2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
inşallah canım kızım çok sık kaka yapıyor ben oradan anladım ishal olduğunukaka tahlili nasıl oluyor acaba
Biz yaptık benim oğlum rast gele hastanedeyken kaka yapmıştı sanki yeşil hibiydi birde ishal olmuştu doktor hemen bezden biraz al tahlil yaptır dedi bende birsz spatula ile aldım yaptırdım

Biz yaptık benim oğlum rast gele hastanedeyken kaka yapmıştı sanki yeşil hibiydi birde ishal olmuştu doktor hemen bezden biraz al tahlil yaptır dedi bende birsz spatula ile aldım yaptırdım
anladim cnm sagol insallah bizim minik de yapar yarin..Damla kivamini artirdi gibi ama olsun yine de goturucem..

M miss_curious canım keske zaman makinesi falan olsaydı ya da arada ne bilim ya kocalarin kafasina format atsak istediğimiz gibi yapsak yinede mutlu olur muyuz bilmem
aynen cnm evde kaldikca bunaliyorum onun hayatına bi şekilde devam ediyo olmasi da sinirimi bozuyo snrm..Anne olmak zor zanaatmis..
Bugun de cikmadim kizim hasta olunca icimden gelmedi yoksa çıkalım biraz istersen dedi mac oncesi hakkini yemiyim..

M miss_curious insan anne olunca hayatın zorluğuna karşı evladimizi koruma düşüncesi herşeyle başa çıkma düşüncesi bizi yoruyor kadın olarak dünya gerçekten zor ne bilim ben anne olmadan genç hısedıyordum şimdi mutsuz muyum hayır ama insan sorumluluk aldıkça yoruluyor o yüzden çok dusunmeden bu anımın tadını çıkarıyorum

En iyisini yapıyorsun cnm ben senin kadar başarılı değilim bu konuda belki de zamanla ogrenirim...
aysimason cnm senin gorevi ben üstlendim bu defa..Benim minik de sacsiz bu arada teyzemiz 2 tane sac bandi yapmis keçeden gelirken getirecek kismetse ..

İu
iyi yapmışsınız canım

Kızlar sizin bebişlerde çok terliyormu benim oğlumok terliyor vücudu kafası elleri ayakları hep nemli Tekear hasta olacak diye korkuyorum böyle giderse doktora götürecem

aysimason demir eksikliği terlemeye neden olabiliyor araştır istersen

Kızlar sizin bebişlerde çok terliyormu benim oğlumok terliyor vücudu kafası elleri ayakları hep nemli Tekear hasta olacak diye korkuyorum böyle giderse doktora götürecem
benim su kabagım da hep terliyor özellikle kel kafasının yanları

herkese günaydın bugün halaylar yengemler ahmetı görmeye gelecek misafir olayı hiç bitmedi bende neyse herkesi görmüş olurum yarın da gidiyorum evime çok özledim evimi sanırım

M miss_curious annelik çok çok zor kesinlikle, kolay diyenin bebeğide kolay ağlamayan akşama kadar kucakta gezmeyen bebek demek, bir de ne olursa olsun polyanna olanlar var ki onlarda çok çok nadir bu hayatta.

Ben beceremiyorum diye düşünme aslında çok zorlanıpta söylemeyen çok kişi var emin ol, hal böyle olunca sen kendini suçlu hissediyorsun ben iyi anne değilim diye kahrediyorsun, hiç kendini yıpratma ve kimsenin kendini suçlu hissettirmesine izin verme, ne yaşadığını en iyi sen bilirsin, çevrendekiler içinde ki duygu karmaşasını bilmeden canını acıtacak yorumlar yaparlar.

Hep diyorum anneyiz diye robot değiliz, bizde insanız insan.

Sıkma tatlı canını

günaydınlar

telden yazmak işkence pc açıyorum şimdi:)

yoğun geçti haftasonum

canım kötü koku yoksa mikrobik değildir üşüttüğü için muhtemelen
Teşekkür ederim. hirilti geçti ama ben grip oldum şimdi oğlum da da öksürük var burnu da akıyor gibi pazartesi doktora gidicez
geçmiş olsun canım ikinizede
bende tartmaya korkuyorum hiç almamış gibi duruyor ama ne yapmıyoruz bu aylarda hiç almayabilir endişelenmiyoruz:)
benim miniş üç aylıkken yan dönmeye başladı,olduğu yerde 360 derece dönüyor:) her bulduğunu ağzına götürüyor, elimi tutunca zor çekiyorum ağzına götürüyor, yüzüme yaklaştırınca yanağımı şapur şupur yalıyor sonra yüzüme bakıp kıkırdıyor:) ağzı laf dolu az kaldı konuşacak ayaklarını henüz keşfetmedi, oyun halısında ki oyuncaklarla konuşuyor, uyuturken kendi kendine eee diyor:) oyuncaklarını uzun süre tutuyor, yatmak istemiyor evde gezinmek istiyor,mememi bir emiyor bir yüzüme bakıyor çekiştiriyor gözümün içine bakarak sonra da gülüyor, aklıma gelenler bunlar:)
canım sen bilirsin kızlarda yazmış süzgeç blendır görür işini aslında ama almak istiyorsan sana kalmış:)
maşallah Ahmet paşaya, praline memleketteya çok yazamıyorum demişti
Canım benimki 5 ocak doğumlu bebekler arasında bir hafta bile farkediyor, seninkide farklı şeyler yapıyordur
Canim memleketteyim.
Yarin eve donuyirum araniza katilacam insallah
bekliyoruz:)
canım inşallah sıkıntı çıkmaz
M miss_curious canım keske zaman makinesi falan olsaydı ya da arada ne bilim ya kocalarin kafasina format atsak istediğimiz gibi yapsak yinede mutlu olur muyuz bilmem
ayy süper fikir

kolay gelsin canım

Bende cumartesi anneme gittim, akşam uyku saatine kaldığıma pişman oldum bizimki bir coştu eve gelene kaadar yarım saat çığlık çığlığa ağladı mahvolduk, büyük oğluma yaradı doyasıya bahçede sokakta oynadı kuzum:)

Dünde pes etmedim çivile gidelim dedim arabaya biner binmez başladı ağlamaya yeni arabayı sevmedi pes etmedik yolda sustu, kanguruya koydum, abisi oyun alanında oynadı, ben bakındım emzirdim uykusu gelince pusete koydum zar zor uyuttum çıtçıtlı badi falan aldım:) sonra çıktık çarşıda gezdik, miniş uyanınca eve döndük eve yaklaşınca coştu şükür ki fazla ağlamadan geldik eve, sonra bahçe keyfi yaptık, akşam uyumadı ama minişim:)

Benden böyle.

Oğlum durmuyor sonra yine yazarım

benimki hep terliyor,fakat şu 2-3 haftadır daha da bir terliyor, çorapları sanki suya batmış gibi oluyor, yattığı yri sürekli değiştiriyorum çünkü çok terliyor kafasının altına ince ağız bezlerinden koyuyorum hatta geçen gün kafasına bandana yaptım onlardan,,,,, emerken kafasını hep siliyorum,,,, çokda giydirmiyorum,,,, ama havalar sıcaklaştı artık,,, onun da etkisi var herhalde,,,,

Ay evet aynı senin anlattıkların bizdede var terlemek iyidir ama üşütecek diye korkuyorum

kızlar psikolojik mi bilmiyorum ama üç dört gündür midem ağrıyordu iki gündürde midem bulanıyor başım dönüyor sık idrara çıkıyorum, ya hamileysem test var yapmaya korkuyorum gerçi belirtiler için çok erken...

Hamile değilsem de ki inşaallah hayırlısıyla değilimdir, bu baş dönmesi çok fena zor zar uyuttum küçüğü kalkıp iş yapamıyorum yattım kaldım.

birde oğlum düzeleceği yerde daha çok kucak düşkünü oldu, her odaya onu da götürüyordum ana kucağında beni izliyordu iş yaparken bazen oyun halısında oyalanıyordu şimdi hep kucağımı istiyor sadece kucak olsa iyi gezecekmişiz oturmuyacakmışız gün içinde uykusunun çoğunuda ayağımda geçiriyor beşiğinde de durmuyor, sizinkiler ne alemde, ağlasada alma susar diyorlar ne susması morarıyor ağlamaktan...

taksit taksit mesaj yazıyorum bir kaç gündür oturtmaya başladım destekli hafif eğimli pek sevdi:) eltim minder yapıcak kendi oğluna yapmış o biçecek kp dikecek birde söylesemde emzirme önlüğü biçse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…