Biz dun gece evimizr donduk, cok yorucubir gezi oldu, 3 gun hrm gezdik hem yolculuk yaptik, ilk gun 7 saat, ikincive ucuncu gunde 5 saatli kyolculuktu.. İkinci gunki yolculuk tam bir felaketti, kizim arabada hic uyumadi, oto koltugunda yatmak istemiyor, kucagima alamiyorum kaza filan olursa diye korktugum icin

agladi, ninni soyle emzir, uyutmaya calis son yarim saat uyudu cadi

, bide ikinci gun inanilmaz bir yagmura yakalandik yola cikmadan once, ic camasima kadar islanmistim, yagmurluklari saf gibi arabada birakmistim ayy yanimda yedek kiyafet yok pijama bile goturmemistim, sabah erken ciktik unuttum

. esimden aldim o getirmis.. Neyseki diger yolculuklar sabah erken ve aksam oldugu icin kizim uyufu. Ama bir daha ogle saatlerinde asla yolculuk yapmam..
Onun disinda guzeldi, gezdik dolu dolu gecti, balmumu muzesine gittik kizimin einstein la ve obamayla fotografini cektim

Esim bir hafta daha izinli, bugun kizima bakti evi temizledim.
Kizim neredryse hic ek gida almadi gezi boyunca, kuru kayisi yedi sadece oda kemire kemire midesine ne gitti bilmem. Cok sukur enzirmek diye bisey var, nasil sukrettim ya.. Bozulmuyor bayatlamiyor, saglikli dogal, hic ugrastirmiyor, bebe aciktiginda cekil bi koseye emzir, cok sukur yaa.. Arkadasimin oglu 16 aylik memeden kesmisti, oda yiyip icmedi bisey cocuk ac kaldi, anne sutu anne sutu diyorum baska bisy demiyorum :))