2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bi deneyim ama annelik yuregı heralde aglamasına dayanamıyorum kollarım uyusana kadar gezdırıyorum yosa cook fena aglıyor
Canım zaten ağlatma onunla oyna oma kucağında olmasın onu oylanacağı yerlere koy mesela benim oğlum tabloyla oynuyor oyun halısına koyuyorum öyle böyle alışıyor

Slm herkese hizli hızlı bi gecmisi okudum tek tek alintilayamiyorum genel yazayım bari:) biz hep anne sutu ve mama ile besleniyoruz yatarken mama veriyorum oyle 4 5 saat kesintisiz yine uyumuyor ki gece en az 2 kere uyanıyor boş yere mamaya alistirmayin derim nacizane fikrim belkide benim oglan öyledir ben bi gun sabah kalkmasindan yatana kadar hangi saatte kac dakika uyudu ne kadar mama icti bunlari not ettim ertesi gun bu saaatlere uymaya calistim 10 15 dakika arada oynasada duzene girdi ayni saatlerde uyuyup uyanıyor maşallah diyelimuykuya zor dalan bi bebekti tesadufen bi sarki actik o sarki acilmadan uyumuyor artik bi de uyku arkadasi edinib mutlaka bende cok ise yaradi bigun ck zor uyumuyodu eline annemin esarbinj tutusturuverdim burnuna goturdu yuzune surdu falan bi baktim 2 dakka da gozler kapandi o gun bu gundur oglumun elinde annemin esarbi uyku arkadasi oluverdi tavsiye edeeim ayicikli falan nette satiliyorda bizimki buna alisti uyuyyunca eli den aliyorum ama allah korusu bogazina falan dolanir cok uzun oldu kusura bakmayin

Canım zaten ağlatma onunla oyna oma kucağında olmasın onu oylanacağı yerlere koy mesela benim oğlum tabloyla oynuyor oyun halısına koyuyorum öyle böyle alışıyor
agladıgınde bende oynamaya calısıyorum fakat hıc bır sekılde oyalayamıyorum ben mı beceremıyorum acabaa

agladıgınde bende oynamaya calısıyorum fakat hıc bır sekılde oyalayamıyorum ben mı beceremıyorum acabaa
Ağlamadığı zamanlarda yap canım ben öyle alıştırdım hatta şimdi bile ben yazı yazıyorum oda elimle oyun oynuyor

Ağlamadığı zamanlarda yap canım ben öyle alıştırdım hatta şimdi bile ben yazı yazıyorum oda elimle oyun oynuyor
bnmkide oyleydi canım çok uslu bi bebekti yatar dururdu kndi kendine oynardı yattgı yerde ama nolduysa su bir haftadr çok arszlaştı yattıgı yerde filn hiç durmuyo kucana al diye aglıyr oyalamk imkansız . Hiç bir kez bile oyle bşka bebekler gbi çıglık çıglıga agladıgını duymamiştim ta ki iki gun onceye kadr artık aglıyor surekli kucak istiyor ve uyanık kaldıgı zmnlar uzadı daha fazla uyanık kalır oldu eskiye gore .

canım nette okumuştum dun arastırırken ne kadar dogru bilmiyorum ama dort aydan sobnra anne sutu ve normal mamalar bebegi uzun sure tok tutmuyomuş bu yuzden çok sık uyanıyomuş o yuzden kilo alımıda yavaslayabiliyr bu kaşik mamalarının içinde pirinç unu oldugu için tok tutuyor . Birde dort aylıkken ilk tahıllı seyler verilmesi oneriliyr pirinç unu mesela once .

Bu arada bugun ogununun birinde daha kaşik maması yaptım yedrdim guzel yedi yani onlada karnı doyunca uzun sureli uyudu gunduz . Aslında kaşik mama vermk istemiyorum içinde seker oldugu için ama daha kuçuk oldugu için meyve sebzeye geçmk istemiyrm şimdilik sadece bir ogununde veriyorum .

Aysimason canım kaşik mamasını kaşikla yedrsen daha iyi olur eger sende ek gıdaya geçmeyi duşunuyorsan . Yoksa sadece geceleri uyusun diyemi veriyosun .

Canım baninkide eskiden senin şindi anlattığın gibiydi şimdi şükür huy değiştirdi

Aysimason canım kaşik mamasını kaşikla yedrsen daha iyi olur eger sende ek gıdaya geçmeyi duşunuyorsan . Yoksa sadece geceleri uyusun diyemi veriyosun .
Canım benim oğlum zaten mama içiyor Onun için veriyorum ek hıdaya acele etmiyorum kilo alımı iyi şükür

Kızlar ek gidayi ben bu ay rafa kaldirdim, kayinvalidem istiyor saniyodum seminer donemi bakacagi icin o da bi sure daha emzir dedi kafam rahatladi..
Kilo alimlari azaldı zaten kizlar sütünüz varsa acele etmeyin derim. Kizim hazirki sütü bitiremiyor su sira iştahsız diye snrm o yuzden baslamiycam..

of ek gıdadan korkuyorum beceremıcem dıye emzirmek kolay galıba ben tembelım evet Kabul edıyorum

of ek gıdadan korkuyorum beceremıcem dıye emzirmek kolay galıba ben tembelım evet Kabul edıyorum
Emzirirken hep ek gidaya bi geçsem de kafam rahatlasa diyodum simdi de gecmek zor geliyor tam emzirmeye alismistim oysa..
tek basimayim su an kendime zor yemek yapiyorum cimcime ile ek gidada nasil olcak bilmiyorum..

çok güzel fikirler çok öptüm canım saol

Kizlar slm ergobaby kanguru alicam da sahibinden.com güvenilir mi gittigidiyor gibi mi çalışma şekli bilen var mi..
güvenilir bü site paraya bi sıkıntı olmuyor ama alacağın malzeme mağaza cikisli değilde eldense pek guvenme yani gonderirler ama resimdeki gibi çıkmayabiliyor satıcı kim çok önemli aynı şehirde isen görerek al derim farklı şehirde ise farklı acılardan foto istiyorum ürünün de yoksa netten foto koyuyor bazıları çakma geliyor
Cnm alicam ama hic Kullanamama ihtimalim de var benim kiz aldigim hicbi şeyi kullandirtmadi mlsf..Bi deneyeyim son umut.olmadi nasip olursa kardesi kullanir ilerde..
ooo güzel düşünce

Ayy kızlar benim bu oğlanla isim var yaaa masallah sağlıklı olsun da oğlum tırtıl gibi gidiyor ileri fazla gıtmesede geriye doğru emeklıyor tırtıl gı8ı bi aya kalmaz kedi pozisyonundada gider ben bu kadar çabuk düşünmemiştim ya annem her fırsatta diyor inşallah kınadıgım öğrenciler gibi olmazz

bu arada bugün şişme oyun alanı kaydırak var dev gibi abim bizi oraya götürdü annem ahmetle ilgilendi bizde gelınımız ben ipek yeğenim orda kaydık zıpladık o kadar eğlendim ki anlatamam kendimi lısedekı bekar halim gibi falan hissettim cook mutlu oldum stres falan gitti ben ankaraya gitmek istemiyorum sanırım ailemden uzakta evlendıgıme bi kez daha pisman oldum desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…