilmez diye biliyorum olur mu acaba oyle..
Dun aksam bizzat yasadim mlsf..bence sen çok sinirli ve stresli olduğun için o bebeğine geçmiş,,, bende de oluyor ne yazık ki,,,,
ben çok stresli olduğumda ağlama krizlerine giriyor meme istemiyor,, ben daha geriliyorum,,,,
onun için dein derin nefes al,sakinleşmeye çalış,,, imkanın varsa yürüye çık,,,
ben bazen oğlumu alıp yatak odasına gidiyorum yatakda yuvarlanıyorum oğlumla,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?