Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de şimdi video hazırlıyorum onu unutmuşum :) hangi Şarkıyı kullandın babalara pek şarkı yok da :))Ben de minik minik hediyeler aldım canım. İyi ki varsın babacım yazılı bi anahtarlık,ofisine koyması için yine babalar günü konseptli bardak altlığı ve baba olma sanatı diye kitap aldım bi de dün oğlum ve ikisinin fotoğraflarıyla video hazırladım baya hoş oldu sabah
Odun tanımına bayıldım![]()
buldumbuldum diye bi site nette yazınca çıkıyor benimki oradan..Kizlar o kupalari nereye yaptirdiniz guzel fikir bende yapmak istedim :)
Canım bunlar hep tahmini doğum tarihleri Bebeğini 42 haftasına kadar bekle ve sara göre bekle ultrasonda Değişiyor önde oluyor yakalıyor vs onlar değişen sonuclar. Satı dikkate alıyorlar benimki satan bir hafta önce Doğdu:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşozaman sata gore mi bekliyim bende :/ anladim cnm sago
Ben de çok özeniyorum masa takvimine ama biz senenin hangi Ay'ı neredeyiz belli değil yaptırsam bir yerde kalacak diye yaptırmamıştık daha önce. Şimdiyse takvim tutuyor yanına ve arkasına notlar alıyorum bugün yürüdün ilk kez etek giydin döndün denize girdin bana gülümsedin vs gibi gerçekten büyüdüğünde vermek istiyorum kızıma :)bu arada ben yılbaiı hediyesini de buldum,,, masa takvimi yaptırıcam,, oğlumla eşimin beraber olan bir yıl önceki resimlerini seçicem,, misal ocak 2016 da ocak 2015 de çekilmiş resimleri gibi,,,,
bir seçenek aklınızda bulunsun,,,
Ben de şimdi video hazırlıyorum onu unutmuşum :) hangi Şarkıyı kullandın babalara pek şarkı yok da :))
buldumbuldum diye bi site nette yazınca çıkıyor benimki oradan..
Canım bunlar hep tahmini doğum tarihleri Bebeğini 42 haftasına kadar bekle ve sara göre bekle ultrasonda Değişiyor önde oluyor yakalıyor vs onlar değişen sonuclar. Satı dikkate alıyorlar benimki satan bir hafta önce Doğdu:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inş
Benim de iki hafta öndeydi bir de kgli bebek diyorlardı kedi gibi küçücük ve son haftalarda Doğdu. Insan hamileyken her şeye inanıyor etkileniyor demek istediğim satını düşün zaten bebek zamanında gelecek ama tam diyemedim:) hayırlarla gelsin inşcanim surekli 3 hafta onde keske yakalasa yada yanlis ciksa..
neyse dedigin gibi ne zaman isterse ozaman gelecek tesekkurler yorum icin![]()
Benim de iki hafta öndeydi bir de kgli bebek diyorlardı kedi gibi küçücük ve son haftalarda Doğdu. Insan hamileyken her şeye inanıyor etkileniyor demek istediğim satını düşün zaten bebek zamanında gelecek ama tam diyemedim:) hayırlarla gelsin inş
Bana bir masal anlat baba :) klasik ama oğluma ninni olarak da söylüyorum bayılıyo güzel oldu duygusal oldu :)Ben de şimdi video hazırlıyorum onu unutmuşum :) hangi Şarkıyı kullandın babalara pek şarkı yok da :))
buldumbuldum diye bi site nette yazınca çıkıyor benimki oradan..
Canım bunlar hep tahmini doğum tarihleri Bebeğini 42 haftasına kadar bekle ve sara göre bekle ultrasonda Değişiyor önde oluyor yakalıyor vs onlar değişen sonuclar. Satı dikkate alıyorlar benimki satan bir hafta önce Doğdu:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inş
rıca ederım ne demek :)yarın öyle yapayım canım çok sağol
yok canım ıkı aylıkken bı olmustu cok sukur daha olmadı sızınkıde hemen gecer ınsallahşimdi hasta değil demi canım,bebeğin
şimdiden kolay doğumlar bizim gelişim iki hafta öndeydi hep sattan bi hafta önce dogdu zaten beklesydı zor doğururdum ona rağmen 3600 doğdu sağlıkla gelsin bebısınSelam kızlar Öncelikle Bebişleriniz Hayırlı olsun Saglıkla sıhaatle büyüsünler inşallah darısı başımıza Diyelim :)
Size Sorum Doğum Sata Göre mi oldu ultrasondaki Gelişimine Göre mi?
Benim Ultrasonda 3 hafta önde Bebeğimin Gelişimi
şimdi Sata göre mi Beklemeli Ultrasona Göre mi Aklım karma karışık?
Bilgisi olan beni Aydınlatamazmı_?
Doğum normal Gözüküyor şuanlık bir aksilik çıkmazsa :)
Şimdiden Teşekkürlerimi Sunar İyi hafta sonları Dilerim...
ayyy masalllahhhhh benım serce ne zaman ayaklanacak acaba :)Eltımlerdeydık oglusumun önüne su sısesını koyuyorlar yazık binbir zorlukla gidip alıyor sonra çekiyorlar tekrar nasıl yoruldu kuzum çok güldüler haline hayat ne zor diyorlar hakikaten bebısler ne zorlanıyor bişey basarmak için![]()
ne kadar geç o kadar iyi sonra arkasında koşturmak zorundasın ben her gun supurge aciyorum ağzına bişey almasin diye kizimin oyuncaklarını çoğunu topladım kanepe altına koyduk zor yaayyy masalllahhhhh benım serce ne zaman ayaklanacak acaba :)
sımdı bıle elde avucta durmaz oldu valla oturtuyorum yoook basıyor cıglıgı kaldırıyorm sıkıldım oynatıyorum begenmedım amaaann nasılda nazlı baabasına cekmıs :) bıde surunmeye baslarsa atarlanıp durur gayrıne kadar geç o kadar iyi sonra arkasında koşturmak zorundasın ben her gun supurge aciyorum ağzına bişey almasin diye kizimin oyuncaklarını çoğunu topladım kanepe altına koyduk zor ya
canım alacaktım ama oğluşum rahatsız olduğu için çıkamadım 28haziran evlilik yıldönümümüz ikisini bir arada çıkarayım diyorumSelam kızlar eşlerinize babalar günü hediyesi aldınızmı?
Ben alıp almamakla kararsız kaldım biryandan diyorum alayımda sevinsin ve utansın biryandanda o anneler günü bana birşey almadı diyorum ..
rıca ederım ne demek :)
aslicım çok sağol canm dediğin gb emzirdim 1saat sonra verdim kusmadı şüküryok canım ıkı aylıkken bı olmustu cok sukur daha olmadı sızınkıde hemen gecer ınsallah
şimdiden kolay doğumlar bizim gelişim iki hafta öndeydi hep sattan bi hafta önce dogdu zaten beklesydı zor doğururdum ona rağmen 3600 doğdu sağlıkla gelsin bebısın
Ben almadım. Alacak bisey bulamadım evin çevresindeki yerlerde. Uzağa da gidemedim.sevdiği tatlıyı yaptımSelam kızlar eşlerinize babalar günü hediyesi aldınızmı?
Ben alıp almamakla kararsız kaldım biryandan diyorum alayımda sevinsin ve utansın biryandanda o anneler günü bana birşey almadı diyorum ..
Oda iui canım erkeklerin kalbine giden yol midesinden gelirB
Ben almadım. Alacak bisey bulamadım evin çevresindeki yerlerde. Uzağa da gidemedim.sevdiği tatlıyı yaptım
Öyle yap canım valla benim eşim bir hediye alsa sevgililer günü,evlilik yıdönümü, anneler günü hepsini içine katar toplu yaparcanım alacaktım ama oğluşum rahatsız olduğu için çıkamadım 28haziran evlilik yıldönümümüz ikisini bir arada çıkarayım diyorum
aslicım çok sağol canm dediğin gb emzirdim 1saat sonra verdim kusmadı şükür