• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm kizlar bebegi giydirme konusu benimde hep aklimi kurcaliyor acaba cok mu giydiriyorum diye benim evim su an 27 derece ya da 26 derece oluyor bebegimin altta kolsuz çıtçıtlı bady üstünde uzun kollu penye altına patikli altlar varya ondan giydiriyorum nasıl cok mu giydirmisim bende kolsuz şortlu takimlara geçsemmi ki?

Slm kizlar bebegi giydirme konusu benimde hep aklimi kurcaliyor acaba cok mu giydiriyorum diye benim evim su an 27 derece ya da 26 derece oluyor bebegimin altta kolsuz çıtçıtlı bady üstünde uzun kollu penye altına patikli altlar varya ondan giydiriyorum nasıl cok mu giydirmisim bende kolsuz şortlu takimlara geçsemmi ki?
Cnm aynı ben de o sekilde giydiriyorum su an, hatta 2 gundur ara ara oksuruyo tedirgin oldum hasta mi ediyorum diye..
Aynen Cnm ben de bi sey almayinca Lafimi söylüycem Ona Hazirim bak..

İyi geceler kızlar yine gece gece aklıma birşey takıldı geceleri bebeklerinizin çoraplarını çıkarıyormusunuz?
Ben bu gece çıkarttımda garibim oğlumun ayakları bembeyaz çoraptan olmuş kan dolaşımı olmuyor çorap sıkıyor herhalde giydirmesem üşütürmü acaba
ben hep çıkartıyorum gece yatarken,,,,sadece ilk 1 ay giydirdim sanırsam...

bence bu kadar kalından hemen sortlara gecme,,,
ilk önce tek uzun kollu badi giydir altına ince bir alt ve ince bir çorap,,,, eğer altının patiği varsa çorap giydirme sonra yarım kollu badi ye geç,,, daha sonra da şortlu takımlara geç,,,
ben oğlumu biraz daha soğukda bıraktım,,, uzun kollu badilerin altına çok nadir yarım kollu atlet giydirdim,,,,şimdi de yavaş yavaş yazlıklara geçiyorum,,, ama hiç terletmiyorum eğer terlerse üzerinde kurumadan hemen değiştiriyorum,,,,

doktor kontrolnden geldim bu ay iyi buyumus oğlum,, hepimiz iyi haberlerle dönelim dr kontrollerinden,,,
ek gıdayı sordum,,, kesinlikle ilk 6 anne sütü dışında bir şey yok dedi,,,hele ki benim oğlum biraz alerjik hem alerjileri azalırmış hemde ileride astım olma (alerji yüzünden) olasılığı azalırmış,,,,

Hey gidi hey ne çok şey paylaştık burada. Resmen göbeklerimizi birlikte büyüttük şimdi oğlumla uğraşmaktan yazamıyorum bile. İnşallah herkesin bebişi sağlıklıdır.

Selam kızlar eşimin koyunde şenlik var yarın oraya geldik kaynana kayinpeder gelemiyor çocukları çok ozlemslsler iyi oldu.. Ahmet çok mutlu her tarafta sevgi ilgi kuzenleri akrabalar herkes burda oynatıyorlar kalabalık olunca bebeğini insan çok özlüyor başbaşa kalmak istiyor arada böyle olmak şart evde hep başbaşa sonra bunalim yapıp eşe patlıyoruz ;)

D dropland pompa al bence faydası olur, sırf sağarak iki sene anne sütü verenler var, sağınca azalıyor diye düşünme, inşaallah bebeğin eskisi gibi emer

Kizlar bebislerinizi ne siklikla emziriyo sunuz kizim eskiden sıK emerdi simdilerde 2 saat vermesem aglamiyo varsa yoksa gezme derdi..
I imspecial iyi yapmissin Cnm elden ele gezerken yorulur senin yaramaz sen de dinlenirsin. Bizim de okulun piknigi vardı bugun nasil gitmek istedim ama cesaret edemedim. .

Kizlar bebislerinizi ne siklikla emziriyo sunuz kizim eskiden sıK emerdi simdilerde 2 saat vermesem aglamiyo varsa yoksa gezme derdi..
I imspecial iyi yapmissin Cnm elden ele gezerken yorulur senin yaramaz sen de dinlenirsin. Bizim de okulun piknigi vardı bugun nasil gitmek istedim ama cesaret edemedim. .
2 saat iyi bir aralik bizim ancak gece o kadar oluyor gunduz kisa emdigi icin sik acikiyor.

canım bnm oglumda oyleydi uykuyu hiç sewmezdi şimdi hala oyle ama o zamnlarda doktra goturduk atarks mıydı neydi oyle bi ilaç verdi uykusunu getrsn diye . İçirince guzel uyuyordu ama ilaca pk sıck bakmıyrsn galiba sen . Biz boyle bulmştuk çozumu . Şimdide bebek dogmadan once gundz zorla ayagmda sallayarak oglen uyutuyodum iki buçuk gbi , gecede 12 de yatıyodu sabah onda kalkıyodu . Şimdi ogln uyumayı bıraktı gece 12 de yatıyor oglen 12-1 de kalkıyor . Buda saglıklı degil ama oyle işte uykuyu hç sewmeyn bi çocuk bıraksam sabaha kdr oturur tv izler.

canım duydum o ilacı ama kullanmam dediğin gibi

yazdımya canım öğlen uyusada uyumasada, akşam sekizde de yatsa onikide de yatsa 5-6 da kalkıyor tekrar asla uyumuyor şimdi küçük oğlumda öyle

İyi geceler kızlar yine gece gece aklıma birşey takıldı geceleri bebeklerinizin çoraplarını çıkarıyormusunuz?
Ben bu gece çıkarttımda garibim oğlumun ayakları bembeyaz çoraptan olmuş kan dolaşımı olmuyor çorap sıkıyor herhalde giydirmesem üşütürmü acaba

giydiriyorum canım hala soğuk bizim buralar

kızlar oriflame den allık rimel pudra rimel temizleyici aldım:KK9: malum yaz geliyor düğünler var birazda bakım yaplım dimi inanın güzellik için birşeyler almak bile insanı mutlu ediyor :-)

güle güle kullan canım iyi yapmışsın

Hey gidi hey ne çok şey paylaştık burada. Resmen göbeklerimizi birlikte büyüttük şimdi oğlumla uğraşmaktan yazamıyorum bile. İnşallah herkesin bebişi sağlıklıdır.
hosgeldin cnm iyiyiz bebekler buyuyo sen nasılsın blogun nasıl gidiyor devam ettiriyor musun

• Beğen
Reactions: idL
Aaaaa dogdu dogali oyle yapiyoruz rahmetli babannm her banyodan sonra tokda olsa verin dermis anasini koklasin ayy dogruysa bu oglanin desene kokcak amann koksadaa operim ben onun agzinii karisi dusunsun :))
hahahay evet karıları düşünsün:)

canım bende iki saate emzırıyorum bi kaç kasık ek gıda vermek için aç bırakıyorum ama bu ara memeye düştü yemek istemiyor zaten yediği bi kaç çay kasıgıydı etmeyince rahat etmiyor istemiyor puskurtuyo ... Keşke pikniğe gitseydin :( nil hanımda açık havada yorulurdu :)

Ben de dun aksam arkadasimla avm ye gittim.Guya arkadaşımın ogluna dogum gunu hediyesi alcaktim, kizima aldim ufak tefek bi seyler..:KK51:
Yarin anneler günü kv ye hediye almamiz lzm,aksam disari cikmamiz gerekicek..
Sabah da kahvaltiya cagirayim diyorum kv yi anneler günü diye..Aksam ustu de kendi annemi ziyaret etmeyi dusunuyorum koye gidip, kabir ziyareti yapicam insallah..

güle güle giysin kızın cicilerini

güzel plan yapmışsın canım istediğin gibi olur inşaallah

Nego Nego yemek için iyi dilek dılemıssın çok güzel bi mekanda güzel geçti tabi bebıs olunca benim için idare eder kızım mutlu oldu ama benim için sonu kötü bitti çantamı düşürmüşm bebısı koltuğa oturturken :( küçük çapraz cantalardan di yoksa farkederdım şükür ki valeler bulmuş danısmaya birakmis içinde çok bişey yoktu ama yavrularımın kımlıklerı vardı dünyadaki bi çok şeyden önemli benim için :)

Back
X