internette baktım oluyor,,, benim oğlumda yarın 4 aylık ama daha vermeyi düşünmüyorum,, 4-5 hafta sonra yavaş yavaş tattırıcam yoğurdumu,,,
canım benim sütüm yetersiz mama veriyorum zaten bende ek gıdaya geçip geçmemekle arasında gidip geliyoruminternette baktım oluyor,,, benim oğlumda yarın 4 aylık ama daha vermeyi düşünmüyorum,, 4-5 hafta sonra yavaş yavaş tattırıcam yoğurdumu,,,
sütümüz yeter,,, emzirdikçe olur benimde sütüm azalıyor bu ara,,, yada yetmiyor ama az kaldı ek gıdalara tamamlarız 6 ayı
ayy benim oğlumda öyle ama ben hiç stres yapmamaya çalışıyorum hemen sakinleşiyorbence sen çok sinirli ve stresli olduğun için o bebeğine geçmiş,,, bende de oluyor ne yazık ki,,,,
ben çok stresli olduğumda ağlama krizlerine giriyor meme istemiyor,, ben daha geriliyorum,,,,
onun için dein derin nefes al,sakinleşmeye çalış,,, imkanın varsa yürüye çık,,,
ben bazen oğlumu alıp yatak odasına gidiyorum yatakda yuvarlanıyorum oğlumla,,,
anladım canım ... yumurtadan böyle çkmış tabiri güzel olmuşaysimason canım kadir tuğcunun yöntemleri etkili büyük oğlumu ona soru sorarak büyüttüm eşimle dr ilaç konusunda verdiğim mücadeleyi ben bilirim, balı bir yaşından sonra verdim öncesinde öksürük olmamıştı, cold mixi onun sayesinde keşfetmiştim eczanelerde az bulunuyordu o dönem, oğlumun geçmeyen pişiğini onun tavsiye ettiği solüsyon geçirmişti eczacı bu eskinin formülü dedi diye eşim bir sürü söylenmişti
şimdi oğlum öksürük olunca bol su ballı limonlu su siyah turp bal yapıyorum eşimde alıştı
miniğim maalesef öksürük olunca kullandım ilaç çünkü eşimin tripleriyle uğraşacak gücüm yoktu
kadir tuğcuya büyük oğlumun uykusuzluğunu sormuştum yapacak bir şey yok yumurtadan böyle çıkmış demişti
canım ben çalışmış kadar oldum bi sefer içsel anne sütü yeter sen yokken zaten ek birşeyler verince o kadar aramaz memeyi haziranda yanımda götürürüm diyordum ama ben sanırım eltım iki hafta bakıtırım çünkü iki çocukla okulda burnumdan gelir ahmet bensızlıge biraz da olsa alıssin çünkü kizimi çanta gibi taşıdım ıkımızde yıprandık bu çocuk yıpranmasın herşey onlar için canını sikma kızlar biraz annelere duskun senınkıde gezmek eğlenmek istiyor ama yorucu oluyor sana ışte oda oda taşımak anlıyorum ben en sonunda alıyorum yatagımın üstüne olan eziyeti yapıyorum sen misin uyumauyan çocuk diye taklalar kollarını tutup zorla opuyorum popoya vuruyorum sonuç beni uyutuyor diye ağlıyor :):)Kizlar sut sagmaya başladım dondurucu icin, asagi yukari 1 ayim var goreve başlamak icin..Yavas yavas atayim 4 saat icin 1 kere sut verse yeter snrm kv bi de ek gida alir zaten..Gitmeden once emzirip cikarim, gelince de emziririm..
aslında iyi fikir bendede var küçük bir elektirikli soba oğlum için almıştım soğuk olduğu anda onu aşayım küçük ama marifeti büyük..aysimason evler şu dönem soğuk balkonlar alev atıyor bende arada elektrikli aciyorum peteklerı açınca heryerde sıcak oluyor dayanamıyorm mutfak sıcak olunca geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler canım ben biraz sanırım sabredecegım ameliyat için cocugum sutten kesilir anestezi alcam bunca yıl yasamısım bi yıl daha boğazım çok sissin napıyım gelecek yaza artık birde anne sütü muhabbetinize koptum neler yapılıyor anne sütünden neler kuzenim süt satmis birakmis öbür kuzende mama zannetmiş sıcak mi diye bakmış tadına şimdi biz süt kardeş mi olduk diye sormuş :) küçük arda ile koca hemsire kuzenım :):):)
afiyet olsun canım iyi eğlenmeler benim eşimin anneler gününden bile haberi yok ben bugün anneme hediye alacam diye önüne atayım bakalım belki oda bişeyler yaparBen kaçar eşime zorlayarak anneler günü yemeği ayarlattm bugün bide hastayım diye tamam dedi :) akşam dikmen vadisi manzarali restoranda iki küçük bebeyle ormantık bi yemek yiyeceğiz öptüm sizi kıymet bilen kocalarımız olması dıleııyle ben benim odunu beş yıl sonunda kereste yapıyorum galiba :)
Terlemediği sürce birşey olmaz herhalde canımBir de ben bugün oğlumu yıkadım. İzmirde yaşıyorum şuan 33 derece burası. Akşam da 26 derece olucakmış. Oğluşumu gezmeye götürsem mi dışarı? Yıkandı ya tereddütte kaldım.
benimki kapalı canım 3-4gundurkızlar peteklerinizi açıyormusunuz hala ben açıyrum sıcak oluyor kapatıyorum soğuk oluyor ne yapacağımı şaşırdım bu havaların sağı solu belli olmuyor
gömlek bence
kızlar yardım edin ayın 13 ünde amcamın kızının kına gecesi var kına gecesi burda düğün memelekette ben kıyafet alacağım oğluma bunlar nasıl birde pantolonun üstüne badiyimi yoksa gömleğimi alsam
AngelHeart oğlumu iki kere yıkayıp çıkardım aşı öncesiydi havada soğuktu sarmıştım bir güzel birde eskiler yıkandıktan sonra uyursa çıkabilir diyorlar:) ne alaka bilmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?