Canım zaten ağlatma onunla oyna oma kucağında olmasın onu oylanacağı yerlere koy mesela benim oğlum tabloyla oynuyor oyun halısına koyuyorum öyle böyle alışıyorBi deneyim ama annelik yuregı heralde aglamasına dayanamıyorum kollarım uyusana kadar gezdırıyorum yosa cook fena aglıyor
agladıgınde bende oynamaya calısıyorum fakat hıc bır sekılde oyalayamıyorum ben mı beceremıyorum acabaaCanım zaten ağlatma onunla oyna oma kucağında olmasın onu oylanacağı yerlere koy mesela benim oğlum tabloyla oynuyor oyun halısına koyuyorum öyle böyle alışıyor
Ağlamadığı zamanlarda yap canım ben öyle alıştırdım hatta şimdi bile ben yazı yazıyorum oda elimle oyun oynuyoragladıgınde bende oynamaya calısıyorum fakat hıc bır sekılde oyalayamıyorum ben mı beceremıyorum acabaa
bnmkide oyleydi canım çok uslu bi bebekti yatar dururdu kndi kendine oynardı yattgı yerde ama nolduysa su bir haftadr çok arszlaştı yattıgı yerde filn hiç durmuyo kucana al diye aglıyr oyalamk imkansız . Hiç bir kez bile oyle bşka bebekler gbi çıglık çıglıga agladıgını duymamiştim ta ki iki gun onceye kadr artık aglıyor surekli kucak istiyor ve uyanık kaldıgı zmnlar uzadı daha fazla uyanık kalır oldu eskiye gore .Ağlamadığı zamanlarda yap canım ben öyle alıştırdım hatta şimdi bile ben yazı yazıyorum oda elimle oyun oynuyor
canım nette okumuştum dun arastırırken ne kadar dogru bilmiyorum ama dort aydan sobnra anne sutu ve normal mamalar bebegi uzun sure tok tutmuyomuş bu yuzden çok sık uyanıyomuş o yuzden kilo alımıda yavaslayabiliyr bu kaşik mamalarının içinde pirinç unu oldugu için tok tutuyor . Birde dort aylıkken ilk tahıllı seyler verilmesi oneriliyr pirinç unu mesela once .Slm herkese hizli hızlı bi gecmisi okudum tek tek alintilayamiyorum genel yazayım bari:) biz hep anne sutu ve mama ile besleniyoruz yatarken mama veriyorum oyle 4 5 saat kesintisiz yine uyumuyor ki gece en az 2 kere uyanıyor boş yere mamaya alistirmayin derim nacizane fikrim belkide benim oglan öyledir ben bi gun sabah kalkmasindan yatana kadar hangi saatte kac dakika uyudu ne kadar mama icti bunlari not ettim ertesi gun bu saaatlere uymaya calistim 10 15 dakika arada oynasada duzene girdi ayni saatlerde uyuyup uyanıyor maşallah diyelimuykuya zor dalan bi bebekti tesadufen bi sarki actik o sarki acilmadan uyumuyor artik bi de uyku arkadasi edinib mutlaka bende cok ise yaradi bigun ck zor uyumuyodu eline annemin esarbinj tutusturuverdim burnuna goturdu yuzune surdu falan bi baktim 2 dakka da gozler kapandi o gun bu gundur oglumun elinde annemin esarbi uyku arkadasi oluverdi tavsiye edeeim ayicikli falan nette satiliyorda bizimki buna alisti uyuyyunca eli den aliyorum ama allah korusu bogazina falan dolanir cok uzun oldu kusura bakmayin
Canım baninkide eskiden senin şindi anlattığın gibiydibnmkide oyleydi canım çok uslu bi bebekti yatar dururdu kndi kendine oynardı yattgı yerde ama nolduysa su bir haftadr çok arszlaştı yattıgı yerde filn hiç durmuyo kucana al diye aglıyr oyalamk imkansız . Hiç bir kez bile oyle bşka bebekler gbi çıglık çıglıga agladıgını duymamiştim ta ki iki gun onceye kadr artık aglıyor surekli kucak istiyor ve uyanık kaldıgı zmnlar uzadı daha fazla uyanık kalır oldu eskiye gore .
Canım benim oğlum zaten mama içiyor Onun için veriyorum ek hıdaya acele etmiyorum kilo alımı iyi şükürAysimason canım kaşik mamasını kaşikla yedrsen daha iyi olur eger sende ek gıdaya geçmeyi duşunuyorsan . Yoksa sadece geceleri uyusun diyemi veriyosun .
Benım bebenın aglamadıgı zaman yok su an aglıyor ve ben kafayı yemek uzereyımAğlamadığı zamanlarda yap canım ben öyle alıştırdım hatta şimdi bile ben yazı yazıyorum oda elimle oyun oynuyor
of ek gıdadan korkuyorum beceremıcem dıye emzirmek kolayKızlar ek gidayi ben bu ay rafa kaldirdim, kayinvalidem istiyor saniyodum seminer donemi bakacagi icin o da bi sure daha emzir dedi kafam rahatladi..
Kilo alimlari azaldı zaten kizlar sütünüz varsa acele etmeyin derim. Kizim hazirki sütü bitiremiyor su sira iştahsız diye snrm o yuzden baslamiycam..
cnm bu aylardan sonra bebekler pek durmuyolar kangurularda ma dışarda kulllancaksan belki dururda evde durmuyolar .Kizlar slm ergobaby kanguru alicam da sahibinden.com güvenilir mi gittigidiyor gibi mi çalışma şekli bilen var mi..
Emzirirken hep ek gidaya bi geçsem de kafam rahatlasa diyodum simdi de gecmek zor geliyor tam emzirmeye alismistim oysa..of ek gıdadan korkuyorum beceremıcem dıye emzirmek kolaygalıba ben tembelım evet Kabul edıyorum
Cnm alicam ama hic Kullanamama ihtimalim de var benim kiz aldigim hicbi şeyi kullandirtmadi mlsf..Bi deneyeyim son umut.olmadi nasip olursa kardesi kullanir ilerde..cnm bu aylardan sonra bebekler pek durmuyolar kangurularda ma dışarda kulllancaksan belki dururda evde durmuyolar .
çok güzel fikirler çok öptüm canım saolSlm herkese hizli hızlı bi gecmisi okudum tek tek alintilayamiyorum genel yazayım bari:) biz hep anne sutu ve mama ile besleniyoruz yatarken mama veriyorum oyle 4 5 saat kesintisiz yine uyumuyor ki gece en az 2 kere uyanıyor boş yere mamaya alistirmayin derim nacizane fikrim belkide benim oglan öyledir ben bi gun sabah kalkmasindan yatana kadar hangi saatte kac dakika uyudu ne kadar mama icti bunlari not ettim ertesi gun bu saaatlere uymaya calistim 10 15 dakika arada oynasada duzene girdi ayni saatlerde uyuyup uyanıyor maşallah diyelimuykuya zor dalan bi bebekti tesadufen bi sarki actik o sarki acilmadan uyumuyor artik bi de uyku arkadasi edinib mutlaka bende cok ise yaradi bigun ck zor uyumuyodu eline annemin esarbinj tutusturuverdim burnuna goturdu yuzune surdu falan bi baktim 2 dakka da gozler kapandi o gun bu gundur oglumun elinde annemin esarbi uyku arkadasi oluverdi tavsiye edeeim ayicikli falan nette satiliyorda bizimki buna alisti uyuyyunca eli den aliyorum ama allah korusu bogazina falan dolanir cok uzun oldu kusura bakmayin
güvenilir bü site paraya bi sıkıntı olmuyor ama alacağın malzeme mağaza cikisli değilde eldense pek guvenme yani gonderirler ama resimdeki gibi çıkmayabiliyor satıcı kim çok önemli aynı şehirde isen görerek al derim farklı şehirde ise farklı acılardan foto istiyorum ürünün de yoksa netten foto koyuyor bazıları çakma geliyorKizlar slm ergobaby kanguru alicam da sahibinden.com güvenilir mi gittigidiyor gibi mi çalışma şekli bilen var mi..
ooo güzel düşünceCnm alicam ama hic Kullanamama ihtimalim de var benim kiz aldigim hicbi şeyi kullandirtmadi mlsf..Bi deneyeyim son umut.olmadi nasip olursa kardesi kullanir ilerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?