Hayırlı günler güzel annelerr, buraya girmeyince bir eksiklik hissediyorum, kızım fırsat verdikçede girmeye çalışıyorum.
Sizin minnoslar uyurken üstlerini aciyolar mı? Benim ki hem üstünü aciyo hemde çoraplarını çıkarıyor,
üşütecek diye korkuyorum, aynı babası, kendi gibi huylarıda babasına benziyor minnak kızımın

yerimm ben onuu
@mrymtlh canım bandajların cikmasina çok sevindim, Allah başka dertten kederden korusun yavrunu..
Benim kuzunda aynı, sabah yatakta çıplak ayaklarını gördüm mü uykusuzluğu unutuyorum :))
Su anda bebegim kollarımda doya doya emziriyorum

işten ayrıldım. Kuş gibi hafifledim. Bebegim gülücükler atıyo etrafa. Rabbim yardımcım olur bi şekilde yuvarlanıp gideriz inş. Sekiz ay işsizlik maaşı ödeniyormuş sonrasinda iş bulup çalışıcam mutlaka. Annelik ne zor ne kadar da guzel bıseymıs onlarla mutlu saglikli huzur dolu yillar geçirelim inş
Çok öok sevindim canım:) işten ayrıl diyememiştim o da Emeğin ekmek kapın ama hiçbir şey bebeklerimizden değerli değil. Oh emsin koklasın anasını güzel yavrum benim...
Allah ayırmasın bir daha:)
Kızlar benim oğlum çok fena olmuş annem beş dakika uğradı çıkarken abdullahı kucağına aldı ben ona gel anneanne gidecek diyorum kendiniçevitip anneme sarılıyor güle oynaya annemle dışarı çıktı
Kuzum benim :) havalar güzelleşti gezme mi istiyormuş artık :))) bizim kız da oturmak etrafını seyretmek istiyor artık yatmıyor :))
Bebeğim bu ay sadece 200 gr almış. Ne yapmalıyım
Canım 4. Ve 5. Aylarda az kilo alması ya da kilo alımının durması öok normal. Telaş yapma. Bunu ben bile biliyorsam Doktorun bunu bilmiyor mu?
Her yerde Söylüyorlar bu aylarda kilo alımı durabilir Telaş yapmayın vs diyr anne sütü işe bekliyorsan mamaya geçmenize gerek yok diye vs..:
Ini bir şeyi çıkmaz çok geçmiş olsun.. Bir de idrar tahlillerine güven olmuyor bebeklerde illaki azıcık lökosit çıkıyor doktorlar da hemen enfeksiyon diyor,
inş kolaycacık atlarırsınız bu dönemi..
Slm Kizlar..
giremedim gecmisi okuycam Insallah ilerleyen Saatlerde..
Biraz canım sıkkın, kizim emmek istemiyor bikac gundur..5 dk emip geri cekiyor zorlarsam da Kusuyor..Gogsumu bosaltmiyor bi turlu..Isi gucu gezmek..
Sessiz Ortamda filan da Emzirmeyi denedim cok acsa oyle emiyor sanki. .3-4 kez kaka yapardi simdi 1-2 ye düştü. .
Bakalim biraz izliycem Olmadi bi goturucem doktora..
emzirme suresini mi uzatmaliyim bilemedim. .
Canım Mayıs kontrolünde doktorumuz artık 6-8 saat aç kalabilirler 2 saatte bir emzirme ne zaman acıkırsa o zaman ver dedi bana. Ben de gündüzleri ne zaman acıkırsa öyle veriyorum ama gece akşam dayıyorum memeyi hehe:))
Kaka yapması da artık bağırsakları çalışıyor aldığını salmıyor bormal olması Lazım...
Bizim bebek de sessiz ilgisini dağıtmayacak ortam istiyor, dışarıdaysa da mutlaka kimse görmese bile önlük takıyorum ilgisi dağılmasın diye ve sessiz ortam bulmaya çalışıyorum..
3-4 saatte bi deniyim cnm olmadi. .
Eskiden tok olsa bile alirdi, keyif yapardı. Simdi almiyor sagol cnm..
Canım ilk gün o ne zaman ağlad acıkırsa öyle ver böylece ne kadar da acıktığını anlarsın..
internette gezerken gördüm bazı anneler emzirme kolyesi takıyormuş, maksat bebek emerken onunla oynasın ve emmeye devam etsin,,
çünkü artık dışarıda ki herşeye çok açıklar dikkatleri çok dağılıyor,,,,
https://www.google.com.tr/search?q=breastfeeding+necklace&espv=2&biw=1242&bih=585&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=1ExSVep0iZ-yAdbOgZgL&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=0TtE9653zgb0vM%3A;eKlKygBcWxJoLM;https%3A%2F%2Fsparkofamber.files.wordpress.com%2F2013%2F04%2Fnursingnecklace2.jpg;https%3A%2F%2Fsparkofamber.wordpress.com%2F2013%2F04%2F18%2Fthe-mothers-love-baltic-amber-breastfeeding-nursing-necklace%2F;868;659
bende araştırıcam eğer burada varsa alırım yoksa da kendim bir şeyler uydururum,,,
Amerika da kasaların hemen yanında görüyordum belki burada da öyle bulabilirsin. Bir de komşumda da görüyordum ne zevksiz diyordum dönünce alayım :)) ne OLDUĞUNU anlamamıştım ki.. Ben emzirirken sol mememi emziriyorsam sağ baş parmağıma büyük Yüzük takıyorum onunla oynuyor onu tutuyor..
Günaydın şekerler
hosgeldin @aslıayet sanki daha öncede yazmıstın bi kaç kere yanlış mi hatırlıyorum
M
miss_curious
bende seni merak ediyordum aynı donemdi ızınlerımız demek tekrar heyet alamadın

bende 19 mayıs ta donuyorum 20mayıs ta iznim bitiyor heyet alayım diyorum bi 20 gün daha vermezlerse sence başlayım mi norm fazlasıydım sınıfım yok en fazla gidip oturur oturur gelirim heralde 20 gün için gorevlendirme yapmazlar değil mi
Canım Allah yardımcınız olsun dualarım seninle Ahmet insanları seviyor kızın ablası da yanında, hiç gözün arkada kalmaz inş:)
Gecen yıl bugün 13 Mayıs o kapkara gün.... karnımda miniminicik oğlumla gunlerce aglamıstim simdi oglum yanimda ben yine agliyorum.... SOMA şehitlerini rahmetle anıyorum cok acı bir olay allah tekranı yasatmasın
Ah düşük tehlikem var diye eşim kızıyordu bakmama ama Mahmut abiyi Çıkarın onun eşi hamile diyen biri vardı ne ağlamıştım Günlerce... Allah yardımcıları olsun bir DHA sınamasın böyle felaketlerle çok çok acı

(