2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar park yatak alip kullanip memnun kalmis olan var mi aranizda ? Onerebileceginiz bir marka model varsa soyler misiniz?
Ah ben Görüntüsü çirkin diye almadım kendi bebeğime Süslü beşiklerden aldım ama slnra Yeğenim bize kalmaya gelince ona graco marka aldık kademeli idi ve çok memnun kaldık bir bebeğe en gerekli şey park yatak ve katlanınxa Ufacık kalıyor her yere de Taşınabilir... Tavsiye ederim..

canım demir ilacı kullanmıyorum ben açıkçası çok gerekli gelmiyor
Yere bırakmak nerdeee...
Ana kucağını yere koyamıyorum evde
niye bırakmıyorsun canım bebekler yerden kuvvet alır, durmuyor mu?
Ben de ek gida konusunda aynisini düşünüyorum alerjik oldugu icin benimki de anne sutu cok onemli, gel gor ki mahalle baskisindan yildim resmen, inatla baslamicam.
canım mahalle baskısını boş ver annelik iç güdün ne diyorsa onu yap her zaman, o insanlara da hı tamam de geç
yani imkan varsa alınır:) hem daha kardeşleri olacak:)
bebeklerimiz çok benziyor :) dışarda ağlama uyku düzeni:)
canım artık biliyorlar, sağlık ocağına girdik aşı odasına geçtiğimiz anda ağlamaya başladı, geçen gün kilo kontrolüne götürdüm yine girer girmez ağladı
ayy onun kalbi çirkinmiş o nasıl laf ya densiz, cevabın güzle olmuş:)
canım belkide ek gıdaya hazır değil bebeğin, dr mu başla dedi sen kendin mi karar verdin?
zorlamadı çünkü ben gitmeden calpol veriyorum her zaman, ateşden ziyade ağrısı için veriyorum
ohh eline sağlık canım bende başladım yazlıklar kışlıklar yıka ütüle kaldır yerleştir uğraşıyorum:) kolay gelsin
canim biraz yuksek gibi sanki. ben dün 36.9 du calpol verdim banyo yaptirdim düştü. daha fazla yükselmeden müdahale ettim....pazartesi asi olduk ve grip su an kuzum nasıl da halsiz duruyor... geçmiş olsun canim
geçmiş olsun kuzuya
kızlar spiral taktıran var mı memnun musunuz? öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
3 aylık iğne ya da implant istiyordum, implantı yapan yer yok gibi üniversite hastanesi yapabilirmiş oraya da girince akşama kadar çıkamam, 3 aylık iğne mantıklı geliyor bana
Arkadaslar park yatak alip kullanip memnun kalmis olan var mi aranizda ? Onerebileceginiz bir marka model varsa soyler misiniz?
büyük oğluma 3 sene kullandımk markasını hatırlamıyorum kaldırdım henüz çıkarmadım küçüğe, çok memnundum ben güvenlik açısından birde oğlum döne döne uyuyordu
Coooook yorgunummmm. Kizim dun bahsettigim o anlamsiz davranisi yine sergiledi. 3te kaka yapti ve bir daha uyumadi. Ne yaptiysam uyumadi. Su anda da emziriyorum. Bir umut...

canım geçici bir dönemdir bazen şaşıyor öyle düzenleri

Günaydın güzel anneler ve bebekleri:)

Bu aralar yoğunum telefonum hala gelmedi o yüzden pc açmak zor oluyor:) miniğim tam dönüyor sürekli gözüm üstünde, bir yandan kışlıkları yıkadım kaldırdım havalar yağmurlu olduğu için uzun sürdü, yazlıkların hepsini yıkadım, yerleşecekelri yerleştirdim dün resmen saatlerce önceden biriken ütülerimi yaptım tabi bir çocuklara bak bir ütü yap uzun sürdü, bugün de yazlıklı ütülemem lazım birikirse o da olur Everest sağ kolum da uyuşma vardı ütü sonrası arttı, birde akşam bebeğimi uyuttuktan sonra oturdum madımak ayıkladım buzluğa koymak için iki saat, düşünüm halimi

Parça parça temizlik yapıyorum bir yeri yaparken diğer yer batıyor imkanım olsa temizliğe kadın alırdım bende ama nerdeee mümkün değil.

Sabahları eşime yalvarıyorum al bir saat uyuyum diye bu sabah yine oyalandı bende dellendim ve tehdit ettim bundan sonra sabah ben demeden alıyorusn ikinide bir saat bakıyorsun bende uyuyorum yoksa çok pis kavga çıkarırım dedim ya da gece her uyanmam da seni dürter emzirme bitene kadar uyutmam dedim el insaf toplamda beş saat bile uyumuyorum sabahın beşinde ayaktayız dedim

Geçen gece oğlumu sallarken sayıklıyordum yeteerrr soracam doktora bunun ilacı yok mu sabahın köründe kalkıyorlar gece uyumuyorlar diye arada delleniyorum aslında bu aralar sık sık dellleniyorum

Onun dışında evli görümcem kv de kalıyor vee benim büyük oğlum kıskançlık krizlerinde çok fena, tabletle oynamasına bile izin veriyorum o derece diyeyim onlara gelince bende gidip annemde kalabilsem nerdeee annemlerde o düşünce

Benim miniğim kendine bir güzel eee diyor ayy kalın sesiyle duyan kahkaha atıyor

Ramazan da oruç tutamıycam sanırım üzülüyorum çünkü borcum çok ama ek gıdaya geçmedim ve daha önce yazdım sahurdan sonra uyku yok bana

Bu arada demir ilacı vermiyorum deviti arada veriyorum, deviti düzenli vericem artık içindeki o kanserojen madde yüzünden vermek istemiyordum, demir ilacını doktora sorucam yine de, bunları annelik iç güdüme dayanarak yapıyorum aşı mantıklı geliyor mesela ama demir ilacı nedense mantıklı gelmiyor.

Şimdi kahvaltı zamanı seviyorum sizi

Yer soğuk olur diye koydurtmuyor babası :)

Canim benimkde sabahtan bari agliyordu su rahatlatici muzikler var ya onlardan actim kendi uyudu sukur bide sen dene istersen
Yok canim yok onda da uyumuyo artik. Telefonum onlarla dolu. Su sesi,dere sesi,kus sesi,ucak sesi...repertuar genis yani:) bebek radyosunu bile aciyorum kar etmiyo. Sagol yine de onerin icin. Nazar duasi okudum butun gece belki ondandir diye. Gerci kimseyi gordugumuz de yok ki bu aralar:) allahim yalniz cocuk buyutmek ne zormus..

Sevgili anneler
Bebeğimin idrar yolu enfeksiyonu şurupla geçmemiş. Kusmamız son hız devam ediyor. Doktor novoter diye bi iğne verdi. Dün ilk dozu yapıldı. Yalnız iğneden sonra nerdeyse 6-7 saat uyudu. Sanırım ağır geldi. Sanki gözünü açamıyor gibiydi.
Size sorum şu:
Dünden beri iğne yapılan bacağına var gücüyle vuruyor. Muhtemelen ağrıyor. Calpol vermek istemiyorum.
Ne yapabilirim??

Oyy geçmiş olsun kıyamam kuzuya, canım iğne sonrası eve gelince buz koy bir süre iğne yerine

Ayy kiyamam ben kuzuna. Cok gecmis olsun. Hicbir fikrim yok inan ki.

Nego günaydın kolay gelsin tez zamanda temizlik bitsin ins

Pinking Tree canım benim evde otobüs güzergâhı yan market karşı a101 çapraz oto yıkma bi de erkek kuaförü yakında tam curcuna seçim otobüsleri de tuz biber saolsn lar oy yok onlara

S sabuntozu babyrose markası oyun parkı kullanıyorm fiyatida uygun kizima kullandım oğlum kullanıyor yepyeni duruyor şiddetle tavsiye ederim

Ben dün duramadım hava yağışlı gibiydi bi baktım açıyor songusüm çağırdı attım arabaya bebeleri gttm oturduk kocaları cekıstırdık sonra çocukları alıp alısverıse ciktik bıseyler aldım kendime ohh mutlu oldum tabi dolabın en kuytusuna koydum daha bişey aldım demedim kocıse alıstıraarak gosteriyim herşeye bi kulp takar benımkıde

oğlum masallah donme dolap oldu fır dönüyor bu sabah tam kahvalti yaptırdım artık besin değeri olan güzel şeyler verme zamanı geldi sanırım 5ay doldu çeyrek yumurta sarısına bi zeytını iyice rendeledım biraz peynir iki cici bebe ile azcık sütle pısırdım yedırdım @sarfansari yastik koyuyorum basının altına geri cıkartamıyor az çıkarıyor zaten emerek yiyor benımkıde

izliyorum seni görebilirsin artık

aynen herkesin konuştuğunu takarsak çok yıpranırız rahat olmak lazım sağlık en büyük güzellik dediğin gb

Tuğba bebeğin öyle güzel öyle masum bir küçük beyefendi ki onu diyen niye öyle Demiş bir bebeğe neden öyle denir bilmiyorum hele ki annesinin yanında biz daha yarı lohusa sayılırız kendi gözü kalbi çirkin demek ki.:
Allah bağışlasın bahtını güzel etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…