2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim uyku saati konusunda cok haklisin. Uykusu varken belki yorgunluktan uyur diyordum ama nerdeee. Tam tersi oluyor olan uykusu da busbutun kaciyor. Bebek arabasinda uyuyan bebeklere o kadar hayranlikla bakiyorum ki anlatamam.

Haklisin valla niye takiyorum ki kafama. Biz memnunuz bu sekilde dicem.. ergobabyi arastiracagim. Olmazsa olmazim bebegin yuzunun disa donuk kullanilabilmesi. Yoksa hicbir isime yaramaz. Tesekkurler onerin icin

Benimki de öyle Sırt üstünden yüz üstüne dönemiyor elinde oyuncak tutmuyor atıyor ayağını tutmuyor zamanla olur heralde dert etmiyorum
Benim kizim da 13 ocak dogumlu ve o da yuzustu donemiyor daha. Bir iki sefer yan donup bizi heyecanlandirdi. sonra onu da unuttu gitti. Oyuncaklari da birkac saniye tutup birakiyor. Ama sacima yapistiginda cok kararli yolmadan birakmiyor:) bence de dert etmemek gerekir. Her bebek farkli gercekten.

ayy neguzel yapmissnz canim oglun icin cok iyi olmus kucukte zamanla sosyallesir insallah bazi bebkler oyle sevmiyir araba falan benim kizimda oyleydi

kiz siz ne ara yaptiniz

ay canim benimkide cok kucakci oturdugu yerden kollar eller pervane oluyor beni al diye agliyor annemlerde cok alistirdi kucaga ankara da napcam bilmiyorum

Misafirlerimz gitti cok guZeldi benim ailem cok kalanbalik burda yogun tempo olunca ankaraya gidince sudan cikmis balik oluyorum babamlar 9 kardes annemler 6 :)) kuzenlrr hep yasit zaten 2.geleneksel bebeklerimizi bulusturmayi burda yaptik seneye hepsi buyuyunce ins yine denk getirir toplaniriz ,.. oglusuma bi sürü cicilergeldi esimin dedigi yine oldu aslinda ben bisey akirken alma hediye gelir diyordu bende kiziyordum her bebegimemigettirecekler kizimdsa geldi iste diyordum bunda da onun dedigi oldu ahmetin onumuzdeki 5 yillik ihtiyaclari tamam :))) bugun oglusuma masallah cok akilliydii aman yarin sabah ,7 de yolculuk var insallah canimi okumaz bugun cok uyudum diye ) sizler nasilsnz kizlarr M miss_curious nasil oldu bebisin

I imspecial kaka tahlilinde bol lokosit ve amip görüldü. .Buna ragmen doktor antibiyotik vermedi. .Probiyotik damlaya devam edelim, endiselenmeyin amipten ötürü dedi..Bi de ek gidaya Israrla baslamami soyledi..15 gunde alamadigi kiloyu ki bu 100 gr telafi edelim dedi. .Durumlar boyle cnm..

Kizlar gecmisi alintilayamadim bi türlü. Kv deyim su Anda..
Bi de gecende bi cocuk doktoru cocuklari kucakta fazla tutmayın zira gec emekler, yururler ayrica Kas gelişimi yavas olur dedi..
Benim Kiz Surekli kucakta, uzuldum açıkçası onu bu aliskanliktan nasil vazgeciricem onu düşünüyorum kara kara. .

Canım oturuş pozisyonu çok önemli ayaklar yana doğru açılmalı,bu resimden anladığım kadarıyla yana değilde aşağı doğru sarkıyo gibi ve erkek bebekler için sağlıklı olmaz ayrıca kalça çıkıklığına sebep olabilir.tabi bu görünüşe göre yorumum.bebek içinde nasıl duruyor bilmem

I imspecial canım hayırlı olsun bebişinin cicileri:))
Nego canım ben senden saha çok merak ettim hadi testi yap ta öğrenelim
M miss_curious vanım geçmiş olsun doktorun dediğini yap iniallah herşey yoluna girer

Kızlar bugün benle oplum kendiöizi şımarttık gezdikte gezdik önce güzel bir yürüyüş sonra alışveriş ve sonrasındada anneanneye gittik oğlum açıldı iui geldi ona bana dahada iyi geldi inşallah yarın babamızda bizi ekmez de gezmeye götürür

canim ben senin yerinde olsam muz vermeye ve yogurta baslarim hem ishalini toplar hem doktorun bi bildigi vardr kucak olayina gelincd hic uzulme kas gelisimi onun bi anda olur sen onunla yataginin ustunde yuvarlan orda oyun oynat tirtil

Canim uyku saati konusunda cok haklisin. Uykusu varken belki yorgunluktan uyur diyordum ama nerdeee. Tam tersi oluyor olan uykusu da busbutun kaciyor. Bebek arabasinda uyuyan bebeklere o kadar hayranlikla bakiyorum ki anlatamam.
ah canım aynıymış bebeklerimiz ama bak benimki alışmaya başladı, ağlayınca hiç panik olma o zaman susmuyorlar, dışarıya tam yeni uyandığı zaman çık zaten iki saatte bir kısa kısa uyuyorlar, ikinci uyku saati gelmeden pusete koymayı dene sakince, bir istemez iki istemez sonunda o da alışır sabırla dene, hemen kahretme niye böyle diye, benim bıdıkta aynıydı inan

büyük oğlumda hem otomobili hem bebek arabasını hala sever hatta kardeşini arabasına koyunca ben binicem diyor ama işte küçük sevmiyor

Haklisin valla niye takiyorum ki kafama. Biz memnunuz bu sekilde dicem.. ergobabyi arastiracagim. Olmazsa olmazim bebegin yuzunun disa donuk kullanilabilmesi. Yoksa hicbir isime yaramaz. Tesekkurler onerin icin
canım ergobabay dışa dönük kullanılmıyor yeni model çıktı deniliyor ama bilemem

200-300 ü gözden çıkardıysan boba ya bak çok iyi yorumlar var

ayy neguzel yapmissnz canim oglun icin cok iyi olmus kucukte zamanla sosyallesir insallah bazi bebkler oyle sevmiyir araba falan benim kizimda oyleydi
sağol canım, her gün bindirirsek alışır belki:) yandı eşim:)

ay canim benimkide cok kucakci oturdugu yerden kollar eller pervane oluyor beni al diye agliyor annemlerde cok alistirdi kucaga ankara da napcam bilmiyorum
ay aynen eli kolunu çırpıyor ıııııı ııı diye ses çıkarıyor almazsam o ses ağlamaya dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…