Biz yaptık benim oğlum rast gele hastanedeyken kaka yapmıştı sanki yeşil hibiydi birde ishal olmuştu doktor hemen bezden biraz al tahlil yaptır dedi bende birsz spatula ile aldım yaptırdıminşallah canım kızım çok sık kaka yapıyor ben oradan anladım ishal olduğunukaka tahlili nasıl oluyor acaba
anladim cnm sagol insallah bizim minik de yapar yarin..Damla kivamini artirdi gibi ama olsun yine de goturucem..Biz yaptık benim oğlum rast gele hastanedeyken kaka yapmıştı sanki yeşil hibiydi birde ishal olmuştu doktor hemen bezden biraz al tahlil yaptır dedi bende birsz spatula ile aldım yaptırdım
aynen cnm evde kaldikca bunaliyorum onun hayatına bi şekilde devam ediyo olmasi da sinirimi bozuyo snrm..Anne olmak zor zanaatmis..M miss_curious canım keske zaman makinesi falan olsaydı ya da arada ne bilim ya kocalarin kafasina format atsak istediğimiz gibi yapsak yinede mutlu olur muyuz bilmem
En iyisini yapıyorsun cnm ben senin kadar başarılı değilim bu konuda belki de zamanla ogrenirim...M miss_curious insan anne olunca hayatın zorluğuna karşı evladimizi koruma düşüncesi herşeyle başa çıkma düşüncesi bizi yoruyor kadın olarak dünya gerçekten zor ne bilim ben anne olmadan genç hısedıyordum şimdi mutsuz muyum hayır ama insan sorumluluk aldıkça yoruluyor o yüzden çok dusunmeden bu anımın tadını çıkarıyorum
iyi yapmışsınız canımEn iyisini yapıyorsun cnm ben senin kadar başarılı değilim bu konuda belki de zamanla ogrenirim...
aysimason cnm senin gorevi ben üstlendim bu defa..Benim minik de sacsiz bu arada teyzemiz 2 tane sac bandi yapmis keçeden gelirken getirecek kismetse ..
benim su kabagım da hep terliyor özellikle kel kafasının yanlarıKızlar sizin bebişlerde çok terliyormu benim oğlumok terliyor vücudu kafası elleri ayakları hep nemli Tekear hasta olacak diye korkuyorum böyle giderse doktora götürecem
canım kötü koku yoksa mikrobik değildir üşüttüğü için muhtemelenGnydn kizlar..
Kizim cok sık kaka yapiyor ve ikiniyor epey..Rengi de bi yesil bi sari gidiyor, atesi yok sukur ama endise ettim..
Bugun dr a gotureyim diye düşünmüştüm sabah aradim getireyim mi diye ama sagolsun acmadi dr. Hala da donmedi..
12.30 da mesaisi bitiyor zaten..
geçmiş olsun canım ikinizedeTeşekkür ederim. hirilti geçti ama ben grip oldum şimdi oğlum da da öksürük var burnu da akıyor gibi pazartesi doktora gidicez
bende tartmaya korkuyorum hiç almamış gibi duruyor ama ne yapmıyoruz bu aylarda hiç almayabilir endişelenmiyoruz:)Kizlar slm doktoru aradim bi damla.onerdi kivam artirici dedi, pztsi goturucem yalniz az once kizimi tarttim 15 gunde hic kilo almamis. .Az emiyor diyordum nitekim de oyle olmus demek ki...Olmadi kanda da bakarlar bi sey mi var diye..Canım epey sıkkın, üzüldüm. .
benim miniş üç aylıkken yan dönmeye başladı,olduğu yerde 360 derece dönüyor:) her bulduğunu ağzına götürüyor, elimi tutunca zor çekiyorum ağzına götürüyor, yüzüme yaklaştırınca yanağımı şapur şupur yalıyor sonra yüzüme bakıp kıkırdıyor:) ağzı laf dolu az kaldı konuşacakKızlar bu arada büyüme atağı denen şey gerçekten varmış. Iki gün önce bebek hiç uyumadı on dk da bir uyandı sabah koydum yere gittim geldim bizimki Dönme dolap gibi bir oraya bir buraya maşalalh :)
Bir de elleri bitti Ayakları işe uğraşıyor bizimki Süslü Çorap giydirdim mi bayılıyor :)
Sizde durumlar ne alemde?
canım sen bilirsin kızlarda yazmış süzgeç blendır görür işini aslında ama almak istiyorsan sana kalmış:)Slm kızlar ek gıdaya gecince linkteki gibi bisey işe yarar mı?alsam mi acaba?
http://www.butikbebe.com/Urun/philips-avent/buharli-pisirici-ve-blendir,UK_2431167.html#.VVeE1oGDPqA
maşallah Ahmet paşaya,Günaydın sevgili anneler artık kocaman abi abla olan ocak bebekleri
@Mrssuperfine benim oglus önüne gelen malzemeye dokunup çekme eline alma derdinde ... Birde hiç umudum yok aslında ama çözemedim kızım 11aylıkken dış çıkardı oğlum sanki damarlarını kasıyor gibi damakları acıyor gibi bakalım...
Sonra acayip komik hareketler yapıyor mesela diliyle purp diye ses çıkarıyor nasılsın diyorum benle dalga geçer gibi purp yapıyor :)çok tehlikeli oldu kucagımda yemek yiyorum çayımı çekti Allahtan soğuktu ... Ayaklarini yakalayıp emiyor açıksa... Emerken yuzumle oynuyor memeyi ağzından çıkarıp bana laf atıyor... Birde uyanık olduğu zamanlar hiç susmuyor hep sesleniyor çok geveze sussun diye emzık tıkıyorıum düşün
praline nerelerde acaba ozledık ya
Canım benimki 5 ocak doğumlu bebekler arasında bir hafta bile farkediyor, seninkide farklı şeyler yapıyordurYa kızlar maşallah bebişlerinize dönüyolar tutuyolar fln
Benim kız tembel çıktı heralde ağzı hiç durmuyo sürekli laf yarıştırıyo el emme derdinde bi de diş çıkarcak gibi dedi dr ama ayaklarının farkında bile diil
Oynatırken sürekli ayaklarını tutturuyrm fln ama yok daha keşfetmedi
Sırt üstüyken yan dönüyo ama yüz üstü dönemiyo hala geç mi kalıo acaba ? 14 ocak doğumlu
Oyuncakları tutturmaya çalışıyrm ama elleri açmıyo yumruk yapıp tuttuğunu zannefdiyo tabi hemen düşürüyo
Sizce normal mi ya da ne yapmamı önerirsiniz ?
bekliyoruz:)Canim memleketteyim.
Yarin eve donuyirum araniza katilacam insallah
canım inşallah sıkıntı çıkmazYarın icin randevu aldim benim.minik hala ishal..Oyle ikiniyor ki kakasini yaparken üzülüyorum Onu bu şekilde Gördükçe. .
Esim sagolsun öğlen dugune gitti arkadaşının aksam da maca gidecekmis..
bosuycam ben bu adami..
ayy süper fikirM miss_curious canım keske zaman makinesi falan olsaydı ya da arada ne bilim ya kocalarin kafasina format atsak istediğimiz gibi yapsak yinede mutlu olur muyuz bilmem
benim su kabagım da hep terliyor özellikle kel kafasının yanları
herkese günaydın bugün halaylar yengemler ahmetı görmeye gelecek misafir olayı hiç bitmedi bende neyse herkesi görmüş olurum yarın da gidiyorum evime çok özledim evimi sanırım
benimki hep terliyor,fakat şu 2-3 haftadır daha da bir terliyor, çorapları sanki suya batmış gibi oluyor, yattığı yri sürekli değiştiriyorum çünkü çok terliyor kafasının altına ince ağız bezlerinden koyuyorum hatta geçen gün kafasına bandana yaptım onlardan,,,,, emerken kafasını hep siliyorum,,,, çokda giydirmiyorum,,,, ama havalar sıcaklaştı artık,,, onun da etkisi var herhalde,,,,Kızlar sizin bebişlerde çok terliyormu benim oğlumok terliyor vücudu kafası elleri ayakları hep nemli Tekear hasta olacak diye korkuyorum böyle giderse doktora götürecem
Ay evet aynı senin anlattıkların bizdede var terlemek iyidir ama üşütecek diye korkuyorumbenimki hep terliyor,fakat şu 2-3 haftadır daha da bir terliyor, çorapları sanki suya batmış gibi oluyor, yattığı yri sürekli değiştiriyorum çünkü çok terliyor kafasının altına ince ağız bezlerinden koyuyorum hatta geçen gün kafasına bandana yaptım onlardan,,,,, emerken kafasını hep siliyorum,,,, çokda giydirmiyorum,,,, ama havalar sıcaklaştı artık,,, onun da etkisi var herhalde,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?