2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba hanımlarrr... Sizi hamileliğimden beri takip ediyorum. Bende ocak annesi olacaktım (20 ocakta olacaktı doğumum) ama benim oğlum duramadı ve 30 aralıkta dünyaya geldi ama ben hala yaZdıklarınızı okuyorum sonuçta ocakta sayılabiliriz biz sohbetiniz, dayanışmanız, birbiriniZe destek oluşunuz, moral vermeniz vs. çok hoşuma gidiyor bundan sonra bende aktif olmak istiyorum aranızda
Hoşgeldin aramıza cnm.

:KK52:
@asliayet hoşgeldin canım özledik seni :-) aile içinde oluyor öyle kirginliklar inşallah az olsada ayrılık ise yarar bizim ilk yıllar o kadar kötüydü ki özellikle ilk yıl zamanla daha iyi olursunz inşallah hic uzulme ..düğünlerde bol bol oyna stres at :KK49: bebeginede masallah:nazar::nazar::nazar: yarasin yedikleri ..tırtılın kelebek olması dileğiyle:KK200::KK200:
AH Canım bende sızı ozledım allah razı olsun:KK200:aramız dzeldı yarın aksamda ben gıdıyorm araya ozlem gırsın eskı halımıze donmek ıstıyorum cunku :KK12:

Ayy yanlış mesajı alıntılamisim@angelsturkey e yazmistim

index.php
Bakmayın utanıyorum :))))
masallahh bu havuza bayıldımmm :KK76:

Teşekkür ederim canım çok güzel ama bayaa uğraş gerekiyor galiba bu konularda çok tembelim ben eşimdende hayır yok böyle konularda:KK43:
canım bız ılk
Oyuncak_4210837.jpg
bundan aldık 3 4 ay gecelerıde dahıl bunda yatırdım sımdı bahcede :KK53:guya dısarı cıktıgımızda buna yarırıp uyutacaktım yok atıyor kendınnı :KK12::KK12::KK12:acaba kumasını cıkarıp cıngene besıklerı gıbı kumas sarsam olur mu kı dur bı deneyım :)

Hoşgeldin kızz inanırmısın bu gün aklıma geldin nerde bu deli kız dedim ilk gırsatta soracaktım bak sen geldin özlettin kendini..
Allah ağzınızn tadını bozmasın inşallah canım..
Bizim abdullah doğduğundan beri ağzımızın tadı bozulmuyor meyvemiz oldu resmen sıpa:))
ayyy canım benımmm heheheh hep burdayım ben yaa ama yazmadım bende sızlerı ozledım :KK200:AMİİNN INSaallah :KK200:masallah allah muhabbetınızı artırsın bızımkıde bozulmasnnn araya ozlem gırınce aslıııı desın dursun gayrıı

Zayif duz gobekli selulitsiz dogum yapiprta incecik
Olan kadinlaR disinda tum annelere iyi geceler:63:
Zayif gicik sey
hahahajhaaa bende gobeklıııı sısmaaaann sarkık kaldım sızdenım anacıım :KK73:

açana bakarlar aslanım :-) senin tombisbkollarini isiririm :-)
ıyı laf attın valla :KK53::KK53:

Ahh esekten düşmüş gibi kalktım:confused::confused::confused:
bende aynen bu sekıl kalkıyom afyonumu patlatana kadar neler cekıyorumm :KK57:

Merhaba hanımlarrr... Sizi hamileliğimden beri takip ediyorum. Bende ocak annesi olacaktım (20 ocakta olacaktı doğumum) ama benim oğlum duramadı ve 30 aralıkta dünyaya geldi ama ben hala yaZdıklarınızı okuyorum sonuçta ocakta sayılabiliriz biz sohbetiniz, dayanışmanız, birbiriniZe destek oluşunuz, moral vermeniz vs. çok hoşuma gidiyor bundan sonra bende aktif olmak istiyorum aranızda
hosgeldııınnn :KK24:

index.php
:KK45:İyiki indirimler varr yasasinn:KK45:
Bayramliklarimizi aldik
T shirt h&m 14 lira
Pantolon h&m 20 lira
Ayakkabi kinetix 20 lira
Biz kombinimizi cok sevdikkk:KK54:
bunlara bayıldım hayırlı olsun hemen gıdıyorum h m yeee bayılırım indirimlereeee :KK68:

:KK52:
AH Canım bende sızı ozledım allah razı olsun:KK200:aramız dzeldı yarın aksamda ben gıdıyorm araya ozlem gırsın eskı halımıze donmek ıstıyorum cunku :KK12:

masallahh bu havuza bayıldımmm :KK76:

canım bız ılk
Oyuncak_4210837.jpg
bundan aldık 3 4 ay gecelerıde dahıl bunda yatırdım sımdı bahcede :KK53:guya dısarı cıktıgımızda buna yarırıp uyutacaktım yok atıyor kendınnı :KK12::KK12::KK12:acaba kumasını cıkarıp cıngene besıklerı gıbı kumas sarsam olur mu kı dur bı deneyım :)

ayyy canım benımmm heheheh hep burdayım ben yaa ama yazmadım bende sızlerı ozledım :KK200:AMİİNN INSaallah :KK200:masallah allah muhabbetınızı artırsın bızımkıde bozulmasnnn araya ozlem gırınce aslıııı desın dursun gayrıı

hahahajhaaa bende gobeklıııı sısmaaaann sarkık kaldım sızdenım anacıım :KK73:

ıyı laf attın valla :KK53::KK53:

bende aynen bu sekıl kalkıyom afyonumu patlatana kadar neler cekıyorumm :KK57:

hosgeldııınnn :KK24:

bunlara bayıldım hayırlı olsun hemen gıdıyorum h m yeee bayılırım indirimlereeee :KK68:
Havuzu sahilde geziyorduk babası görünce alıverdi
Fiyatıda cok makul 15tl :)
Yeni eğlencemiz bu :)
Herkese tavsiye edilir benimki bayıldı :)

Ayy kizlar kv deyince aklima geldi kac zamandir sorayim diyorum benim oglum babasinin kopyasi eşimde annesinin kopyası yani benim oglan kaynanama cok benziyor gorenler hemen diyor ayni babaanne diye:63:kac aydir bekliyorum degisir yuzu diye ama bugun 7 aylik olduk hala bi degisme yok 1 yasina kadar degisir mi yoksa bu siması kalir mi?yani ogluma baktikca kaynanami gormeye devam mi edicem :KK11:
Canım ben görseydim sana söylerdim
Üstüme yoktur bu konuda
Eltimin oğlu aynı babasıydı bebek
Ama nedense herkes eltime benzetiyordu
Bana karsı cıkıyorlardı
Şimdi bebek 9.5aylık babasının kopyası
Şimdi diyorkimki hani eltime benzetiyordunuz noldu
O zaman ona benziyodu diyorlar
Anam göz var nizam var bebekten belliydi babasının aynı oldugu
Sonra üzülme bebek bu ya anneye ya babaya benziycek
Sende bakınca babaya benziyo niyetine bak
Sonra o senin kanın canın kime benzersede
Ayol ben ne insanlar gördüm bebek kendine benzemediği söylenince kompleksten komplekse giren
Söyleyene kinlenen içinde hınç duygısu besleyen
Sanki bebegi tek başına yapmışta bebek mutlaka ona benziycekmiş psikolojisinde olan
Gebeliği boyunca sırf kendine benzesin diye dualar eden
Bu nasıl bi ruh halidir anlayamıyorum...
Demem oki kime benzerse benzesin canım sen zaten ona bakarken evladın gözüyle o duyguyla bakacaksın ;)
Babaanneyede benzese sanada benzese o canın senın biriciğin...

Ayyu cok sinirlenirdim herhalde dişi kırılsaydı :KK43:(
Görünmez kazadır ama insanda hiddetlenir yani anne olarak
Ama kırılmış gibi dediğine göre ucundan mı cok az kırıldı
Süt dişleri bunlar yerine yenisi gelecek sıkıntı yapma
Çok kırılmamışsa cirkin bi görüntü olmaz zaten
Gecmiş olsun diyim
Birde kusmadan bahsetmişsin
Reflü olmasın
Kardeşimin oglundada vardı
Şimdi 2yaşında gecti

Dişi kırık ama söylemeye de dilim varmadı kuzucum alınır diye:KK43: annelik beni bir tuhaf yaptı.. Evet Reflü maleaef 2 yaşa kadar Geçmiyor:( bebişin resmini de açıktan koyma yahu Albüme koy:) bende nazar takıntısı var.. Değer meğer Allah korusun.. Maşallah kuzuma:)

Benim kızım da kusmaya devam ediyor meraklanma. Ek gıda ile azaldı ama bitmedi. Geçer inş hepsininki de ...
Biliyorum canım :) önceden bebeği kıpırdatmaya korkardık buna şükür:)

Eşimin bürosunda koca koca 4 kamera var. Çalışan bayan 3 ay sonra görmüş :-) bi de geç kalmadim diye ısrar ediyormuş. Kamera iyidir iyi :KK66: Ne diyeyim allah rastgetirsin. Ben bakıcı korkusundan işi bıraktım.
Malesef bizim önceden gizli kameraydı ben de işi bıraktım gördüklerimden duyduklarımdan:( ama şimdi dönmeye karar verdim genç bir kız bulsam oyun ablası gibi ah ah...

Eki Görüntüle 1616405
Bebesini öpmeden uyutmayanlara iyi geceler anacım :KK66:
Tüy gibi yatın, taş gibi kalkın inş :)
Aminnn :)) aminnn:))

Pinking Tree Pinking Tree aynen oyle cnm evde kendi islerini yapmak icin evde bakalim diyorlar hayirlisi olsun istedigin gibi sende bulursun insallah
Amin canım inş hayırlı birine denk geliriz tez vakitte:) kv ne benziyor diyen olursa huyu benzemesin de gül geç:)))) benimki eşime kvye ve kaynıma benziyor hatta Kopyası üçünün... Ama Diğerlerini aklıma getirmeden eşime benziyor diye düşünüyorum tabi onlar Sarışın Bebiş Karakız ama kopyalar...

KizlR adem gunesi bende okuyorum, mahremiyet egitimini tavsiye ederim, bence en onemli konu bu, mahtemiyeti ogretmek gercekten zor cunku.. Bide kotu bi cagdayiz malesef cocuk istismari cok fazla bu acodanda mahremiyet egitiminin onemli oldugunu dusunuyorum.. Yakomoz yayinlarinin cocuk egitimiyle ilgili kitaplarida guzeloluyor..

Kizlar ya bebisimin damaklari sis, alt ust ikiside ama gelmiyor, elleri surekli kulaginda ne zaman cikarki?
Bu aralar tatil planimiz var daha dogrusu sehir gezmesi, cok seviyorum gezmeyi saatlerce yuruyup yorulmayi, bakalim insallah gideriz belcika ve hollanda dusunuyoruz ama kesinlesmedi hala..
Uyku duzenimiz masallah oturdu, tabi geceleri uyaniyor, iki kere filan ben uyumadan once, 1 kerede uyurken uyaniyor, sabah erkenden tam kalkisi yapiyoruz.. Emekleme hala yok, caba bile yok, bence emeklemeyecek bizimki :) cunku siralamaya basladi, ayakta durmak istiyor yeri sevmiyor..
Havalar cok bozuk burda. Hic gunes yok of turkiyeyi cok ozledim :KK43:
Nerde yaşasam yaşamadığım yeri özlüyorum canım burdayken orası oradayken burası:)) gidin gezin en Güzeli valla:)
Benimki saçlarını yoluyordu diş patlatacağı zaman.. Çıkmaması daha iyi memeyi koparıyorlar ... Yakındır çıkması canım bunları yaşıyorsan...

Ayy kizlar kv deyince aklima geldi kac zamandir sorayim diyorum benim oglum babasinin kopyasi eşimde annesinin kopyası yani benim oglan kaynanama cok benziyor gorenler hemen diyor ayni babaanne diye:63:kac aydir bekliyorum degisir yuzu diye ama bugun 7 aylik olduk hala bi degisme yok 1 yasina kadar degisir mi yoksa bu siması kalir mi?yani ogluma baktikca kaynanami gormeye devam mi edicem :KK11:
eşini görüyorsun diye düşün canım:) dedim zaten ama:)bir de Değişiyor bebekler.. Öerak etme :) benim kızım da bana benzeyecek diyorum hehe

Her yerde var canım ben de evde böyle kullanıyorum dışarıda Süslü püslü:) bir de scothbrite işe lavaboda hemen gidiyor..
pazarda da vardır heryerde varsa
He bide bizim kırk yıllık pazarın adı sosyete pazarı olmuş :)
Anam o kodar giderim bitane sosyete görmedim :))
Allah ın pazarı işte
Pazar ın önüne sosyete kelimesini koyarak sosyete oldugu algısımı yarattıklarını düşünüyorlar acaba :)))
Arkadaş Bi önlükten girdik konu nerden çıktı :KK53:

Son düzenleme:
Bende oğlum 4 aylıkken oldum. En son 15 nisan 2014te adet olmuştum 14 nisan 2015te tekrar başladı tam 1 yıl görmedim pek rahattı ama keşke azcık daha olmayaydım

Back
X