Evet bende çok ağlamıştım alah hepsine rahmet ailelerinede sabır versinGecen yıl bugün 13 Mayıs o kapkara gün.... karnımda miniminicik oğlumla gunlerce aglamıstim simdi oglum yanimda ben yine agliyorum.... SOMA şehitlerini rahmetle anıyorum cok acı bir olay allah tekranı yasatmasın
Canımtşkler bi bakayım ben şimdi önümüzün yaz olduğu aklıma geldi ben yazşık birşeyler bakayım iyiki hatırlattınCnm english home kurabiye adam guzel sanki, geçen bi baktım çıkarıp sicak olur mu diye elim gitmemisti..Bikac gundur fena diil hava olmadi kullanayim..
Hayırlı günler güzel annelerr, buraya girmeyince bir eksiklik hissediyorum, kızım fırsat verdikçede girmeye çalışıyorum.
Sizin minnoslar uyurken üstlerini aciyolar mı? Benim ki hem üstünü aciyo hemde çoraplarını çıkarıyor,
üşütecek diye korkuyorum, aynı babası, kendi gibi huylarıda babasına benziyor minnak kızımınyerimm ben onuu
@mrymtlh canım bandajların cikmasina çok sevindim, Allah başka dertten kederden korusun yavrunu..
Çok öok sevindim canım:) işten ayrıl diyememiştim o da Emeğin ekmek kapın ama hiçbir şey bebeklerimizden değerli değil. Oh emsin koklasın anasını güzel yavrum benim...Su anda bebegim kollarımda doya doya emziriyorumişten ayrıldım. Kuş gibi hafifledim. Bebegim gülücükler atıyo etrafa. Rabbim yardımcım olur bi şekilde yuvarlanıp gideriz inş. Sekiz ay işsizlik maaşı ödeniyormuş sonrasinda iş bulup çalışıcam mutlaka. Annelik ne zor ne kadar da guzel bıseymıs onlarla mutlu saglikli huzur dolu yillar geçirelim inş
Kuzum benim :) havalar güzelleşti gezme mi istiyormuş artık :))) bizim kız da oturmak etrafını seyretmek istiyor artık yatmıyor :))Kızlar benim oğlum çok fena olmuş annem beş dakika uğradı çıkarken abdullahı kucağına aldı ben ona gel anneanne gidecek diyorum kendiniçevitip anneme sarılıyor güle oynaya annemle dışarı çıktı
Canım 4. Ve 5. Aylarda az kilo alması ya da kilo alımının durması öok normal. Telaş yapma. Bunu ben bile biliyorsam Doktorun bunu bilmiyor mu?Bebeğim bu ay sadece 200 gr almış. Ne yapmalıyım
Canım Mayıs kontrolünde doktorumuz artık 6-8 saat aç kalabilirler 2 saatte bir emzirme ne zaman acıkırsa o zaman ver dedi bana. Ben de gündüzleri ne zaman acıkırsa öyle veriyorum ama gece akşam dayıyorum memeyi hehe:))Slm Kizlar..
giremedim gecmisi okuycam Insallah ilerleyen Saatlerde..
Biraz canım sıkkın, kizim emmek istemiyor bikac gundur..5 dk emip geri cekiyor zorlarsam da Kusuyor..Gogsumu bosaltmiyor bi turlu..Isi gucu gezmek..
Sessiz Ortamda filan da Emzirmeyi denedim cok acsa oyle emiyor sanki. .3-4 kez kaka yapardi simdi 1-2 ye düştü. .
Bakalim biraz izliycem Olmadi bi goturucem doktora..
emzirme suresini mi uzatmaliyim bilemedim. .
Canım ilk gün o ne zaman ağlad acıkırsa öyle ver böylece ne kadar da acıktığını anlarsın..3-4 saatte bi deniyim cnm olmadi. .
Eskiden tok olsa bile alirdi, keyif yapardı. Simdi almiyor sagol cnm..
internette gezerken gördüm bazı anneler emzirme kolyesi takıyormuş, maksat bebek emerken onunla oynasın ve emmeye devam etsin,,
çünkü artık dışarıda ki herşeye çok açıklar dikkatleri çok dağılıyor,,,,
https://www.google.com.tr/search?q=breastfeeding+necklace&espv=2&biw=1242&bih=585&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=1ExSVep0iZ-yAdbOgZgL&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=0TtE9653zgb0vM%3A;eKlKygBcWxJoLM;https%3A%2F%2Fsparkofamber.files.wordpress.com%2F2013%2F04%2Fnursingnecklace2.jpg;https%3A%2F%2Fsparkofamber.wordpress.com%2F2013%2F04%2F18%2Fthe-mothers-love-baltic-amber-breastfeeding-nursing-necklace%2F;868;659
bende araştırıcam eğer burada varsa alırım yoksa da kendim bir şeyler uydururum,,,
Canım Allah yardımcınız olsun dualarım seninle Ahmet insanları seviyor kızın ablası da yanında, hiç gözün arkada kalmaz inş:)Günaydın şekerler
hosgeldin @aslıayet sanki daha öncede yazmıstın bi kaç kere yanlış mi hatırlıyorum
M miss_curious bende seni merak ediyordum aynı donemdi ızınlerımız demek tekrar heyet alamadınbende 19 mayıs ta donuyorum 20mayıs ta iznim bitiyor heyet alayım diyorum bi 20 gün daha vermezlerse sence başlayım mi norm fazlasıydım sınıfım yok en fazla gidip oturur oturur gelirim heralde 20 gün için gorevlendirme yapmazlar değil mi
Ah düşük tehlikem var diye eşim kızıyordu bakmama ama Mahmut abiyi Çıkarın onun eşi hamile diyen biri vardı ne ağlamıştım Günlerce... Allah yardımcıları olsun bir DHA sınamasın böyle felaketlerle çok çok acıGecen yıl bugün 13 Mayıs o kapkara gün.... karnımda miniminicik oğlumla gunlerce aglamıstim simdi oglum yanimda ben yine agliyorum.... SOMA şehitlerini rahmetle anıyorum cok acı bir olay allah tekranı yasatmasın
benim oğlum, yatakda dönüyordu,,, uyku tulumundan sonra dönmesi kesildi,, ( dönmekden kastım 12 yönüne yatırıyoruz gece bir bakıyorun 3 yönünde ve üstünü de açıyordu,,, )Canım uyku tulumları dsha güvenlimi oluyor benim bıdık çok hareket ediyor ya yorganı üstünden atıyor yada yüzüne çıkartıyor
hoşbuldumm yok ılk defa yazıyorum ama hep takıpteydım hepınızı tanıyorumGünaydın şekerler
hosgeldin @aslıayet sanki daha öncede yazmıstın bi kaç kere yanlış mi hatırlıyorum
M miss_curious bende seni merak ediyordum aynı donemdi ızınlerımız demek tekrar heyet alamadınbende 19 mayıs ta donuyorum 20mayıs ta iznim bitiyor heyet alayım diyorum bi 20 gün daha vermezlerse sence başlayım mi norm fazlasıydım sınıfım yok en fazla gidip oturur oturur gelirim heralde 20 gün için gorevlendirme yapmazlar değil mi
Benim oğlum üşümüyor canım sadeca üstünü arada açıyor oda benim sürekli gözüm üstünde örtüyorum yorganı yüzüne çok çekiyor ondan korkuyorumbenim oğlum, yatakda dönüyordu,,, uyku tulumundan sonra dönmesi kesildi,, ( dönmekden kastım 12 yönüne yatırıyoruz gece bir bakıyorun 3 yönünde ve üstünü de açıyordu,,, )
uyku tulumunun üzerinede sadece pazen battaniye örtüyorum,, kışın iki kat seriyordum şimdi bir kata indirdim,, ben çorapsız yatırıyorum bazen alt giydirmeden yatırdığımda oluyor, tek uzun kollu badi giydiriyorum, kalktığı zaman sıcacık oluyor demekki üşümüyor,,,
evet canım üç sene kullandık büyük oğlumdarahat mı peki canım? sağına soluna dönebiliyor mu?
canım inşaallah çalışmaya başlayınca uslu uslu durur kızın minik kuş:)Dun cok yorucu ve stresli bi gundu kizlar.
Hastaneye gittim Rapor almak Icin heyet almayi Umit ediyordum ama Olmadi..
onun yerine 10 günlük rapor ayarladik Ancak dr. Rapor ustune rapor alamazsın istifa etmiş Olursun diyince şaşırdım dolayısıyla rapor veremem dedi goreve başlamak lzmmis guya..
Allah tan baska bi doktor verdi raporu cok sukur, kizimi da kv ye birakmistik isimiz uzayinca benim minik uyanmis ortalığı birbirine katmis..Kv komsusunu cagirmis battaniyede sallayarak sakinlestirmisler. .
canım öyle bir salladımki nerdeyse yatakları toplamıycamTemizlikten bahsedilmis kizlar ben hicbi sey yapamiyorum siz yine iyisiniz tebrik ederim,Nego hele senin iki cocuk biri uyumaz hangi ara yapiyosun temizligi cnm..Bosver sal gitsin. .
amin canım aminGecen yıl bugün 13 Mayıs o kapkara gün.... karnımda miniminicik oğlumla gunlerce aglamıstim simdi oglum yanimda ben yine agliyorum.... SOMA şehitlerini rahmetle anıyorum cok acı bir olay allah tekranı yasatmasın
Sagol cnm endise etmeyeyim o zaman ben hep sık emzirmeye alistigim icin garip geldi bana..Canım Mayıs kontrolünde doktorumuz artık 6-8 saat aç kalabilirler 2 saatte bir emzirme ne zaman acıkırsa o zaman ver dedi bana. Ben de gündüzleri ne zaman acıkırsa öyle veriyorum ama gece akşam dayıyorum memeyi hehe:))
Kaka yapması da artık bağırsakları çalışıyor aldığını salmıyor bormal olması Lazım...
Bizim bebek de sessiz ilgisini dağıtmayacak ortam istiyor, dışarıdaysa da mutlaka kimse görmese bile önlük takıyorum ilgisi dağılmasın diye ve sessiz ortam bulmaya çalışıyorum..
Bosver cnm geçici bi sure takma kafana ufakliklar biraz daha buyusun devam edersin yine temizlige. .canım öyle bir salladımki nerdeyse yatakları toplamıycam
Hadi bakalım guzel gecer cnm insallah ben de bugun 1.yas dogum gunune gidicem esim ve kizimla..1 saat durabilsek iyidir..Marghaba tatlışlar bugün biz düğüne gideceğiz oğlum ilk defa toplu olarak Aile içine girecek ve inşallah kimse oğlumu öpmez ama bu mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?