• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ooofff bir sürü yazdım silindi :)

hepınızın anneler günü kutlu olsn dün kutlayamadım nice sağlıklı yıllara ;)

çok yoğun geçen bi şenlik sonunda dün eve geçtik makine calıstırıp evi temızledım valiz hazirladim veeee çorum a anneannemize gidiyoruz :):) 8gün kalacagim ins biraz bende dınleneyım annemin evinde baksın dedesi torunlarına :) çok mutluyum benim kendi akrabalarım ilk kez ahmet beyle tanışıyor :D bakalım kime benzetecekler :) tek korkum hava değişiminden kizimin hasta olması korkulu rüyam her gittiğimde bi hastalanırdı burnumdan gelir ins öyle olmaz :( siz nasılsınız çok özledim sizi iki çocukla şehirler arası otobüs yolculuğu ilginç bi deneym iyiki emzirme onlugu var ;)

Günaydın güzel anneler

anneler günü vs ben hoşlanmıyorum bu günlerden

eşim ne aldı söylüyüm beş kilo süt beş kilo yoğurt :KK70: :KK70: :KK70:

kızlar şu temizlik takıntım bıktırdı artık nerde her gün sil süpür yapamıyorum minik hep kucağımda

haliyle yapamayınca her yer gözüme batıyor tozlar kırıntılar gözüme giriyor gelgelelim kv olsun ablam olsun senin evin temiz pırıl pırıl diyorlar ama bana öyle gelmiyor düşündükçe geriliyorum sırtımda yük var sanki

gerçekten ben mi abartıyorum acaba benim gibi düşünen bir gün süpürmeyince ev çok pismiş gibi hisseden var mı

dert değilde merak:) ben mi anormalim:)
yaa bende aynıyım oyuzden eşime deli oluyorum hiçbişeye yardım etmediği gb bide dağıtıyo

ama her dediğimi yapıyo bu da onun kusuru olsun diyorum ama yapamıyorm

sabah bile çıkardıkları yatağın üstünde şunları kaldırsan dedim tamam hemen sepete atayım dedi yemin ediyorum banyonun kapısından fırlatmış al işte yine delirdim

ben istediğim kadar sil süpür yapayım eşim gelsin ev aynı oluyor

çok şükür bebeğimiz oldu da salonda sigara içmeyi bıraktı o bile nimet bana

gelen banada evin ne kadar temiz diyo ama ben yıpranıyorum o hale getirene kadar

Ooofff bir sürü yazdım silindi :)

hepınızın anneler günü kutlu olsn dün kutlayamadım nice sağlıklı yıllara ;)

çok yoğun geçen bi şenlik sonunda dün eve geçtik makine calıstırıp evi temızledım valiz hazirladim veeee çorum a anneannemize gidiyoruz :):) 8gün kalacagim ins biraz bende dınleneyım annemin evinde baksın dedesi torunlarına :) çok mutluyum benim kendi akrabalarım ilk kez ahmet beyle tanışıyor :D bakalım kime benzetecekler :) tek korkum hava değişiminden kizimin hasta olması korkulu rüyam her gittiğimde bi hastalanırdı burnumdan gelir ins öyle olmaz :( siz nasılsınız çok özledim sizi iki çocukla şehirler arası otobüs yolculuğu ilginç bi deneym iyiki emzirme onlugu var ;)
oo canım ne güzel tatil yapın maşallah size

bende gitmek istiyorum anneme ama otobüse cesaret edemedim bir türlü aslında 1buçuk saat deneyimlerini paylaş benimle lütfen

Slm kizlar
@minione cnm aylardir bahsettigin sekilde yaşıyorum ve cok bunaldim..
Dun aksam aglama krizine girdim resmen..
Esim disariya cikti zaten aksama kadar canımı okudu ve hic uyumamisti kizim, gözlerimin alti artik mosmor olmustu..Gece de uyuyamamistim..Esim gelene kadar kucagimda kizim o Aglar, ben ağlarım. .
Esim gelince de trip attim, git dinlen dedi ben oyalarim..2 saat katiksiz ağladım. .:KK42:
isteyince 1 saat oyalaniyomus, kizim da hissetti snrm esimin kucaginda sakinlesti hemen. .
Ben de birkac sefer yorgunluktan ve sinirden bebegim kucagimdayken agladim. Ciglik cigliga aglayan bebek beni oyle gorunce sustu kaldi. Cok hassaslar ve her seyi hissediyorlar. Onu oyle gorunce cok uzuldum. Yaninda aglamamak icin kendimi cok zorluyorum

kızlaaar şimdi hastaneden geldik hem çok mutluyum hem çok kızgınım karışık duygular içindeyim kızımın bandajı çıktı ama diğer drmuz fiziki muayene etmedi için kızımın dizinde incinme olmuş bu drmuz bandajı çıkartın yrine çift bez takın dedi bandajı orda çıkardık nasıl mutlu oldu bi görseniz :KK68::KK68:

kızlaaar şimdi hastaneden geldik hem çok mutluyum hem çok kızgınım karışık duygular içindeyim kızımın bandajı çıktı ama diğer drmuz fiziki muayene etmedi için kızımın dizinde incinme olmuş bu drmuz bandajı çıkartın yrine çift bez takın dedi bandajı orda çıkardık nasıl mutlu oldu bi görseniz :KK68::KK68:
gözünüz aydın canm rahatladı kuzu

mrymtlh mrymtlh canım gözünüz aydın yavrucuk kurtulmuş bandajdan ne güzel diğer doktor neden öyle bi hata yapmış yazık çocuğa :(

C Cucu canım bizim yolculuk 4 saat sürdü iki çocuk olunca iki koltuk aldım güzeldi sayılır binmeden önce emzırıp ait değişim olayını halledıp uyku saatine denk getirdim bi süre sonra uyudu sonra yarım saat molada dışarı çıkarıp gezdırdım altını degıstıp bi ara molaya cıkarttım sonra gazlandi hop hop yaptık

Cnm huysuz olunca cesaret edemiyorum dun arkadasimla ciktik tedirgin oldu kiz mizirdaninca. .
ben de dun cam rende aldim bi tattirsam mi acaba elma ya da armut. .Emzirdikten ne kadar sonra veriyim sence, sabah öğle arası bi tadim vericem ne tepki vercek merak ediyorum..
yemegin guzel geçmesine sevindim, sonu guzel bitmiş ama yine de..
canım gazını falan bitir bi saat sonra dene tattırmak için ... Ayy ne güzel yapmışsınz sizde.. Bizm de güzel geçti diyelim aman bundan iyisi şamda kayısı

mrymtlh mrymtlh canım gözünüz aydın yavrucuk kurtulmuş bandajdan ne güzel diğer doktor neden öyle bi hata yapmış yazık çocuğa :(

C Cucu canım bizim yolculuk 4 saat sürdü iki çocuk olunca iki koltuk aldım güzeldi sayılır binmeden önce emzırıp ait değişim olayını halledıp uyku saatine denk getirdim bi süre sonra uyudu sonra yarım saat molada dışarı çıkarıp gezdırdım altını degıstıp bi ara molaya cıkarttım sonra gazlandi hop hop yaptık

arabayı seviyor aslında yol da 1buçuk saat merkezden ilçeye gidicem arkadaşlarım çok ısrar ediyor ve çok gitmek istiyorum inşallah facia olmaz :)

canım bandajın çıkmasına çok sevindim

sıcaklarda rahat edecek kuzucuğun

dizindeki incinme nedenmiş

canım bandajın çıkmasına çok sevindim

sıcaklarda rahat edecek kuzucuğun

dizindeki incinme nedenmiş

Günaydın güzel anneler

anneler günü vs ben hoşlanmıyorum bu günlerden

eşim ne aldı söylüyüm beş kilo süt beş kilo yoğurt :KK70: :KK70: :KK70:

kızlar şu temizlik takıntım bıktırdı artık nerde her gün sil süpür yapamıyorum minik hep kucağımda

haliyle yapamayınca her yer gözüme batıyor tozlar kırıntılar gözüme giriyor gelgelelim kv olsun ablam olsun senin evin temiz pırıl pırıl diyorlar ama bana öyle gelmiyor düşündükçe geriliyorum sırtımda yük var sanki

gerçekten ben mi abartıyorum acaba benim gibi düşünen bir gün süpürmeyince ev çok pismiş gibi hisseden var mı

dert değilde merak:) ben mi anormalim:)
ha ha artık eskisi gibi olamayacağız,,,
yada olmak istersen de o zaman çok yıpranırsın ve bebşinle olduğun zaman azalır,,,
ben rahata sardım,,,, ölmeyecek kadar temizlik yapıyorum,,,, her gün süpürmeye çalışıyorum ama arada 3 günü de bulduğu oluyor,,,
misal ilk günler oğluşum yatağa kustu mu hoop bütün nevresim takımını değiştiriyorum,, şimdi,,, ıslak mendille silip geçiyorum,,, arada kaza oldu mu bütün nevresi yerine ya çarşafı yada kılıfı değiştiritorum,,, yani takımları karıştırıyorum,,, (benim de tek takıntım,, yatağim tam takım olucak, ütülü olucak walla şimdi salı pazarı gibi,,,, yastıklar bir takım çarşaf bir takım,,,) ve hiçde önemli değilmiş,,, bunca zamandır kendimi boşuna üzmüşüm,,,,

Back
X