ay haaa haay benim odam da komple aynalı sinir oluyorum artık şişko halimi gördükçe
ah canım ya pazartesi başlasam

ablamlar cumartesi gidecekler bugün annemlerde olurum cumarteside olurum:)
ben dondurma sevmem:) ama cips var ya cips ah ah çok severim:)
aa tabi canım biz emziriyoruz sütümüz umar sonra bahanemiz hazır

merak etme ilk ben kaçamak yaparım sinirlendikçe yiyorum
burdayız buyrun, kendinizi tanıtın bebeğiniz ne zaman doğdu kaç çocuk var gibi:)
canım benim sen haline gerçekten şükret ben uyku düzenimizi yazıcam birazdan:)
ohh süpersin ilk oğlumda bende öyleydim şimdi minik uyusa ki en fazla bir saat o zamanda büyük oğlum var uyuyamıyırum
canım kaç gündür böyle bir şey istiyorum ama benimki asla almaz:) bence güzel bir şey sadece ev için değil bahçeli bir ortamda bahçe içinde de kullanılır
e o zaman eşin yapsın işi
canım aynen bir hafta önce 9 sene önceki halimi buldum kahroldum:)
al tabi daha ilk beben senin bunun ikinci var üçüncü var tüp bebek olmaz deme kendiliğinden olacak senin gör bak:)
aç canım aç:)
baktım ve fıstık gibisin senin fazlan yok canım senin gibi olsam havalara uçarım:)
ah canım ya Rabbim eşine merhamet versin çok iyi anlıyorum seni
canım kayısı falan hikaye siyah kuru erik al hemen onu pişirip blendırdan çekip yedir, pırasa olsaydı o da süper oluyor kabızlığı geçirmek için, eriğin mevismi tazeside olur siyah olsun ama
süpersin yine:) keyifle okudum
ah caım ya ben uykusuzluğun kitabını yazdım 11 de de yatsa beşte kalkıyor benimkiler ki ne kadar geç yatarsa o kadar erkn kalkıyor aklınızda olsun, erken yatan geç kalkıyor tam tersi bebeklerde böyle
hoş geldin bu arada
canım güzel bir ürün almak isteyip alamamıştım kullanışı nasıl bilemiyorum
ha hah hay spersin yarasa kol demek taktiği kaptım:)