selam kızlar yarın ve bayram süresince giremem diye şimdiden bayramınızı kutluyorum güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle
sizinde bayramınız kutlu olsun kızlar:))Simdiden bende hepinizin bayramini kutluyorum kizlar
Yine bir ilk ve yine kuzularla ilk kurban bayramimiz :))))
Çok geçmiş olsun canım allah sağlık sıhat versin seni kuzunun başından eksik etmesin..Merhaba anneler...
Herkese musmutlu bayramkar, bebeklerimize bol harçlıklar:)) diliyorum.
Eşim nickimi öğrendi, zaten bir şey yazmıyordum ama korkudan şimdi hiç yazamıyorum heheh:)) kilo yopiğine aktif olacaktım tam da...
Şaşırtıcı bir şekilde sağlık sorunlarım çıktı safra ve dalakla ilgili.. Çok üzgünüm. Bana bir şey olursa diye hem kendimi hem kızımı düşünüyorum
Sanırım hem bedenen hem zihnen Kalben kendimi çok yordum. Fazla hassas oldum. Haberlere bakmayayım diyorum bugün iki tane kötü bebek haberi okuyunca hoppp gene moralman çöktüm.
Bayram sonrası iyi bir hastanede check up yaptıracağım inş sonuçlar güzel çıkar allahin izniyle.
Rabbim yavrularımızı dört gözden mutlu yuvalardan bizi de ailemizden eşimizden çocuğumuzdan ayırmasın sağlık huzur mutluluk bersin ini amin.
Herkese tekrardan iyi bayramlar :)
Hayırlı yolculuklar iyi bayramlar canımYarın namazdan sonra yolcuyuz sımdıden hepınıze hayırlı guzel mutlu bayramlar kendınıze ıyı bakın allaha emanet olun
Eflalim canım anlıyorum seni sen ot değilsinki kadın dediğin sevgi, ilgi ister..Selamlar yazdıklarınızı okudum ahhh vaktim yok alıntıya, eymeni ayağımda sallayıp uyutarak sarma sardim, tatlilarim hazir, bu kadar koşturmaya kendime bayramlik alamadım çıkıpta, minione canım çok güzel yazmışsin, benim odunun odunlugu bana canım, çocuklara bakmaya yardım ediyor inkar edemem altta değişir uyuturda gezdirirde, bizde sorun benimle ilgilenmemesi ben sanki bakıcıyim, hiç ilgilenmiyor benimle, halimi sormuyor,varsa yoksa çocuklar, benden ev işi beklemez yemek beklemez, yaptığım işe eline sağlık demeyi akıl etmez ama asla nankörlük etmez, böyle anlatinca ne hoş geliyor değil mi ama öyle olmuyor, ilgisine sevgisine güzel sözüne bakışına hasretim hasret kaldım.
Biz başka şehire gitmiyoruz Bizim herkes yakın hepsine bir günde gidiyorum...of cok sıkıldım kocam namazdan gelıp dogru duzun kahvaltı yapmadan abısının kapıya gelmesının uzerıne apar topar kurbana gttı.kaldık kızımla.kayınvalıdye gtcez ogldn sora bakalım.sız hangı sehırlere gıdıosunuz kızlar
Simdiden hayirli sonuclar diliyorum cnmMerhaba anneler...
Herkese musmutlu bayramkar, bebeklerimize bol harçlıklar:)) diliyorum.
Eşim nickimi öğrendi, zaten bir şey yazmıyordum ama korkudan şimdi hiç yazamıyorum heheh:)) kilo yopiğine aktif olacaktım tam da...
Şaşırtıcı bir şekilde sağlık sorunlarım çıktı safra ve dalakla ilgili.. Çok üzgünüm. Bana bir şey olursa diye hem kendimi hem kızımı düşünüyorum
Sanırım hem bedenen hem zihnen Kalben kendimi çok yordum. Fazla hassas oldum. Haberlere bakmayayım diyorum bugün iki tane kötü bebek haberi okuyunca hoppp gene moralman çöktüm.
Bayram sonrası iyi bir hastanede check up yaptıracağım inş sonuçlar güzel çıkar allahin izniyle.
Rabbim yavrularımızı dört gözden mutlu yuvalardan bizi de ailemizden eşimizden çocuğumuzdan ayırmasın sağlık huzur mutluluk bersin ini amin.
Herkese tekrardan iyi bayramlar :)
Oyle bir sapik baba rvimin karsisindaki binada vardi canim.Hey allahım ya kızlar bana bi akıl verin az evvel balkonda kıyafetlerim vardı gündüz ıslaktı diye toplayamadım evede geç geldiğim için az evvel çıkıp topladım karanlık olduğu için başıma birşey almadım balkonda bahçeye bakıyor biri rahatlıkla girebilir karşıdan biri iyi akşamlar demezmi bir şerefsiz var karşıda Ben balkona çıkar çıkmaz karşıma dikiliyor sigara içiyor ödüm koptu asılacak kıyafetlerim var asamıyorum korkudan..
eşimde bayram olduğu için gece maç ayarlamışlar oraya gitti maç elbiselerini giymeye gelince bir iki kıyafet astım oda gitti bendemi bi şey var yoksa insanlarmı çok şerefsiz birde kardeşim yaşında eşim duysa beni balkona bile çıkarmaz aklı fikri bende kalır erkek sinekten bile kıskanıyor napacağumı şaşırdım yaa Şurdan vi taşınsaydım belki rahatlarım biraz canım çok sıkıldı yaa size yazdım hakkınızı helal edin başka kimseye anlatamam böyle olayları
allah korusun..oyle durumlarda evın 2 3 odasının ısıgnı ac.kalabalık ımajı ver.balkona cıkma perde bıle oynatma.bole cok devam ederse esıne şolemelısın.yoksa nıe solemdn dıe daha kotusu olabılırHey allahım ya kızlar bana bi akıl verin az evvel balkonda kıyafetlerim vardı gündüz ıslaktı diye toplayamadım evede geç geldiğim için az evvel çıkıp topladım karanlık olduğu için başıma birşey almadım balkonda bahçeye bakıyor biri rahatlıkla girebilir karşıdan biri iyi akşamlar demezmi bir şerefsiz var karşıda Ben balkona çıkar çıkmaz karşıma dikiliyor sigara içiyor ödüm koptu asılacak kıyafetlerim var asamıyorum korkudan..
eşimde bayram olduğu için gece maç ayarlamışlar oraya gitti maç elbiselerini giymeye gelince bir iki kıyafet astım oda gitti bendemi bi şey var yoksa insanlarmı çok şerefsiz birde kardeşim yaşında eşim duysa beni balkona bile çıkarmaz aklı fikri bende kalır erkek sinekten bile kıskanıyor napacağumı şaşırdım yaa Şurdan vi taşınsaydım belki rahatlarım biraz canım çok sıkıldı yaa size yazdım hakkınızı helal edin başka kimseye anlatamam böyle olayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?