yaa bende aynıyım oyuzden eşime deli oluyorum hiçbişeye yardım etmediği gb bide dağıtıyoGünaydın güzel anneler
anneler günü vs ben hoşlanmıyorum bu günlerden
eşim ne aldı söylüyüm beş kilo süt beş kilo yoğurt
kızlar şu temizlik takıntım bıktırdı artık nerde her gün sil süpür yapamıyorum minik hep kucağımda
haliyle yapamayınca her yer gözüme batıyor tozlar kırıntılar gözüme giriyor gelgelelim kv olsun ablam olsun senin evin temiz pırıl pırıl diyorlar ama bana öyle gelmiyor düşündükçe geriliyorum sırtımda yük var sanki
gerçekten ben mi abartıyorum acaba benim gibi düşünen bir gün süpürmeyince ev çok pismiş gibi hisseden var mı
dert değilde merak:) ben mi anormalim:)
oo canım ne güzel tatil yapın maşallah sizeOoofff bir sürü yazdım silindi :)
hepınızın anneler günü kutlu olsn dün kutlayamadım nice sağlıklı yıllara
çok yoğun geçen bi şenlik sonunda dün eve geçtik makine calıstırıp evi temızledım valiz hazirladim veeee çorum a anneannemize gidiyoruz :):) 8gün kalacagim ins biraz bende dınleneyım annemin evinde baksın dedesi torunlarına :) çok mutluyum benim kendi akrabalarım ilk kez ahmet beyle tanışıyorbakalım kime benzetecekler :) tek korkum hava değişiminden kizimin hasta olması korkulu rüyam her gittiğimde bi hastalanırdı burnumdan gelir ins öyle olmaz siz nasılsınız çok özledim sizi iki çocukla şehirler arası otobüs yolculuğu ilginç bi deneym iyiki emzirme onlugu var
Ben de birkac sefer yorgunluktan ve sinirden bebegim kucagimdayken agladim. Ciglik cigliga aglayan bebek beni oyle gorunce sustu kaldi. Cok hassaslar ve her seyi hissediyorlar. Onu oyle gorunce cok uzuldum. Yaninda aglamamak icin kendimi cok zorluyorumSlm kizlar
@minione cnm aylardir bahsettigin sekilde yaşıyorum ve cok bunaldim..
Dun aksam aglama krizine girdim resmen..
Esim disariya cikti zaten aksama kadar canımı okudu ve hic uyumamisti kizim, gözlerimin alti artik mosmor olmustu..Gece de uyuyamamistim..Esim gelene kadar kucagimda kizim o Aglar, ben ağlarım. .
Esim gelince de trip attim, git dinlen dedi ben oyalarim..2 saat katiksiz ağladım. .
isteyince 1 saat oyalaniyomus, kizim da hissetti snrm esimin kucaginda sakinlesti hemen. .
gözünüz aydın canm rahatladı kuzukızlaaar şimdi hastaneden geldik hem çok mutluyum hem çok kızgınım karışık duygular içindeyim kızımın bandajı çıktı ama diğer drmuz fiziki muayene etmedi için kızımın dizinde incinme olmuş bu drmuz bandajı çıkartın yrine çift bez takın dedi bandajı orda çıkardık nasıl mutlu oldu bi görseniz
Allah razi olsun canim hem nasil rahatladigözünüz aydın canm rahatladı kuzu
canım gazını falan bitir bi saat sonra dene tattırmak için ... Ayy ne güzel yapmışsınz sizde.. Bizm de güzel geçti diyelim aman bundan iyisi şamda kayısıCnm huysuz olunca cesaret edemiyorum dun arkadasimla ciktik tedirgin oldu kiz mizirdaninca. .
ben de dun cam rende aldim bi tattirsam mi acaba elma ya da armut. .Emzirdikten ne kadar sonra veriyim sence, sabah öğle arası bi tadim vericem ne tepki vercek merak ediyorum..
yemegin guzel geçmesine sevindim, sonu guzel bitmiş ama yine de..
mrymtlh canım gözünüz aydın yavrucuk kurtulmuş bandajdan ne güzel diğer doktor neden öyle bi hata yapmış yazık çocuğa
C Cucu canım bizim yolculuk 4 saat sürdü iki çocuk olunca iki koltuk aldım güzeldi sayılır binmeden önce emzırıp ait değişim olayını halledıp uyku saatine denk getirdim bi süre sonra uyudu sonra yarım saat molada dışarı çıkarıp gezdırdım altını degıstıp bi ara molaya cıkarttım sonra gazlandi hop hop yaptık
Biz hep fitille yapıyoruz keske kendi basina yapabilseDafiduck canım ben kullanmadm ama benimki de zor yapıyor kaka
Allah Allah oda zor olur hep çişe tutmk ta bi düzene girselerdi kakaları ayrı gazları ayrı bi dert yazık kuzucuklara
kızlaaar şimdi hastaneden geldik hem çok mutluyum hem çok kızgınım karışık duygular içindeyim kızımın bandajı çıktı ama diğer drmuz fiziki muayene etmedi için kızımın dizinde incinme olmuş bu drmuz bandajı çıkartın yrine çift bez takın dedi bandajı orda çıkardık nasıl mutlu oldu bi görseniz
kızlaaar şimdi hastaneden geldik hem çok mutluyum hem çok kızgınım karışık duygular içindeyim kızımın bandajı çıktı ama diğer drmuz fiziki muayene etmedi için kızımın dizinde incinme olmuş bu drmuz bandajı çıkartın yrine çift bez takın dedi bandajı orda çıkardık nasıl mutlu oldu bi görseniz
ben internetten aldım,, doğruyu söylemek gerekirse sahte mi orjinal mi pekde anlamadım,,, ama işimi görüyor,,, ( orjinal fiyatı verdşm),,Ergo baby.kanguruyu nerden aldin acaba bi de onu deneyeyim, canım çıkıyo artik evde surekli kucagimda uyanik olduğu anlarda..
ben 259 tl ye aldım 20 kg kadar kullanabiliyorsun,,Nekadara aldı. Canım birde kaç yaşa kadar kullanabiliyorsun??
ha ha artık eskisi gibi olamayacağız,,,Günaydın güzel anneler
anneler günü vs ben hoşlanmıyorum bu günlerden
eşim ne aldı söylüyüm beş kilo süt beş kilo yoğurt
kızlar şu temizlik takıntım bıktırdı artık nerde her gün sil süpür yapamıyorum minik hep kucağımda
haliyle yapamayınca her yer gözüme batıyor tozlar kırıntılar gözüme giriyor gelgelelim kv olsun ablam olsun senin evin temiz pırıl pırıl diyorlar ama bana öyle gelmiyor düşündükçe geriliyorum sırtımda yük var sanki
gerçekten ben mi abartıyorum acaba benim gibi düşünen bir gün süpürmeyince ev çok pismiş gibi hisseden var mı
dert değilde merak:) ben mi anormalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?