canım çok geçmiş olsun Allah korumuşGünaydın tatlı anneler. Oğlusun emme problemi,huysuzlugu,aşısı derken 2 gün önce de babam kaza yaptı. Rabbim korudu çok şükür ama baya korktuk moralimiz bozuldu. Bu haftasonu ufak bi termal tatil planlıyordu gidesim kalmadı hic hava da kotulesti zaten. Benden boyle sizi takip ediyorum alıntı yapıyorum ben yazana kadar siliniyor hepsi. @Girlboymom canım mama sandalyesi bakiyosun sanırım 250 te diğerlerini alana kadar chicconunkine gittigidiyordan 300 e bi bak istersen. Arada biz yemek yerken oglusu da hafif yatar pozisyonda oturtuyoruz memnunum su anda. @sabuntozu chicco lullababy park yatak kullanıyorum memnunum. Ayy bende chicco reklamcisi gibi oldum
Kizlar ne kotu bi gece gecirdim sabaha kadar atesi bi indi bi cikti oglusun babamizda odamiza gelip bi 5 dakika besigi salladi gitti yatti sabah da diyorki gece baya dinlendin ben sallayinca besigi neee diye bi bagirmisim 5 dakika salladin ne dinlenmesi dedigimde de diyoki alla allah ben sabaha kadar salladim diye hatirliyorum diyor
bugun biraz daha iyi olur inşallah ikinci gun genelde geciyorKizlar ne kotu bi gece gecirdim sabaha kadar atesi bi indi bi cikti oglusun babamizda odamiza gelip bi 5 dakika besigi salladi gitti yatti sabah da diyorki gece baya dinlendin ben sallayinca besigi neee diye bi bagirmisim 5 dakika salladin ne dinlenmesi dedigimde de diyoki alla allah ben sabaha kadar salladim diye hatirliyorum diyor
Saglik ocagindaki ebe 4 aylik asisinda artik yogurda baslayabilirsin demisti ondan 2 gune bir felan yogurt vereyim demiatimcanım demir ilacı kullanmıyorum ben açıkçası çok gerekli gelmiyor
niye bırakmıyorsun canım bebekler yerden kuvvet alır, durmuyor mu?
canım mahalle baskısını boş ver annelik iç güdün ne diyorsa onu yap her zaman, o insanlara da hı tamam de geç
yani imkan varsa alınır:) hem daha kardeşleri olacak:)
bebeklerimiz çok benziyor :) dışarda ağlama uyku düzeni:)
canım artık biliyorlar, sağlık ocağına girdik aşı odasına geçtiğimiz anda ağlamaya başladı, geçen gün kilo kontrolüne götürdüm yine girer girmez ağladı
ayy onun kalbi çirkinmiş o nasıl laf ya densiz, cevabın güzle olmuş:)
canım belkide ek gıdaya hazır değil bebeğin, dr mu başla dedi sen kendin mi karar verdin?
zorlamadı çünkü ben gitmeden calpol veriyorum her zaman, ateşden ziyade ağrısı için veriyorum
ohh eline sağlık canım bende başladım yazlıklar kışlıklar yıka ütüle kaldır yerleştir uğraşıyorum:) kolay gelsin
geçmiş olsun kuzuya
3 aylık iğne ya da implant istiyordum, implantı yapan yer yok gibi üniversite hastanesi yapabilirmiş oraya da girince akşama kadar çıkamam, 3 aylık iğne mantıklı geliyor bana
büyük oğluma 3 sene kullandımk markasını hatırlamıyorum kaldırdım henüz çıkarmadım küçüğe, çok memnundum ben güvenlik açısından birde oğlum döne döne uyuyordu
canım geçici bir dönemdir bazen şaşıyor öyle düzenleri
Sağol canım benden geçti zaten ben tıkanıklığı boyaya bağladım bu gece çok tıkandı şimdi doltordan geldik birşeyi yokmuş şükür etaşi 2, 3 gün olabilirmiş bırın tıkanıklığı var dedi.. Pnun için hastaneye gittim bana ilaç yazdılar ben ondan daha hastaymışımcanım çok geçmiş olsun babana sıkma canını böyle zamandada şimdi termale gitmen uygun olmaz hem hevesınde kalmamis bi iki hafta sonra git mutlaka ama sana da iyi gelir bebıste farklı yerde sana düşkünlesır daha çok emer belki ... Chicco üç yüze iyiymiş bi bakayım saol cnm chicco reklamı yap en azından kaliteli ürün reklamcısi oldun
geçmiş olsun canm o senden gecmistir o zaman boya biraz etkiler bu kadar hasta etmez ... Kız bi biz geziyor olur muyuz bizim içimiz disimiz bir aklımıza geleni yazıyoruz herkes girip bakıyor okuyor yazmıyor çoğu zaman
Bizde hurma surduk agzinabizde hastanede odaya gelince ilk hurma sürmüştük ağzına babası sürdü hem hurmadan hem babasının sakinliğini mi aldı acaba benimki
Cok cok gecmis olsun.Kizlar ne kotu bi gece gecirdim sabaha kadar atesi bi indi bi cikti oglusun babamizda odamiza gelip bi 5 dakika besigi salladi gitti yatti sabah da diyorki gece baya dinlendin ben sallayinca besigi neee diye bi bagirmisim 5 dakika salladin ne dinlenmesi dedigimde de diyoki alla allah ben sabaha kadar salladim diye hatirliyorum diyor
Ay cok iyi yapmissin bana da oyle bi gun şart ama nerdeeee....yuzune su gelmeyen maşrapa nasil bisey canim resmi var mi bende oyle bisey ariyorum bizimki yuzune su gelince kriz cıkariyoda banyodasaat 1,30 civarı oğlumu da aldım çıktım dışarı,,,
bugün ilk defa oğlumla beraber cafe ye gittik ve ben bir şeyler yedim,, bir şeyler içtim sonra oğlumla cafe de oynadım,,,
biraz alışveriş yaptım,,, saçını yıkarken yüzüne su gitmeyen maşrapalardan aldım,,, ve birde kitap,,,, oğluşum cafede kitabıyla oynadı,, masanın üstüne oturttum,, bunu çok sever oldu,,, farklı bakış açısı oluyor herhalde,,,, :))))sonra bir emzirme odası buldum,, oğluşumun karnını doyurdum,,, sonra eve gelirken yolda bir park gördüm, oğlum da uyuyordu,, biraz açık havada gölgede uyusun dedim biraz da parkda takıldım,,,
saat 17,30 da eve geldim,,,,,
gezmek ona da yaramış,, pek bir mutlu :))))
bütün hafta eve tıkalı kaldık ben çok bunalmışdım bugünde eşim geç gelicek,,, çok iyi geldi bu gezme bana,,, ama bir o kadar da yoruldum,,,,
https://www.google.com.tr/search?q=...geekalerts.com%2Fshampoo-rinse-cup%2F;560;369Ay cok iyi yapmissin bana da oyle bi gun şart ama nerdeeee....yuzune su gelmeyen maşrapa nasil bisey canim resmi var mi bende oyle bisey ariyorum bizimki yuzune su gelince kriz cıkariyoda banyoda
aynen ya ne guzel demisin.bende suan o kadar sinirlym ki bu durumdan dolayi.allahdan calisiyolar ya. Tamam zor ama eve geldiklernde yedikleri onunde yemedikleri ardinda.kiyaft hazir yemek hazir.ama biz olemi.tamam biz anayiz tabiki sorumluluk bizde.ama insn destek bekliyo.insan hemen sikilmazki ya.bu arada kizlar hepinizi cok ozldm yaSagolun kizlar aynen bu erkekleri anlamak cok güç allah bize guc kuvvet versin de bebislerimize onlar yardim etmedende bakabilelim
bu akşam denedim hemde oğluşumu tek başıma banyo yaptırdım,, kesinlikle tavsiye ederim,,,Ay cok iyi yapmissin bana da oyle bi gun şart ama nerdeeee....yuzune su gelmeyen maşrapa nasil bisey canim resmi var mi bende oyle bisey ariyorum bizimki yuzune su gelince kriz cıkariyoda banyoda
Biz 4 36 ay kullanıyoruz sütlü pirinçliHayırlı aksamlar hanimlar, herkesler iyidir inşallah :) esim bugün gece maması aldı 8 tahıllı ama üstünde 6-36 ay yazıyo, biz şuan 5,5 ayı doldurduk, kullanmak için 6yı doldurmayı beklemelimiyim?
Yoksa kullanabilir miyim acaba? Gece maması kullanan var mıı??
Hayırlı aksamlar hanimlar, herkesler iyidir inşallah :) esim bugün gece maması aldı 8 tahıllı ama üstünde 6-36 ay yazıyo, biz şuan 5,5 ayı doldurduk, kullanmak için 6yı doldurmayı beklemelimiyim?
Yoksa kullanabilir miyim acaba? Gece maması kullanan var mıı??
Biz 4 36 ay kullanıyoruz sütlü pirinçli
Ben henüz vermedim canım, daha bugün aldık, alirken dikkat etmedik daha dogrusu kızım huysuzlanınca eşim aldı, 6-36 ay yazıncada şimdi kullanamayacagım sanırım.bende hipp 4 36 almıştım ilk gün gaz yaptı bize yada tesadüf bilemiyorum
vermedim bende hattaNego lede konuşmuştuk ama kilo alımı durunca tekrar başladım günde 1defa veriyordum gayet güzel yedi Bi kere 1dilim muz ezdim içine ondan sonra sade yemedi Bi daha 3 gündür yemiyordu dun de bir dilim elma rendeledim yine yedi
acaba hiç koymasamıydım meyve şimdi sade yemiyor
siz nasıl veriyorsunuz kızlar
Ben bebelcınlini aldım gece biberonla veriyorum bende sütlü pirinçli muzlu aldım oğlum beğenmedi zaten kabızlıkta var onun için sütlü pirinçli kullanıyom 5 aydansonrada 5 36 ay var onu alacambende hipp 4 36 almıştım ilk gün gaz yaptı bize yada tesadüf bilemiyorum
vermedim bende hattaNego lede konuşmuştuk ama kilo alımı durunca tekrar başladım günde 1defa veriyordum gayet güzel yedi Bi kere 1dilim muz ezdim içine ondan sonra sade yemedi Bi daha 3 gündür yemiyordu dun de bir dilim elma rendeledim yine yedi
acaba hiç koymasamıydım meyve şimdi sade yemiyor
siz nasıl veriyorsunuz kızlar
Keşke bizde öyle almış olsaydık canım, yarin degisirim belkiBiz 4 36 ay kullanıyoruz sütlü pirinçli
Ben henüz vermedim canım, daha bugün aldık, alirken dikkat etmedik daha dogrusu kızım huysuzlanınca eşim aldı, 6-36 ay yazıncada şimdi kullanamayacagım sanırım.
Hipp aradım bende bulamayınca bebelac aldık. Sütüm yeterli değil, mamayıda pek istemiyo artık. Kilo alimı azalacak diye korkuyorum o yüzden baslamak istedim.
Ek gıdaya başladim ama günde 1 öğün şimdilik, daha fazla verebilir miyim bilmiyorum. Kafam karmakarışıkne yapsam bilemedim
5 36 görmedim hiç dikkat edeyim bendeBen bebelcınlini aldım gece biberonla veriyorum bende sütlü pirinçli muzlu aldım oğlum beğenmedi zaten kabızlıkta var onun için sütlü pirinçli kullanıyom 5 aydansonrada 5 36 ay var onu alacam
4 aylık olduğundan beridir ferrum kullanıyorum tatlım,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?