2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım çok geçmiş olsun Allah korumuş

ayy komik bu erkekler benimkide çocukları ben büyütüyorum diyor
bugün daha iyi olur canım bebeğin

bugun biraz daha iyi olur inşallah ikinci gun genelde geciyor
ah bu erkeklerhepsi ayni

Saglik ocagindaki ebe 4 aylik asisinda artik yogurda baslayabilirsin demisti ondan 2 gune bir felan yogurt vereyim demiatim

Sağol canım benden geçti zaten ben tıkanıklığı boyaya bağladım bu gece çok tıkandı şimdi doltordan geldik birşeyi yokmuş şükür etaşi 2, 3 gün olabilirmiş bırın tıkanıklığı var dedi.. Pnun için hastaneye gittim bana ilaç yazdılar ben ondan daha hastaymışım

Ne bileyim canım bir sen buraya gittim diyorsun bir ben hergün mutlaka biryere gidiyorum son 1 haftadır dışarı çıkmadığım gün yok

bizde hastanede odaya gelince ilk hurma sürmüştük ağzına babası sürdü hem hurmadan hem babasının sakinliğini mi aldı acaba benimki
Bizde hurma surduk agzina
Benim kiz babasinin kopyasi oldugu icin sakinligini babadan aldi sanirim seninki gibi
Cok cok gecmis olsun.
Rabbim bizi cocuk bakiminda kocalarimiza muhtac etmesin bize saglik sabir guc kuvvet versin inaallah.

saat 1,30 civarı oğlumu da aldım çıktım dışarı,,,
bugün ilk defa oğlumla beraber cafe ye gittik ve ben bir şeyler yedim,, bir şeyler içtim sonra oğlumla cafe de oynadım,,,
biraz alışveriş yaptım,,, saçını yıkarken yüzüne su gitmeyen maşrapalardan aldım,,, ve birde kitap,,,, oğluşum cafede kitabıyla oynadı,, masanın üstüne oturttum,, bunu çok sever oldu,,, farklı bakış açısı oluyor herhalde,,,, :))))sonra bir emzirme odası buldum,, oğluşumun karnını doyurdum,,, sonra eve gelirken yolda bir park gördüm, oğlum da uyuyordu,, biraz açık havada gölgede uyusun dedim biraz da parkda takıldım,,,
saat 17,30 da eve geldim,,,,,
gezmek ona da yaramış,, pek bir mutlu :))))
bütün hafta eve tıkalı kaldık ben çok bunalmışdım bugünde eşim geç gelicek,,, çok iyi geldi bu gezme bana,,, ama bir o kadar da yoruldum,,,,

Ay cok iyi yapmissin bana da oyle bi gun şart ama nerdeeee....yuzune su gelmeyen maşrapa nasil bisey canim resmi var mi bende oyle bisey ariyorum bizimki yuzune su gelince kriz cıkariyoda banyoda

Ay cok iyi yapmissin bana da oyle bi gun şart ama nerdeeee....yuzune su gelmeyen maşrapa nasil bisey canim resmi var mi bende oyle bisey ariyorum bizimki yuzune su gelince kriz cıkariyoda banyoda
https://www.google.com.tr/search?q=...geekalerts.com%2Fshampoo-rinse-cup%2F;560;369
daha deneyemedim,,,yarın yazarım,,,, , , mothercare den aldım,,,
walla şimdi de ev bana bakıyor,, öğlen bıraktığımda bomba patlamış gibiydi,, şimdi de heryer çamaşır, ütü,, birde emlakçı gelicek yarın,,,
ama benim eski pimpirikliğim gitti,,, baya rahata bağladım,,,

Sagolun kizlar aynen bu erkekleri anlamak cok güç allah bize guc kuvvet versin de bebislerimize onlar yardim etmedende bakabilelim
aynen ya ne guzel demisin.bende suan o kadar sinirlym ki bu durumdan dolayi.allahdan calisiyolar ya. Tamam zor ama eve geldiklernde yedikleri onunde yemedikleri ardinda.kiyaft hazir yemek hazir.ama biz olemi.tamam biz anayiz tabiki sorumluluk bizde.ama insn destek bekliyo.insan hemen sikilmazki ya.bu arada kizlar hepinizi cok ozldm ya

Hayırlı aksamlar hanimlar, herkesler iyidir inşallah :) esim bugün gece maması aldı 8 tahıllı ama üstünde 6-36 ay yazıyo, biz şuan 5,5 ayı doldurduk, kullanmak için 6yı doldurmayı beklemelimiyim?

Yoksa kullanabilir miyim acaba? Gece maması kullanan var mıı??

Biz 4 36 ay kullanıyoruz sütlü pirinçli

Biz 4 36 ay kullanıyoruz sütlü pirinçli

bende hipp 4 36 almıştım ilk gün gaz yaptı bize yada tesadüf bilemiyorum
vermedim bende hatta Nego lede konuşmuştuk ama kilo alımı durunca tekrar başladım günde 1defa veriyordum gayet güzel yedi Bi kere 1dilim muz ezdim içine ondan sonra sade yemedi Bi daha 3 gündür yemiyordu dun de bir dilim elma rendeledim yine yedi
acaba hiç koymasamıydım meyve şimdi sade yemiyor

siz nasıl veriyorsunuz kızlar

Ben henüz vermedim canım, daha bugün aldık, alirken dikkat etmedik daha dogrusu kızım huysuzlanınca eşim aldı, 6-36 ay yazıncada şimdi kullanamayacagım sanırım.

Hipp aradım bende bulamayınca bebelac aldık. Sütüm yeterli değil, mamayıda pek istemiyo artık. Kilo alimı azalacak diye korkuyorum o yüzden baslamak istedim.

Ek gıdaya başladim ama günde 1 öğün şimdilik, daha fazla verebilir miyim bilmiyorum. Kafam karmakarışık ne yapsam bilemedim

Nego

evet canım özel mama kullanmamız lazım 3 tane özel mama şansımız vardı. doktor yiyebileceği mama bebelec lf dedi. içerisinde süt şekeri yok. Diğerlerini yemez dedi. Bizde onu aldık. Ama tadını hiç sevmiyor. Sanırım diğerlerini hiç sevmez. Anne sütü verdiğim an sıkıntılarımız yeniden başlıyor. Halbuki diyet yapıyorum ona yarasın diye verdiğim kiloları tekrar aldım. Ama kızıma yaramadı napalım Rabbim böyle uygun gördü.

Bişey sorucam canım benim doktorum ek gıdaya 6. ayda başlamam gerektiğini söylüyor. Biliyorsun ben anne sütü veremiyorum zaten. Bende 5. aydan itibaren deneme yapsammı dedim. çoğu arkadaş ek gıdaya başladı, ya da denemeler yapıyor.bende kabak, patates ve havuç denesem mi diye düşünüyorum. en azından 3 gün kuralına göre.

yada yoğurt ama inek sütü olmaz dimi alerjimiz varya senin bilgin varmı keçi sütü olabilirmi.

offf ne zormuş... ama bir o kadar da güzel...

bu arada enerjin harika

Ben bebelcınlini aldım gece biberonla veriyorum bende sütlü pirinçli muzlu aldım oğlum beğenmedi zaten kabızlıkta var onun için sütlü pirinçli kullanıyom 5 aydansonrada 5 36 ay var onu alacam

ek gıda bende başlamadım canım hiç bilmiyorum o yüzden
4 36 ile değiştir istersen

Ben bebelcınlini aldım gece biberonla veriyorum bende sütlü pirinçli muzlu aldım oğlum beğenmedi zaten kabızlıkta var onun için sütlü pirinçli kullanıyom 5 aydansonrada 5 36 ay var onu alacam
5 36 görmedim hiç dikkat edeyim bende

4 aylık olduğundan beridir ferrum kullanıyorum tatlım,,

bizede 4. ayda sağlık ocağı demir ilacı verdi ancak kendi doktorumuz başlamayın dedi. bende 2 gün verdim kestim.

bizim alerjimiz laktoz intolerans sizinki nedir? Yoksa benim de mi başlamam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…