hemde Nasıl rahatsız edici bir durum anlatamam canım eşime anlatmam mümkün değil zaten hayır evimin karşısı olmasa onanağzıma geleni sayarım ama kolu komşu duysa hakkımda ne düşünürler bilimem birde eşim duyar..Oyle bir sapik baba rvimin karsisindaki binada vardi canim.
Cok rahattsix edici bir durum.
Esinle paylasma, mumkun oldugunca cikma balkona
yok canım eşime söylesem gebertir onu korkarım söylemeye eşim sinirlenince kendine hakim olamıyor helw birde biri bana laf atmışsaallah korusun..oyle durumlarda evın 2 3 odasının ısıgnı ac.kalabalık ımajı ver.balkona cıkma perde bıle oynatma.bole cok devam ederse esıne şolemelısın.yoksa nıe solemdn dıe daha kotusu olabılır
benımde aynı senın esın gbı esım.ama solemeynce de vay halıme.:)hemde Nasıl rahatsız edici bir durum anlatamam canım eşime anlatmam mümkün değil zaten hayır evimin karşısı olmasa onanağzıma geleni sayarım ama kolu komşu duysa hakkımda ne düşünürler bilimem birde eşim duyar..
yok canım eşime söylesem gebertir onu korkarım söylemeye eşim sinirlenince kendine hakim olamıyor helw birde biri bana laf atmışsa
hadı gozun aydın :) ben 5 ay sora olduwGunlerdir cosmus olan tatli istegimin sebebi belli oldu kizlarrr bugun regl oldummm,8 aydan sonraaa bu iyi oldu valla :)))
canım ttelefonu bende söylüyorum ama bu tam karşıda hemen gider onu gebertir o bilir ben ne için ona anlatmadığımı anlar beni kızar ama başa bela almak istemiyorum..benımde aynı senın esın gbı esım.ama solemeynce de vay halıme.:)
tele sapık felen dadagnda oluyorum korkudan.soluyorum hemen
Hadi canım gözün aydın inşallah göbek ve kilodan eser kalmaz:)Gunlerdir cosmus olan tatli istegimin sebebi belli oldu kizlarrr bugun regl oldummm,8 aydan sonraaa bu iyi oldu valla :)))
vallahi bu sapık komşu olmasaydı ben onun anasından emdiği sütü burnundan getirir dim ama komşu olduğu için iş sakat.
biz pek çekemedik ben kv delerde oğlumun bir iki fotoğrafını çektim onu koyarım..Bayrammm fotolari gelsin bakalim :)))
Gözün aydın . Ben 4.ay da olmuştum. Bayagi rahatlamissindir:))Gunlerdir cosmus olan tatli istegimin sebebi belli oldu kizlarrr bugun regl oldummm,8 aydan sonraaa bu iyi oldu valla :)))
Çok geçmiş olsunMerhaba anneler...
Herkese musmutlu bayramkar, bebeklerimize bol harçlıklar:)) diliyorum.
Eşim nickimi öğrendi, zaten bir şey yazmıyordum ama korkudan şimdi hiç yazamıyorum heheh:)) kilo yopiğine aktif olacaktım tam da...
Şaşırtıcı bir şekilde sağlık sorunlarım çıktı safra ve dalakla ilgili.. Çok üzgünüm. Bana bir şey olursa diye hem kendimi hem kızımı düşünüyorum
Sanırım hem bedenen hem zihnen Kalben kendimi çok yordum. Fazla hassas oldum. Haberlere bakmayayım diyorum bugün iki tane kötü bebek haberi okuyunca hoppp gene moralman çöktüm.
Bayram sonrası iyi bir hastanede check up yaptıracağım inş sonuçlar güzel çıkar allahin izniyle.
Rabbim yavrularımızı dört gözden mutlu yuvalardan bizi de ailemizden eşimizden çocuğumuzdan ayırmasın sağlık huzur mutluluk bersin ini amin.
Herkese tekrardan iyi bayramlar :)
canm geldim
Hoşgeldin kuzum incileriniz hayırlı olsuncanm geldim
Kızlarım netsiz kaldım giremedim hiç hepinizin bayramı mübarek olsun
iki hafta önce falan diş geldi yazmıştım ama o diş değilmiş :) ateşten sonra beyazlık olmuştu herkes bu patlattı demek oluyor dedi ben de öyle sanmıştım ama bayram hediyesi olarak gerçek dişi görünce anladım :)
ilkini 1.bayram günü gördük bu sabhta annem ikincide geliyor dedi ayyy ne sevindim ilk görünce anlatamam
ateş huysuzluk ishal hiçbiri olmadı şükür
Ben göremiyorum ama ya benimde görmemi sağlayabilir misiniz acaba??Birkaç bayram resimlerini attım albüme:))
Şimdi görebilirsin canım..Ben göremiyorum ama ya benimde görmemi sağlayabilir misiniz acaba??
Teşekkür ederimŞimdi görebilirsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?