- 25 Nisan 2014
- 2.556
- 5.925
- 78
Anladım canım bendede hafif çil olmuştu kese çok iyi geliyor..Yok canım çil ve dogum lekesi
Bende çarlaklar için sanmıştım onun ilacı olsa hemen kullanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım bendede hafif çil olmuştu kese çok iyi geliyor..Yok canım çil ve dogum lekesi
Cnm regl dönemin filan mi, benim bildigim emizriyosun kesilmez oyle birden azalmistir bence..Sütüm gitti:/ şoktayım( iki gündür az geliyordu bugün tamamen kesildi Doğu Türkistan resimlerine denk geldik ondan mı çoxuğum üç gecedir sabahlıyorus uykusuz hep kucakta ondan mı bilmiyorum
Uyku yemek bitki çayları sadece emzirmeye devam ediyorum ama sütüm hiç gelmiyor bebeğim de Çığlık çığlık bürün gece uyuyamıyor aç olduğu için
Doktora götüreceğiz ek gıdaya başlayacağım Allah
canım kese kae yaramıyo artık bende malesef çatlaklara malesef yok bırseyAnladım canım bendede hafif çil olmuştu kese çok iyi geliyor..
Bende çarlaklar için sanmıştım onun ilacı olsa hemen kullanırım![]()
canım yemek sonrası veriyorum ıstedıgı kadar abartıyorsa bırakıyorum sürekli vermiyorumKizlar bebislerinize ne kadar su veriyosunuz benim kiza kalsa 1 bardak su icecek bi gunde bi şeyler yedirince filan veriyorum ama biraksam daha da icecek, midesi şişmez mi cok suyla bilemedim..
Canim 2 aylikken falan benim kizimda 3 gece uyumamisti sabahlamistik, zaten yeterisiz olan sütüm 3. gün neredeyse tamamen kesildi, hemen annemi cagirdim bir kac saat uyudum humana promalt bol sıvı falan aldim ve yine gelmeye başladı anladim ki uykusuzluk cok etkiliyor sütü, mümkün oldugunca uyumaya, çevreden de yardım almaya çalış, inşaallah geri gelecektir. Allah yardimcin olsun.Sütüm gitti:/ şoktayım( iki gündür az geliyordu bugün tamamen kesildi Doğu Türkistan resimlerine denk geldik ondan mı çoxuğum üç gecedir sabahlıyorus uykusuz hep kucakta ondan mı bilmiyorum
Uyku yemek bitki çayları sadece emzirmeye devam ediyorum ama sütüm hiç gelmiyor bebeğim de Çığlık çığlık bürün gece uyuyamıyor aç olduğu için
Ben onu hamile iken izlrmiştim felaket komiktiKızlar senin hikayen diye bı fılm var çok guzelmıs resmen hamılelık doğum lohusalık herse yı tekrar yasadım hey gidi![]()
Canim bugün 6-12 Ay arası 30-100 CC olarak okumuştumKizlar bebislerinize ne kadar su veriyosunuz benim kiza kalsa 1 bardak su icecek bi gunde bi şeyler yedirince filan veriyorum ama biraksam daha da icecek, midesi şişmez mi cok suyla bilemedim..
Canım üzüldüğün için olmuş hemen seni sakinleştirecek bir şeyler yap kafanı dağıtman lazım o fotoları hafızandan silmeye çalış çok zor ama lütfen bakma bir daha öyle fotolara haberlere, tatildeydin sanırım, yatıp dinlen bolca annenden yardım iste, galactago al çok işe yaradı bende, birde rezene susam çektir aktarda bala ya da pekmeze katıp ye, incir bol hurma ye gir çık ye hurmayı inciri, sütüm gitti diye aklından geçirmemeye çalış acaba geliyor mu yetiyor mu diye düşünmemeye çalış, bak benimde çok azalmıştı zor akıyordu, eşimle çok kötü tartışmıştık valizimi toplamıştım o derece kötüydü ağla ağla içim çıkmıştı o çok etkiledi birde nazar canım nazar kimsenin yanında sakın emzirme güvendiğin biri bile olsa emzirme, okusunlar sana bolcaSütüm gitti:/ şoktayım( iki gündür az geliyordu bugün tamamen kesildi Doğu Türkistan resimlerine denk geldik ondan mı çoxuğum üç gecedir sabahlıyorus uykusuz hep kucakta ondan mı bilmiyorum
canım korkma hiç @Mrssuperfine yazdıklarımdan ye iç sendeÇok üzüldüm canım
Benim sütümde bayaa azaldı korkuyorum kesilecek diye![]()
sağol canım şapkayı iptal ettim aysimasonda aynısını dedi, halbuki ölçüleri var niye sıkıyor çok saçma yani ne diye ölçü vermişlerseyoğurt sebze verilir canım tarhanayi denemedim desem yalan olur ama sevmedi
yerim onu ya canım bizim ki akilliydi sizinki kucakci ondan hızlı gelişti sanırım ama şimdide çok huysuz
canım muhallebi pişerken içine atiyorum direk pişiyor
Nego kırmızı pantolon güzel canım şapka ben aldım sıktı kafasini
![]()
canım işe yararsa bende alıyım hemen, bio oil deniycem bende bakalım hangisi iyi olacakKızımı parka götürdüm yaşlı teyzelerle sohbet ettik pek güzeldi ne tatlilar ya ..lekeler için nature's. Tavsiye ettiler onu aldım inş ise yarar yaOğlum bisey yemiyor ama babası az kiraz yedirmis yeter galiba
![]()
ha haa haa o dönme sonrası çığlıklar bizde hala var dönüyor dönüyor ağlıyor kurtar diye:)Kizim donmuyor diye uzuluyordum hani, evimize geldigimiz gun oyun halisina koydum baska odaya gittim geldim donmus :) cok sevindim hic donmeyecek gibi geliyordu :) simdi sirtustu durmuyor dondukten sonrada kurtariyim diye aglamaya basliyor :), evimizie geldik geleli cok cadilasti, ciglik atip duruyor kedi gibi :)) kalabaliktan hoslanmiyor kizim onu anladim, evimizde kesinlikle daha mutlu, gebeligimi yalniz gecirmistim ondan midir bilmem..
8gundur regl olduhum icin ek gidaya ara verdim sutum yetiyordu cunku, bugun oruca basladim ekgida denemelerine devam :), blw ile ilgili paylasimlarinizi okudum, ramazanda ugrasamam heralde, simdilik puturlu pure yapacagim, kizimda biraz daha buyumus olur, 7bucuk aylikk filan bende veririm eline yesin :) biberonuyla kendi kendine iciyor bayiliyorum :))
Burda 20 saat oruc ttuyoruz formul mama aldim sutum yetmezse veririm diye, buyuk ihtimalle yetmezde, vicdan azabi hat safhada rizkini kesiyormusum gibi hissediyorum( oruc tutmak zorundaymisim gibi geliyor, esim tutma diyor ama oylede yapamiyorum arada kaldim
![]()
canım bak sana suyuda diyecektim her istediğinde verme bence midesini onla doldurma, emzirdikten sonra teklif et ihtiyacı varsa zaten alırKizlar bebislerinize ne kadar su veriyosunuz benim kiza kalsa 1 bardak su icecek bi gunde bi şeyler yedirince filan veriyorum ama biraksam daha da icecek, midesi şişmez mi cok suyla bilemedim..
hamileyken izlemiştim çok güzeldi:)Kızlar senin hikayen diye bı fılm var çok guzelmıs resmen hamılelık doğum lohusalık herse yı tekrar yasadım hey gidi![]()
Canim 2 aylikken falan benim kizimda 3 gece uyumamisti sabahlamistik, zaten yeterisiz olan sütüm 3. gün neredeyse tamamen kesildi, hemen annemi cagirdim bir kac saat uyudum humana promalt bol sıvı falan aldim ve yine gelmeye başladı anladim ki uykusuzluk cok etkiliyor sütü, mümkün oldugunca uyumaya, çevreden de yardım almaya çalış, inşaallah geri gelecektir. Allah yardimcin olsun.
ıyı yapmışsın canım alsın tabı ınsan rahatlıyr bırsey alınca bende alıyorum gıZlı sokuyorum eve bı anda görünce kalpten gıdıyorGünaydın kimseler yok:)
Dün ilk kez iftar davetine gittik, oyy bütün gün hem büyük oğlum kök söktürdü hem küçük, hazırlanırken çok ağladım sinirim bozuldu, eşim gelmemişti geç kalmıştı minik ağlıyor büyük evin altını üstüne getiriyor,ben giyecek hiç bir şey bulamadım hiç bir şeyim olmuyor iyice dellendim, sonunda kv mi çağırdım da giyindim o küçüğü tuttu, iftar saati uyku saati benimkilerin, minik bir güzel ağladı neyse güç bela uyuttum ayağımda sallarken yedim yemeğimi:) sonra uyandı neşesi iyiydi şükür:) 4 senedir ilk defa akşam 11 e kadar bir yerde oturduk, en geç 9 da kalkardık biz:) eve geldik uyudu kuzular bende duşa aldım yattım, minik sabahın 4, 30 unda kalktı şaka gibi:) büyük ilk defa 7.30 a kadar uyudu şok olduk.
O gazla lc de kendime bir sürü şey beğendim alsın beyimiz bir zahmet sinir oldum resmen dün![]()
ay aman bızımkıde ozledımopecem oyun oynayalım deli bunlar yaŞu ana çok sinirliyim büyük oğlum küçüğü bir güzel uyandırdı uyan çok uyudun diyeçok bağırdım ya nasıl çocuk oldu bu anlayamıyorum artık, çok uyudu uyansın diyor birde
![]()
Tam oğlumu uyutum 9 bucukta ben de uyudum 10 a dogru.ve esim uyandırdı kirmizi tas daki su ne diye dökmuste tas dedigi de legen.aksam su kesildi muslugu acik birakmis banyo dolabinn ucindeki legene su dolmus.. hey Allahim rüya gibi sonra oglumu da uyandırdı. Kendi kursa gitti.kizdim bi güzel.
Simdi uykusunu alamayan miz miz oglumla ugras dur.uyuyamayinxa ne gülüyor ne susuyor oynuyor
Dun bende oyle ablam cagirdi esim gitnek istemedi. Ben gideyin sen gelme git annende ye dedim.haxirlandim ve gidemedim oturdum agladim bi güzel. Yenegimde yoktu.sen buna mustehaksin dedim ezandan sonra kendi hazır bisiyler yapti yedi..ablam da menüsünü soylemisti bir canim cektiydi ki sorma.Günaydın kimseler yok:)
Dün ilk kez iftar davetine gittik, oyy bütün gün hem büyük oğlum kök söktürdü hem küçük, hazırlanırken çok ağladım sinirim bozuldu, eşim gelmemişti geç kalmıştı minik ağlıyor büyük evin altını üstüne getiriyor,ben giyecek hiç bir şey bulamadım hiç bir şeyim olmuyor iyice dellendim, sonunda kv mi çağırdım da giyindim o küçüğü tuttu, iftar saati uyku saati benimkilerin, minik bir güzel ağladı neyse güç bela uyuttum ayağımda sallarken yedim yemeğimi:) sonra uyandı neşesi iyiydi şükür:) 4 senedir ilk defa akşam 11 e kadar bir yerde oturduk, en geç 9 da kalkardık biz:) eve geldik uyudu kuzular bende duşa aldım yattım, minik sabahın 4, 30 unda kalktı şaka gibi:) büyük ilk defa 7.30 a kadar uyudu şok olduk.
O gazla lc de kendime bir sürü şey beğendim alsın beyimiz bir zahmet sinir oldum resmen dün![]()
Sizdeki kucuk çocuk bendeki buyuk cocukŞu ana çok sinirliyim büyük oğlum küçüğü bir güzel uyandırdı uyan çok uyudun diyeçok bağırdım ya nasıl çocuk oldu bu anlayamıyorum artık, çok uyudu uyansın diyor birde
![]()
Suclu biliyor sucunu zaten.tuh uyandı diyerek kacti evdenkafasına ındıreceksın leğeni görecek
Canim cok uzunmus gun sizin orda.tutma canim. Cimcime buyusun ins.kisin tutariz hep beraber.Nego haklisin canim, bide uzun gunler, vucudumda susuz kaliyor.. Ben kilo verdim epey 56ya filan dustum o civarlarda geziniyorum ama sanirim yavas yavas gidiyor, bi zamanlar 49 dum :))
Eymen pasanin bayramliklari cok tatli, kizim oldu kiz kiyafetlerine doydum simdi erkek kiyafetleeinde gozum var :))
Bugun doktora gittik sabah 7de kalkti kizim bizide uyutmadi bas bas bagirip duruyor, 3 ayda 1kilo 200 gram almis, gercekten az galiba, ama takmiyorum hepimizinki yavasladi demekki hareketleri arttigi icin. Boyuda 4,5 cm uzamis, suan tam ortalamada, biz naparsaj yapalim onlat kendi kendine buyuyorlar, yaradilisi neyse o, soyle kilo almadi boyle az oldu diye strese sokmayalim kendimizi..
ayyyy alacan suyu dökecen başından aşağı:) benimkide çok huysuz uyumuyorda geriTam oğlumu uyutum 9 bucukta ben de uyudum 10 a dogru.ve esim uyandırdı kirmizi tas daki su ne diye dökmuste tas dedigi de legen.aksam su kesildi muslugu acik birakmis banyo dolabinn ucindeki legene su dolmus.. hey Allahim rüya gibi sonra oglumu da uyandırdı. Kendi kursa gitti.kizdim bi güzel.
Simdi uykusunu alamayan miz miz oglumla ugras dur.uyuyamayinxa ne gülüyor ne susuyor oynuyor
aynen alsın gerçekten olmuyor hiç bir şeyim göğüslerden:) ben gizli alamam ki tek çıkmıyorum kart desen netten o alıyor kartlaıyı yapmışsın canım alsın tabı ınsan rahatlıyr bırsey alınca bende alıyorum gıZlı sokuyorum eve bı anda görünce kalpten gıdıyor
ay aman bızımkıde ozledımopecem oyun oynayalım deli bunlar ya![]()
Nego haklisin canim, bide uzun gunler, vucudumda susuz kaliyor.. Ben kilo verdim epey 56ya filan dustum o civarlarda geziniyorum ama sanirim yavas yavas gidiyor, bi zamanlar 49 dum :))
Eymen pasanin bayramliklari cok tatli, kizim oldu kiz kiyafetlerine doydum simdi erkek kiyafetleeinde gozum var :))
Bugun doktora gittik sabah 7de kalkti kizim bizide uyutmadi bas bas bagirip duruyor, 3 ayda 1kilo 200 gram almis, gercekten az galiba, ama takmiyorum hepimizinki yavasladi demekki hareketleri arttigi icin. Boyuda 4,5 cm uzamis, suan tam ortalamada, biz naparsaj yapalim onlat kendi kendine buyuyorlar, yaradilisi neyse o, soyle kilo almadi boyle az oldu diye strese sokmayalim kendimizi..
ayy niye istemedi ki üzülürsün tabi hayret bir şey ya, emziklisin birde şişer Allah korusun göğsün, mama sandalyesi lazım sizede o zaman:)Dun bende oyle ablam cagirdi esim gitnek istemedi. Ben gideyin sen gelme git annende ye dedim.haxirlandim ve gidemedim oturdum agladim bi güzel. Yenegimde yoktu.sen buna mustehaksin dedim ezandan sonra kendi hazır bisiyler yapti yedi..ablam da menüsünü soylemisti bir canim cektiydi ki sorma.
Ayni sekilde minik bize iftar yaptırmıyo.agliyo mizirdaniyo salya puskurtuyo meğer beyfendi masada bizimle olmak istiyornus.dun aldim kucagima. Masadan yemek istiyo yogurt ve larpuz suyu verdim de sustu
Al al canim ben de alacagim ins.bayrama
Sizdeki kucuk çocuk bendeki buyuk cocuk
Suclu biliyor sucunu zaten.tuh uyandı diyerek kacti evden![]()