2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ramazanla beraber daha doğru dürüst oturmamış düzenimiz şimdi hepten gitti sanki oğlum oruç tutacakmış gibi sahura kadar yatmıyor şuan makinaya atılacak bulaşıklarım var oğlum yeni yattı ben de bittim allah sonumuzu hayır etsin :KK34:

Eltımlerdeydık oglusumun önüne su sısesını koyuyorlar yazık binbir zorlukla gidip alıyor sonra çekiyorlar tekrar nasıl yoruldu kuzum çok güldüler haline hayat ne zor diyorlar hakikaten bebısler ne zorlanıyor bişey basarmak için :KK70:
Kıyamam ben o ahmetcike annesi benim yerime yanağına kocaman bir öpücük koy ısırıklı öpücük :KK70:

sımdı bıle elde avucta durmaz oldu valla oturtuyorum yoook basıyor cıglıgı kaldırıyorm sıkıldım oynatıyorum begenmedım amaaann nasılda nazlı baabasına cekmıs :) bıde surunmeye baslarsa atarlanıp durur gayrı :KK70:
:KK70::KK70::KK70:Sanki bizi anlattın benimki hele birde babasını görünce beni niye ona vermiyorsun diye nerdeyse beni dövecek:KK70:

sagol birtanem allah razi olsun yazidigin icin aklimi kurcaliyordu hep :)
insallah saglikla kavusurum kizima
Nacizane benim fikrim
Anın tadını çıkar
Kaygısına düştüğüne göre zaten bilinçli aklı başında birisin. Bu hamilelik günleri geri gelmeyecek. Şahsen ben ömrümün en güzel günleriydi diyorum.
Ve üstüne kimsenin üstüne laf bulamadığı bir laf var.
Allaha emanet...

Günaydın
Babayi bugun kurslar basladi yaz kursuna gonderdik...ogul da uyusun da Duha uyusun diye bekler bu saatten sonra.uykusuzluk mahvediyor beni kuzum hic durmuyor Allah sonumuzu hayretsin..oruca niyetlenmedim bugün. Kahvalti da yapmadim uyku uykuuu.....

Eltımlerdeydık oglusumun önüne su sısesını koyuyorlar yazık binbir zorlukla gidip alıyor sonra çekiyorlar tekrar nasıl yoruldu kuzum çok güldüler haline hayat ne zor diyorlar hakikaten bebısler ne zorlanıyor bişey basarmak için :KK70:
Bizde eltimlerdrydik iftarda.Oyy maşallah ahmet beyi kimse durduranaz artik.
Ramazanla beraber daha doğru dürüst oturmamış düzenimiz şimdi hepten gitti sanki oğlum oruç tutacakmış gibi sahura kadar yatmıyor şuan makinaya atılacak bulaşıklarım var oğlum yeni yattı ben de bittim allah sonumuzu hayır etsin :KK34:
Cok zor olur canim sana.annelik fedarlik demek

Kizlar bana bi akil verin.oglum doymuyor belli.cokkk sık kalkiyor uyudugunda emnek icin uyaniyor gündüz gece farketmiyor.iki gündür ek gidaya basladim.miktaruni sormuştum ama arada kaynadi galiba kimse yazmadi.ben de az az veriyrum.doyumluk degil tadimlik oluyr haliyle...mama versem normal mama mi kaşık maması mi hic bilgim yok.ek gida ijisi bir olmaz mi.bi deneyeyim daha iyi anlarim doyup doymadigini

Kizlar bana bi akil verin.oglum doymuyor belli.cokkk sık kalkiyor uyudugunda emnek icin uyaniyor gündüz gece farketmiyor.iki gündür ek gidaya basladim.miktaruni sormuştum ama arada kaynadi galiba kimse yazmadi.ben de az az veriyrum.doyumluk degil tadimlik oluyr haliyle...mama versem normal mama mi kaşık maması mi hic bilgim yok.ek gida ijisi bir olmaz mi.bi deneyeyim daha iyi anlarim doyup doymadigini
ben kaşik maması veriyorum zaten surekli emdgi içinde devm maması vermiyorum sutumde iyi gibi . Kaç aylık oldu ek gıdaya baslıcksan az az tadımlk yedr çok yerse agır gelebilir ilk yogurt sonra patates yada kabakla baslayblrsn mesela. Bunları tadımlk verecgn için doyması içinde kaşik maması verebilirsn bnm tavsym.

Selam kızlar çok sinirliyim ya oncedende yazmıştım oglumun sunnet derisi dar bu yuzdende çişi tam geçmiyor ve idrar yolu enfeksiyonu oluyr her çiş yaptıgında pipisinin ucundan sarı sarı kum dokuluyr hatta kumuda geçti dahada buyuk dokuyo şimdi kp le dktra gotrduk hç anlamıyoya bişey yok dedi basındn sagdı bzde çocuk cerrahına gosterdk oda bişey yok pipide dedi bnde tahlil yapılmasını istedm ve enfeksiyon çıkmş nası bişey yok kum dokuluyo diyorm norml diyo normlde niye her bbkte olmuyo niye surekli enfeksiyon geçiriyr besbelli dar sunnet derisi arkaya hiç sıyrılmıyr test sonucndan snra dr sunnet yapalım dedi ama kp beni sinir etti kv girmiş aklına neymişte sunnet için çok kuçukmuş bişey olmaznış ondan bilmm ne sunneti iki ay snra yaptralım diyo neymişte biraz daha buyusn toparlnsn diye iyide tam tersi asıl sunnet olmassa surekli enfeksyn olck surekli agrı çekeck o çocuk huzursz olck uyumayck ustune gelişmeyeck zayıflyck bunları hiç duşunmuyr hoş ona gore boyle degil bişey olmz diyo hp kv nin aklı ya sinr oluym ne karışıyonz bnm çocumn sunnetne sze neee off yaptrmayalım diyip duruyr çocuk çok huzırsz sancılı çiş yapıyr gozumn onunde eriyeck onlarn inadı yuzunden ya şuanda bagırmk çagrmk kufretmk istyrmya çk sinirlym

ben kaşik maması veriyorum zaten surekli emdgi içinde devm maması vermiyorum sutumde iyi gibi . Kaç aylık oldu ek gıdaya baslıcksan az az tadımlk yedr çok yerse agır gelebilir ilk yogurt sonra patates yada kabakla baslayblrsn mesela. Bunları tadımlk verecgn için doyması içinde kaşik maması verebilirsn bnm tavsym.
Sagol canim yarin 5.ayi dolduruyoruz.dr basla yavas yavas dedi ki oglum da yenek istiyor hal ve hareketi onu gösteriyor. Ilk yogurt verdim dun de patatesle basladim dedigin gibi.kasik maması hangi marka cnm?.

Selam kızlar çok sinirliyim ya oncedende yazmıştım oglumun sunnet derisi dar bu yuzdende çişi tam geçmiyor ve idrar yolu enfeksiyonu oluyr her çiş yaptıgında pipisinin ucundan sarı sarı kum dokuluyr hatta kumuda geçti dahada buyuk dokuyo şimdi kp le dktra gotrduk hç anlamıyoya bişey yok dedi basındn sagdı bzde çocuk cerrahına gosterdk oda bişey yok pipide dedi bnde tahlil yapılmasını istedm ve enfeksiyon çıkmş nası bişey yok kum dokuluyo diyorm norml diyo normlde niye her bbkte olmuyo niye surekli enfeksiyon geçiriyr besbelli dar sunnet derisi arkaya hiç sıyrılmıyr test sonucndan snra dr sunnet yapalım dedi ama kp beni sinir etti kv girmiş aklına neymişte sunnet için çok kuçukmuş bişey olmaznış ondan bilmm ne sunneti iki ay snra yaptralım diyo neymişte biraz daha buyusn toparlnsn diye iyide tam tersi asıl sunnet olmassa surekli enfeksyn olck surekli agrı çekeck o çocuk huzursz olck uyumayck ustune gelişmeyeck zayıflyck bunları hiç duşunmuyr hoş ona gore boyle degil bişey olmz diyo hp kv nin aklı ya sinr oluym ne karışıyonz bnm çocumn sunnetne sze neee off yaptrmayalım diyip duruyr çocuk çok huzırsz sancılı çiş yapıyr gozumn onunde eriyeck onlarn inadı yuzunden ya şuanda bagırmk çagrmk kufretmk istyrmya çk sinirlym
Çocuğunun sagligi en önemlisi. Esine söylesen yardimci olmaz mi.saglik bu.iki ay sonra ettirince basi göğe mi erecek.uygun bir dille anlat canim...Allah yardimcin olsun oglusuna da sifa versin.

Nacizane benim fikrim
Anın tadını çıkar
Kaygısına düştüğüne göre zaten bilinçli aklı başında birisin. Bu hamilelik günleri geri gelmeyecek. Şahsen ben ömrümün en güzel günleriydi diyorum.
Ve üstüne kimsenin üstüne laf bulamadığı bir laf var.
Allaha emanet...

cok haklisin canim dogru doya doya yasiyim ilk bebegim olacak rabbim nasip kismet ederse endisem o yuzden nasil olacak nasil anliycam gibi :)
tesekkurler sizlerde allaha emanet olun :)

Merhabalar, oruç tutan annelere kolaylıklar, Allah kabul etsin. Umduğumdan daha iyi gidiyor oruç çok şükür.
Biz bugün 5. Ayımızı doldurduk. Rota virüs aşısının 2. Dozunu yaptırmamız gerekiyor. Ilk sorum sizlere bu aşıyı eczaneden alıp sağlık Ocağı'na yaptıranınız oldu mu? Doktora gitmemiz gerekli midir?
Ikinci sorum ek gıda ile ilgili. Ek gıdaya geçerken kendiniz mi başladınız. Mutlaka doktor mu yönlendirmeli ne ile nasıl başlanması gerektiğine? 5. Ayda başlayanınız var mı? Ben bu ay başlamak niyetindeyim. Zaten takviye mama alıyor doğduğundan beri. O pis mamayı içeceğine ek gıdaya başlayalım diyorum. Bir de 6. Ayına girerken işe başlayacağım. Yanında olamayacağım. O yüzden ben alıştırayım o zamana kadar istiyorum.

babalar guunu konusulmus. ben gecen hafta pazar zannedıyordum babalar gunun kutlu olsunnnn herrııııııııfff konseptlı bı konusma yapmıstım :D anaa ogrendıım kııı bu haftaymıs tv ızlemıyoruz bu arada benımkının de haberı yok :D aksama cay yaptım ıctık ohhhh :D dogum gunude 15 ındeydı haberım vardı fekat o gun unuttum maas gunu dıye sevınıyordum ıkı gun sonar aksam aklım basıma geldı ozur nazır ettım hedıyeden de yıttım :D gercı o analar gunu ıcın bı suru zımbırtısı olan mutfak robotu almıstı ama neyse :D

Merhaba kızlar.,.
Yaz geldi çiçekler açtı sivrisinekler ortalığı bastı :) şuan ağaçlı otlu oksijenli bir yerde yaşıyoruz oğlumla. Fakat sinekler bir şekilde sokuyorlar. Organik sinek kovucu da sürmesem demek ısırılmadık yeri kalmıcak. Sineklerin bebişlere yoğun ilgileri var ne yazık ki. Onu sokmasınlar diye kendimi siper ediyorum. :) ama ısırılınca şişiyor ve bizimki gibi hemen geçmiyor. 15 gün önce ki ısırık duruyor suratında. Doktora götürdüm. 2 ay bile süren varmış geçmeyen. Nasıl geçicek bunlar yaa? Dertleniyorum.

Back
X