• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim yaaa ,tabikide yazicaksin,buraya yazmiyacaksak neye yaradi foruma girmeyelim o zmn,rahatca dedikodu yaptigimiz yer burasi,onuda rahatlikla yapalim ama degilmi yani
Sadece kafana takmani istemiyorum ben kendi sahsim olarak,uzulup sinirlendigini gorunce cok uzuluyorum,sana 1 diyene 5 cvp ver ama icine dokme,baktin cvp veremedin burda anlat tatlim :KK66:
sağol canım benim:KK60:
Ama niye yazmayacakmışsın sen yaz canım okumak isteyen okur okumak istemeyen okumaz burda herkes derdini anlatıyor sıkuntılarını anlatıyor ben dahi kaç kere buraya başka başka kunuları snlattım ve sağolun çok yardımcı oluyorsunuz sende elbet yazacaksın buaya içimizi dökmesek eşlerimize kv vs çatarız burda stresimizi atıyoruz hepimiz dertleşiyoruz..
Keşke yüz yüzede görüşüp dertleşsek:))
sende sağol canım ya:KK60:
Herkese günaydın..
Oğlum geceleri uyanıp acayip birşelide ağlıyor scıkıyor mama hazırlayıp getirene kadar çıldıryor birde bu aralar bağıra bağıra ağlamayı adet edinmiş kendine kızlar siz geceleri ne veriyorsunuz acıkmadın diye benimki katı mamayı istemiyor bebde başka birşey vermek istwmiyorum gece gece qğır gelir diye..
Tam onu düzene sokuyorum bir diş çıkar hoppalaaaa hadi baştan tekrar düzene sokmaya çalış artık bunaldım kıştan beri öksürüyorum boğazımda bi sıkıntı var doktora gidemiyorum dün eşim eksördüğümü duydu tlden kuzdı bana sen niye gidip kendini göstermiyorsun dedi ama gelde bana sor..
Neyse bugün eşim fırsat bulursa kulak burun boğaza gideceğim inş bi sıkıntı yoktur.,
Ordanda büyük abime gideceğim bayeamda regl olduğum için onların bayramına gidememiştim bizden durumlar bukadar..
canım arı mama diye bir şey var marketlerde var pirinç unu ama içinde vitamin mineral var onu mama gibi sulu yapıp verebilirsin benimki sevse vericem ama benimki ekşi seviyor et seviyor anlaşıldı:)
Geceleri bizimkide ağlıyarak uyanıyo ben emzirince uyuyo. Bizimkide bağıra bağıra ağlıyo istediği olmayınca ama öğrenecek bağıra bağıra bişey yaptırmamayı inşallah :)

Dün gece daha iyiydi çok şükğr bi önceki geceye göre çok daha az uyandı. sabahta 10da kalktık bugün dinç ve iyi kalktım :))
bak şimdi nazar ederim uykunuza:KK53::KK53::KK53::nazar::nazar:
Teşekkür ederim canım..
BiZde 180 cc mama içiyoryz yatmadan öncwsindesw emziriyorum öyle uyutuyorum ama gwce mama içmedwn yatmıyor..
Bide benim sütüm yetersiz olduğu için meme istemiyor..
canım benim sütüm o kadar çok emiyor ki olmuyor gece çoğu zaman boş boş çekiyor maksat kokumu almak artık yanımda geçiriyor gecenin çoğunu pert haldeyim
Oğluma sinir oldum yaa fişkerini sıkıp bitbirine sürtüyor bende huylanıyorum diş sürtülmesinden gıcık etti beni babası kılıklı oda huylandığım şeyleei yapmayı seviyor..
ayy yerim ya 6 dişle neler yapıyor, benim gıcık olduğum ses o kadar çok ki en başta sakız sesi:mad::mad: şapırtı sesi anneme çok küserim bu konuda:KK48::KK48: ama gel gör ki büyük paşam sakız delisi ablam alıştırdı:KK11: gıcık olurum sakız çiğneyen erkeğe, cakır cakır çiğniyor ama evlat çoğu zaman duymuyorum eşim çiğneyince delleniyorum:KK53::KK53: oğlum baba sessiz çiğne annem sevmiyor diyor:KK70::KK70:
Herkes yazsin hadi ben istanbul
Siz kizlar?
sivaslıyıh gardaşşşş:KK53::KK53: pardon bacııı:KK45::KK45:
Onhh masallah subhanallah
Kis gelip havalar kararinca daha gec uyanirlar gibime geliyor
Ahhh bizde bir 9 u 10 u gorsek yemin ederim kalkip gobek aticam :)))
Bugun bir rekordu 7 den 7 bucuga cikti :))))))
ah canım ne kadar iyimsersin:KK37::KK37:
Canim benimki ek gidaya grcince beni birakti cok az emiyor.
Gece biberon isiticisi bas ucumda. Kalkinca su mama yapma isisinda oluyor, hemen mama katip calkalayip veriyorum 2 kez.
süper yöntem
Cok uykumvaaaaaarrrrlll :mad::mad::mad:
benimde benimde hem de ağrım hiç çekilmiyor bugün
canım benım ya.vala ben hc rahatsız deglım hatta okur yardımcı bıle olmak ısterım.herkesın var zaten bole sıkıntıları.olmayana sasarım.kesınlıkle hayat gulluk gulıstanlık degl

sağol canım benim:KK60: cansınız

Ortahallden hallice :KK14:
Kizi uyutamiyorum salliyorum su an.
Uyusa hemen bende uyuyacamda :KK34:
benimkide şimdi uyudu benimki artık sallanarak uyumuyor kucağıma alıyorum kucağımda döne döne dalarsa dalıyor dalmazsa yatağa yatıyoruz sarılıp uyuyor ama dalana kadar cimciriyor:rolleyes:

Onhh masallah subhanallah
Kis gelip havalar kararinca daha gec uyanirlar gibime geliyor
Ahhh bizde bir 9 u 10 u gorsek yemin ederim kalkip gobek aticam :)))
Bugun bir rekordu 7 den 7 bucuga cikti :))))))
Bizimde ilkti bu ya son olmaz inşallah akşamda erken yattım çok iyiyim bugün :))
Nego Nego nazar değirme nolur yaa :)) inşallah sizin bebeklerinizde çok uyur benimkide böyle devam eder :)

merhaba kızlar nasılsınız :KK19:
İyiyiz sağoll süperiz biz oğlumla bugün sen nasılsınn??
Ortahallden hallice :KK14:
Kizi uyutamiyorum salliyorum su an.
Uyusa hemen bende uyuyacamda :KK34:
Bende sallıyorum şuanda gözler kapandı ama dalamadı henüz o uyuyunca bende yemek yapıcam menemen var bugünki menümğzde :)

Bizimde ilkti bu ya son olmaz inşallah akşamda erken yattım çok iyiyim bugün :))
Nego Nego nazar değirme nolur yaa :)) inşallah sizin bebeklerinizde çok uyur benimkide böyle devam eder :)

İyiyiz sağoll süperiz biz oğlumla bugün sen nasılsınn??

Bende sallıyorum şuanda gözler kapandı ama dalamadı henüz o uyuyunca bende yemek yapıcam menemen var bugünki menümğzde :)
şükür iyiyz bizde kızımla şimdi uyudu bende sizlere bakmaya geldim

Valla cnm benden tavsiye esinin isi nerdeyse eviniz oraya yakin olmali derim
Kocatepe dedigin sanirim bayrampasa
Kv dem orada oturuyordu,esim bekarkenn isyeri merterde 15 dk gidip grlirdi simdi garibim saatlerce trafikte kaliyor
6,5 yildir bu cileyi cekiyo yemin ederim trafikten coktu diyebilirim
Tamam guzrl bir semt duz ayak araban yoksa bile cik evden heryer cafeterya magza market dolu ama gel gelelim trafik cok var iste

Aynen öyle hele bir de çocuk olduktan sonra yollarını gözler oldum gelsin diye ama EP trafik cumaları pert vs vs kesinlikle ev işe yakın Olmalı yoksa insan sinir hastası oluyor.. Yazın yine rahattı ama şimdi daha beter...

Kızlar benim bebek asla oto koltuğunda oturmuyor araba yolculuklarımız berbat geçiyor..

Ayna oyuncaklar cd Müzikler vs her şeyi deniyorum ama oturmadığı yetmezmiş gibi biri öğretmiş gibi Öne şöför koltuğuna oturmak istiyor:((

Yarı yolu katıla katıla yarı yolu babasının kucağında gidiyoruz:(((( en nefret ettiğim şey... Sürekli mola veriyoruz vs..

30 dk yolculuktan bahsediyorum bu arada:)

Daha hal araba süremiyorum Bebeğini koyup çıkanlara çok özeniyorum markete kuaföre avm ye gidenlere vs...

Kızlar benim bebek asla oto koltuğunda oturmuyor araba yolculuklarımız berbat geçiyor..

Ayna oyuncaklar cd Müzikler vs her şeyi deniyorum ama oturmadığı yetmezmiş gibi biri öğretmiş gibi Öne şöför koltuğuna oturmak istiyor:KK43:(

Yarı yolu katıla katıla yarı yolu babasının kucağında gidiyoruz:KK43:((( en nefret ettiğim şey... Sürekli mola veriyoruz vs..

Daha hal araba süremiyorum Bebeğini koyup çıkanlara çok özeniyorum markete kuaföre avm ye gidenlere vs...
Cok sukur hamdolsun o konuda iyiyuz
40 i ciktigindan beri yanimda gidiyor
Ama zaten gittimiz en uzak yol anane
Oda 15 km uzaklikta trafik yoksa 15 varsa 45 dk suruyor,su son aya kdr hersey guzrldi artik kalkmaya calisiyo ve cok korkuyorum araba kullanirken Allah muhafaza o an e-5 de saga cekmr sansimda yok o yuzden en kisa Zmnda oto koltugu almamiz lazim
En kotu durmuyo diyelim telwfondan hemen sevimli dostlar var,alibabanin ciftligi mini mini kus vs sarkilar hemen acip izketiyorum bir elimde telefon diger elim dirwksiyonda,birde isin kotu yani araba manual vites,vites atarken cok zorlaniyorum Allah a emanet gidiyoruz valla ,her yola cikisimizda 7 ayetel kursi okuyup oyle gidiyoruz
Su sevimli dostlari tavsiye ederim cok seviyor ,yemekleri ona bakarak yiyor cok alistirmiyorum tabi zorda kalirsam ;)

ilk çocuk tecrıbesızlığı canım o bende kızımı emzırırken alıp ıkıncıye fazla kıloyla hamıle kalanlardanım:KK43: ama sımdı çok aşırı rahatsız degılım de 66 olsam kızıma hamile kaldığım kılo heyt be:KK51:okul başlayınca hareketli işim var oyna zıpla atla birde az yersem inş gideer:KK45:

o akıllı herseyı yapan gocalar nirdeee bende isteremmm:KK48::KK48:

canım cevap yazmaya fırsat kalmadan regl olmuş un çok sevındım tatlı isteği azalıyor ama onun anakaynagı emzirmek kan sekerını düşürüyor sanırım :KK66:benım şişlikler indi ama 2 kg fark yok süzülme var:KK73:

:KK4:bi daha dünyaya gelsem bu herif gibi olucam:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
zayıflama topıgımıze gel canım:KK5:

Benum karşıda da öyle bı ayı var buz ailecek oturunca osa oturuyor ama karısının yüzüne bakmıyor bende sevmem balkon ısını tülü crkıp sertce kapatıyorum çıkmıyorum gece asmıyorum aksam gelıyor gerızekalı zayıf karına baksana:KK62:

Hayırlı olsun canım vücut rahatlıyor düzene gırıyor bı kılo farkedıyo göbek az ınıyır:KK30:
canım özlettın kendını oglusun nasıl:KK68:

Pinking Tree Pinking Tree esıne yakalanmış nicki desıfre olmuş gercı benimkide biliyor ama umursamıyor et et okursa büyük kavga ederız dıye saldı beni sanırım:KK31: Nego Nego sıkıntıda eymen uyumuyormus Allah yardı. Etsın boz de çok farklı degılız :KK57:dıgerlerı bayram tebrıgı

canı. Halimi görseydin köle ızoura gibiydim coook yorgunum cook:KK34::KK34:
Pinking Tree Pinking Tree geçmiş olsunnn nick değişiyor sanırım editörlere msj at
Oğluşum çok yaramaz bir türlü ınternete giremiyorum bugün daha yemek de yapamadım eşim gelince yapıcam

Günaydın herkese

Kilo konusuna açıklık getireyim ek gıda yememesinede, bana kalsa ben takmıyorum rahat bir anneyim işin açığı pimpirikli değilim eşimin pimpiriği hepimize yetiyor çünkü!!

Kilo konusunda yazdığım gibi beni geren üzen kv ve eşim, yapı olarak ben takan hassas bir insanım kaşından gözünden bile etkilenirim insanların bana bir şey mi demek istedi diye, bu elimde olan bir şey değil gamsız insanların beni anlamasını beklemiyorum artık, kv sürekli büyük oğlumada ahh yavrum zayıf ahh yavrum süzüldü ahh yavrum boyu kısa diye beni yedi bitirdi, art niyetle söylemiyor o da torununa üzülüyor ama kadına defalarca söyledim anne üzülüyorum söyleme diye ama yok anlamıyor

Eşim deseniz ek gıda istemeyen oğluma yedireceksin zorla vereceksin ağlasada vereceksin diyen bir insan hanginizin ki böyle, onun yüzünden ağlatarak verdiğimi bile bilirim ne salakmışım, kolaysa sen ver o zaman diyordum, annesi sensin senin görevin diyordu, sende babasın bostan korkuluğumusun diyorum bende, yaşadığım psikolojik baskıyı anlayabiliyormusunuz

Büyük oğluma zorla yedirerek kaç kere kusturdu benim eşim bir bilseniz, yapma zorlama dedikçe anlamadı adam

Buraya sıkıntımı yazmak istemiyorum artık rahatsız olan bir iki kişi var kusura bakmasın onlar, hayat güllük gülistanlık değil maalesef gerçeklerden yaşanılanlardan kaçılmıyor..
Ben ozur dılerım gercekten senı uzmek kırmak ısteememıstım :KK43:

sağol canım benim:KK60:

sende sağol canım ya:KK60:

canım arı mama diye bir şey var marketlerde var pirinç unu ama içinde vitamin mineral var onu mama gibi sulu yapıp verebilirsin benimki sevse vericem ama benimki ekşi seviyor et seviyor anlaşıldı:)

bak şimdi nazar ederim uykunuza:KK53::KK53::KK53::nazar::nazar:

canım benim sütüm o kadar çok emiyor ki olmuyor gece çoğu zaman boş boş çekiyor maksat kokumu almak artık yanımda geçiriyor gecenin çoğunu pert haldeyim

ayy yerim ya 6 dişle neler yapıyor, benim gıcık olduğum ses o kadar çok ki en başta sakız sesi:mad::mad: şapırtı sesi anneme çok küserim bu konuda:KK48::KK48: ama gel gör ki büyük paşam sakız delisi ablam alıştırdı:KK11: gıcık olurum sakız çiğneyen erkeğe, cakır cakır çiğniyor ama evlat çoğu zaman duymuyorum eşim çiğneyince delleniyorum:KK53::KK53: oğlum baba sessiz çiğne annem sevmiyor diyor:KK70::KK70:

sivaslıyıh gardaşşşş:KK53::KK53: pardon bacııı:KK45::KK45:

ah canım ne kadar iyimsersin:KK37::KK37:

süper yöntem

benimde benimde hem de ağrım hiç çekilmiyor bugün

sağol canım benim:KK60: cansınız
Ay bende uyuz oluyorum biri benim yanımda sakız çiğneyince allahtan eşim sevmiyor ama demir demire sürtülünce huylanıyorum ve eşim bana inat hep yapar sağ olsun..

Büyük abime geldik abdullahı yatırıyorum uyudu şimdi arada evden uzaklaşmak iyi geliyor bana hepiniz öpüldünüz götüşürüüüz:))

Ayna oyuncaklar cd Müzikler vs her şeyi deniyorum ama oturmadığı yetmezmiş gibi biri öğretmiş gibi Öne şöför koltuğuna oturmak istiyor:KK43:(

Yarı yolu katıla katıla yarı yolu babasının kucağında gidiyoruz:KK43:((( en nefret ettiğim şey... Sürekli mola veriyoruz vs..

Mola vermek benim de en nefret ettiğim şey. Biz yenidogdugundan beri çıkıyoduk ana oğul artık benimki de durmak istemiyor. Antalya yolculuğunda delirdi resmen ben de indirmiyorum koltuktan bişi olursa diye ağlarken sesi bi tuhaf oldu ben sinirlendim eşimle yer değiştik susturdu bi baktım kucagina almış ama çok ağlayınca yapacak birşey kalmiyo sanırım. Bu ara hiç kendimiz çıkmadık yine ağlarsa zor işimiz çünkü koltuktan inmeden susmuyor

Back
X