2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım çok geçmiş olsun bende üşütmüştür dedim,nasıl olmuş ki

canım ek gıdaya başla yavaş yavaş sende

benimki bu ay almadıysa başlarım muhtemelen

canım üzülme yavaş yavaş alıştırmaya çalış onunla beraber sende uzan yere oyuncaklarla gıdıklayarak oyalamaya çalış

canım benim evde ki de öyle ama koyunca bacaklarını yana açıyorum bakalım deneyip almaya çalışıcam

ay yok canım yapamam psikolojiktir ya istemiyorumya zaten nerde öyle hemen hamile kalıcam

ohh sefanız olsun :)

yolculuk suruyor ahmet b3ye memeyi dayadim uyudu uyumaya devam az kaldi bi saatw ins ulasuruz babamiza
bu araba klimalari adami donduruyor ins hasta etmez bebisleri yaa battaniye orttu m oglusuma kizimada emzirme onlugu orttum .ankaraya gidince biraz dinlenmk istiyorm Allahim bize saglik versin
hepinizin 19mayisi kutlu olsun cnlarim

Günaydınlaaar hepinize öpücükler saçtım

Selam kızlar benim bebiş gün geçtikçe huysuzlaşıyor ben düzen oturtmaya çalıştıkça herşey daha da karmaşıklaşıyo dünden beri acayip gerginim sütüm yetmiyor ya da yaramıyo bilmiyorum mama vermeye çalışınca onu da reddediyor minnacık geliyo gözüme kafayı yemek üzereyim. Kucak da ayrı bi mevzu kucağa alıştırdın lafından nefret ediyorum ağlayan benim kokuma sevgime muhtaç bebeği orada öylece bırakayım mı terbiye edilecek yaştalar mı ben çok memnunum sanki hiç bişey yapamayıp yapışık gibi gezmekten, geçen çok yorgun olduğun bi gün ananem geldi ben yorgunum oğlan huysuz onla uğraşıyorum zaten 20 kere filan sen bunu kucağa alıştırdın dedi çocuğun gaz krizi tutmuş orda hala şunu yap bunu yap alışmış yok filan deyip duruyo ölecektim sinirden. Çöl negatif bi yazı oldu kusura bakmayın ama modum böyle şu an

iyi yapmışsın canim pes etmiycen ben de çarşıya cikicam da cesaretim yok annem gelsin onunla çıkarız. he he carsi da bana yürüyerek 10 dk ancak sürer uzaklığı:)
test yaptin mi.ayy hayirlica degilsindir ins canim Eymen bey küçük daha:):))
aynen canim uykysunu almissa keyfi yerindeyse biraz yatıyo yoksa kucak istiyor laf istiyor gülüyor sipa
valla canim ben nerdeyse bi aydır oturuyorum.kendi istiyo zorla dikeliyo.hatta mecburen bazen namax kılarken karsima koltuğa yastikla destekleyerek oturtuyorum.
canim agzi olan konuşuyor bosver sen onlari.biz bebisler nasıl memnunsa öyle yapıyoruz.sanki bu kadar yorulmaktan zevk alıyoruz.

Nego onlemini alherzaman yap yusuf yusuftan korkma ben regl oldum dedim ya koyukanli aknti oldu bi kez sonrada bi gunde duzeldi ins bi sey yoktur boyle regl ilk kez yasadim
canım tedbir almazmıyım hiç :) en iyisi iğne bu hafta ertelemeyip üç aylık iğne yaptırıcam kondoma güvenim yok

ay yok canım yapamam psikolojiktir ya istemiyorumya zaten nerde öyle hemen hamile kalıcam
ay bu psikoloji yok mu :)

tedaviyle hamile kalmıştım hep ama bebeğim tedavisiz oldu uzun sure sonra

şimdi sanki içimde bişeyler kıpırdıyo :)

sonra diyorum Tuğba saçmalama hamile kaldın 18-19haftalık oldu da hareket edecek

Merhaba arkadaşlar. Aklımda deli sorular...
İnsanın bebeği olunca ne kadar çok sorusu oluyormuş.
Sorum şu;
Bebeğimin alnının üstünde 1-2 aydır çukurluk var. Mimik yapınca ortaya çıkıyor. Bu normal mi acaba?

Bizde de aynı olay var. İzah etmekten yoruluyorum. Gaz sancısı yüzünden kucağa alıştı. Omuzda uyuyor ve yerine yatmıyor gündüz. Götür yerine ağlarsa ağlasın alıştır diyorlar ama katılırcasına ağlıyor. Farklı bir yolu olmalı.

Canım canını sıkma bzede hep öyle dediler bende onlara allah sixe gazşı birde sürekli ağlayan bebek vermesin ben çektim siz çekmeyin diyorumm en son yengemlerde ağlama krizi tuttu oğlumu yengem şok oldu onunda bebeği var bana nehir 1dakika böyle ağlasa ben kafayı yerim dedi

Larkin nerelerdesin canim ?

Evime geldim cok sukur. 1 hafta ablam yanimda kaldi aonra birlikte memlekete gittik 3 hafta kaldim derken kk dan uzak kaldim.
Diyet isi de yalan oldu memlekette. Basladigim kiloya geri dondum.
Gitmeden once diyetisyene baslamistim. 2 kilo verdim 3 haftada.
Simdi devam etsem mi evde mi birseyler yapsam bilemedim. Sanirim eski diyetime devam edip ramazandan sonra duruma gore bakicagim.

Kizlar ben oruc tutacagim insallah ama kararsizim. Kizim 5 aylik oluyor o zaman tam. Oglene kadar sutum yeter. Ondan sonra da 1 ogun meyve 1 ogun yogurt 1ogun mama versem aksam olur herhalde. Ara ara yine emziririm.
Sizler ne yapacaksiniz ?

Son düzenleme:
Hey allahım yaa oğlumu yıkayayım dedim sıya girer girmez balık gîbi kıvranıp yüzüyor nasıl yıkadığımı anlamadım artık tek başıma yıkayamaz oldum siz nasıl yıkıyorsunuz

canım bu modeli bnde çok begeniyorum . Çok kullanışlı geldi bana sert duruyr oyle yumuşak sarkan kumaşlardan degil . Bende almayı duşunuyodum bu modeli ama bnde bi tane var ona koydum bi kaç kez bindi sonra sıkılınca vazgeçtim bayadr bindrmiyorum . Bindirip bi daha denicem sever yine inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…