canım çok geçmiş olsun bende üşütmüştür dedim,nasıl olmuş ki
canım üzülme yavaş yavaş alıştırmaya çalış onunla beraber sende uzan yere oyuncaklarla gıdıklayarak oyalamaya çalışKizlar gecmisi alintilayamadim bi türlü. Kv deyim su Anda..
Bi de gecende bi cocuk doktoru cocuklari kucakta fazla tutmayın zira gec emekler, yururler ayrica Kas gelişimi yavas olur dedi..
Benim Kiz Surekli kucakta, uzuldum açıkçası onu bu aliskanliktan nasil vazgeciricem onu düşünüyorum kara kara. .
canım benim evde ki de öyle ama koyunca bacaklarını yana açıyorum bakalım deneyip almaya çalışıcamCanım oturuş pozisyonu çok önemli ayaklar yana doğru açılmalı,bu resimden anladığım kadarıyla yana değilde aşağı doğru sarkıyo gibi ve erkek bebekler için sağlıklı olmaz ayrıca kalça çıkıklığına sebep olabilir.tabi bu görünüşe göre yorumum.bebek içinde nasıl duruyor bilmem
çok güzeller canım güle güle giysinBu günde kız kıyafetleri alayım dedim hep erkek alıyoz sıkıldım nasıl kızlar yiğenime aldımEki Görüntüle 1532059
ay yok canım yapamam psikolojiktir ya istemiyorumya zaten nerde öyle hemen hamile kalıcamI imspecial canım hayırlı olsun bebişinin cicileri:))
Nego canım ben senden saha çok merak ettim hadi testi yap ta öğrenelim
@miss_curious vanım geçmiş olsun doktorun dediğini yap iniallah herşey yoluna girer
ohh sefanız olsun :)Kızlar bugün benle oplum kendiöizi şımarttık gezdikte gezdik önce güzel bir yürüyüş sonra alışveriş ve sonrasındada anneanneye gittik oğlum açıldı iui geldi ona bana dahada iyi geldi inşallah yarın babamızda bizi ekmez de gezmeye götürür
iyi yapmışsın canim pes etmiycen ben de çarşıya cikicam da cesaretim yok annem gelsin onunla çıkarız. he he carsi da bana yürüyerek 10 dk ancak sürer uzaklığı:)Bende cumartesi anneme gittim, akşam uyku saatine kaldığıma pişman oldum bizimki bir coştu eve gelene kaadar yarım saat çığlık çığlığa ağladı mahvolduk, büyük oğluma yaradı doyasıya bahçede sokakta oynadı kuzum:)
Dünde pes etmedim çivile gidelim dedimarabaya biner binmez başladı ağlamaya yeni arabayı sevmedi pes etmedik yolda sustu, kanguruya koydum, abisi oyun alanında oynadı, ben bakındım emzirdim uykusu gelince pusete koydum zar zor uyuttum çıtçıtlı badi falan aldım:) sonra çıktık çarşıda gezdik, miniş uyanınca eve döndük eve yaklaşınca coştu şükür ki fazla ağlamadan geldik eve, sonra bahçe keyfi yaptık, akşam uyumadı ama minişim:)
Benden böyle.
Oğlum durmuyor sonra yine yazarım
test yaptin mi.ayy hayirlica degilsindir ins canim Eymen bey küçük daha:):))kızlar psikolojik mi bilmiyorum ama üç dört gündür midem ağrıyordu iki gündürde midem bulanıyor başım dönüyor sık idrara çıkıyorum, ya hamileysem test var yapmaya korkuyorum gerçi belirtiler için çok erken...
Hamile değilsem de ki inşaallah hayırlısıyla değilimdir, bu baş dönmesi çok fena zor zar uyuttum küçüğü kalkıp iş yapamıyorum yattım kaldım.
aynen canim uykysunu almissa keyfi yerindeyse biraz yatıyo yoksa kucak istiyor laf istiyor gülüyor sipabirde oğlum düzeleceği yerde daha çok kucak düşkünü oldu, her odaya onu da götürüyordum ana kucağında beni izliyordu iş yaparken bazen oyun halısında oyalanıyordu şimdi hep kucağımı istiyor sadece kucak olsa iyi gezecekmişiz oturmuyacakmışız gün içinde uykusunun çoğunuda ayağımda geçiriyor beşiğinde de durmuyor, sizinkiler ne alemde, ağlasada alma susar diyorlar ne susması morarıyor ağlamaktan...
valla canim ben nerdeyse bi aydır oturuyorum.kendi istiyo zorla dikeliyo.hatta mecburen bazen namax kılarken karsima koltuğa yastikla destekleyerek oturtuyorum.taksit taksit mesaj yazıyorumbir kaç gündür oturtmaya başladım destekli hafif eğimli pek sevdi:) eltim minder yapıcak kendi oğluna yapmış o biçecek kp dikecek birde söylesemde emzirme önlüğü biçse:)
canim agzi olan konuşuyor bosver sen onlari.biz bebisler nasıl memnunsa öyle yapıyoruz.sanki bu kadar yorulmaktan zevk alıyoruz.Bugun 4. Ay asilarimizi olduk. Kizim sagolsun arabasiyla ciglik cigliga gittik ciglik cigliga donduk.
Bir de orda demezler mi kucaga alistirmissin diye nevrim dondu. Siz benim aylardir ne yasadigimi biliyor musunuz ki. Ordan yorum yapmak kolay. Bebegim dogdugundan beri surekli memede yasayan bir bebek. Ne puset, ne ana kucagi, ne kangru, ne hamak, ne besik...cingene salincagi bile kurdum evin ortasina yeter ki sussun diye yok yok..denemedigim sey kalmadi. Disariya cikamiyorum. Ciktigimda da morarana kadar agliyo burnumdan geliyo. Yariyolda mecburen kucagima aliyorum. 2 gundur avutmak icin yasadiklarimi bir ben bilirim. Oyle uzaktan yorum yapmak ne kadar kolay insanlar icin.
canım tedbir almazmıyım hiç :) en iyisi iğne bu hafta ertelemeyip üç aylık iğne yaptırıcam kondoma güvenim yokNego onlemini alherzaman yap yusuf yusuftan korkma ben regl oldum dedim ya koyukanli aknti oldu bi kez sonrada bi gunde duzeldi ins bi sey yoktur boyle regl ilk kez yasadim
ay bu psikoloji yok mu :)ay yok canım yapamam psikolojiktir ya istemiyorumya zaten nerde öyle hemen hamile kalıcam
Bizde de aynı olay var. İzah etmekten yoruluyorum. Gaz sancısı yüzünden kucağa alıştı. Omuzda uyuyor ve yerine yatmıyor gündüz. Götür yerine ağlarsa ağlasın alıştır diyorlar ama katılırcasına ağlıyor. Farklı bir yolu olmalı.Selam kızlar benim bebiş gün geçtikçe huysuzlaşıyor ben düzen oturtmaya çalıştıkça herşey daha da karmaşıklaşıyo dünden beri acayip gerginim sütüm yetmiyor ya da yaramıyo bilmiyorum mama vermeye çalışınca onu da reddediyor minnacık geliyo gözüme kafayı yemek üzereyim. Kucak da ayrı bi mevzu kucağa alıştırdın lafından nefret ediyorum ağlayan benim kokuma sevgime muhtaç bebeği orada öylece bırakayım mı terbiye edilecek yaştalar mı ben çok memnunum sanki hiç bişey yapamayıp yapışık gibi gezmekten, geçen çok yorgun olduğun bi gün ananem geldi ben yorgunum oğlan huysuz onla uğraşıyorum zaten 20 kere filan sen bunu kucağa alıştırdın dedi çocuğun gaz krizi tutmuş orda hala şunu yap bunu yap alışmış yok filan deyip duruyo ölecektim sinirden. Çöl negatif bi yazı oldu kusura bakmayın ama modum böyle şu an
Canım canını sıkma bzede hep öyle dediler bende onlara allah sixe gazşı birde sürekli ağlayan bebek vermesin ben çektim siz çekmeyin diyorumm en son yengemlerde ağlama krizi tuttu oğlumu yengem şok oldu onunda bebeği var bana nehir 1dakika böyle ağlasa ben kafayı yerim dediSelam kızlar benim bebiş gün geçtikçe huysuzlaşıyor ben düzen oturtmaya çalıştıkça herşey daha da karmaşıklaşıyo dünden beri acayip gerginim sütüm yetmiyor ya da yaramıyo bilmiyorum mama vermeye çalışınca onu da reddediyor minnacık geliyo gözüme kafayı yemek üzereyim. Kucak da ayrı bi mevzu kucağa alıştırdın lafından nefret ediyorum ağlayan benim kokuma sevgime muhtaç bebeği orada öylece bırakayım mı terbiye edilecek yaştalar mı ben çok memnunum sanki hiç bişey yapamayıp yapışık gibi gezmekten, geçen çok yorgun olduğun bi gün ananem geldi ben yorgunum oğlan huysuz onla uğraşıyorum zaten 20 kere filan sen bunu kucağa alıştırdın dedi çocuğun gaz krizi tutmuş orda hala şunu yap bunu yap alışmış yok filan deyip duruyo ölecektim sinirden. Çöl negatif bi yazı oldu kusura bakmayın ama modum böyle şu an
canım bu modeli bnde çok begeniyorum . Çok kullanışlı geldi bana sert duruyr oyle yumuşak sarkan kumaşlardan degil . Bende almayı duşunuyodum bu modeli ama bnde bi tane var ona koydum bi kaç kez bindi sonra sıkılınca vazgeçtim bayadr bindrmiyorum . Bindirip bi daha denicem sever yine inş.Kızlar baby 2 go nun şu iki modeli hoşuma gitti özellikle birincisi baş destek bölümü var ama kaç kiloya kadar taşındığı yazmıyor hiç bir yerde mail atıp sorsam mı acaba? Birde o destek kısmı çıkıyor mu anlamadım, ne dersiniz nasıl duruyor, bebefix bizim burda aslında gidip deneyebilirim tabi mağazada varsa ürün
Eki Görüntüle 1531441
Eki Görüntüle 1531442
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?