- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Insallah cnm benim..canım inşaallah çalışmaya başlayınca uslu uslu durur kızın minik kuş:)
geçmiş olsun canım hayaller güzelde gerçek olsa:)Canlarım tr ye gelmek benim için hayalkırıklığı oldu. Herkes evime gelecek bebek sevecek oynayacak bana bakacak sanıyordum kendi annem bile gelmedi çok :)))
Uykusuz gecelerim bitecek sanmıştım hangi kafadaysam:))
Yakında dönmemiz Lazım ama ben yazı geçirip gideceğim inş.. Hakkımızda Hayırlısı olsun..
Yazmak istiyorum ama vakit bulamıyorum. Sol bileğim incinmiş bileklik takıyorum bebeğim durmuyor evin işleri Gözüme batıyor bir Sürü şey..
Bugün market ve kuaför yapmam lazım benden bu kadar :)
inşaallah güzel geçer canım bol bol oku kuzuya:)Marghaba tatlışlar bugün biz düğüne gideceğiz oğlum ilk defa toplu olarak Aile içine girecek ve inşallah kimse oğlumu öpmez ama bu mümkün değil
hoşgeldin canım:)bu arada ben aslı bu topği teeee hamilelik ıstedıgım Aydan berı takıp edıyorum cok sukur rabbım nasıp ettı bende anne oldumoğlumu 28 ocakta sezeryanla kucagıma aldım @eflalim seninle hemserıyız :) sivasın kucucuuuuuuk bı koyunde kalıyorum esımın ısı nedenıyle hepinize ıyı aksamlar
Hosbuldumhoşgeldin canım:)
eşinin görevi ne canım mahsuru yoksa
Ayy siteye gıcık oldum alıntı yapıyorum göstermiyor
Pinking Tree ins dediğin gibi olur canım bu sefer çok dirayetliyım oğlum yabancilamıyor gibi ins sıcakkanlı olur ... Türkiye de keşke yükün biraz hafıfleseydı ama yapacak bişey yok canım annen biraz baksa iyi de ışte her zaman hayallerimiz olmuyor elimiz ayağımız var boşver gitsin
aysimason iyi eğlenceler oynayın hatta abdullah halay başı olsun bence
Sizede iyi eğlenceler canım inşallah durur kızınHadi bakalım guzel gecer cnm insallah ben de bugun 1.yas dogum gunune gidicem esim ve kizimla..1 saat durabilsek iyidir..
Okurum canım. Teşekkürlerinşaallah güzel geçer canım bol bol oku kuzuya:)
tavsiye ederim uyku tulumunu o zaman çünkü almadan önce bende hep endişeleniyordum, üstüne battaniyeyi çeker diye,,,Benim oğlum üşümüyor canım sadeca üstünü arada açıyor oda benim sürekli gözüm üstünde örtüyorum yorganı yüzüne çok çekiyor ondan korkuyorum
canım rapor hakkım 37gün duruyor kullanirim aslında da bakalım duruma 5 er 5er kullanmak istiyorum olursa onu da heryerde vermiyor aile hekımım bi 5gün daha verir şimdi her seferinde başka doktor başka stres meselesi en iyisi bulursa kaynım heyet ins olurSagol cnm endise etmeyeyim o zaman ben hep sık emzirmeye alistigim icin garip geldi bana..
artik dedigin gibi dikkatleri cabuk dağılıyo..
I imspecial cnm benim baslamam sıkıntı olur zira çocuklar alisti yeni öğretmenlerine gidersem program değişecek filan herkes zor durumda kalır, zumrelerimin hepsi kadrolu zaten..Senin rapor hakkin bitti mi 40 gunu kullanicam ben mecburen heyet alamazsam seminere kadar yetiyo snrm..Raporun varsa onu kullanmak daha mantıklı geldi cnm sanki bana..
Tamam canım teşekkür ederim.evet canım üç sene kullandık büyük oğlumda
Canim benim kizda acikmayinca agzina almiyor memeyi ve cok agliyor emzirmeye cakisirken. Bene 2 saatte bir emsin istiyirum uzuluyorum oyle yapinca. Ac olunca iyi emiyor ama.Canlarım tr ye gelmek benim için hayalkırıklığı oldu. Herkes evime gelecek bebek sevecek oynayacak bana bakacak sanıyordum kendi annem bile gelmedi çok :)))
Uykusuz gecelerim bitecek sanmıştım hangi kafadaysam:))
Yakında dönmemiz Lazım ama ben yazı geçirip gideceğim inş.. Hakkımızda Hayırlısı olsun..
Yazmak istiyorum ama vakit bulamıyorum. Sol bileğim incinmiş bileklik takıyorum bebeğim durmuyor evin işleri Gözüme batıyor bir Sürü şey..
Bugün market ve kuaför yapmam lazım benden bu kadar :)
Valla canım plastik sineklikler var ya onlardan taşıyacağım ben öpenin Çat dudağına Çat eline :))Marghaba tatlışlar bugün biz düğüne gideceğiz oğlum ilk defa toplu olarak Aile içine girecek ve inşallah kimse oğlumu öpmez ama bu mümkün değil
Inş canım dualarımız seninle..Ayy siteye gıcık oldum alıntı yapıyorum göstermiyor
Pinking Tree ins dediğin gibi olur canım bu sefer çok dirayetliyım oğlum yabancilamıyor gibi ins sıcakkanlı olur ... Türkiye de keşke yükün biraz hafıfleseydı ama yapacak bişey yok canım annen biraz baksa iyi de ışte her zaman hayallerimiz olmuyor elimiz ayağımız var boşver gitsin
aysimason iyi eğlenceler oynayın hatta abdullah halay başı olsun bence
Ben artık doğru bez bağlayamaz oldum ancak saçıma ilginç toka bağlayıp Kafamı falan sallıyorum ilgisini çekmek için :))R reyhanerdem büyük bir amin diyorum ben de altını degistirmekte zorlaniyorum durmuyor dönüp gitmeye çalışıyor oy çok işimiz var çok
Ben de hep iki saatte bir ve hatta ne zaman isterse Daha sık emzirdim yapışık ikiz gibiydik ama artık memeyi unutuyorlar Dışarıya bakmaktan :))Sagol cnm endise etmeyeyim o zaman ben hep sık emzirmeye alistigim icin garip geldi bana..
artik dedigin gibi dikkatleri cabuk dağılıyo..
I imspecial cnm benim baslamam sıkıntı olur zira çocuklar alisti yeni öğretmenlerine gidersem program değişecek filan herkes zor durumda kalır, zumrelerimin hepsi kadrolu zaten..Senin rapor hakkin bitti mi 40 gunu kullanicam ben mecburen heyet alamazsam seminere kadar yetiyo snrm..Raporun varsa onu kullanmak daha mantıklı geldi cnm sanki bana..
İnş güzel geçer sana da fikir olur hem doğumgünü için :)Hadi bakalım guzel gecer cnm insallah ben de bugun 1.yas dogum gunune gidicem esim ve kizimla..1 saat durabilsek iyidir..
Malesef canım büyük hayalkırıklığı oldu bende:)) çok inanmıştım..geçmiş olsun canım hayaller güzelde gerçek olsa:)
Ben de kaşındım 25 Kişilik grup alıyorum bu pazar inş güzel ve kolayca atlatırsın canım..Merhaba annişler akşama günüm var yine bende oturdum geçmişi okuyorum yoruldum çok, geçen haftaki misafir ağırlama sevincini abarttım bugün ve Cumartesi misafir aldım öle bi merhaba yazayım diye geldim gidiyorum şimdi öpüldnüz şekerler
istemitorum anne diyor artık akıllı yavrularımız :))Canim benim kizda acikmayinca agzina almiyor memeyi ve cok agliyor emzirmeye cakisirken. Bene 2 saatte bir emsin istiyirum uzuluyorum oyle yapinca. Ac olunca iyi emiyor ama.
Gecede iyi emiyir uyku sersemi.
O zaman ben gunduz 3-4 saatte bir emmesini sorun etmeyeyim.
Valla canım plastik sineklikler var ya onlardan taşıyacağım ben öpenin Çat dudağına Çat eline :))
Inş canım dualarımız seninle..
Ben artık doğru bez bağlayamaz oldum ancak saçıma ilginç toka bağlayıp Kafamı falan sallıyorum ilgisini çekmek için :))
Ben de hep iki saatte bir ve hatta ne zaman isterse Daha sık emzirdim yapışık ikiz gibiydik ama artık memeyi unutuyorlar Dışarıya bakmaktan :))
İnş güzel geçer sana da fikir olur hem doğumgünü için :)
Malesef canım büyük hayalkırıklığı oldu bende:)) çok inanmıştım..
Ben de kaşındım 25 Kişilik grup alıyorum bu pazar inş güzel ve kolayca atlatırsın canım..
istemitorum anne diyor artık akıllı yavrularımız :))
canım masallah bebeğine hiç üzülme bızımkılerının kilosu nerdeyse aynı biraz iri oldukları için hep böyle güzel kilo alacaklar sandik ama onlarda nihayetnde anne şutuyla beslenen bebekler şişko bebek olmaları mümkün değil olmasınlarda zaten benimki de 4.ayın da 500 gr almıştı ebemız baslayin demişti ben başladım ama baslasanda bebek zaten yıyecegı kadar yiyor benim oglus ilk başta sanki iştahlı olacak akıllı diyordum şimdi iki üç kasık ancak yiyor biberon kullanmaym diyorum ama bazen anne memesi ile uyumlu olan var hafif veriyorum bari ağzına birşeyler girsin diye illa da anne memesi diye ağlıyor inanir misin bu düşkünlük ne bilmiyorum benm cocuklardaki bu ara sadece anne seni emlylm modunda bende teklif ediyorum ek gıdayı ama zorlamıyorum napıyımİyi gecelr kızlar bugun bebişimi kontrole doktr amcasına goturduk genel muane etti hersey yolunda dedi . Bir ayda 500 gram almiş bu ay az almış . Doktrda nırmal oldugunu soyledi bu aylarda az alırmş zaten bbkler oyle dedi . Birde zaten boyu kilosu olması gerekenden fazla dedi . Az aldgna birz uzuldum ama doktr oyle diyinca rahatladm biraz . Birde ek gıdaya ne zmn geceym diye sordum besinci ayda baslaylm annesi daha erkn dedi . Ama bebegim geceleri çok sık uyanır oldu sabaha kadar emiyor galiba artık doymamaya basladı . Zaten iri bi bebek ve ebede demişti gelişimli oldugu için normlden brz fazla beslemn gerekiyr demmişti demekki kilo arttıkça alması gerekn sut miktarı dahada artıyr bilmiyorum ama bugun nettennbiraz arastrdım bazı doktrlar ilk altı ay ek gıdaya karsı ama bazı doktrlarsa tersine verilebilir kilo alımı azalan doymayan bebekler için diyolar ve dorduncu aydan snra verilebileck tarifler var . Bir haftadr bebegm uyumayınca gece bugunbo tarifi denedim yarım su bardagı suyun içine pirinç,unu ve norml aptamil mama koydum bi kaç kaşik yedrdim gece rahat uyusunn diye . Ve bu şekilde ogunun birinde gece yatarken vermeyi duşunuyorum ve sonrasındada yogurt vericem . Birde kaşik maması aldım 4. aydan itibarenn olandan ama onu daha vermeyi duşunmuyorum . Bilmiyorum biraz erkn oldu ama doymuyr çocuk son on besgunde yuz gram almiş sadece .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?