2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Fitil vermedi dr calpol verdi ateside var oglen vermiştim calpol bi daha mi versem bilemedim ki inliyor yavrum kiyamam ya((
ben paranox fitil kullandım,, onuda dr a danışıp öyle verdim,,
ilacı da dr sorup öyle ver istersen,,,
ateşini sürekli kontrol et aman çıkmasın,,, bir dr ara istersen,,, çok geçmiş olsun,,,

ben paranox fitil kullandım,, onuda dr a danışıp öyle verdim,,
ilacı da dr sorup öyle ver istersen,,,
ateşini sürekli kontrol et aman çıkmasın,,, bir dr ara istersen,,, çok geçmiş olsun,,,
Atesi su an 37.4 dr 38 ve uzeri olunca ver demisti calpolu

Atesi su an 37.4 dr 38 ve uzeri olunca ver demisti calpolu
çok geçmiş olsun,,, yanına yatırma çünkü senin ısından ateşi çıkar,,,
çok zor bu aşıdan sonra ki gece,,,,, ben hiç yatmıyorum,,, 4. ayı hafta sonuna getirdim, rahat oldu,,,
birde düzenli bakıyorsundur ateşine ihmal etme, benimkinin birdenberi ateşi çıkıvermişdi,,,
çok geçmiş olsun,,,

selam güzeller
temizlige başladım dün oturma odasi çocuk odasi duvar cam yerler bitti ben de bittim hamlamışım şu kardarcik işe. okuyorum ara ara ama yazamıyorum malum tel in sarji sıkıntılı.
yoğunluk bitsin aranızdayim ins.öpüldunuz

Canım bebekler 6 aya kadar sadece emme refleksi ile hareket eder istemsiz dışarı ittirir.küçük kaşıkla damağına doğru koy diline değil.

Anneler aranizda normal doğum yapan var mi? 5 dk da bir agri geliyor şiddeti dayanamayacagim gibi değil. Nisan falan da gelmedi.
Sabahtan beri yani saat 8 sen bu yana ara ara sancim var. Siz de de oldu mu?

Anneler aranizda normal doğum yapan var mi? 5 dk da bir agri geliyor şiddeti dayanamayacagim gibi değil. Nisan falan da gelmedi.
Nisanin gelmeyebilir doktora gitmelisin

L leble canım demir ilacını sağlık ocakları erken veriyor ama doktorlar 6 aydan önce doğru bulmuyor burda link paylaşmıştım ama bulamadım internetten araştır istersen
ben sağlık ocağından almadım demir ilacını, gittiğim çocuk doktoru verdi,, bundan önceki çocuk doktoru da demir ilacı verilicek demişdi,,,

ne yazıkki normal doğum olmadı ama bildiğim kadarı ile her zaman nişan gelmeyebilir,,
ağrılarının saatini yaz eğer düzenli ise hemen hastaneye git,,,
bir avazda kurtulasın :))))

kızlar spiral taktıran var mı memnun musunuz? öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
ben spiral taktıramadım,,, doğum kontrol hapı kullanıyorum çokda memnunum,, cerazette diye bir doğum kontrol hapı 28 tane var hep içiyorsun,,aralık vermeden,, üçüncü ayımdayım gayet rahatım,,,bu arada emziriyorum da,,,

ben normal doğum yaptim.sancin epey sıklasmis mutlaka dr a gitmelisin doğum belirtisi bu.Allahım en hayırlı şekilde kurtarsin inş

Bizdede öyle oldu canım ertesi gün düzeld

Bizimkinin atesi huysuzlugu ertesi gun de surdu, sonra gecti canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…