2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canım allah sağlık sıhat versin seni kuzunun başından eksik etmesin..

Eflalim canım anlıyorum seni sen ot değilsinki kadın dediğin sevgi, ilgi ister..
Ben kendimi senin yetine koyuyorum ve benim yapacağım tek şey eşime çatmak olurdu sakın sen uygulama ama:)
Eşime çatarım güzel bi kavga ederiz sonrada ona bana ilgisiz olduğunuda laf arasında sıkıştırırım herzamanki gibi kendisini haklı çıkarır ama yüxde yüz bana karşı değişiyor buda bizim eşimle konuşma anlayışımız

Güzel anneler sizlerin melekleriniz kurban bayramınız mübarek olsun. Hazırlık yapmaktan giremedim siteye. Yarın yani bugün kayinvaldemlere.gidiyoruz. Bakalım kizimla nasıl yapıcaz, korkuyorum biraz inşallah çok huysuzlanmaz, onu topla bunu topla valiz hazırla derken başım döndü. Bebek olunca çok şey almak gerekiyor ne lazım olacak belli degil ama değil mi fakat korkarım biraz abarttım bagaja sığmayacak eşimde bin tane laf söyleyecek bu kadar şeyi ne yapacaksın diye..
Neyse ben bayramda giremeyebilirim, hepinizi öpüyorum. Bayramdan sonra görüşmek üzere. Allaha emanet olun.

Biz başka şehire gitmiyoruz Bizim herkes yakın hepsine bir günde gidiyorum...

Simdiden hayirli sonuclar diliyorum cnm

İyi geceler kızlar:)

Biz bütün herkesin bayramına gittik ve eve döndük çok yorulduk..
Oğlum bugün iyiydi ama çok uykusuz kaldı şimdide uyuyor herhalde sabaha kadar uyanmaz..
ben ondan daha bitik haldeyim..

Yarın eşimin abisinin dünürlerin düğünü var abisi bizede gelin dedi mecbur düğünede gideceğiz..
Birde bugün illa bizde kalın dedi hazırlıksız geldim dedim kalamadım yarın onlarda kalacağız inşallah oğlum huysuzluk etmez orda..
Birde ablam geliyor oğlumun diş buğdayını yapacam ablam istiyor mecbur onunla uğraşacam çifte buğday oldu:))
Anlaşılan bu bayram rahat yok..

Bayramdan sonrada memlekete gideceğiz adak adamıştım oğlum için çocuğum olursa veyselkaraniye gidip kurban keseceğim demiştim 2 3 gün de oraya gideceğiz hadi bakalm bana şans dileyin inşallah oğlum uslu bir bebek olur:)
Gerçi babam ile babaannem memlekette orda rahat edeceğim inşallah..

Hey allahım ya kızlar bana bi akıl verin az evvel balkonda kıyafetlerim vardı gündüz ıslaktı diye toplayamadım evede geç geldiğim için az evvel çıkıp topladım karanlık olduğu için başıma birşey almadım balkonda bahçeye bakıyor biri rahatlıkla girebilir karşıdan biri iyi akşamlar demezmi bir şerefsiz var karşıda Ben balkona çıkar çıkmaz karşıma dikiliyor sigara içiyor ödüm koptu asılacak kıyafetlerim var asamıyorum korkudan..
eşimde bayram olduğu için gece maç ayarlamışlar oraya gitti maç elbiselerini giymeye gelince bir iki kıyafet astım oda gitti bendemi bi şey var yoksa insanlarmı çok şerefsiz birde kardeşim yaşında eşim duysa beni balkona bile çıkarmaz aklı fikri bende kalır erkek sinekten bile kıskanıyor napacağumı şaşırdım yaa Şurdan vi taşınsaydım belki rahatlarım biraz canım çok sıkıldı yaa size yazdım hakkınızı helal edin başka kimseye anlatamam böyle olayları

Oyle bir sapik baba rvimin karsisindaki binada vardi canim.
Cok rahattsix edici bir durum.
Esinle paylasma, mumkun oldugunca cikma balkona

allah korusun..oyle durumlarda evın 2 3 odasının ısıgnı ac.kalabalık ımajı ver.balkona cıkma perde bıle oynatma.bole cok devam ederse esıne şolemelısın.yoksa nıe solemdn dıe daha kotusu olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…