- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- 248
canım çok daha uygun fiyata satan siteler var bn 40 tl ye bulmuştum 64 tl olanıbirinci 74 ikinci 64, bebefix diye bir site var canım orda bu fiyata, merkezi bizim burda eğer mağazada varsa deniycem gidip
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok daha uygun fiyata satan siteler var bn 40 tl ye bulmuştum 64 tl olanıbirinci 74 ikinci 64, bebefix diye bir site var canım orda bu fiyata, merkezi bizim burda eğer mağazada varsa deniycem gidip
Ayyy canım çok geçmiş olsun ki geçmiş zaten allah kuzularımızın derdini bize göstermesinMerhaba hanımlar, kabus dolu 2 gün geçirdim. Dün kızımın kontrolü ve rota virüsünün ikinci dozu vardı.
Genel kontrolde dr kalbinde üfürüm hatta delik var hemen çocuk kardiyoloğuna götürün dedi.
Dünyam başıma yıkıldı sanki, kızım morarmıyor, gelişimi güzel ne olduğunu anlayamadık, kötü bir geceden sonra soluğu bugun kardiyolokta aldık.
Gittik, ultrasonla baktı, eko cekti, evet kalbinde delik varmış kızımın ama 2 yaşına kadar kapanacak cinsten ve 5mm nin altinda olduğu için şanslıymışız, gelişimini etkilemez, sadece 1 ay sonra kontrole gelin ve sonrasında da uzun aralıklı periyotlarla kontrole devam ederiz ama korkacak birşey yok dedi, rahat bir nefes aldım çok şükür.
Ama o ana kadar neler yaşadığımızı bir Rabbim bilir. Allah evlatlarımızın acısını göstermesin.
Canım bunları bende beğendim kullanışlımı acaba kullananlar varmıKızlar baby 2 go nun şu iki modeli hoşuma gitti özellikle birincisi baş destek bölümü var ama kaç kiloya kadar taşındığı yazmıyor hiç bir yerde mail atıp sorsam mı acaba? Birde o destek kısmı çıkıyor mu anlamadım, ne dersiniz nasıl duruyor, bebefix bizim burda aslında gidip deneyebilirim tabi mağazada varsa ürün
Eki Görüntüle 1531441
Eki Görüntüle 1531442
Canim cook gecmis olsun. Insallah bir an evvelkapanir o delik ve hepiniz rahat bir nefes.alirsiniz. allah yavrularimiza once saglik versin. Dua edicem bebisin icin sen de sıkma canini korkulacak bir sey yokmus bakMerhaba hanımlar, kabus dolu 2 gün geçirdim. Dün kızımın kontrolü ve rota virüsünün ikinci dozu vardı.
Genel kontrolde dr kalbinde üfürüm hatta delik var hemen çocuk kardiyoloğuna götürün dedi.
Dünyam başıma yıkıldı sanki, kızım morarmıyor, gelişimi güzel ne olduğunu anlayamadık, kötü bir geceden sonra soluğu bugun kardiyolokta aldık.
Gittik, ultrasonla baktı, eko cekti, evet kalbinde delik varmış kızımın ama 2 yaşına kadar kapanacak cinsten ve 5mm nin altinda olduğu için şanslıymışız, gelişimini etkilemez, sadece 1 ay sonra kontrole gelin ve sonrasında da uzun aralıklı periyotlarla kontrole devam ederiz ama korkacak birşey yok dedi, rahat bir nefes aldım çok şükür.
Ama o ana kadar neler yaşadığımızı bir Rabbim bilir. Allah evlatlarımızın acısını göstermesin.
Aynen bende tutmak istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum ya bende daha ek gidaya gecmedik daha da gecmek istemiyorum sonra tutmasida zor oluyor gecen seneden 7gun varBen de oruc tutmak istiyorum bu ramazanda ama cok kararsiz kaldim. Emziriyorum ve henuz ek gidaya gecmedik. Doktorum 6 aydan once baslama taraftari degil. Acikcasi ben de oyle. Ama sutum de yemedigim icmedigimde hemen azaliyor. Gecen ramazanda da mide bulantim yuzunden tutamamistim. Napsam bilemedim
Ben file ustunde yikiyorum canimHey allahım yaa oğlumu yıkayayım dedim sıya girer girmez balık gîbi kıvranıp yüzüyor nasıl yıkadığımı anlamadım artık tek başıma yıkayamaz oldum siz nasıl yıkıyorsunuz
Asilardan nefret ediyorum, tam huysuzlugu gecer gibi oluyor yeni bir asi yine ates yine huzursuzluk... Dun 4. Ay asilarini yaptirdik hala atesi cok olmasa da var, huzursuz, ins persembeye kadar duzelir ucak yolculugu yapicaz kabusa donmez yine umarim.
ben hep eşimle yıkıyorum cnm 1defa kendim yıkadım yine eşim yanımdaydı ama hiç karışmadı deneme yaptım sadeceHey allahım yaa oğlumu yıkayayım dedim sıya girer girmez balık gîbi kıvranıp yüzüyor nasıl yıkadığımı anlamadım artık tek başıma yıkayamaz oldum siz nasıl yıkıyorsunuz
Merhaba hanımlar, kabus dolu 2 gün geçirdim. Dün kızımın kontrolü ve rota virüsünün ikinci dozu vardı.
canım takma desemde takıyor insan şu boşboğazlık yapanlar gerçekten can sıkıyor, sende evet alıştırdım çok memnunum halimden siz mi taşıyorsunuz de, kilo konusunda ne desem bilemiyorum senin gözüne öyle görünüyordur tarttırdın mı ?Selam kızlar benim bebiş gün geçtikçe huysuzlaşıyor ben düzen oturtmaya çalıştıkça herşey daha da karmaşıklaşıyo dünden beri acayip gerginim sütüm yetmiyor ya da yaramıyo bilmiyorum mama vermeye çalışınca onu da reddediyor minnacık geliyo gözüme kafayı yemek üzereyim. Kucak da ayrı bi mevzu kucağa alıştırdın lafından nefret ediyorum ağlayan benim kokuma sevgime muhtaç bebeği orada öylece bırakayım mı terbiye edilecek yaştalar mı ben çok memnunum sanki hiç bişey yapamayıp yapışık gibi gezmekten, geçen çok yorgun olduğun bi gün ananem geldi ben yorgunum oğlan huysuz onla uğraşıyorum zaten 20 kere filan sen bunu kucağa alıştırdın dedi çocuğun gaz krizi tutmuş orda hala şunu yap bunu yap alışmış yok filan deyip duruyo ölecektim sinirden. Çöl negatif bi yazı oldu kusura bakmayın ama modum böyle şu an
canım dün o kadar yoğunluğun arasında akşam yine çıktım dönüşte arabada ayağımda salladımiyi yapmışsın canim pes etmiycen ben de çarşıya cikicam da cesaretim yok annem gelsin onunla çıkarız. he he carsi da bana yürüyerek 10 dk ancak sürer uzaklığı:)
test yaptin mi.ayy hayirlica degilsindir ins canim Eymen bey küçük daha:):))
aynen canim uykysunu almissa keyfi yerindeyse biraz yatıyo yoksa kucak istiyor laf istiyor gülüyor sipa
valla canim ben nerdeyse bi aydır oturuyorum.kendi istiyo zorla dikeliyo.hatta mecburen bazen namax kılarken karsima koltuğa yastikla destekleyerek oturtuyorum.
canim agzi olan konuşuyor bosver sen onlari.biz bebisler nasıl memnunsa öyle yapıyoruz.sanki bu kadar yorulmaktan zevk alıyoruz.
canım gamze gibi bir şey mi normaldir çok takıyorsan doktora kontrolünde sor canım için rahat ederMerhaba arkadaşlar. Aklımda deli sorular...
İnsanın bebeği olunca ne kadar çok sorusu oluyormuş.
Sorum şu;
Bebeğimin alnının üstünde 1-2 aydır çukurluk var. Mimik yapınca ortaya çıkıyor. Bu normal mi acaba?
ne güzel yapmışsın canım sefan olsun, diyetisyen imkanın varsa bence devam et diyetisyene, benimde vermem lazım bir gazla başladım sonu fos çıktı@Larkin nerelerdesin canim ?
Evime geldim cok sukur. 1 hafta ablam yanimda kaldi aonra birlikte memlekete gittik 3 hafta kaldim derken kk dan uzak kaldim.
Diyet isi de yalan oldu memlekette. Basladigim kiloya geri dondum.
Gitmeden once diyetisyene baslamistim. 2 kilo verdim 3 haftada.
Simdi devam etsem mi evde mi birseyler yapsam bilemedim. Sanirim eski diyetime devam edip ramazandan sonra duruma gore bakicagim.
Kizlar ben oruc tutacagim insallah ama kararsizim. Kizim 5 aylik oluyor o zaman tam. Oglene kadar sutum yeter. Ondan sonra da 1 ogun meyve 1 ogun yogurt 1ogun mama versem aksam olur herhalde. Ara ara yine emziririm.
Sizler ne yapacaksiniz ?
filede yıkıyorum canımHey allahım yaa oğlumu yıkayayım dedim sıya girer girmez balık gîbi kıvranıp yüzüyor nasıl yıkadığımı anlamadım artık tek başıma yıkayamaz oldum siz nasıl yıkıyorsunuz
canım bu modeli bnde çok begeniyorum . Çok kullanışlı geldi bana sert duruyr oyle yumuşak sarkan kumaşlardan degil . Bende almayı duşunuyodum bu modeli ama bnde bi tane var ona koydum bi kaç kez bindi sonra sıkılınca vazgeçtim bayadr bindrmiyorum . Bindirip bi daha denicem sever yine inş.
canım bilinen yerden almak istiyorum her siteden alamam güvenemem, benim evde ki omuzlarımı çok acıtıyor sevemedimcanım çok daha uygun fiyata satan siteler var bn 40 tl ye bulmuştum 64 tl olanı
canım çok geçmiş olsun şükür geçici bir şeymiş Allah büyük dertler vermesin yavrularımızaMerhaba hanımlar, kabus dolu 2 gün geçirdim. Dün kızımın kontrolü ve rota virüsünün ikinci dozu vardı.
canım netten hiç yorum bulamadımCanım bunları bende beğendim kullanışlımı acaba kullananlar varmı
Ben de oruc tutmak istiyorum bu ramazanda ama cok kararsiz kaldim. Emziriyorum ve henuz ek gidaya gecmedik. Doktorum 6 aydan once baslama taraftari degil. Acikcasi ben de oyle. Ama sutum de yemedigim icmedigimde hemen azaliyor. Gecen ramazanda da mide bulantim yuzunden tutamamistim. Napsam bilemedim
bende tutmak istiyorum ama çok zorlanacağım kesin çünkü sahurdan sonra uyumuycam akşama kadar iki çocukla napıcam bilmemAynen bende tutmak istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum ya bende daha ek gidaya gecmedik daha da gecmek istemiyorum sonra tutmasida zor oluyor gecen seneden 7gun var![]()
inşallah çabuk geçer canım ateşiAsilardan nefret ediyorum, tam huysuzlugu gecer gibi oluyor yeni bir asi yine ates yine huzursuzluk... Dun 4. Ay asilarini yaptirdik hala atesi cok olmasa da var, huzursuz, ins persembeye kadar duzelir ucak yolculugu yapicaz kabusa donmez yine umarim.
özletin canım kendini yeri senin pamuk kızını:) oruçla ek gıdayla ilgili bende de aynı sorular mevcut:)Kizlar iyi gecelr sizleri ozledim, epeydir girmek istyorum ama tlf kapanip duruyor okuyamiyordum, bugub okudum gecmisi tabletten. Herkes iyi sevindim, bebim kizimda bu ara hep oturmak istiyor ellerinden tuttugumuzda kendini oturtuyor, eline ne gecse agzina goturuyor, opucuk atiyorum oda artik ellerini dudaklarima goturmeye basladi :).
Kizimla bolbol geziyoruz, evdeyken kurdugumuyku duzeni malesef burda bozuldu, aksam gec vakit eve gelinyoruz, cocukda ancak o zaman uyuyabiliyor, tz zamanda toparlamak istiyorum insallah.
Kizlar ramazanda nasipse oruc tutmak istiyorum, neredeyse 6 aylik olcak zaten, ogleden sonra sutum biterse devam sutu vermeyi uygun buldum, henuz ogun olarak ek gida veremem, ancak ogun aralarinda bir iki kasik veririm sebze vs..
Bu gunlerde kizimin bezi dolmuyor, geceden taktigim bezi sabah actigimda fazla dolu degil onceden cok dolardi.. Ne yapsam bilemedim su 1 ayda anne sutu versem ramazanda baslasam diger gidalara ne iyi olur..
Nego canım o kanguruları kaç aya kadar kıllananiliyoruz ben baktımda özelliklerine yaşını yazmıyor
canım civilin internet sitesinde 40 tl ydi hala oylemi bilmiyorum bnde guvendigim yerlerden alıyorum canım kapıda odemeli olarak annelutfen ve civil çok iyi guvenilir ama bakarak dokunarak almak en iyisi bebefiks ve civilin magazasında vardr .canım takma desemde takıyor insan şu boşboğazlık yapanlar gerçekten can sıkıyor, sende evet alıştırdım çok memnunum halimden siz mi taşıyorsunuz de, kilo konusunda ne desem bilemiyorum senin gözüne öyle görünüyordur tarttırdın mı ?
canım dün o kadar yoğunluğun arasında akşam yine çıktım dönüşte arabada ayağımda salladımbende oturtucam artık yatmaktan sıkılıyor bana sarıyor
test yapmadım canım sabah eşime dedim o da hamilemisin diyor aklımı yitirecek gibi oluyorum Rabbim evlat hasreti çekenlere nasip etsin bizimkileride bize bağışlasın, canım çık ya anneni bekleme inan hiç zor değil tek çıkmak güven bana
canım gamze gibi bir şey mi normaldir çok takıyorsan doktora kontrolünde sor canım için rahat eder
ne güzel yapmışsın canım sefan olsun, diyetisyen imkanın varsa bence devam et diyetisyene, benimde vermem lazım bir gazla başladım sonu fos çıktıağustosta düğün var benimde 20 kilo fazlam var
hoş geldin bu arada özlettin
filede yıkıyorum canım
canım bilinen yerden almak istiyorum her siteden alamam güvenemem, benim evde ki omuzlarımı çok acıtıyor sevemedim
canım çok geçmiş olsun şükür geçici bir şeymiş Allah büyük dertler vermesin yavrularımıza
canım netten hiç yorum bulamadım
bende tutmak istiyorum ama çok zorlanacağım kesin çünkü sahurdan sonra uyumuycam akşama kadar iki çocukla napıcam bilmem
inşallah çabuk geçer canım ateşi
özletin canım kendini yeri senin pamuk kızını:) oruçla ek gıdayla ilgili bende de aynı sorular mevcut:)
canım mail attım cevap gelmemiş
Canım pazartesi günü gittik bebefixin mağazasına büyük oğlum ağlayınca bakamadım sadece kraftınkini gördüm, bu model çivilin nette 90 küsür liraydı yeni baktım, bir denesem sizede yazıcam ona göre alırsınız, aslında sizler öıkabiliyorsanız sizlerde bakabilirsiniz.canım civilin internet sitesinde 40 tl ydi hala oylemi bilmiyorum bnde guvendigim yerlerden alıyorum canım kapıda odemeli olarak annelutfen ve civil çok iyi guvenilir ama bakarak dokunarak almak en iyisi bebefiks ve civilin magazasında vardr .
Canım benim oğlumda yeşil kaka yapıyordu ya suluydu hem de, 4 gündür hiç kaka yapmıyor ve bu ilk kez oluyor doktora götürsem mi bilemedim eşime dün dedim panik olma dedim ona ama şimdi ben panik oldumGnydn kizlar. ..
dun regl oldum, kizim hala iyileşmedi..
olmadi baska bi doktora daha goturucem
hos kendince normal su an kizim..
SU sıralar pek keyfim yok giremiyorum, duzelince girerim yine insallah..