ben paranox fitil kullandım,, onuda dr a danışıp öyle verdim,,Fitil vermedi dr calpol verdi ateside var oglen vermiştim calpol bi daha mi versem bilemedim ki inliyor yavrum kiyamam ya((
Atesi su an 37.4 dr 38 ve uzeri olunca ver demisti calpoluben paranox fitil kullandım,, onuda dr a danışıp öyle verdim,,
ilacı da dr sorup öyle ver istersen,,,
ateşini sürekli kontrol et aman çıkmasın,,, bir dr ara istersen,,, çok geçmiş olsun,,,
çok geçmiş olsun,,, yanına yatırma çünkü senin ısından ateşi çıkar,,,Atesi su an 37.4 dr 38 ve uzeri olunca ver demisti calpolu
canim biraz yuksek gibi sanki. ben dün 36.9 du calpol verdim banyo yaptirdim düştü. daha fazla yükselmeden müdahale ettim....pazartesi asi olduk ve grip su an kuzum nasıl da halsiz duruyor... geçmiş olsun canimAtesi su an 37.4 dr 38 ve uzeri olunca ver demisti calpolu
Canım bebekler 6 aya kadar sadece emme refleksi ile hareket eder istemsiz dışarı ittirir.küçük kaşıkla damağına doğru koy diline değil.Kizima yogurta basladim.
Yuzunu cok eksitiyor ve diliyle tamamini cikartiyor.
2 gundur elma ekliyorum biraz tatlansin diye yine aynisini yapiyor.
Diger gidalarida tattirdigimda diliyle tamamini cikartiyor. Tekrar tekrar veriyorum
Sizde de aynisi mi soz konusu, yutmayi ne zaman ogrenecek 4 bucuk aylik.
Nisanin gelmeyebilir doktora gitmelisinAnneler aranizda normal doğum yapan var mi? 5 dk da bir agri geliyor şiddeti dayanamayacagim gibi değil. Nisan falan da gelmedi.
Sabahtan beri yani saat 8 sen bu yana ara ara sancim var. Siz de de oldu mu?
ben sağlık ocağından almadım demir ilacını, gittiğim çocuk doktoru verdi,, bundan önceki çocuk doktoru da demir ilacı verilicek demişdi,,,
ne yazıkki normal doğum olmadı ama bildiğim kadarı ile her zaman nişan gelmeyebilir,,Anneler aranizda normal doğum yapan var mi? 5 dk da bir agri geliyor şiddeti dayanamayacagim gibi değil. Nisan falan da gelmedi.
ben spiral taktıramadım,,, doğum kontrol hapı kullanıyorum çokda memnunum,, cerazette diye bir doğum kontrol hapı 28 tane var hep içiyorsun,,aralık vermeden,, üçüncü ayımdayım gayet rahatım,,,bu arada emziriyorum da,,,kızlar spiral taktıran var mı memnun musunuz? öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
ben normal doğum yaptim.sancin epey sıklasmis mutlaka dr a gitmelisin doğum belirtisi bu.Allahım en hayırlı şekilde kurtarsin inşAnneler aranizda normal doğum yapan var mi? 5 dk da bir agri geliyor şiddeti dayanamayacagim gibi değil. Nisan falan da gelmedi.
Bizdede öyle oldu canım ertesi gün düzeldKizlar bu 4.ay asisi sizin bebislerinizi de bu kadar zorladi mi ya geldigimizden beri huysuz aglayip duruyor sadece besikte sallayinca susuyor arada uykuya daliyor ama inliyor sürekli sallamayi biraktigim anda aglamaya basliyor agri kesici de verdim oysa acaba bizimki zaten hastaydi ondan mi boyle oldu
Bizimkinin atesi huysuzlugu ertesi gun de surdu, sonra gecti canim.Kizlar bu 4.ay asisi sizin bebislerinizi de bu kadar zorladi mi ya geldigimizden beri huysuz aglayip duruyor sadece besikte sallayinca susuyor arada uykuya daliyor ama inliyor sürekli sallamayi biraktigim anda aglamaya basliyor agri kesici de verdim oysa acaba bizimki zaten hastaydi ondan mi boyle oldu
Ben kullaniyorum ve cok memnun kaldim sunnybaby markasi alt acma yeri kumas olanlardan alma derim bizimkinin alt acma yeri cumur degil ve destekli sungerli ve sert cok isimi gorduArkadaslar park yatak alip kullanip memnun kalmis olan var mi aranizda ? Onerebileceginiz bir marka model varsa soyler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?