• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba hanımlar, kabus dolu 2 gün geçirdim. Dün kızımın kontrolü ve rota virüsünün ikinci dozu vardı.

Genel kontrolde dr kalbinde üfürüm hatta delik var hemen çocuk kardiyoloğuna götürün dedi.

Dünyam başıma yıkıldı sanki, kızım morarmıyor, gelişimi güzel ne olduğunu anlayamadık, kötü bir geceden sonra soluğu bugun kardiyolokta aldık.

Gittik, ultrasonla baktı, eko cekti, evet kalbinde delik varmış kızımın ama 2 yaşına kadar kapanacak cinsten ve 5mm nin altinda olduğu için şanslıymışız, gelişimini etkilemez, sadece 1 ay sonra kontrole gelin ve sonrasında da uzun aralıklı periyotlarla kontrole devam ederiz ama korkacak birşey yok dedi, rahat bir nefes aldım çok şükür.

Ama o ana kadar neler yaşadığımızı bir Rabbim bilir. Allah evlatlarımızın acısını göstermesin.

Merhaba hanımlar, kabus dolu 2 gün geçirdim. Dün kızımın kontrolü ve rota virüsünün ikinci dozu vardı.

Genel kontrolde dr kalbinde üfürüm hatta delik var hemen çocuk kardiyoloğuna götürün dedi.

Dünyam başıma yıkıldı sanki, kızım morarmıyor, gelişimi güzel ne olduğunu anlayamadık, kötü bir geceden sonra soluğu bugun kardiyolokta aldık.

Gittik, ultrasonla baktı, eko cekti, evet kalbinde delik varmış kızımın ama 2 yaşına kadar kapanacak cinsten ve 5mm nin altinda olduğu için şanslıymışız, gelişimini etkilemez, sadece 1 ay sonra kontrole gelin ve sonrasında da uzun aralıklı periyotlarla kontrole devam ederiz ama korkacak birşey yok dedi, rahat bir nefes aldım çok şükür.

Ama o ana kadar neler yaşadığımızı bir Rabbim bilir. Allah evlatlarımızın acısını göstermesin.
Ayyy canım çok geçmiş olsun ki geçmiş zaten allah kuzularımızın derdini bize göstermesin

Kızlar baby 2 go nun şu iki modeli hoşuma gitti özellikle birincisi baş destek bölümü var ama kaç kiloya kadar taşındığı yazmıyor hiç bir yerde mail atıp sorsam mı acaba? Birde o destek kısmı çıkıyor mu anlamadım, ne dersiniz nasıl duruyor, bebefix bizim burda aslında gidip deneyebilirim tabi mağazada varsa ürün

Eki Görüntüle 1531441

Eki Görüntüle 1531442
Canım bunları bende beğendim kullanışlımı acaba kullananlar varmı

Canim cook gecmis olsun. Insallah bir an evvelkapanir o delik ve hepiniz rahat bir nefes.alirsiniz. allah yavrularimiza once saglik versin. Dua edicem bebisin icin sen de sıkma canini korkulacak bir sey yokmus bak

Ben de oruc tutmak istiyorum bu ramazanda ama cok kararsiz kaldim. Emziriyorum ve henuz ek gidaya gecmedik. Doktorum 6 aydan once baslama taraftari degil. Acikcasi ben de oyle. Ama sutum de yemedigim icmedigimde hemen azaliyor. Gecen ramazanda da mide bulantim yuzunden tutamamistim. Napsam bilemedim

Ben de oruc tutmak istiyorum bu ramazanda ama cok kararsiz kaldim. Emziriyorum ve henuz ek gidaya gecmedik. Doktorum 6 aydan once baslama taraftari degil. Acikcasi ben de oyle. Ama sutum de yemedigim icmedigimde hemen azaliyor. Gecen ramazanda da mide bulantim yuzunden tutamamistim. Napsam bilemedim
Aynen bende tutmak istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum ya bende daha ek gidaya gecmedik daha da gecmek istemiyorum sonra tutmasida zor oluyor gecen seneden 7gun var :KK43:

Hey allahım yaa oğlumu yıkayayım dedim sıya girer girmez balık gîbi kıvranıp yüzüyor nasıl yıkadığımı anlamadım artık tek başıma yıkayamaz oldum siz nasıl yıkıyorsunuz
Ben file ustunde yikiyorum canim

aysimason aysimason PINAR45 PINAR45 @Girlboymom M miss_curious Nego Nego LadyLeyla LadyLeyla Kızlar ben hep telefondan giriyorum ve çoklu alıntı yapamıyorum :110: Çok teşekkür ederim cevaplarınız için içim rahatladı:KK49: erkekler daha mı çevik güçlü oluyo kim bilir :KK51: benim narin kızım da dönmeye çalışıyo zaten yakındır hayırlısıyla sağlık problemleri olmasın da her şeyi yapcaklar vakti geldiğinde :KK37:

Asilardan nefret ediyorum, tam huysuzlugu gecer gibi oluyor yeni bir asi yine ates yine huzursuzluk... Dun 4. Ay asilarini yaptirdik hala atesi cok olmasa da var, huzursuz, ins persembeye kadar duzelir ucak yolculugu yapicaz kabusa donmez yine umarim.

İnşallah cnm bizim de 2. Ay aşısında hiç ateşi olmamıştı ama 4. Ay aşısında ateşlendi yıkadığım halde düşmedi çok ağladı fln ama ertesi gün hiç bişeyi kalmadı merak etme

Hey allahım yaa oğlumu yıkayayım dedim sıya girer girmez balık gîbi kıvranıp yüzüyor nasıl yıkadığımı anlamadım artık tek başıma yıkayamaz oldum siz nasıl yıkıyorsunuz
ben hep eşimle yıkıyorum cnm 1defa kendim yıkadım yine eşim yanımdaydı ama hiç karışmadı deneme yaptım sadece ;)

geçmiş olsun canım nasıl korktun Allah bilir

rabbim yaşatmasın inşallah hiç kimseye

Kizlar iyi gecelr sizleri ozledim, epeydir girmek istyorum ama tlf kapanip duruyor okuyamiyordum, bugub okudum gecmisi tabletten. Herkes iyi sevindim, bebim kizimda bu ara hep oturmak istiyor ellerinden tuttugumuzda kendini oturtuyor, eline ne gecse agzina goturuyor, opucuk atiyorum oda artik ellerini dudaklarima goturmeye basladi :).
Kizimla bolbol geziyoruz, evdeyken kurdugumuyku duzeni malesef burda bozuldu, aksam gec vakit eve gelinyoruz, cocukda ancak o zaman uyuyabiliyor, tz zamanda toparlamak istiyorum insallah.
Kizlar ramazanda nasipse oruc tutmak istiyorum, neredeyse 6 aylik olcak zaten, ogleden sonra sutum biterse devam sutu vermeyi uygun buldum, henuz ogun olarak ek gida veremem, ancak ogun aralarinda bir iki kasik veririm sebze vs..
Bu gunlerde kizimin bezi dolmuyor, geceden taktigim bezi sabah actigimda fazla dolu degil onceden cok dolardi.. Ne yapsam bilemedim su 1 ayda anne sutu versem ramazanda baslasam diger gidalara ne iyi olur..

Nego Nego canım o kanguruları kaç aya kadar kıllananiliyoruz ben baktımda özelliklerine yaşını yazmıyor

Selam kızlar benim bebiş gün geçtikçe huysuzlaşıyor ben düzen oturtmaya çalıştıkça herşey daha da karmaşıklaşıyo dünden beri acayip gerginim sütüm yetmiyor ya da yaramıyo bilmiyorum mama vermeye çalışınca onu da reddediyor minnacık geliyo gözüme kafayı yemek üzereyim. Kucak da ayrı bi mevzu kucağa alıştırdın lafından nefret ediyorum ağlayan benim kokuma sevgime muhtaç bebeği orada öylece bırakayım mı terbiye edilecek yaştalar mı ben çok memnunum sanki hiç bişey yapamayıp yapışık gibi gezmekten, geçen çok yorgun olduğun bi gün ananem geldi ben yorgunum oğlan huysuz onla uğraşıyorum zaten 20 kere filan sen bunu kucağa alıştırdın dedi çocuğun gaz krizi tutmuş orda hala şunu yap bunu yap alışmış yok filan deyip duruyo ölecektim sinirden. Çöl negatif bi yazı oldu kusura bakmayın ama modum böyle şu an
canım takma desemde takıyor insan şu boşboğazlık yapanlar gerçekten can sıkıyor, sende evet alıştırdım çok memnunum halimden siz mi taşıyorsunuz de, kilo konusunda ne desem bilemiyorum senin gözüne öyle görünüyordur tarttırdın mı ?
iyi yapmışsın canim pes etmiycen ben de çarşıya cikicam da cesaretim yok annem gelsin onunla çıkarız. he he carsi da bana yürüyerek 10 dk ancak sürer uzaklığı:)

test yaptin mi.ayy hayirlica degilsindir ins canim Eymen bey küçük daha:):))

aynen canim uykysunu almissa keyfi yerindeyse biraz yatıyo yoksa kucak istiyor laf istiyor gülüyor sipa

valla canim ben nerdeyse bi aydır oturuyorum.kendi istiyo zorla dikeliyo.hatta mecburen bazen namax kılarken karsima koltuğa yastikla destekleyerek oturtuyorum.

canim agzi olan konuşuyor bosver sen onlari.biz bebisler nasıl memnunsa öyle yapıyoruz.sanki bu kadar yorulmaktan zevk alıyoruz.
canım dün o kadar yoğunluğun arasında akşam yine çıktım dönüşte arabada ayağımda salladım:KK53::KK53: bende oturtucam artık yatmaktan sıkılıyor bana sarıyor:KK48: test yapmadım canım sabah eşime dedim o da hamilemisin diyor aklımı yitirecek gibi oluyorum Rabbim evlat hasreti çekenlere nasip etsin bizimkileride bize bağışlasın, canım çık ya anneni bekleme inan hiç zor değil tek çıkmak güven bana:KK66:

Merhaba arkadaşlar. Aklımda deli sorular...
İnsanın bebeği olunca ne kadar çok sorusu oluyormuş.
Sorum şu;
Bebeğimin alnının üstünde 1-2 aydır çukurluk var. Mimik yapınca ortaya çıkıyor. Bu normal mi acaba?
canım gamze gibi bir şey mi normaldir çok takıyorsan doktora kontrolünde sor canım için rahat eder
@Larkin nerelerdesin canim ?

Evime geldim cok sukur. 1 hafta ablam yanimda kaldi aonra birlikte memlekete gittik 3 hafta kaldim derken kk dan uzak kaldim.
Diyet isi de yalan oldu memlekette. Basladigim kiloya geri dondum.
Gitmeden once diyetisyene baslamistim. 2 kilo verdim 3 haftada.
Simdi devam etsem mi evde mi birseyler yapsam bilemedim. Sanirim eski diyetime devam edip ramazandan sonra duruma gore bakicagim.

Kizlar ben oruc tutacagim insallah ama kararsizim. Kizim 5 aylik oluyor o zaman tam. Oglene kadar sutum yeter. Ondan sonra da 1 ogun meyve 1 ogun yogurt 1ogun mama versem aksam olur herhalde. Ara ara yine emziririm.
Sizler ne yapacaksiniz ?
ne güzel yapmışsın canım sefan olsun, diyetisyen imkanın varsa bence devam et diyetisyene, benimde vermem lazım bir gazla başladım sonu fos çıktı:KK53: ağustosta düğün var benimde 20 kilo fazlam var:mad::mad:

hoş geldin bu arada özlettin
filede yıkıyorum canım
canım bu modeli bnde çok begeniyorum . Çok kullanışlı geldi bana sert duruyr oyle yumuşak sarkan kumaşlardan degil . Bende almayı duşunuyodum bu modeli ama bnde bi tane var ona koydum bi kaç kez bindi sonra sıkılınca vazgeçtim bayadr bindrmiyorum . Bindirip bi daha denicem sever yine inş.

canım çok daha uygun fiyata satan siteler var bn 40 tl ye bulmuştum 64 tl olanı
canım bilinen yerden almak istiyorum her siteden alamam güvenemem, benim evde ki omuzlarımı çok acıtıyor sevemedim

canım çok geçmiş olsun şükür geçici bir şeymiş Allah büyük dertler vermesin yavrularımıza
Canım bunları bende beğendim kullanışlımı acaba kullananlar varmı
canım netten hiç yorum bulamadım

Aynen bende tutmak istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum ya bende daha ek gidaya gecmedik daha da gecmek istemiyorum sonra tutmasida zor oluyor gecen seneden 7gun var :KK43:
bende tutmak istiyorum ama çok zorlanacağım kesin çünkü sahurdan sonra uyumuycam akşama kadar iki çocukla napıcam bilmem
Asilardan nefret ediyorum, tam huysuzlugu gecer gibi oluyor yeni bir asi yine ates yine huzursuzluk... Dun 4. Ay asilarini yaptirdik hala atesi cok olmasa da var, huzursuz, ins persembeye kadar duzelir ucak yolculugu yapicaz kabusa donmez yine umarim.
inşallah çabuk geçer canım ateşi
Kizlar iyi gecelr sizleri ozledim, epeydir girmek istyorum ama tlf kapanip duruyor okuyamiyordum, bugub okudum gecmisi tabletten. Herkes iyi sevindim, bebim kizimda bu ara hep oturmak istiyor ellerinden tuttugumuzda kendini oturtuyor, eline ne gecse agzina goturuyor, opucuk atiyorum oda artik ellerini dudaklarima goturmeye basladi :).
Kizimla bolbol geziyoruz, evdeyken kurdugumuyku duzeni malesef burda bozuldu, aksam gec vakit eve gelinyoruz, cocukda ancak o zaman uyuyabiliyor, tz zamanda toparlamak istiyorum insallah.
Kizlar ramazanda nasipse oruc tutmak istiyorum, neredeyse 6 aylik olcak zaten, ogleden sonra sutum biterse devam sutu vermeyi uygun buldum, henuz ogun olarak ek gida veremem, ancak ogun aralarinda bir iki kasik veririm sebze vs..
Bu gunlerde kizimin bezi dolmuyor, geceden taktigim bezi sabah actigimda fazla dolu degil onceden cok dolardi.. Ne yapsam bilemedim su 1 ayda anne sutu versem ramazanda baslasam diger gidalara ne iyi olur..
özletin canım kendini yeri senin pamuk kızını:) oruçla ek gıdayla ilgili bende de aynı sorular mevcut:)
Nego Nego canım o kanguruları kaç aya kadar kıllananiliyoruz ben baktımda özelliklerine yaşını yazmıyor

canım mail attım cevap gelmemiş

canım takma desemde takıyor insan şu boşboğazlık yapanlar gerçekten can sıkıyor, sende evet alıştırdım çok memnunum halimden siz mi taşıyorsunuz de, kilo konusunda ne desem bilemiyorum senin gözüne öyle görünüyordur tarttırdın mı ?

canım dün o kadar yoğunluğun arasında akşam yine çıktım dönüşte arabada ayağımda salladım:KK53::KK53: bende oturtucam artık yatmaktan sıkılıyor bana sarıyor:KK48: test yapmadım canım sabah eşime dedim o da hamilemisin diyor aklımı yitirecek gibi oluyorum Rabbim evlat hasreti çekenlere nasip etsin bizimkileride bize bağışlasın, canım çık ya anneni bekleme inan hiç zor değil tek çıkmak güven bana:KK66:

canım gamze gibi bir şey mi normaldir çok takıyorsan doktora kontrolünde sor canım için rahat eder

ne güzel yapmışsın canım sefan olsun, diyetisyen imkanın varsa bence devam et diyetisyene, benimde vermem lazım bir gazla başladım sonu fos çıktı:KK53: ağustosta düğün var benimde 20 kilo fazlam var:mad::mad:

hoş geldin bu arada özlettin

filede yıkıyorum canım

canım bilinen yerden almak istiyorum her siteden alamam güvenemem, benim evde ki omuzlarımı çok acıtıyor sevemedim

canım çok geçmiş olsun şükür geçici bir şeymiş Allah büyük dertler vermesin yavrularımıza

canım netten hiç yorum bulamadım

bende tutmak istiyorum ama çok zorlanacağım kesin çünkü sahurdan sonra uyumuycam akşama kadar iki çocukla napıcam bilmem

inşallah çabuk geçer canım ateşi

özletin canım kendini yeri senin pamuk kızını:) oruçla ek gıdayla ilgili bende de aynı sorular mevcut:)

canım mail attım cevap gelmemiş
canım civilin internet sitesinde 40 tl ydi hala oylemi bilmiyorum bnde guvendigim yerlerden alıyorum canım kapıda odemeli olarak annelutfen ve civil çok iyi guvenilir ama bakarak dokunarak almak en iyisi bebefiks ve civilin magazasında vardr .

Selam kızlar bugun oglumun 4.ay aşısı vardı fakat saglık ocagndaki hemsire p.tesiye kadar calısmıyorum dedi tvde gormusunzdur eylem falan biseyden bahsetti ama anlamadm p.tesi gelin dedi sinir oldum bende :( simdi oteki aşıları ayını doldurdugnda mı vurcaz acaba yoksa aşı vuruldugu tarihe gore mi gitcez

Gnydn kizlar. ..
dun regl oldum, kizim hala iyileşmedi..
olmadi baska bi doktora daha goturucem
hos kendince normal su an kizim..
SU sıralar pek keyfim yok giremiyorum, duzelince girerim yine insallah..

canım civilin internet sitesinde 40 tl ydi hala oylemi bilmiyorum bnde guvendigim yerlerden alıyorum canım kapıda odemeli olarak annelutfen ve civil çok iyi guvenilir ama bakarak dokunarak almak en iyisi bebefiks ve civilin magazasında vardr .
Canım pazartesi günü gittik bebefixin mağazasına büyük oğlum ağlayınca bakamadım sadece kraftınkini gördüm, bu model çivilin nette 90 küsür liraydı yeni baktım, bir denesem sizede yazıcam ona göre alırsınız, aslında sizler öıkabiliyorsanız sizlerde bakabilirsiniz.

Gnydn kizlar. ..
dun regl oldum, kizim hala iyileşmedi..
olmadi baska bi doktora daha goturucem
hos kendince normal su an kizim..
SU sıralar pek keyfim yok giremiyorum, duzelince girerim yine insallah..
Canım benim oğlumda yeşil kaka yapıyordu ya suluydu hem de, 4 gündür hiç kaka yapmıyor ve bu ilk kez oluyor doktora götürsem mi bilemedim eşime dün dedim panik olma dedim ona ama şimdi ben panik oldum:( Bencede başka doktora götür olmadı bende öğleden sonra götüreyim.

İnşaallah keyfin yerine gelir Allah kalbine ferahlık versin.

Back
X