2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
asliayet, post: 41247331, member: 625458"]tamam

canım tesekkrleeer hemen denıyceeem bıde bısey soracam 2 gun once yogurt mayaladım bugun actm baktm kı oda ne yesıl su var tadıda sut gıbı neden acabaa[/QUOTE]
Yoğurdun suyudur canim.hem de cok faydali yogurdun suyu.

Kızlar dediğiniz gibi yaptım. Dun kv deyken
abdullahi 10da uyttum aksam üzeri uyumamisti. Sonra agladi esim odaya giderken yakaladım hayir girme sen odaya emecek o emzirip tekrar uyutucam dedim girmedi oglus uyudu tekrar.sonra uyurken battaniyeye sardim eve geldik ve yatağına yatırdim uykuya devam etti şükür. Bugun de huysuzlandi biraz yine 10 da uyuduk ins devami gelir esim işime karismazsa ins.
Gezmelerde zor olucak gibi akşamları. Siz napiyorsunuz?

Canim bende önce nuk anne gogsu gibi olandan kullaniyordum ama kizim sonraları onu almamaya başladı simdi avent kullanıyorum onunla gayet iyi içiyor.Hoppa

Yatılı misafirim vardı, dün gece gittiler, bugün temizlik, carsafları yıkama falan derken cook yoruldum. Şimdide süt sagip dirilisi izleyerek yorgunluk atmaya çalışıyorum. :KK71::-)

I imspecial çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.
canım sabahtan beri bu yana araştır hangi biberon ek gıda mı mama mı kafam kazan oldu

sonuç oğlum biberonu almadı

bugün kurutma makinam geldi,,, çamaşır kurutmak benim için bir sorundu birde oğluşumun çamaşırları tozlu geliyordu bana,,, evin içinde çamaşırlarla evcilik oynuyordum resmen,,,,
çamaşır sorunu olanlara tevsiye ederim,,, gerçekten hayat kurtarıyor ve zamandan tasarruf,,,
Güle güle kullan canım. Ben evlendigimden beri kullanıyorum bebekten sonra iyi ki almışız dedim kesinlikle gerekiyor

bugün kurutma makinam geldi,,, çamaşır kurutmak benim için bir sorundu birde oğluşumun çamaşırları tozlu geliyordu bana,,, evin içinde çamaşırlarla evcilik oynuyordum resmen,,,,
çamaşır sorunu olanlara tevsiye ederim,,, gerçekten hayat kurtarıyor ve zamandan tasarruf,,,
Hyırlı olsun canım güle güle kurut bebiiin cicilerini. Hadi almışken kendi kıtafetlerinide kuruTr:-)

aysimason aysimason canim kolay gelsin Allah gücünü kuvvetini artirsin.

I imspecial canim geçmiş olsun.ben de çıkamadım lohusaliktan yalniz değilmişim ara ara geliyorlar bana ne yazikki. Cok mutlu olmayı özledim hayatımdan lezzet almayi.omrumde sıkılmak daralmak nedir bilmezdim
Teşekkür ederim caNım

Mssuperfine cnm bnde anne sutunde demir olmadıgı için sadece anne sutuyle beslenen bebeklerde kansıZzlık olabilecegini okumuştum ama belki senin dedgn gibide olabilir heryerde farklı bilgiler var. Bnm oglumdanda sarılık oldugu zamnlarda çok kan alındı o yuzden kullanırım sanırım biraz buyuyunce.

devam sütü vericem canım avent aldım bir öğün vericem beni unutmaz inşallah

küçük görümceme direksiyon çalıştırıyordum büyük görümcem kv benm evdelerdi eve Bi geldm çocuk yatmış koltuğa biberon elinde ohhh anneside yanında oturuyo ona çok sinirlendim Bi sinirle attım
aslında görümcem yapmaz öyle şeyler çok disiplinli bilinçlidir çocuğu hasta diye kıyamadı herhalde ama benmkide çocuk arkadaşım

kv de de kızdı hatta hasta çocuk bebeğin biberonunu almış bakmıyosun dedi kızına
en sinir oldugum sey . Benimde gorumcemin kızı oglumn emzigini almiş emiyor gorumcede bişey demiyor . Bnde kaynattım oyle verdim

Teşekkür ederim canım. 6. Aydan önce ben de kullanmayı düşünmüyorum canım ama 2.5 aylıkken lan tahlili yapılmıştı tam sinirdaydi değeri demir eksikliği de ciddi problemlere yol acabiliyomus ama ben de kullanmam parabenli ilaclara ülkemizde nasıl izin veriliyor bu kadar normal karşılanıyor anlamış değilim. Hamilelik öncesinde kullandığım tüm parabenli kozmetikleri(kozmetik dediğim de şampuan roller on filan) en dogal bulduklarimla degistirdim paraben siz ürün bulamadiysam kullanmadım şimdi de karşıma ilaçlarda çıktı kullanmamaya tercih ediyorum ama içim rahat değil kötülük yapıyorsam diye.

Aynı his bende de var oğlumla yapışık gibi hissediyorum kendimi

Canim çok tatlısın yaa :KK48::KK68: Anca beraber kanca beraber:KK5:
Çıkardım pompayi humana yi doğumdan beri hergün içiyorum onu da fazlalastiriyim bari
canım humanayı uç dort bardak içmen gerekiyr gunde yoksa az içtigin zamn bi faydası yok . Bide bişey soylmk istiyorum . Benim teyzemn ikiz bebekleri var bes aylık teyzem hiç mama vermemiş ikisinide sadece anne sutuyle besliyomuş hayret ettim valla helal olsun dedim bn bi çocuga zar zor neler yapıym oyle yetryrm dedim . Nası sutunun yettgni ne yaptıgını sordum dogumdan bu yana bu humana çayını içiyomuş o çok sut yapıyr demişti dogruymuş. Bu arada bebeklerinin biri 7,5 digeri 8 kilo masallah .

Şaka gb ya o kadar uğraştım yok almadı
eşime bide sen denesene dedim adam verdi biberonu çocuk ilk denemede başladı içmeye
güler misin ağlar mısın:)
Bir yerde okumustum canim, biberona alistirirken anne disindaki aile bireyleri beslemeliymis bebegi, sende memeyi bildigi icin biberonu senden kabul etmezmis hatta soyle bir benzetme vardi, porselen yemek takimi dururken plastigi tercih edermisiniz diye....

canım biberon emen bebekler alışınca memeyi reddedeblyr inş oyle bi sorun yasamazsınız .
günde 1defa vericem canım inşallah sorun yaşamayız çay kaşığıyla da çok zor olur
biberonun deliği zaten yok gb baya uğraşması lazım :)

Bir yerde okumustum canim, biberona alistirirken anne disindaki aile bireyleri beslemeliymis bebegi, sende memeyi bildigi icin biberonu senden kabul etmezmis hatta soyle bir benzetme vardi, porselen yemek takimi dururken plastigi tercih edermisiniz diye....
aaa hiç böyle düşünmedim ne kadar doğru söylenmiş
uğraştım o kadar almadı en son eşime bide sen dene dedim direk aldı oğlum gerçi onda da 25cc içip bıraktı

:KK48:
guzelmıs. benım oglan oncelerı 1 2 ıdı sonra 12 sonra 11 sukur 10 a bugunlerde gectım darısı 9 un basına :KK45: su an uyuyor oh be kafam dınlendı boyyle derkende vıcdanım sızlamıyor degıl amn napıyım bende ınsanım deyıp hemencecık susturuyorum neyse kı:KK47:
Canım bebeği uyutmuşsun uyağına yayırmışsın sıra sende tabiki :) ben de onun battaniyesine sarılıp uyuyırum Vicdanım dışlıyor yoksa :)

Mssuperfine cnm bnde anne sutunde demir olmadıgı için sadece anne sutuyle beslenen bebeklerde kansıZzlık olabilecegini okumuştum ama belki senin dedgn gibide olabilir heryerde farklı bilgiler var. Bnm oglumdanda sarılık oldugu zamnlarda çok kan alındı o yuzden kullanırım sanırım biraz buyuyunce.
Benim dediğim normal durumlarda geçerli canom sarılık prematüre va gibi durumlarda tahlil sonrası Demir alımı Şart oluyor, inş bebeklerimiz sağlıkla kolaylıkla büyürler...

günde 1defa vericem canım inşallah sorun yaşamayız çay kaşığıyla da çok zor olur
biberonun deliği zaten yok gb baya uğraşması lazım :)

aaa hiç böyle düşünmedim ne kadar doğru söylenmiş
uğraştım o kadar almadı en son eşime bide sen dene dedim direk aldı oğlum gerçi onda da 25cc içip bıraktı
Canım emen bebek anneden bineronu kabul etmez derler. Bizimki de öyleydi...

Herkese günaydın anneler,

Yarın sabah kocasız bebekle annemin yazlığına gideceğim annemle, inş sorunsuz kolay geçer. Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olacak biraz ama olsun bana da değişiklik olacak:)

Bu saatte sırıtmasa hiç çekilmez bu zıpır bıraksam kahkaha atıp beni kandıracak türk kadını yer mi uyu dedim bakalım dinleyecek mi :KK70:
bencede o sevimlilikleri olmasa hiç çekilcek şey değil :KK48:
Gunaydin kizlarr. Yine muhtesem bir gece gecirdim. Ucten beri ayaktayiz. Bu kiz gece olunca dile geliyo nedense:) bir de o kahkahalari yok mu gecemizi senlendirdi sagolsun.
bu kızlar hep mi aynı:KK51: benimkide öyle

Back
X