Canim uyku saati konusunda cok haklisin. Uykusu varken belki yorgunluktan uyur diyordum ama nerdeee. Tam tersi oluyor olan uykusu da busbutun kaciyor. Bebek arabasinda uyuyan bebeklere o kadar hayranlikla bakiyorum ki anlatamam.canım bak yazdım dün çıktık bizde evden kanguruya koyarak çıktım hazırlanırken ağlamasın diye yaptığım şebeklikleri ben bilirim, arabaya oturduğum an çığlığı bastı kendimden şüpheleniyorum artık canınımı yakıyorum diye, tekrar indim sustu bindim ağladı, çıkardım kangurudan ana kucağına koydum dandini ninnisi var onu açtım neler neler yolu yarıladık sustu, büyük oğlum bile panik oluyor ağlama diye telaşlanıyor, civile girdik büyükle babası oyun alanına geçti bende kanguruda minikle gezindim, uykusu geldi uyku demek ağlamak demek, puset eşimin yanındaydı gitti koydum çığlığı bastı geri aldım emzirme odasında emzirdim biraz daldı ama uyandı, bu sürede benim için çok zor ama paniklemedim sakin kaldım tekrar pusete koydum ağladı sürmeye başladım puseti salladım uyudu, bende alışverişimi yaptım hatta çarşıda yürüdük uyanınca hemen arabaya bindik eve döndük eve yakın coştu şükür çok ağlamadan geldik, uyku satine denk getirmemeye çalış uykusu gelmeden emzir pusete öyle koy , kanguru istiyorumda eşim ne der bilmem)
Haklisin valla niye takiyorum ki kafama. Biz memnunuz bu sekilde dicem.. ergobabyi arastiracagim. Olmazsa olmazim bebegin yuzunun disa donuk kullanilabilmesi. Yoksa hicbir isime yaramaz. Tesekkurler onerin icinergo baby i dene derim,,, onda da kucakdaki gibi duruyor,,, benim oğlanın kucak sevdası yüzünden bileğim şişti zorlamadan,,,,
alışsınlar ne olucak ki ben oğluma dyamıyorum,,, oyunhalısında ilk başlarda çok oynayınca bozuluyordum bile,, kıskanıyordum,,,,
ben böyle seviyorum de,, çık işin içinden,,,, sanki onlar tutuyor kucağında,,,
https://www.google.com.tr/search?q=ergobaby+original&espv=2&biw=1242&bih=585&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=zdRZVevKL8LLyAOM74CgBQ&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=eQFZ0T0QDCUQ5M%3A;k5Jyx5Hfht_3VM;http%3A%2F%2Fnaturalconnection.co.uk%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F10%2F1013849_4.jpg;http%3A%2F%2Fnaturalconnection.co.uk%2Fproduct%2Fergobaby-original-carrier%2F;1000;1000
Benim kizim da 13 ocak dogumlu ve o da yuzustu donemiyor daha. Bir iki sefer yan donup bizi heyecanlandirdi. sonra onu da unuttu gitti. Oyuncaklari da birkac saniye tutup birakiyor. Ama sacima yapistiginda cok kararli yolmadan birakmiyor:) bence de dert etmemek gerekir. Her bebek farkli gercekten.Benimki de öyle Sırt üstünden yüz üstüne dönemiyor elinde oyuncak tutmuyor atıyor ayağını tutmuyor zamanla olur heralde dert etmiyorum
ayy neguzel yapmissnz canim oglun icin cok iyi olmus kucukte zamanla sosyallesir insallah bazi bebkler oyle sevmiyir araba falan benim kizimda oyleydiBende cumartesi anneme gittim, akşam uyku saatine kaldığıma pişman oldum bizimki bir coştu eve gelene kaadar yarım saat çığlık çığlığa ağladı mahvolduk, büyük oğluma yaradı doyasıya bahçede sokakta oynadı kuzum:)
Dünde pes etmedim çivile gidelim dedimarabaya biner binmez başladı ağlamaya yeni arabayı sevmedi pes etmedik yolda sustu, kanguruya koydum, abisi oyun alanında oynadı, ben bakındım emzirdim uykusu gelince pusete koydum zar zor uyuttum çıtçıtlı badi falan aldım:) sonra çıktık çarşıda gezdik, miniş uyanınca eve döndük eve yaklaşınca coştu şükür ki fazla ağlamadan geldik eve, sonra bahçe keyfi yaptık, akşam uyumadı ama minişim:)
Benden böyle.
Oğlum durmuyor sonra yine yazarım
kiz siz ne ara yaptinizkızlar psikolojik mi bilmiyorum ama üç dört gündür midem ağrıyordu iki gündürde midem bulanıyor başım dönüyor sık idrara çıkıyorum, ya hamileysem test var yapmaya korkuyorum gerçi belirtiler için çok erken...
Hamile değilsem de ki inşaallah hayırlısıyla değilimdir, bu baş dönmesi çok fena zor zar uyuttum küçüğü kalkıp iş yapamıyorum yattım kaldım.
ay canim benimkide cok kucakci oturdugu yerden kollar eller pervane oluyor beni al diye agliyor annemlerde cok alistirdi kucaga ankara da napcam bilmiyorumbirde oğlum düzeleceği yerde daha çok kucak düşkünü oldu, her odaya onu da götürüyordum ana kucağında beni izliyordu iş yaparken bazen oyun halısında oyalanıyordu şimdi hep kucağımı istiyor sadece kucak olsa iyi gezecekmişiz oturmuyacakmışız gün içinde uykusunun çoğunuda ayağımda geçiriyor beşiğinde de durmuyor, sizinkiler ne alemde, ağlasada alma susar diyorlar ne susması morarıyor ağlamaktan...
Canım oturuş pozisyonu çok önemli ayaklar yana doğru açılmalı,bu resimden anladığım kadarıyla yana değilde aşağı doğru sarkıyo gibi ve erkek bebekler için sağlıklı olmaz ayrıca kalça çıkıklığına sebep olabilir.tabi bu görünüşe göre yorumum.bebek içinde nasıl duruyor bilmemKızlar baby 2 go nun şu iki modeli hoşuma gitti özellikle birincisi baş destek bölümü var ama kaç kiloya kadar taşındığı yazmıyor hiç bir yerde mail atıp sorsam mı acaba? Birde o destek kısmı çıkıyor mu anlamadım, ne dersiniz nasıl duruyor, bebefix bizim burda aslında gidip deneyebilirim tabi mağazada varsa ürün
Eki Görüntüle 1531441
Eki Görüntüle 1531442
canim ben senin yerinde olsam muz vermeye ve yogurta baslarim hem ishalini toplar hem doktorun bi bildigi vardr kucak olayina gelincd hic uzulme kas gelisimi onun bi anda olur sen onunla yataginin ustunde yuvarlan orda oyun oynat tirtilKizlar gecmisi alintilayamadim bi türlü. Kv deyim su Anda..
Bi de gecende bi cocuk doktoru cocuklari kucakta fazla tutmayın zira gec emekler, yururler ayrica Kas gelişimi yavas olur dedi.. gibi cabalar sen aysklarini arkadan it yatagin usrunde hem sn hem o rahat eder
Benim Kiz Surekli kucakta, uzuldum açıkçası onu bu aliskanliktan nasil vazgeciricem onu düşünüyorum kara kara. .
tamam canım dün çıktım ama büyük oğlum ağlayıp huysuzluk edince bakıp deneyemedim
ah canım aynıymış bebeklerimiz ama bak benimki alışmaya başladı, ağlayınca hiç panik olma o zaman susmuyorlar, dışarıya tam yeni uyandığı zaman çık zaten iki saatte bir kısa kısa uyuyorlar, ikinci uyku saati gelmeden pusete koymayı dene sakince, bir istemez iki istemez sonunda o da alışır sabırla dene, hemen kahretme niye böyle diye, benim bıdıkta aynıydı inanCanim uyku saati konusunda cok haklisin. Uykusu varken belki yorgunluktan uyur diyordum ama nerdeee. Tam tersi oluyor olan uykusu da busbutun kaciyor. Bebek arabasinda uyuyan bebeklere o kadar hayranlikla bakiyorum ki anlatamam.
canım ergobabay dışa dönük kullanılmıyor yeni model çıktı deniliyor ama bilememHaklisin valla niye takiyorum ki kafama. Biz memnunuz bu sekilde dicem.. ergobabyi arastiracagim. Olmazsa olmazim bebegin yuzunun disa donuk kullanilabilmesi. Yoksa hicbir isime yaramaz. Tesekkurler onerin icin
sağol canım, her gün bindirirsek alışır belki:) yandı eşim:)ayy neguzel yapmissnz canim oglun icin cok iyi olmus kucukte zamanla sosyallesir insallah bazi bebkler oyle sevmiyir araba falan benim kizimda oyleydi
sorma canım bir ara yaptık onda da böyle yusuf yusuf oldumkiz siz ne ara yaptiniz
ay aynen eli kolunu çırpıyor ıııııı ııı diye ses çıkarıyor almazsam o ses ağlamaya dönüyoray canim benimkide cok kucakci oturdugu yerden kollar eller pervane oluyor beni al diye agliyor annemlerde cok alistirdi kucaga ankara da napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?