- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 43
- 40
günaydıın amiiinGünaydın güzel annelerrr. Bugünümüzde çocuklarımız gibi güzel, huzurlu ve mutlu geçerr.
Günaydın canım bizim kıştan beri burnumuz tıkanmıyor ama benim eşim onu tutuyordu bende temizliyordumGünaydınnn
kızlar birsey sorucam bebislerinizin burnunu nasıl temizliyirsunuz benim sipam mumkun degil elletmiyo burnunu sprey sıktırmiyor serum fizyolojik damlattirmiyo kesinlikle Aspiratör le de cektirmiyo ağlıyor bas bas bagiriyor.ki tikali burnu yani ememiyor
Günaydınnn
kızlar birsey sorucam bebislerinizin burnunu nasıl temizliyirsunuz benim sipam mumkun degil elletmiyo burnunu sprey sıktırmiyor serum fizyolojik damlattirmiyo kesinlikle Aspiratör le de cektirmiyo ağlıyor bas bas bagiriyor.ki tikali burnu yani ememiyor
Bende çok zorlanıyorum ya babası oyalıyor ya da baba evde yoksa eline bisey tutusturuyorum ama 15-20 dk sürüyor. Nerdeyse gün aşırı temizliyorum. Hala şırıngaya deniz suyu ve kâğıt havlu kullanıyoruz. Aspiratöru başaramadım ben kullanamadım. Çok ağlarsa vazgeçiyorum.Günaydınnn
Evet herkes telaşlı...HErkees bayram telaşı yaşıyor galiba:)
Valla bizimkide bas bas bağırıyo serum fizyolojik veya aspiratör kullanırken yapamıyorum maalesef. Oysaki küçükken duruveriyodu gayet rahat yapıyoduk. Büyüdükçe zorlaşıyor herşeyGünaydınnn
BENIM BEBISIN dogdugundan berı 1 yada 2 kez tıkandı hep acık burnu. normal mı acabaGünaydınnn
hayırlı bayramlar sımdıden :) bıde sarma mı sardın tatlıda var haa höh yanı sana su durumda bıle mıllete yedırme derdındesın adres ver yarın memlekete gıderken senın eve ugrayıp ıkı doveyım senı ::) azıcık gamsız oooolSelamlar yazdıklarınızı okudum ahhh vaktim yok alıntıya, eymeni ayağımda sallayıp uyutarak sarma sardim, tatlilarim hazir, bu kadar koşturmaya kendime bayramlik alamadım çıkıpta, minione canım çok güzel yazmışsin, benim odunun odunlugu bana canım, çocuklara bakmaya yardım ediyor inkar edemem altta değişir uyuturda gezdirirde, bizde sorun benimle ilgilenmemesi ben sanki bakıcıyim, hiç ilgilenmiyor benimle, halimi sormuyor,varsa yoksa çocuklar, benden ev işi beklemez yemek beklemez, yaptığım işe eline sağlık demeyi akıl etmez ama asla nankörlük etmez, böyle anlatinca ne hoş geliyor değil mi ama öyle olmuyor, ilgisine sevgisine güzel sözüne bakışına hasretim hasret kaldım.
nazalnem damlatıyorum kendiliğinden sökülüyor canımGünaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?