2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydınnn
kızlar birsey sorucam bebislerinizin burnunu nasıl temizliyirsunuz benim sipam mumkun degil elletmiyo burnunu sprey sıktırmiyor serum fizyolojik damlattirmiyo kesinlikle Aspiratör le de cektirmiyo ağlıyor bas bas bagiriyor.ki tikali burnu yani ememiyor

Günaydın canım bizim kıştan beri burnumuz tıkanmıyor ama benim eşim onu tutuyordu bende temizliyordum
zoraki işlem:))

Günaydın kızlar oğlum uyanıncaçık neşeli oluyor sanki akşam yatan andullah ile sabah uyanan abdullah aynı kişi değil:)
Bu aralar ona bi şarkı söylüyorum( bir küçücük abdullah varmış annesi onu çok çok severmiş) diye oda gülüp gülüp bana bakıyor nerde olsa yanıma glmeye çalışıyor bu arada ben bunları yazar ken kokuttu beyimiz

Günaydiiiiın herkese

Canim benimki de temizlettirmiyor bıraktım ben aspiratöru çok zor durumda kalmadıkça kullanmıyorum. Oynarken o farkına varamadan burnuna damla damlatiyorum. Çok kötü durumda değilse cold mix damla da işe yarıyor

HErkees bayram telaşı yaşıyor galiba:)

Bende çok zorlanıyorum ya babası oyalıyor ya da baba evde yoksa eline bisey tutusturuyorum ama 15-20 dk sürüyor. Nerdeyse gün aşırı temizliyorum. Hala şırıngaya deniz suyu ve kâğıt havlu kullanıyoruz. Aspiratöru başaramadım ben kullanamadım. Çok ağlarsa vazgeçiyorum.

Valla bizimkide bas bas bağırıyo serum fizyolojik veya aspiratör kullanırken yapamıyorum maalesef. Oysaki küçükken duruveriyodu gayet rahat yapıyoduk. Büyüdükçe zorlaşıyor herşey

BENIM BEBISIN dogdugundan berı 1 yada 2 kez tıkandı hep acık burnu. normal mı acaba

Selamlar yazdıklarınızı okudum ahhh vaktim yok alıntıya, eymeni ayağımda sallayıp uyutarak sarma sardim, tatlilarim hazir, bu kadar koşturmaya kendime bayramlik alamadım çıkıpta, minione canım çok güzel yazmışsin, benim odunun odunlugu bana canım, çocuklara bakmaya yardım ediyor inkar edemem altta değişir uyuturda gezdirirde, bizde sorun benimle ilgilenmemesi ben sanki bakıcıyim, hiç ilgilenmiyor benimle, halimi sormuyor,varsa yoksa çocuklar, benden ev işi beklemez yemek beklemez, yaptığım işe eline sağlık demeyi akıl etmez ama asla nankörlük etmez, böyle anlatinca ne hoş geliyor değil mi ama öyle olmuyor, ilgisine sevgisine güzel sözüne bakışına hasretim hasret kaldım.

hayırlı bayramlar sımdıden :) bıde sarma mı sardın tatlıda var haa höh yanı sana su durumda bıle mıllete yedırme derdındesın adres ver yarın memlekete gıderken senın eve ugrayıp ıkı doveyım senı ::) azıcık gamsız ooool desemde bende senın gıbıyım seker evımde dursatdım bende yapardım kocana bısey dıyemıcem muhabbet versın sevgı versın

nazalnem damlatıyorum kendiliğinden sökülüyor canım

Merhaba anneler...

Herkese musmutlu bayramkar, bebeklerimize bol harçlıklar:)) diliyorum.

Eşim nickimi öğrendi, zaten bir şey yazmıyordum ama korkudan şimdi hiç yazamıyorum heheh:)) kilo yopiğine aktif olacaktım tam da...

Şaşırtıcı bir şekilde sağlık sorunlarım çıktı safra ve dalakla ilgili.. Çok üzgünüm. Bana bir şey olursa diye hem kendimi hem kızımı düşünüyorum
Sanırım hem bedenen hem zihnen Kalben kendimi çok yordum. Fazla hassas oldum. Haberlere bakmayayım diyorum bugün iki tane kötü bebek haberi okuyunca hoppp gene moralman çöktüm.

Bayram sonrası iyi bir hastanede check up yaptıracağım inş sonuçlar güzel çıkar allahin izniyle.

Rabbim yavrularımızı dört gözden mutlu yuvalardan bizi de ailemizden eşimizden çocuğumuzdan ayırmasın sağlık huzur mutluluk bersin ini amin.

Herkese tekrardan iyi bayramlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…