2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hanımlar hani bir bebek giysisi vardı aysimason alıcam demişti bende pek beğenmiştim, gittigidiyordan aldık bugün geldi hemen fotosunu çektim:) çok ağladı güzel çıkmadı ama albüme koyucam, kaliteli beğendim açıkçası ama mavisini almadığıma pişman oldum birde 9-12 ay sipariş etmiştim ne olur ne olmaz diye büyük oldu:) zaten sonbaharlık mevsimlik değil bence kalın yani, almak isteyen olursa diye yazıyorum ayrıntısını, selam bebek in kendi satışından aldım gittigidiyordaki.

Eki Görüntüle 1563669

bunu da almak istiyorum ne dersiniz:)

Eki Görüntüle 1563670
ikiside çok güzel canım güle güle giysin eymencik
kahve renginin kravatlısı var bizde de büyük diye kaldırmıştım deniyim,bende

ek gıda mama kaşık maması aptamil hipp evolvia sma kabak havuç patates kafayı bozduk eflalim :)

illaki alışacak canım ama yoracaklar bizi,
mamayı uykusunda vermeyi denedin mi canım ben öyle alıştırdım hala ilk verdiğimde ağlar sonra alır diliyle itince çekmiyorm ağzından inatla bekliyorum alıyor sonra

ameliyata gerek kalmaz inşallah canım dua edelim

Hipp erikli meyve puresi alacaktim çoğu bebek tadını seviyormus eşim oğluma ne olduğu belli olmayan meyve yedirmem. Meyveyi alır kendimiz yaparız dedi. Ne verdiyse m yemiyor bende yiyemiyorum meyvelerin tadi yok guzel meyve bulamiyoruz resmen meyveye bayilirim ama ben bile gönüllü yemiyor um oğlum da aç kalıyor ama eninde sonunda alisir yer dedi bakalım inşallah alışır. Ben de hazır gıda yedirmek istemiyorum ama aç da kalmasın istiyorum. Hazır meyve puresi aldınız mı hiç? ??
Canim ben hic almadim ama arkadaslarim surekli aliyor, onlarda hipp aliyotlar, hatta bi arkadasim bebegine yemek pisirmiyor surekli o kavonozlardan yediriyor, bio oldugu icin guveniyor ama ben suphyle yaklasiyorum, disarda mecbur kaldiimda kullanirim ama evdeyken gerek yok bence, hic bisey yemeyen bebekler o kavonozlari nasil yiyorlar buda suphe uyandiriyor bende.. Organik pazarlar var mi sana yakin bilmiyorum ama oralardan meyveni alabilirsin..

Canim ben hic almadim ama arkadaslarim surekli aliyor, onlarda hipp aliyotlar, hatta bi arkadasim bebegine yemek pisirmiyor surekli o kavonozlardan yediriyor, bio oldugu icin guveniyor ama ben suphyle yaklasiyorum, disarda mecbur kaldiimda kullanirim ama evdeyken gerek yok bence, hic bisey yemeyen bebekler o kavonozlari nasil yiyorlar buda suphe uyandiriyor bende.. Organik pazarlar var mi sana yakin bilmiyorum ama oralardan meyveni alabilirsin..
Haklısın. Esim araştıracak meyve için pazar bakalım inşallah buluruz

Haklısın. Esim araştıracak meyve için pazar bakalım inşallah buluruz

Canım endişelerimiz sorularımız fln çok benziyor okuyrm hep ama cevap yazamıyodum :KK16: ben e bebekten wee nin silikon kaşığını aldım renkleri çok güzeldi ucu da yumuşak gerçi henüz ek gıdaya geçmedik o yüzden denemedim ama yumuşak bpa sız bi ürün diye tavsiye edebilirim

Bi de ben hamileliğimden beri mecbur kalmadıkça pazardan marketten almıyorum sebze meyvemi. İpek hanım çiftliğinden sipariş veriyorum çok da güven veriyor bana, tam bahçe ürünleri şekilsiz bile olsa çok lezzetli şeyler geliyor tavsiye ederim bi araştır istersen

Hipp erikli meyve puresi alacaktim çoğu bebek tadını seviyormus eşim oğluma ne olduğu belli olmayan meyve yedirmem. Meyveyi alır kendimiz yaparız dedi. Ne verdiyse m yemiyor bende yiyemiyorum meyvelerin tadi yok guzel meyve bulamiyoruz resmen meyveye bayilirim ama ben bile gönüllü yemiyor um oğlum da aç kalıyor ama eninde sonunda alisir yer dedi bakalım inşallah alışır. Ben de hazır gıda yedirmek istemiyorum ama aç da kalmasın istiyorum. Hazır meyve puresi aldınız mı hiç? ??
TV de izlemiştim TRT 1 de iyi fikir programına pazartesi günleri çocuk doktoru çıkıyordu. Adını hatırlayamıyorum.
Marketten nasıl yetiştirildiğini bilmediğiniz meyveyi alıp püre yapacağınıza kavanoz da satılan üzerinde organiktir yazan mamaları tercih edebilirsiniz diye.
Mesela şeftali ve nektarinin üzerindeki tarım ilacını giderebilmek için 1 gün suda bekletmelisiniz demişti.
Aklınızda bulunsun.

TV de izlemiştim TRT 1 de iyi fikir programına pazartesi günleri çocuk doktoru çıkıyordu. Adını hatırlayamıyorum.
Marketten nasıl yetiştirildiğini bilmediğiniz meyveyi alıp püre yapacağınıza kavanoz da satılan üzerinde organiktir yazan mamaları tercih edebilirsiniz diye.
Mesela şeftali ve nektarinin üzerindeki tarım ilacını giderebilmek için 1 gün suda bekletmelisiniz demişti.
Aklınızda bulunsun.
bu da beni çok düşündürüyor üstünde kırk tane vitamin yazıyor acaba biz evde bunu sağlayabiliyor muyuz

güvenilen markanın ürünü daha mı mantıklı acaba

kavanozlar hep kolaya kaçmak gb görülür ama çok zor değil ki pazardan meyveyi alıp yıkayıp rendelemek kafamda deli sorular

Kizlar ben bikac gun once ek gidaya basladim 5bucuk aylikken baslamis olduk, azcik muz yedirdim, suda haslanmis kabagi ezip verdim, yogurt vermistim ama cok gaz yapti, dun tekrar mayaladim bakalim yine gaz yapcak mi, kizim yemegini verdigm tabaga saldiriyor resmen :) ikinci kasigi verene kadar zor bekliyor :KK70:

Kizlar benim bebegim yan donuyor ama hala yuzusti donmek istemiyor, 3-4 kere donmustu oda 1 ay once filandi, oyle hareketsiz bi bebek degil elleri ayaklari cirpinip duruyor, biseylere uzanmaya calisiyor surekli, kiyaslamak istemiyorum ama biraz dertte ediyorum sizce bi problem var midir?
Canim yere hali büyüklüğünde Çarşaf ser yada oyun halıları var onlardan alabilirsin. Etrafına oyuncakları koy ulaşabileceği kadar mesafede. Cok rahat eder ve Dönme ilerleme geri gitme gibi hareketleri kolaylıkla yapmaya Çalışır.

Hicbirsey yediremiyorum su bile içmiyor oğlum off sütüm de az devam sütü ve hazır meyve puresi denememi söylediler özellikle Erikli meyve puresi ni dene dediler .
canım üzülme ve vazgecme kucağında sdene mama sandalyesinde başkasının kucağında parmagınla kaşıkla bardakla biberonla elbet alacak

Aynı soruyu dün ben soracaktım unuttum gitti hatta bugün sirkeli karbonatlı suyla sileyim diyordum yıkarsan sonucu haber ver canım bizim de aynı halıdan.
canım bende hassas ta yaşadım tıny love maymun adası
@Mrssuperfine
Kizlar mama kaşığı konusunda tavsiyeleriniz var mı? ? Hangi marka alsam ??
canım ben porselen kullanıyorum metal ağız kenarında alerji yapıyor dısardada tupperware mama takımı var onu kullanıyorum memnunum
canım bende evde yapmak mantikli geliyor kokusu rahatsız ediyor eğer meyveleri rendeleyıp azicik kaynatın küçük kavanozlara sıcakken kapatırsan dışarı çıkarken yanında bile goturebılırsn ama taze yapmak mantikli ipek hanimin ciftligi çok hoş ailesi yapamayan arkadaşlarım erişti ve tarhana falan da alıyorlar arkadaş tavsiye etmiş bende memnun kalacağının garantisini veririm
ınan bende onu dusundum ama erındım bahcemde yaprak var esımle oturur sararız :D bırlıkte mantı bıle sıkmışlıgımız var :) patates tavuk corba yanına pırınc pılavı olur mu
kolay gelsin canım mercimek çorbası patlicanli kurdan kebabı çok hoş durur firinda patates tavuk birde hosaf çok kolay bi tatlı tarifi vereyim 3 yumurta bi bardak şeker 4yemek kaşifi yoğurt kabartma tozu kek kıvamında yap pissın ...2 bardak şekeri 3 bardak suda erit kaynatmadan kek sıcakken dok çok hafif kolay dün yaptımda yuvarlak borcam ölçüsü:D yarısını yedim iftar sonrası
Canım endişelerimiz sorularımız fln çok benziyor okuyrm hep ama cevap yazamıyodum :KK16: ben e bebekten wee nin silikon kaşığını aldım renkleri çok güzeldi ucu da yumuşak gerçi henüz ek gıdaya geçmedik o yüzden denemedim ama yumuşak bpa sız bi ürün diye tavsiye edebilirim

Bi de ben hamileliğimden beri mecbur kalmadıkça pazardan marketten almıyorum sebze meyvemi. İpek hanım çiftliğinden sipariş veriyorum çok da güven veriyor bana, tam bahçe ürünleri şekilsiz bile olsa çok lezzetli şeyler geliyor tavsiye ederim bi araştır istersen
ipek hanimin ciftligi harika canım alkışlıyorum seni tarhana erişti falan arkadaşlarım var çok güzel koli gönderiyorlar

adamına gore degısır :KK70: kııız bıde buyuk eltıylede onlar bır oluyorlarmıs hahaaa

rıca ederım :) amaaanııın annesı emzır gıtsın yaaa kılo almasa da olur valla rahat ol :) ınsallah gerek kalmaz uzuldum mınık kuzuya :KK43: ammaaaan aha bana bak ev dokuluyor orucum halım yok saldım gıttı ama benım gelenım gıdenım yok o rahatlık var ama bırı gelecek dıye odum kopmuyorda degıl ahh bu kadınlaar :KK70:

bılıyorum zatn oylesıne verdım muz ıshale ıyı gelırya olur ya ıshalse dıye şeeettıydım :)

benım nazızane tavsıyem yanı kendı dusuncem bebegım ne ıstıyorsa onu verırdım kendımıde bebegımıde yıpratmazdımm

anlıyorum senı allah yardımcın olsun ne deyım..
Canim zorlamiycamda esim takti resmen

Uç kısmının yumuşak olması önemliymis ağzına sert gelmeyince daha kolay kabul ediyormus meme gibi dudağının arasına alabiliyormus diş ten dolayı damagini da kasiyabiliyormus hangi markanın ucu daha yumuşak kavramasi kolay olur diye bilemedim. Metal olmasın diye bende plastik kasik ve porselen kasik kullandım ama kabul etmiyor bir türlü tahta kaşığı da eşimde söyledi ama onda da bakteri kolay ürediginden iyice fırçalayarak yıkamak ıslak bırakmamak falan çok dikkat gerekecek diye kullanmak istemedim. Kesme tahta mi bile bu yüzden cam kullanıyorum ben.cevabın için teşekkür ederim.:KK19:
bende herobaby den cikan kasiktan var yumusak ucu

canim buyuk ogluma kullanmistim bunda da hic bir sey yemezse kullanicam baska care yok
corba ne yapayım pekı :)
ayran corbasi:) ferah ferah
ikiside çok güzel canım güle güle giysin eymencik
kahve renginin kravatlısı var bizde de büyük diye kaldırmıştım deniyim,bende

ek gıda mama kaşık maması aptamil hipp evolvia sma kabak havuç patates kafayı bozduk eflalim :)

illaki alışacak canım ama yoracaklar bizi,
mamayı uykusunda vermeyi denedin mi canım ben öyle alıştırdım hala ilk verdiğimde ağlar sonra alır diliyle itince çekmiyorm ağzından inatla bekliyorum alıyor sonra

ameliyata gerek kalmaz inşallah canım dua edelim
cok yoracaklar belli, denedim canim uykuda bile yaygarayi basti:) kiyafeti denersen foto isterim:)

aynen canim cok guzel yiyorlar tadida berbat bence
canım üzülme ve vazgecme kucağında sdene mama sandalyesinde başkasının kucağında parmagınla kaşıkla bardakla biberonla elbet alacak
canim bu dediklerini hep denedim:( ipekte boylemiydi istahsiz diyordunya

Günaydınlar, bende erkenciyim her zaman ki gibi, gecenin üçün de açmış benimki gözünü bakıp bakıp gülüyor konuşuyor hiç pas vermedim uyuttum geri beşte kalktı sasmadi :KK70:

herkese sebzeyle baslayin dedim dedim bu gidisle meyve vericem ben, ay tek yese vericem benimki de laf, neyse surada 10 gun var 6 ayin dolmasina:KK67:

Back
X