Ben de bir dahakinde kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Bu kez söyledik olmadı. 3 aydan önce söylemiycem kimseye.. zaten k.v k.p ne hamile olduğuma sevindi ne de kaybedecegimi duyduğunda üzüldü. Bi de k.v. gelmiş bana diyo ki bi dahakine annene bile deme nazar değer sanki annemin nazari değdi de bebek sağlıksız oldu. Ha bu arada Allah izin verir de bebeğim olursa halasına sevdirmiycem inşaallah..
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
walla benim de bir düşüğüm oldu sebeb ne belli değil, gıda zehirlenmesi oldum, eşimle çok büyük kavgalarımız oldu eşimin ailesi yüzünden, hamile olduğumu bilmeden ve bildikten sonra, eşim beni bir başıma düşük tehlikem olmasına rağmen yazlık yerde kış başında bıraktı, kimsecikler yok yani,,, eşimin ailesinin yanına gitmesi gerekiyordu ve hamile olduğumu biliyorlardı çok basit bir kaza geçirdikleri için eşimi çağırdılar ben tek başıma kaldım 4 gün,,,, geçen günde gittim evine şimdi doğacaktı, düşürmeseydin diyor,,, birde düşükten sonra 1 ay yattum, her 1000 kişiden başına gelen olaylar başıma geldi,,, görümcelerim bir telefon açıp geçmiş olsun bile dilemedi,,,,
hala çok kızgınım ama unutma ki bu insanlar doğacak olan bebeklerimizin akrabası, onun için halası ile babaannesi ile görüştürmeme kararını biz alamayız,,,, kendileri görmek istemezlerse onların bileceği iş,,,,
sen morelini yüksek tut, kendini çok üzme,,, biliyorum çok zor zamanlar ama stres oldukça, böyle insanlara kinlendikçe sağlığın bozuşuyor,,,
benim misal triodimde sorun varmış ilaç kullanıyorum, ve nedeni de stres,,,,,,
öyle kimseye sevdirmem deme,,,,
bırak onlar utansın,,,
ama bir daha ki hamileliğinde söyleme kimseye,,,, bak görürsün herşey yoluna girer :))))